We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Alarmtek Beoordelingen

Alarmtek Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Alarmtek and give your own review of Alarmtek 3
Goed
7.9 van 10

3 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3)

Indkøb af privatalarm

Hermed stor ros til Alarmtek. Mit alarmsystem virker optimalt, kundeservicen er i top med supergod service, og jeg kan til enhver tid anbefale Alarmtek. Supergodt firma, kvalitetsprodukter til en meget overskuelig pris.

Featured review of Alarmtek

Super service og flexibilitet

Reelt og seriøst firma som giver en grundig gennemgang af produktet. Service og responstid er upåklagelig og der er rigtig god vejledning, også hvis man er i tvivl om, hvad man skal bruge. Har mødt en enorm flexibilitet og virkelig gode priser. :-)

Ovenud tilfreds

Køb af privatalarm.

Rigtig god kvalitet, helt fantastisk rådgivning uden følelse af at man ville sælge mig mere end jeg har brug for. Hurtig tilbagemelding og gode priser. Jeg er ovenud tilfreds og vil ikke betænke mig ved at anbefale Alarmtek til andre.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten