We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (33)

super service

super site,
ook als je een lastig oud scheeraparaat hebt proberen ze je toch te helpen en vaak met succes!

Featured review of Agradi

Top bedrijf!

Ik bestel heel vaak bij Agradi en heb tot nu toe geen enkele klacht over ze. Als er een keer iets niet leverbaar is nemen ze snel contact met je op en sturen ze eventueel de rest van je bestelling wel alvast op etc. Ook leveren ze altijd érg snel en leuke acties. Kortom ik blijf lekker bij Agradi bestellen!

joost vond deze beoordeling nuttig

• Joop
  • Lichtenvoorde, NL
  • 4 Beoordelingen

Traag en troep

Heb een tijd geleden een stuk gereedschap besteld. Duurde 3 weken voordat ik het had. Stond er wel bij hoor dat het lang duurde, maar het is wel erg lang. Na 5 minuten gebruiken was het gereedschap al stuk.

Ik kreeg een e-mail met vragen of ik tevreden was enzo en toen heb ik e.e.a. aangegeven. Dus ik denk er komt wel een reactie maar nee, geen enkele reactie. Dat vindt ik wel slecht eigenlijk. Maar nu krijg ik wel een paar keer in de week een nieuwsbrief. Die zal ik dan ook maar eens opzeggen.

trage verzending!

Wat een trage verzending!
Een beetje goede webwinkel verstuurt direct als er betaald is. Agradi niet! Helaas! Het artikel was zelfs op voorraad en direct leverbaar.
Van een webwinkel die een publieksprijs wint bij de Thuiswinkel Awards mag je toch wel beter verwachten.

kattan benodigheden

bestellen ging makkelijk en de levering was de volgende dag al

Agradi

Bezorging duurt veel te lang!!

Alhoewel de site prima in elkaar zit, de bestelling op de site vlot verloopt is er 1 ding wat echt heel slecht is. De bezorging!

Mijn producten waren op voorraad en werden ook redelijk snel aan DPD geleverd.

Helaas levert DPD niet uit! Sinds 12 december zie ik in het track en trace onderdeel dat DPD het al heeft liggen voor uitlevering maar tot nu toe (22 december) is er nog niets geleverd!

Kom op, dat is 10 dagen mensen! Tuurlijk is het druk met de kerst, maar 10 dagen?

Bestelde spullen komen nog sneller uit china!

Ik zou zeggen Agradi, neem een andere transporteur want op voorraad en dan na 10 dagen nog niet geleverd is onacceptabel.

goeddd

alle zeer nodige dingen voor dieren is er te vinden

Agradi

Prima service, gunstige prijzen.

Zoals internetshops moeten zijn!

Agradi

producten worden snel geleverd en als er iets mee is, mag je het gratis retourneren. Altijd goede service.

trage levering

deze winkel heeft veel in het assortiment helaas vindt ik de levering traag

M.S.Tap

Ik wilde graag even vertellen, dat ik heel tevreden ben over de werkwijze en de service van agradi.nl. Ik heb een heel gave snoei/takkenschaar van Gardena besteld en ik kon zoiets nergens vinden in verschillende tuincentra in Zoetermeer. Maar bij agradi.nl is er een enorm uitgebreid assortiment. De service is ook echt heel goed. De firma zal er alles aan doen om een klant te helpen en alles zo comfortabel mogenlijk te regelen.
Mijn dank aan de Heer Rello Wanders even hierbij extra vermeld.
Ik wens de firma veel succes.
Ria Tap

• RV
  • Beverwijk, NL
  • 3 Beoordelingen

Fantastische after sales

Wij hebben 2 kattenverjagers bij Agradi besteld die goed werkten maar waarvan er 1 stuk ging. Het pakketje konden wij kostenloos retourneren hetgeen wij hebben gedaan alleen is het pakje bij DHL zoekgeraakt. Nu krijgen wij evengoed een nieuwe kattenverjager toegestuurd en hoeven we niet te wachten tot het pakketje wordt gevonden. Super service!!!

leuke online winkel

mijn eerste ervaring is goed, alleen vindt ik het jammer dat de spullen bij de buren afgeleverd werden.

alles voor paarden

Agradi heeft echt alles voor paarden. Je kan het niet bedenken of ze hebben ook alle merken en handige dingen voor op stal. Deze moet je echt proberen.

Agradi

prima service en sneele verzending

Al een paar keer wat dierbenodigdheden besteld en nog nooit teleurgesteld

Belachelijk bestelminimum

Ik vind het belachelijk dat er een bestelmin. is van €25,-

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten