We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Alta-Moda Beoordelingen

Alta-Moda Logo
Klanten zeggen: »Uitstekend!« »Service en kwaliteit« »Snel verzonden en goed verpakt.« 30
Uitstekend
9.2 van 10

30 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (30)

Uitstekend!

De enige webshop hier in Nederland, die nog een restock had van een bepaald Vans model, dus ook de enige die ze nog op voorraad had. Rond een uurtje of 2 besteld, gelijk een mailtje dat de betaling was ontvangen en een paar uur daarna, verzendbevestiging. Liep allemaal heel vlot en zonder problemen.

De volgende dag stond de postbode er met een verzorgd pakketje.

Featured review of Alta-Moda

Alta-Moda

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

Service en kwaliteit

Ik vind de ervaring met Alta Moda uitstekend gezien de goede klanten service en de kwaliteit van het product voor een mooie prijs. Binnen een dag had ik mijn bestelde schoenen thuis staan. De kwaliteit is super, ze lopen heerlijk en dat voor een mooie prijs!!!!!! dus ik zeg: KOOP bij alta moda :)..

• Demi
  • Almere, NL

Alta-Moda

Snel verzonden en goed verpakt.

Ik heb mijn Vans snel binnen gekregen en ben er echt super blij mee! Ze waren goed verpakt en kreeg ze netjes thuis geleverd. Tevens mooie collectie. Ga zeker mijn volgende vans weer bij alta-moda bestellen! Thanxx

Super survice!!

Wauw! Wat een goede service. Persoonlijke mail voor track & trace code.
Snelle levering en goede schoenen! Ben er heel erg blij mee.
Wat ik wel een na-deel vond, is dat de Vans Crayola Blue-pink eerst een hele tijd uitverkocht was. Dit vond ik jammer.
Gelukkig kon ik mij wel aanmelden voor een mail, dat ik automatisch bericht kreeg als de schoen er weer was. Dus dit was wel weer toppie!

Schoenen eindelijk gevonden!

Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de schoenen waren snel binnen. Wat ik vooral fijn vond was dat ze daadwerkelijk op voorraad waren, in contrast met de vele winkels en sites die ik eerder geprobeerd had, waar alles besteld moest worden of helemaal niet meer te krijgen was.

Alta-Moda

Mooie vans en goede levering

Gelukkig kon ik bij alta moda de vans vinden waar ik al een tijdje naar zocht en toevallig de laatste en de juiste maat! Verder snelle levering en goeie service. Wel jammer dat er geen telefoon nummer op de site staat.

snelle service

We zijn zeer tevreden, konden deze leren Vans niet in de winkel vinden.
We werden goed op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling.
Schoenen zien er goed uit, was goed verpakt, kortom we zullen een volgende keer zo weer bestellen.

Snel en simpel.

Het bestellen was simpel en snel aan huis gebracht. Wel dure verzendingskosten.

Alta-Moda

Makkelijk, snel, netjes verpakt en what you see is what you get!

Bestelling ging heel eenvoudig. Product was op voorraad, binnen een dag in huis. Schoenen netjes afzonderlijk in papier in de schoenendoos verpakt en vervolgens in een verzendbox. Produkt was er sneller dan de status was afgerond! En heel belangrijk, het zag er echt precies uit zoals het plaatje!!! Aanrader voor anderen om ook bij Alta-Moda te bestellen.

• Daan
  • Deventer, NL

Daan

Goeie service en vans voorraad, stukken beter dan al die mainstream e-shops met allemaal dezelfde spullen.

Zeer positief

Dochterlief wilde een bepaald type Vans en jullie konden deze in de gewenste maat én ruim op tijd voor haar verjaardag leveren! Super, ze is er dolblij mee.

Alta-Moda

Zeer goede service en een groot aanbod!

Ik bestel bijna al mijn Vans bij Alta-Moda. Vind het leuk dat je er schoenen kunt vinden die niet al overal in de winkels te krijgen zijn! de service is erg goed, bestellingen zijn op tijd binnen en de site is duidelijk en overzichtelijk! Contact via de mail is ook erg goed, zelfs toen ik bepaalde schoenen zocht die niet op de site stonden hebben ze deze schoenen voor mij kunnen bestellen!

Al met al ben ik een zeer tevreden klant!

• Daan
  • alphen a/d rijn, NL
  • 2 Beoordelingen

Goede service, snelle bezorging en mooi assortiment

Ik heb een paar Vans bij altamoda.nl besteld en ik ben erg super blij mee! Ten eerste, een prachtige collectie! (helaas hebben ze niet altijd alle maten op voorraad). Ten tweede had ik mijn bestelling binnen 1 werkdag in huis en ten derde werd ik erg goed geholpen via de mail en werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik ga binnenkort zeker nog een paar vans bestellen (als ik weer geld heb, haha). Thanks!

• koen
  • harderwijk, NL
  • 2 Beoordelingen

Snelle bezorging en goede acties!

Ik heb ooit wat schoenen besteld bij Alta-moda. De schoenen waren zeer snel bezorgd en in een prima staat van levering.

Maar ook de twitter acties van Alta-moda zijn goed georganiseerd!
Ik heb 1 keer mee gedaan met 1 van hun twitter acties en ben gelijk in de prijzen gevallen van een baseball-jack. fantastisch natuurlijk.
Ze hielde me goed op de hoogte van de levering van het jack!

eigenlijk had ik dit veel sneller kunnen zeggen, namelijk:

Een uistekende service en prachtige producten!

Ga zo door Alta-moda!

Goede zoekfunctie

De website heeft een goede zoekfunctie. De producten die we zochten waren snel gevonden. De afhandeling van de bestelling ging ook netjes. We zijn keurig op de hoogte gehouden van de verzendstatus. Levering was snel en goed verpakt.

bedankt!

het vestje is echt enorm mooi met een kleur die goed matched met mijn haren.
leuk dat jullie zo'n actie opgezet hebben & ik zal zeker reclame maken!
snel geleverd & alles in orde.

deze shop is zeker te vertrouwen
enne koop er op los zou ik zeggen?

Mvg Nadia

Snel en gemakkelijk

het bestelde product was heerlijk snel geleverd en van uitermate goede kwaliteit. Ook lof over de manier van bestellen, niet te langdradig en er werd geen ongenodigde informatie gevraagd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de verzendstatus van mijn product, die kloppend en duidelijk was. Veel lof voor alta-moda en ik hoop dat ik er in de toekomst weer kleding kan bestellen tegen een scherpe prijs.

Karin vond deze beoordeling nuttig

Alta-Moda

Snelle levering en leuk assortiment!

Dinsdag besteld, woensdag had ik de schoenen al in huis! Ook een mooi assortiment, op de site zijn veel modellen te vinden die ze niet in de winkels hebben. De eerstvolgende keer dat ik een paar nieuwe Vans wil, bestel ik bij Alta-Moda!

Perfect!

Goed en snel geleverd en makkelijk om te bestellen. Helemaal top!

Nice shoes!

Snelle levering, mooie collectie. Alleen van veel modellen weinig maten de laatste tijd

Alta-Moda

Makkelijk en snel bezorgd!

Uitstekend!

Super goed en snel!

Ik vind jullie site heel erg goed want als je op jullie site besteld is gewoon goed en snel thuis en niet te duur gewoon normale prijs ja maar wel jammer van die verzendkosten dan weer maarja dat is overal
In een zin!
Super goed en ik blijf zeker bestellen bij jullie al er mooie schoenen zijn natuurlijk want ik kan niet alles mooi vinden haha
groetjes

bezorging

ik vond de bezorging precies optijd vond het ook fijn dat er een mail naar mij gestuurd werd met daarin dat mijn bestelling al verzonden is

• S.
  • Geverifieerde koper

Geweldige schoenen!

Ik ben blij dat ik deze schoenen uiteindelijk toch besteld heb, ze zijn echt heel leuk. Bestellen was makkelijk en levering was snel :)

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten