Execution time: 703ms

9.3   van 10
130 klanten beoordelingen
Beoordeel
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over Afuture
Dit bedrijf is aangesloten bij QShops.

130 BEOORDELINGEN

Featured review of Afuture

zaterdag 10 april 2010

Net voor het einde van de dag bestelt, volgende dag binnen

Ik had om 17:00 bestelt dus dat is eigenlijk te laat voor verzending die dag. Toch een belletje aan gewaagd en hij zou kijken wat hij nog kon doen. Om 17:38 al een mailtje ontvangen dat het toch al verzonden was en de volgende dag netjes in huis. Helemaal top dus, wat een service.

Groet, Erik

• Paul
  • Amsterdam, NL
  • 40 punten
  • 3 Beoordelingen
zaterdag 12 juni 2010

Goede communicatie en goede levering

Ik had gemaild of een product op voorraad was. Dat was het geval en direct over gegaan op bestellen. na 2 werkdagen is de bestelling bij mij afgeleverd. Goed dus! Goede emailcontact en nette levering!

Smarron

zaterdag 9 januari 2010

Bij Afuture weet je waar je aan toe bent. Elk product vermeld op de website is letterlijk op voorraad en de voorraadindicatie is ook mooi. De meeste populaire producten hebben ze ook in het...

Voltagethe

woensdag 6 januari 2010

Na het doornemen van Reviews op Tweakers.net besloten om daar mijn 64GB SSD schijf van Kingstone te bestellen. Dit omdat ze deze op voorraad hebben en de Reviews erg positief zijn.De voorraad...

relentless1

vrijdag 4 december 2009

ik had vijf losse systeemonderdelen besteld, afuture was een van de weinige shops die ALLE vijf de onderdelen op voorraad had. Ik heb de voorraden van diverse winkels vergeleken, en de goede voorraad...

DISTRIBUTIE

bronnen

trustpilot gebruikers (2 Beoordelingen)
tweakers.net (128 Beoordelingen)

Alternatieven voor Afuture

47 beoordelingen

Koopikonline

Roos ter Wijk : "Prima afgehandeld, snelle bestelling. Eerst heb ik een mailtje gestuurd om te vragen of mijn product op voorraad was. Daar kreeg ik diezelfde dag nog " Lees meer

vrijdag 16 juli 2010
70 beoordelingen

Notebooktotaal

Ilse Goude : "Ook ik kwam in contact met Roberto via www.notebookadvies.nl . Na overleg op het forum en de prijzen vergeleken te hebben met die van de officiël" Lees meer

47 uur geleden
202 beoordelingen

Rhisc

Ruud : "Uitstekende response, prima informatie en een groot assortiment. Service zoals je mag verwachten, maar bij anderen toch vaak niet krijgt. Zo niet bij " Lees meer

26 uur geleden

backup · computer-accessoires · computers · streaming · wireless Voeg categorie toe

Download TrustGuard

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0044 870 471 6997.

Download Trustpilot Guard

Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google.

Toegang tot informatie van Trustpilot in uw Google-zoekopdrachten.

Download TrustGuard
Annonce fra Google
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &