We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (4)

Featured review of Amecomputers

Klein en fijn

Omdat AmeComputers kleinschalig is met 2 vestigingen, kun je niet verwachten dat men webshop prijzen kan hanteren, echter schelen niet veel prijzen hiervan en men probeert je ook tegemoet te komen waar men kan!

Super net en vlot personeel met goede en accurate kennis van producten. Ik blijf hier voorlopig mijn spullen wel kopen!

Arnold Jonker vond deze beoordeling nuttig

Erkend leerbedrijf

Een halfjarige stage periode achter de rug met uitstekende ervaringen. Gevarieerd werk. Van verkoop tot reparatie. Erg veel kennis op kunnen doen en een goede band op kunnen bouwen met het personeel.

Kortom, een place-to-learn!

Arnold Jonker vond deze beoordeling nuttig

• ABdK
  • Ermelo, NL
  • 1 Beoordeling

Service

Ik had eind 2009 een ASUS notebook gekocht, en nu was de hdd kapot gegaan. Aangezien dit mijn zakelijke werkcomputer is, en verteld heb dat ik hem geen 3 weken kon missen, had ik na 3 DAGEN mijn computer weer terug, FANTASTISCH !!!
Zij hebben windows 7 er weer opgezet en het werkt weer als vanouds.
Nogmaals bedankt.

Amecomputers

Eerlijk en oprecht, en een open verkoop mentaliteit

Zie boven, ik had zelf een labtop in mijn gedachte, die zij sterk afrade, omdat ik een gedeelte nooit zou gebruiken, zonde van de centen, ook hulpvaarvaardig en oprecht, komen afspraken na, kan het niet, wordt je op de hoogte gebracht, gezellig winkeltje.
1 klein minpuntje, koffie?

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten