[REPLY]
We waren jarenlang vaste klant. Behalve een enkele rotte aubergine en regelmatig bestelde dingen die uiteindelijk toch niet op voorraad bleken waren we redelijk tevreden. De bezorgers zijn bijna allemaal prima en de website werkt goed.
Het minimum bestelbedrag is echter steeds verder verhoogd, de bezorgkosten rijzen de pan uit, en ons favoriete bezorgmoment (maandag tussen 19.00-21.00 uur) is geschrapt.
Wij zijn dus helaas geen klant meer. Wanneer komt er eens een tweede supermarkt met bezorgdienst? In Engeland hebben vrijwel alle ketens dat!
Ik woon 2 hoog zonder lift en ben zwanger dus erg handig dat je de boodschappen kan laten bezorgen! Bezorgkosten waren wel 5 euro (bestelde onder de 100 euro) maar goed als ik bekijk wat ik anders kwijt ben an benzine, slijtage auto (en je rug!) of parkeergarage en tijd is geld dan heb ik het er wel voor over.
Jammer is wel dat ze niet alle goedkope euroshopper spullen op de site hebben staan zoals pistoletjes en zo dus dan moet je de duurdere nemen. Maar ja het is een keuze die je maakt!
ik vind het ideaal heb ook mn groente en fruit hier besteld en zag er keurig uit! de melk was nog ruim een week houdbaar. het is gewoon erg fijn. je zit thuis en opeens staan de boodschappen voor je neus en je hoeft ze alleen nog maar in te ruimen!
De site:
erg overzichtelijk, makkelijk in je boodschappenlijst in te vullen.
Helaas ben ik er nog steeds niet achter hoe ik van een verlanglijstje een echte boodschappenlijst/bestellijst kan maken.
Wanneer je in het eindstadium hoeveelheden van een product aanpast, dan verspringt je hele lijstje en kun je weer helemaal opnieuw beginnen met alles door te lezen en te controleren.
De bezorging:
erg klantgericht, vriendelijk personeel, denken mee met de klant.
Mooie leveringstijden.
heel vaak besteld via Albert.nl en dit is altijd goed gegaan (woonde toen 3 hoog zonder lift). Heel erg uitgebreid assortiment en makkelijk te plannen wanneer de bestelling afgeleverd moet worden.
Albert is een ontzettend handige site om je boodschappen te kopen het is ontzettend makkelijk en het wordt inderdaad tot in je keuken geleverd top service. ben echt tevreden. een aanraader
Ik ben altijd heel blij als ik Albert.nl laat komen. Ik woon op twee hoog zonder lift, gebruik albert.nl voor het vervoeren van kattengrid (meestal 13 tot 15 dozen) en zwaardere dingen. Moet eerlijk zijn dat ik weinig 'vers' producten daarvandaan haal want die haal ik liever zelf. Maar voor zwaardere artikelen (flessen wijn, flessen fris, kratten bier, kattengrid, pakken drinken, houdbare spullen voor in je voorraadkast en ga zo maar door) is het echt super. 1 raar gevalletje meegemaakt, een van de eerste keren dat de bezorger alles had afgeleverd en weer weg ging wenste hij me een fijne dag maar hoopte me nooit meer te zien! (huh?!?). Ik had er toch duidelijk bijgezet dat ik twee hoog woon zonder lift!!!! Later kreeg ik een telefoontje dat de berekening van lege flessen en boodschappen kratten niet goed was gegaan en dat daar een verrekening voor ging plaats vinden. Ik hoop dat deze jongeman een andere baan heeft gezocht want dit was niet erg klantvriendelijk en dat hij dan ook nog eens een verkeerde berekening maakt! tsssss, nou ja de verrekening heeft inderdaad plaats gevonden dus dat was dan wel weer heel fijn.
Heb 1 keer bij Albert besteld omdat we geen bezorgkosten hoefden te betalen. Normaals gesproken kan ik voor de bezorgkosten 10 heen en weer rijden naar de winkel (zo duur is het) dus normaal gesproken maken we er geen gebruik van. Het is wel een handige service natuurlijk! Helaas waren bij ons, bij bonus producten, verkeerde producten bezorgd. Meteen contact opgenomen met de klantenservice. Het enige wat we konden doen is de artikelen bij een volgende bestelling weer meegeven en dan zou het geregeld worden. Ook waren 2 producten in de bonus maar moesten we het volle bedrag betalen: ook dit kon alleen opgelost worden door weer een bestelling te plaatsen en dan zou de korting verrekend worden. Ja dag Albert, wat denk je zelf?! Als we de bezorgkosten moeten betalen is er toch geen sprake meer van korting? Slechte service! Vind het raar dat je met een pakbon zoveel verkeerd kan doen in 1 bestelling en daarom krijgt Albert maar 3 sterren.
Paul vond deze beoordeling nuttig
"Geef 3 sterren in geval van een aanvaardbare transactie. Het beloofde product werd geleverd in de voorziene kwaliteit."
Waarom dus 2 sterren? Eerst het goede:
Makkelijk, goede website, altijd 'op tijd binnen de periode die men stelt vooraf'. Nette bezorgers, een op zich handige boodschappen-voorkomen-dienst ! Goed voor het milieu wellicht zelfs, zo 'collectief boodschappen halen en naar huis rijden'.
Echter de laatste 4 maal gaat er flink wat mis, missende producten of producten die al (ver) voor afloopdatum niet goed meer zijn worden niet verrekend, terwijl dat wel is toegezegd. Alpro bijv. gewoon 3 maal achter elkaar niet goed, ver voor de einddatum, ricedream idem. Krijgen ze slechte partijen in de maag gesplitst? kopen ze die op?
Ook is de laatste paar maal (niet elke keer) het 'verse' (groenten met name) niet zo vers. Bijv. dat het op de dag van levering al einddatum is en op moet, of de volgende dag, dan ligt je planning dus al in duigen.
Het lijkt er op of het is een beetje de outlet van AH aan het worden, men zegt verrekening toe , 3 maal nu al, en doet het gewoon 3 x niet, jammer.
Erg fijn dat na een lange dag werken de boodschappen lekker thuis worden gezorgd op een door mij uitgekozen tijdstip. Ideaal dat er ook verse producten worden geleverd!
Ik gebruik Albert regelmatig en ben in de kern wel tevreden. Kijk alleen uit met het bestellen van menuutjes want die worden lang niet altijd compleet geleverd. Ook zijn de bezorgtijden me soms een raatsel
Hier doe ik al mijn boodschappen en van mijn favorieten internet winkels.