We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (735)

Dårlig behandling

Alm.Brand politik er elendigt,fordi men har haft en skade så bliver men smidt ud af Alm. brand forsikring, jeg har kørt galt i sne vejert

Beoordeling door bevestigde koper

Fantastisk, venlig og hurtig betjening

Hurtig og venlig betjening da jeg ringede, og der blev sendt en mail til mig i løbet af meget kort tid, hvori der var et link og password til en skadesanmeldelse, som jeg kunne udfylde online. Næste dag modtog jeg en opgørelse over min skade.

Alm. Brand A/S

Selvrisiko steg pludselig 2000 kr efter skade......

Vi fik lavet ny kloak i vores garage, da den gamle var brast sammen.. Vores selvrisiko lyder på 1103 kr, troede vi, for det er det der står i vores papirer, men sån er det åbenbart ikke, for vi fik en regning på 3000 kr istedet for, og efter en snak med kontoret hvor de oplyser at vi skal læse det der står med småt, kan jeg kun konstatere at der intet står med småt...... Og ingen steder står der at der skulle være en anden selvrisiko end den oplyste... Det er frækt at forlange 3000 kr når der på vores papirere står sort på hvidt at selvrisikoen er 1103 kr...
Johnny og Bente Andie Hansen

glæde ved vand

et vandrør (forsyning af ferskvand fra vandmåler) var sprunget. Blikkenslager og forsikring sankede sammen og fik det ordnet,så jeg fik ikke meget bøvl med det.dejligt at det kan være så nemt.

Tilfreds kunde

Som kunde i Alm. Brand har vi "desværre" gjort brug af forsikringen to gange - indbrud og tyveri af pengepung.
Begge gange har vi fået en tilfredsstillende behandling.

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg blev imponeret - hurtigt ubureaukratisk kombineret med stor venlighed

Min Weber gasgrill blev stjålet - i løbet af vinteren fra vores redskabskur.
Jeg opdagede først tyveriet, da havemøblerne skulle frem i slutningen af april.
En grill kan man ikke undvære, så jeg købte en ny magen til den 'gamle', da jeg fandt et god tilbud. Jeg havde noteret mig, at jeg ville kontakte Alm. Brand, hvor jeg har min indboforsikring. Men eftersom min forsikring næppe dækkede en sådan hændelse trak det ud med kontakten. En dag ringede jeg til Alm. Brand og forklarede dem situationen - i løbet af 2 minutter - uden udfyldelse af skadesanmeldelse og lange forklaringer - meddelte Alm. Brands medarbejder mig, at pengene for grillen ville blive overført til min Nem-konto ugen efter! Jeg var paf og imponeret!

Beoordeling door bevestigde koper

Fin betjening, men Alm. Brand læser ikke, hvem man er i kontakt med.

Alm. Brand er nem at kontakte, tale med og maile med. Fin betjening.

Mange ægtefæller har fælles mail. Det har vi også. Det er mig - konen - der ordner alt det forsikringsmæssige, men Alm. Brand skriver altid - også i denne undersøgelse - til min mand, selv om det er mig, der skriver og underskriver. Det er lidt irriterende.

God behandling

God service.
Retfærdig taksering.
Hurtig sagsbehandling

Ikke til at finde ud af

Jeg fik en mail som jeg næsten ikke troede på. Jeg skulle lægge erstatningen i en indkøbskurv ????

Beoordeling door bevestigde koper

normalt går det godt , sidste gang knap så godt

idet store og hele har vi været godt tilfreds med alm.brand , men vor sidste kontakt var vi lidt skuffede over . Vores bil var blevet påkørt på en parkeringsplads uden der var nogen der havde givet sig til kende . den var både beskadiet på forskærm og bagdør og bagskærm , og selvom skaderne var sket samme sted og samme dag ,så blev det takseret til 2 skader og vi blev opkrævet for selvrisiko 2 gange på samme skade ,
Det blev vi godt nok skuffet over

Beoordeling door bevestigde koper

Min forsikring levede fuld ud op til mine forventninger

Hurtig og effektiv sagsbehandling. God dækning, og sagsbehandleren var meget imødekommende og forstående. En behagelig oplevelse, selv om vi lige havde haft
indbrud i huset.

Beoordeling door bevestigde koper

har ikke noget at klage over

De er gode & altid hjælpsom i Tønder afd.

Bedste sygeforsikring til hund

Jeg har nøje undersøgt markedet for sygeforsikring til hund, og det er min vurdering, at Alm. Brand har det bedste produkt

Beoordeling door bevestigde koper

Snyder en forsikring altid når, der skal betales erstatning?

Nej, Hos Alm. Brand får man en rigtig god behandling, gode råd og tips til, hvad man kan gøre for at sikre at kunne huske , hvad man har. Det kan være svært at overskue, efter at have oplevet et indbrud.
Vi fik en positiv oplevelse! Og det tog ikke lang tid erstatningen kom.

bedre,venligere behandling end forventet

når jeg er i vildrede, det sker ikke så tit, ringer jeg og spørger om dit og dat og har altid fået en hjælpsom medarbejder i telefonen. hvorfor ikke 5 stjerner, forsikringer er dyre meget dyre, men det er de alle steder

Beoordeling door bevestigde koper

Som forventet en perfekt sagsbehandling

Fra anmeldelsen til den fine afgørelse forløb sagen perfekt. Vi har været kunder i Alm. Brand i mange år og fået samme fine behandling, hver gang vi har haft brug for forsikringerne, så det var jo bare forventet, at det ville gå på samme måde denne gang. Og det gjorde det.

Beoordeling door bevestigde koper

Spørg Alm. Brand og få den bedste behandling og de billige priser :-)

Hej Per hvis du skal skifte forsikring så hedder Alm. Brand
Mvh
Alan

Urimelig dækning af skade

Jeg fik skade på mit Marantz slimline anlæg i forbindelse med et lynnedslag. Ny prisen for dette anlæg 20.000 kr og består af to dele en receiver og en dvd afspiller med surround sound forstærker. DVD'en gik i stykker. Anlægget bliver desværre ikke produceret mere. Alm Brand ville godt gøre ca 800 kr, dette beløb når de frem til ved at spørge Marantz om hvilken afløser der er til det anlæg. Marantz har oplyst en billig DVD afspiller til under 4000 kr. denne DVD afspiller har ikke surround sound som selvfølgelig også er meget sjældent at se i en DVD afspiller. Den model de benytter kan derfor på ingen måde erstatte min gamle da den ikke har de nødvendige egenskaber. Alm. Brand tager så og afskriver de 4000 kr over mit anlægs levetid og når til 800 kr. Jeg har ellers fundet et brugt anlæg der sælges hos en forhandler for 3000 kr som jeg synes var en rimelig erstatning. Alternativt kunne man afskrive anlægget ud fra anskaffelsesprisen og ikke sammenligner det med et anlæg der ikke har samme egenskaber og som heller ikke er et design anlæg som mit gamle var.

Henning Juul Hansen vond deze beoordeling nuttig

Hurtig skadesanmeldelse

Jeg har min sygeforsikring igennem Alm. Brand, og de få gange, hvor jeg har haft brug for den, har jeg hurtigt og uden problemer fået udbetalt pengene.

Beoordeling door bevestigde koper

ikke noget bøvl, venlige og hjælpsomme

Efter et haminika sammenstød fik jeg bilen lavet ude en masse bøvl og der er ikke noget at se på bilen i dag.

God og hurtig service

Jeg har sendt anmeldelse vedrørende min rejseforsikring. Min anmeldelse blev meget hurtigt godkendt og udbetaling overført til min konto.

Beoordeling door bevestigde koper

Alm. Brand er det selskab du kan stole på, når uheldet er ude.

Alm. Brand yder en hurtig og retfærdig vurdering og udbetaling af skaden.
Der har været flere andre forsikringsselskaber, der har givet mig tilbud, som var billiger, men jeg tror ikke på dem, det kan være dyrt at spare lidt.
Jeg er serdeles godt tilfreds med Alm. Brand

Beoordeling door bevestigde koper

Alm.Brand er ualminlig vaks og kommer straks

Tag du bare Alm.Brand, hurtig og god behanling så kan det ikke blive bedre.

MVH.Judith

Beoordeling door bevestigde koper

Er skaden stor eller lille bliver den klaret til til al tilfredshed.

Lige meget hvor stor skaden er, bliver den behandlet professionelt, skaden bliver repareret eller der bliver overført et beløb til at få det udført for, til alles tilfredshed.

Beoordeling door bevestigde koper

Fin behandling i forbindelse med skade på bil

Jeg havde en god oplevelse i forbindelse med, at jeg skulle anmelde en skade på min bil. Det klarede vi lynhurtigt over telefonen og jeg havde intet bøvl selv. Bilen blev lavet og jeg har lige modtaget et brev om, at modparten har taget hele skylden. Dejligt.

Beoordeling door bevestigde koper

Ingen information, kun interesseret i mine penge

Har opsagt min forsikring, efter en enkelt gang at have brug for den og ikke få noget der bare ligner oplysning eller service fra deres side.
Hold dig langt væk fra Alm. Brand.

Henning Juul Hansen vond deze beoordeling nuttig

Beoordeling door bevestigde koper

når uheldet er ude, er der hjælp at hente

efter 2 uheld på kort tid, var det fantastisk at opleve almindelig brands hjælp med at få bilen lavet igen. alt blev ordnet meget hurtigt og nemt, selvom jeg var i udlandet. stor ros til almindelig brand herfra - det er rart med hjælp når man en sjælden gang har brug for det.

• Græsted, DK
  • 3 Beoordelingen

god service

jeg fik den hjælp jeg havde behov for da jeg anmeldte skaden og hurtig afregning da skaden var opgjort

anbefalelses værdige.

Søde og venlige at snakke med. Priserne er fornuftige. Har fået dækket skader og tyveri uden problemer. Ingen har stillet dumme spørgsmål eller stillet sig i tvivl. Vi har så heller ikke løjet om noget, så det kan da godt være vi kunne spare et par tusind om året ved at flytte selskab, men det tør vi ikke, for det kunne være at de ikke ville dække som vi får nu eller ikke er venlige og søde. Så 7-9-13, kan kun anbefale alm. Brand.

Skadesforløb - indbo og auto

Vor indboskade, et temmelig dyrt spisestel, som befandt sig i et vitrineskab, blev afviklet uden problemer og til vor fulde tilfredshed.
Det samme med vor autoskade. Vi fik knust vor forrude på vor nye bil, den var kun en uge gammel.
Vi er yderst tilfredse med skadesforløbet.

Meget fin service

Venlig, kompetent og hurtig behandling

Beoordeling door bevestigde koper

Vi er meget godt tilfreds med Alm.Brand.

Vi havde indbrud i vores lejlighed og en hel del blev stjålet.Vi fik besøg af deres
Skadekonsulent som gav os en god orientering om hvad vi skulle gøre for at komme
videre.Efter vurderingen af det stjålne fik vi meget hurtigt erstatningen udbetalt.

Mvh. Bente og Finn Hougaard.

Godt

Vi har altid været tilfreds med jer og de fange vi har hft brug for jer er det fået hurtig og nemt. Men vi har lige haft min mands mobil ind og sen blev totaltskadet men vi fik kun ud fra hvad den koster nu og ikke da vi købt den. Hvor de andre gange har fået hvad den koste da vi købt. ????? Hvad er forskellen ????

Hurtig hjælp

Har ingen problemer haft med selskabet. Har fået al den hjælp som jeg/vi havde brug for.

Beoordeling door bevestigde koper

God oplevelse. Tilfreds med servicen.

Problemfrit

Skadesanmeldelse med hurtig behandlingstid

"Brangod behandling"

Vores første kontakt med alm.brand var super god .Tre dage efter var pengene på vores nem konto.Super godt

God og hurtig service

Den bedste dyreforsikiring man kan få, den virker i hele hundens levetid og ikke som i andre selskaber kun til hundene er 10 år.

Gik som smurt

Ringede og anmeldte skaden, og hvor det var sket, fik et skades nummer som jeg gav til mekanikeren. Nu skal jeg bare hente min bil når den er færdig
Nemt.