[REPLY]
Det var første gang jeg handlede på Activfoto, men pga. den høje rating var jeg ikke bekymret. Objektivet blev leveret hurtigt (godt med MED omdelling, selv om jeg bestilte uden omdeling), og det til den billigste pris på nettet.
Jeg har bestilt fotoudstyr fra activfoto flere gange, og serviceniveauet har altid været helt i top. F.eks. telefonisk besked om restordre, hvis dette har været tilfældet. Det er super god og personlig betjening fra en webshop. Topkarakter!
Bestilte nyt kamera, kort og taske uden problemer, fik hurtig email, pakke afsendt næste dag med Track&Trace og kunne hente den på posthuset dagen efter. Smukt!
To dage efter min bestilling havde jeg mit kamera.
Extreme god service- de ringer vis bestillingen ikke passer
Jeg kan varmt anbefale og handle hos aktivfoto, hurtig forsendelser og kan følge varen på nettet
Fin hjemmeside, man får kvalitet for billige penge. Dog var leveringen lidt længe undervejs(5 dage)
Har fået en meget fin service og hurtig levering, meget anbefalingsværdig :-)
Jeg bestilte mit kamera torsdag morgen. Varen blev afsendt over middag og ankom næste dags eftermiddag. Hurtigere kan det vist ikke gøres med Post Danmark.
Havde nogle spørgsmål ang. objektiver. svarede på mail efter 30 min !!
Da jeg er fra samme by kunne jeg hente mine vare på privat addressen og derved spare forsendelse.
Alt i alt. Hurtig, venlig, rimelige priser, ved hvad han taler om.
Jeg har handlet hos Activfoto flere gange, da jeg ville gå over til Stelkamera, jeg kontaktede pr. telefon, fik gode råd og vejledning, og alle handlerne gik perfekt.
Pris og levering helt ok.
Jeg søgte på nettet efter en Nikon lens 18-105 mm som jeg har gjort mange gange før, det billigste jeg kunne finde var omkring 1995Kr. og der hvor jeg kikkede før var dagen derpå nedsat til 1895Kr, jeg søgte videre og fandt activ foto som havde det til 1495Kr,.Så jeg ringede og spurgte om han havde det, det havde han, spurgte om levering, han tilbød at køre hen og aflevere det samme dag, jeg ringede kl. 13,00 og havde det 16,15 Imellemtiden havde jeg jo betalt det over nettet. Det kan man da kalde service,
Jesper.
Jeg afgav bestilling hos Activtoto en søndag og følgende tirsdag var pakken med posten ud
Efter at have anskaffet mig mit første DSLR-kamera, søgte jeg markedet for et ekstra objektiv.
Jeg klikkede forbi activfoto.dk og fandt lige den vare jeg søgte. Prisen var tilmed lavere end på andre hjemmesider, med den gratis fragt skulle jeg ikke tænke to gange før jeg havde bestilt mit valgte objektiv.
To dage efter modtog jeg min vare med Post Danmark og hele processen var nem og tiltalende. Det er ikke sidste gang jeg benytter activfoto.dk
Jeg bestilte et olympus tg-2 kamera, som stod på hjemmesiden at det kunne gå ned til 10m under vand, men kan gå til 15m undervand. En lille fejl på hjemmesiden.
Kontakten var fin på tlf. og manden vidste hvad han snakkede om. Der stod 2-3 dage levering, i virkeligheden tog det 4 dage hverdage, da det var bestilt om søndagen og jeg kunne hente det på et posthus om torsdagen.
Er helt igennem tilfreds. Hurtig ordrebekræftelse og mulighed for at følge forsendelsen. Levering inden for det lovede.
God personlig betjening både skriftligt og telefonisk
også selvom første forsendelse blev "væk" ved PostDK, sendte ny same dag, som jeg gav besked om problemet, uden at jeg skulle gøre mere :-)
Activfoto kan ikke andet end at anbefales. Der var overhovedet ingen finger at sætte på hverken indpakning, pris, levering eller andet. Det hele foregik som det skulle. Perfekt. Jeg vil ingen skrupler have for at handle der igen.
Konkurrencedygtige priser og hurtig levering.
Hans Petersen vond deze beoordeling nuttig
Hurtigt levering - kom personligt med bestillingen.
Alt perfekt ! Tak.
Hans Petersen vond deze beoordeling nuttig
Jeg bestilte efter kl 12, og jeg modtog varerne næste dag. Det jeg fik var som aftalt og det var til en lav pris.
Det har været den bedste nethandelsoplevelse. Varen til den rigtige pris, service og behandling i særklasse. Aldrig har jeg oplevet tilsvarende imødekommenhed fra sælger.
Hans Petersen vond deze beoordeling nuttig
Der var hurtig levering og meget hurtig ombytning af objektiv da der var en fejl på det. De klarede ombytningen meget fint med returlabel og hurtig fremsendelse af nyt.
Bestilte kamera som ankom uden problemer og forsvarligt pakket efter 3 dage. Opdagede at min gamle 18/55 linse var defekt. Mailede om aktiv foto ville lave pakkeprisen da jeg jo først havde opdaget den defekte linse da jeg modtog kamera..dette gjorde de uden problemer og sparede mig derved for adskillige hndrede kroner. bestilte ligeledes en kamerataske. Den var udsolgt men modtog telefonopkald og vi fandt en ny med det samme så mit kamera ikke blev forsinket. Meget tilfreds og når jeg skal have nogle nye stumper ved jeg hvor jeg handler.
mvh Rasmus
Bestilte om formiddagen, og fik personlig levering sen eftermiddag!!
Nikon har skuffet lidt, men takket være Bjørn er det nu lykkedes at få ombyttet til apparater som indtil videre fungerer fint. En enkelt fejlleverance for et par år siden blev taklet på fortræffelig vis.
Købte udstyr for over 7000kr hos Activfoto og fra start til slut var der ikke tvivl om hvem kunden var.
Sekundet efter bestillingen var lagt modtog jeg løbende informationer lige fra bekræftelse til levering med Posten!
Super priser og god service! Når jeg skal have udstyr til mit kamera, handler jeg her igen.
Sendte en mail i weekenden for at få hjælp til køb af et Canon spejlreflekskamera med tilhørende udstyr. Blev ringet op tidligt mandag formiddag og guidet til det rigtige køb på en venlig og behagelig måde. Bestilte efterfølgende udstyret, aftalte tidspunkt for afhentning og alt var som det skulle være. Her handler jeg igen.
Varen er kommet med Garantibevis tak for det god handel.
mvh
Nukajaraq Olsen
Excellent prices, and outstanding customer support when I had to return an item and get another in exchange. I highly recommend Activfoto.
Jeg bestilte et kamera hos aktivfoto fordi der stod de havde det på lager . Jeg skulle bruge kameraet hurtigt.
Dagen efter bestillingen var ikke sket noget i ordrestatus.
Han sagde det ville blive sendt i morgen, altså 2 dage efter bestillingen og først efter mit opkald var færdig, blev der oprettet en status på hans hjemmeside. Med status udsolgt.