We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (43)

Fremragende!

Fantastisk god kundeservice og hurtig levering! Kan klart anbefales.

• Aalborg, DK
  • 4 Beoordelingen

Rigtig fin service

Jeg har flere gange bestilt gennem apuls.dk og altid er den aftalte leveringer blevet overhold og til rimelige priser.

Jeg vil klart anbefale Apuls.dk til andre.

Gode folk bag Apuls.

Det er ikke første gang jeg handler hos Apuls, eller sidste! Hver gang har jeg fået god og hurtig levering på mine vare. Denne gang havde jeg brug for mere end bare et par sko, jeg skulle bruge hjælp til at komme igang med min konditræning - og det fik jeg! Hvis jeg får brug for mere hjælp, så ved jeg den er der. Ikke mange yder så god en service!

Apuls.dk

Hurtig levering og god kundeservice

Modtog en personlig bekræftelse fra Apuls efter købet af to par Rebook træningssko. Fik skoene rigtigt hurtigt derefter. Rigtig god oplevelse :)

Apuls.dk

God service og hurtig levering.

Pakken sendt dagen efter bestilling. God kvalitet. Fed hjemmeside med masser af gode produkter.

Apuls.dk

Den bedste service får du hos Apuls.dk

Apuls.dk er det bedste sted du kan handle hvis du skal købe styrketrænings udstyr, der er styr på tingene, leverings tiden bliver overholdt, der er ingen slinger i valsen - kort og godt...det er her man skal handle ingen tvivl om det (-B

Super tilfreds, mine bedste anbefalinger.

Charlotte Anni Stryhn vond deze beoordeling nuttig

Apuls.dk

Super godt sted at handel

Kan kun give min bedste anbefaling til Apuls. Søde og en super god service - hurtig levering og tip top kvalitet til gode priser ;-)
Mvh Heidi

Apuls.dk

Super service og hurtig levering.

Der er ikke noget at sætte en finger på, det kører bare.

Super Service!!

Ikke nok med at Apuls har super kvalitetsvarer! De har også en super god service og reagerer hurtigt på ens bestilling! Man modtager også sin bestilling meget hurtigt! :)

Super service - hurtig levering - kvalitetsprodukter

Det bliver ikke bedre eller nemmere, end når man handler med Apuls. De sender hurtigt og varene er af bedste kvalitet. Jeg har handlet flere gange nu - og det fungerer bare!!!!!

Apuls.dk

Fantastisk service, fantastisk personale, og fantastiske varer til gode priser!! Anbefaler kraftigt Apuls.dk til alle!!

Efter køb hos Apuls.dk er jeg kun blevet positivt begejstret!! Inden for 12 timer var min ønskede varer leveret, til en kanon pris.. Dét er hvad jeg kalder god service!! Efter denne oplevelse køber jeg aldrig sportsudstyr andre steder end hos Apuls.. Jeg kan varmt anbefale dig at handle der!! 5 ud af 5 stjerner herfra!

Apuls.dk

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside! Med godt udvalg og gode tilbud! Samt hurtig levering.

købte rigtige lækre sko

Bestilte et sæt sko, overførte penge til deres konto med min netbank, og havde skoene 2 hverdage efter. Leveringstid lige efter mit hoved. Vil varmt anbefale dem.

Apuls.dk

Kanon betjening og overskuelig hjemmeside!

Jeg købte et par kondisko derinde, fik dem efter 3 dage! De er skide fede.

Apuls.dk

God og hurtig sportsbutik.

Nu har jeg efterhånden handlet flere gange hos Apuls. Hver gang jeg har handlet hos dem, har der både været god vejledning i hvilke produkter der er gode til hvilke aktiviteter, god service og hurtigt levering. Jeg har hver gang haft en god dialog med dem og fået svar på de spørgsmål jeg nu måtte have.

Disse forhandler kan klar anbefales med deres gode og hurtige service!

Apuls.dk

Let og overskuelig hjemmeside. Seriøs leverandør.

Meget positiv oplevelse, fine produkter, hurtig levering. En leverandør der lever op til mine forventninger og ønsker. Kan med glæde anbefales til andre.

Hurtig og kompetent betjening

Super effektiv internetforretning med fint udvalg.

Perfekt internetbutik!

På Apuls oplever man en fantastisk, nærværende, ærlig og utrolig venlig service. Folkene bag er klar med gode råd, ekspertise og det hele foregår i en uformel men dog professionel tone.
Jeg har handlet der flere gange, og hver gang er jeg blevet behandlet utroligt godt, og produkterne er gode og billige.
Webshoppen fungerer upåklageligt, det er let at finde rundt og den indeholder alle de oplysninger man kunne bruge.

Apuls.dk

Fanta -sistisk sted at handle.

Hurtige, ærlige og venlige svar.
Virker som en gennem reel forretning.
Rimelige priser.
Super brugervenlig og overskuelig hjemmeside med fine farver og flot set up.
Så absolut et bekendtskab værd.

Apuls.dk

Super god service og levering

Jeg fik rigtig god hjælp og vejledning da jeg skulle vælge mine produkter. Jeg modtog mine vare rigtig hurtigt og det var nemt at betale.

Apuls.dk

Kanon Webshop - hurtig levering.

Jeg bestilte en løbetrøje ved A-puls, dagen efter modtog jeg den. Super kvalitet til billig pris, hurtig levering og endda UDEN fragt.
Jeg vil uden tvivl handle sportstøj/tilbehør ved A-puls igen og anbefale A-puls til mine venner.

Apuls.dk

Der er ikke noget at sætte en finger på!

Super priser - super hurtig levering - fantastisk lækre varer - ingen fragt. Der er kun stjerner at give herfra :-)

Super service!

Altid super god behandling. Flot hjemmeside!

Apuls.dk

Alt var som det skulle være

God service, godt tilbud, hurtig levering og rigtig fin vare.

Apuls.dk

God service og overskuelig hjemmeside.

Jeg bestilte nogle træningstrøjer som jeg fik lynhurtigt. God service hos a-puls som var meget hjælpsomme med at finde det rette produkt og med at udføre betalingen! Og at jeg havde modtaget en rabatkode var bestemt heller ikke et minus ;)
Tak Apuls!

Michael

Apuls.dk

Nemt, hurtigt, og gode priser

Super nemt på deres hjemmeside, samt hurtig levering og med et godt twist af gode priser..

Levering i top klasse!

Har intet dårligt at sige om apuls.dk super hurtig leverance til en endnu mere fremragende pris.. Det er ikke sidste gang jeg bruger deres shop

Apuls.dk

god service & hurtig levering :)

Bestilte et par Reebok ZigTech ZigDynamic-løbesko søndag aften. Fik en mail mandag morgen hvor det blev oplyst at nu var min vare pakket og sendt ud af døren forventes modtagelse i Aarhus senest tirsdag.

Modtog ganske rigtigt mine nye sko tirsdag eftermiddag og de passede perfekt - da det var første gang jeg har købt sko over nettet så jeg havde lidt mine betænkeligheder :)

fuld tilfredshed herfra

ps: forresten rart med en virksomhed der ikke ligger gebyrer oveni til fragt :)

Kan varmt anbefales

Jeg bestilte Reebok trænings-strømper på Apuls.dk.
Da jeg midlertidigt bor hos mine forældre, skrev jeg anden leverings adresse, og det virkede perfekt.

Strømperne blev bestilt tirsdag den 24.7.2012 om aftenen, torsdag den 26.7.2012 kom de med posten. Det er hurtig levering.

Jeg er meget tilfreds med købet.

Suveræn:)

Jeg stod og manglede et par løbe tights til en god/billig pris. Og det kunne Apuls give mig.. :) De er bare super. Vil helt sikkert købe der igen.

Apuls.dk

5 stjernet service og kvalitet.

Produkterne, service og behandling af kunder er i top.

Priserne inkl. fragt, gør at jeg ikke føler mig snydt når jeg skal til at betale.

Apuls.dk kan klart anbefales til andre!

Apuls.dk

God behandling og super service!

Jeg har købt et par løbesko på Apuls.dk og har oplevet en særdeles god behandling!

Jeg fik et hurtigt svar på mine mails, fik den hjælp og vejledning jeg havde brug for og mine sko blev leveret fra dag til dag. Folkene bag Apuls virker meget reelle og troværdige, hvilket bestemt gør, at jeg vil handle hos Apuls næste gang jeg mangler træningsudstyr.

Den gode behandling jeg har oplevet hos Apuls.dk er bestemt en anbefaling værdig!

super handel

Jeg giver apuls.dk de bedste anbefalinger. Perfekt handel.
Super god og hurtig respons fra kundeservice. Hjælpsomme med alt.
Det kan simpelthen ikke gøres bedre.
Sælger også super kvalitet til fornuftige priser.

Smertefrit

Når jeg bestiller en vare, skal betalingen foregå hurtigt, overskueligt og sikkert.

At bruge en paypal-klient til dankort oplysninger går hurtigt, men er i konjunktion med VISA-godkendelse også meget betryggende.

Bang, ordren er smidt, og to dage efter modtager jeg min proteinpulver - fint pakket ind og til en ganske fornuftig pris.

Siden udstråler kvalitet med et MEGET stort udvalg, der også er gjort overskueligt.

Opfølgning på ordren er også i orden, så jeg blev da nødt til at smide fem stjerne for en overordentligt smertefri surfen, betaling og levering!

Fuld tilfreds!

Jeg bestilte en en måtte hos Apuls.dk, jeg vidste ikke helt hvilken jeg skulle have så jeg søgte vejledning en torsdag aften, og fik svar med det samme! Plus at jeg er virkelig glad for produktet
Tak for hælpen!

Beoordeling door bevestigde koper

Succeskøb, intet mindre

Jeg bestilte et løbebånd på Apuls.dk torsdag aften den 09.02.2012 og modtog det med fragtmand den 14.02.2012. Det må da siges at fungere.
Båndet var let at samle og igangsætte, så efter en halv time, løb jeg de første 5 km på det.
Virkelig et køb som jeg er meget meget glad for

Beoordeling door bevestigde koper

Super god service

Ventetiden på kundeservice var kort og der var altid brugbar respons. De var villige til at tilbyde ekstra ydelser gratis i form af træningsmanual selvom det ikke medfulgte til varen. Det er bare i orden!
Lækker og overskuelig site.

Apuls.dk

Fedeste support og prima varer.

Hvis man spørger, får man ikke bare sine varer, men også en super god og professionel vejledning. Og varerne er helt igennem prima kvalitet. Klart meget bedre og anbefalelsesværdigt end det standard discount der bliver solgt rundt omkring.

Super service

Jeg ønskede at købe en bestemt motionscykel. Den blev fundet og leveret hurtigt, og til en billigere pris end jeg havde forventet.
Det er et rigtig godt sted at handle.

Go Service og hurtig levering

Købte en hula hop ring hos dem og modtog den efter 2 dage. Spurgte dem om hvordan den skulle bruges, og de kom med rigtig god vejledning.

Jeg er rigtig glad for den og bruger den flittigt!

Kan anbefale apuls til alle.