We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

ArganWinkel.nl Beoordelingen

ArganWinkel.nl Logo
Klanten zeggen: »Arganolie, een geweldig produkt voor een prima prijs, snel thuisbezorgd!« »Een snelle Levering van een prachtig product!« »Geweldig« 51
Uitstekend
9.3 van 10

51 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (51)
ArganWinkel.nl

Een snelle Levering van een prachtig product!

Zeer snel geleverd en ik heb er een leuke verrassing bij gekregen. Wat betreft de olie zelf, ben ik er zeer tevreden mee. De afgelopen zonnige dagen heb ik wat olie aangebracht op mijn droge huid en mijn huid voelt sindsdien weer heerlijk zijdezacht aan.

Ik kan iedereen aanbevelen om je arganolie via deze site te kopen.

Featured review of ArganWinkel.nl

• Mieke
  • Mieke
  • Geverifieerde koper

Arganolie, een geweldig produkt voor een prima prijs, snel thuisbezorgd!

Heb je last, net als ik,van een droge gevoelige huid? Joh, koop Arganolie, voor mijn gezicht doet het wonderen, mijn gevoelige huid absorbeert de olie en voelt zijdezacht aan, ook mijn gelaserde huid schreeuwt om een laagje Arganolie en mijn hoofdhuid verwen ik er ook mee, als die droog is en schilfert! Toppie, mijn huid voelt zich beter en ik ook.
Vandaag Arganolie gebruiken in de keuken, supergezond en lekker van smaak.
Verder is de service van het bedrijf geweldig! Met ouderwets persoonlijk telefonisch contact.
Ik kan het echt iedereen aanbevelen!

• Carla

Geweldig

Ik vindt Argan Winkel geweldig . Ik had een dubbele betaling gedaan er ging iets fout. Ik belde Argan w. had een medewerker aan de lijn, maar zijn colega ging daar over. Hij vroeg mijn telnr. en de colega belde mij binnen een half uur terug. Heel aardig en mijn geld was bijna eerder terug gestort dan mijn pakje binnen was. Super aardig personeel goede producten en een supersnelle levering met een presentje. Een aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tevreden

Fijn product, snelle en keurige service

• Ellen
  • Geverifieerde koper

betrouwbare webwinkel met goede service

vandaag besteld, morgen -verzorgd verpakt- in huis

klantvriendelijkheid ten top!

+ArganWinkel.nl is een fantastische en betrouwbare webwinkel
+De cosmetische-arganolie is van zeer goede kwaliteit en een heerlijke olie voor gezicht/haar en nagels
+De olie heeft een neutrale geur

correcte bezorging

betrouwbare argan olie.
leuke verrassing
bij de bezorging !

ArganWinkel.nl

snelle levering en goede service

Fijn dat jullie zo snel reageerden op mijn mail en dat jullie dat heel super opgelost hebben. Daarom heb ik ook weer 2 flesjes olie besteld. Ik gebruik het voor mijn Afghaanse windhonden hun vacht. OOk natuurlijk zelf voor huid en haar. :-)

Dank jullie wel.
els

heel betrouwbaar

Regelmatig koop ik arganolie en de contacten zijn heel goed
en de arganolie bevalt me prima.
Een betrouwbare en correcte winkel.

Coby duiverman.

• Astrid

prima product prima bedrijf

cosmetische olie binnen 1,5 week resultaat in haar en nagels.
culinaire olie binnen 1,5 week is mijn huid beter en ook mijn verstopping is er niet meer. Het valt reuze mee om die olie op nuchtere maag in te nemen.

Bedrijf is 100% top als er wat is je hoeft maar te bellen en zij lossen het op. Toppie

ArganWinkel.nl

goede service, leuk er zat een stuk chocolade bij de aflevering

Argan olie trekt direct in de huid. Biij een droge huid moet er wel elke dag met Argan olie gesmeerd worden.

• Carla
  • 2 Beoordelingen

Supersnel

De dag nadat ik besteld had, had ik mijn producten binnen.
Dat was een zeer aagename ervaring!

• Maria

Super!!

Vanochtend mijn plastic fles Argan cosmetische olie ontvangen.
Ook ik was blij verrast met het bijgevoegde cadeautje. Hoe attent! Enorm bedankt daarvoor, en voor de snelle levering.
Het telefonisch contact was erg prettig en duidelijk.
Ik kan voorlopig even vooruit met mijn olie, aangezien je er maar zo weinig van hoeft te gebruiken (weinig is méér!), maar mijn volgende bestelling zal zeer zeker weer bij jullie plaatsvinden.
Succes met het bedrijf!

• h

verrassend

goede communicatie en vlotte levering.
goed product
is niet de laatste keer dat ik daar bestel

goede transactie, goede communicatie

Ik bestelde twee flesjes van 100 ml. Omdat de voorraad op was kreeg ik een mail of ik ook accoord kon gaan met 1 x 100 en 2 x 50ml, goede communicatie De flesjes zijn erg mooi van vormgeving en ze kwamen solide verpakt aan. De olie zelf is ook goed, kortom een aanrader. (Ik moest wel tekenen voor ontvangst, op zich prima en veilig, maar als je niet thuis bent is dat wel lastig)

Een prachtig flesje

Allereerst heel snel bezorgd. Toen mijn flesje aankwam, was het totaal onbeschadigd. Mooi verpakt en een leuk extraatje bijgevoegd. Tevreden met het product en de levering.

• Mariska
  • Leiden, NL

Zeer goede service

Ik kreeg een flesje Arganolie toegestuurd maar dit viel onmiddellijk kapot thuis. Ik kreeg een heel nieuw flesje toegestuurd, wat een service.
De olie is zeer fijn voor mijn droge huid, na een paar dagen merk je echt verschil. Mooi product!

Geweldig product

Het is echt een geweldig product. Ik heb de arganolie nu een paar dagen gebruikt en mijn droge huid voelt weer heerlijk zacht aan. Verder complimenten voor de snelle levering.

Een echte aanrader.

ArganWinkel.nl

Zeer tevreden met de snelle Service!

Ik ben zeer tevreden met mijn flesje Arganic Arganolie. Mooi verpakt, perfecte kwaliteit olie en een hele snelle service. Vijf sterren van mij.

• Klant
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Goed verpakt en olie is goed

Prima alerte klantenservice.Probleempjes worden snel en professioneel opgelost.

ArganWinkel.nl

Supersnelle levering met leuk extraatje!

Niet alleen een perfecte leveringsservice maar ook een uiterst goed product. De hoogwaardigheid is te merken aan de huidhelende werking en ook op het gezicht zorgt het voor een heerlijk gladde en egale look. Zeer tevreden!

ArganWinkel.nl

Alles verloopt zeer vlot!!

Na bestelling word men zeer goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop en de afwerking ervan. Leveringstermijn word correct opgevold. Zeer tevreden over alles.

Geweldig!

Goede service, snelle levering en prima product.. Wat kan ik anders zeggen?

Geweldig

Ik vind het fantastisch dat u bedrijf snel en goed reageert en afhandelt gewldig,
Succes, be happy and keep your head up:-))

• Ouarda

goede service

Snelle service, leuke presentje bijgevoegd. Enige minpunt is de dat de inhoud oftewel de olie in een glazen fles zit. Aangezien ik de olie veelal in de badkamer gebruik zou het handiger zijn als het een plastic fles zou zijn. Mocht je de fles laten vallen op de vloertegels zou hij dus sneller kapot gaan in glas.
Verder erg tevreden met de inhoud/olie :)

gr.

• A.

Tevreden!

Fijne shop, snelle afhandeling, snel in huis.
De klant wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. En via de blog elke maand een leuke korting op de arganolie, maakt het net wat interessanter!
Voor mij wel voor herhaling vatbaar.

• Yvonne
  • Geverifieerde koper

Bedrijf doet wat het beloofd heeft, en voor het product geldt hetzelfde.

Super tevreden!

ArganWinkel.nl

Goede service,Top produkt !

Zeer tevreden

goede en snelle service

De site geeft voldoende achtergrondinformatie over arganolie en de toepassingsmogelijkheden en dat is wel prettig.

supergoede kwaliteit arganolie

Goede, snelle service en van uitmuntende kwaliteit.

Goede en snelle service

Zeer tevreden over de produkten van Arganwinkel.

Prima en snelle service

De argan olie is inderdaad een hele fijne olie.Ik ben er zeer tevreden over en zal het ook in de toekomst blijven gebruiken.

Geweldig

Zeer vriendelijk en snelle afhandeling.

ArganWinkel.nl

veilig fair trade en gezond

een goed product alleen wat vreemde kortingsode die lijkt me iedereen krijgt. Waarom kan dit niet de standaardprijs worden voor iedereen

ArganWinkel.nl

Olie is perfect, snelle verzending.

Snelle verzending met kadootje erbij. super leuk.
De olie is fijn, maar ik gebruik hem nog tekort om er een mening over te geven of het ook echt werkt.
Jammer dat ik geen gebruiksaanwijzing of foldertje erbij kreeg.

• ria

goed voor de gezondheid,

ben zeer tevreden over de produkten

in een zin 'geweldig product'

ben erg tevreden over dit product, en ook over de snelle levering, ik zal zekers nog argan producten bestellen. En zo n mooi provisionele fles echt mooi, en je krijgt er nog een kleine presentje erbij.

ArganWinkel.nl

ik vind het beste nog wat ik tot nu gebruik heb

zeer goed je hoeft er ook niet lang op te wachten
dus ik vind het een hele goede curves
ik kan dat iedereen aanraden
groetjes jose janssen

Heel tevreden

Sinds ik Argan-olie gebruik en dat is ruim 2 jaar,heb geen dag of nachtcreme meer gebruikt.Ik ben 75 jaar en iedereen vind mijn huid geweldig.Ook voor mijn haar geef ik wekelijks een Argan -kuur. Heb dit aan vele van mijn vriendinnen aangeraden.Handig is het nieuwe flesje met pompje waardoor de dosering beter gaat.Ik zou dus niet meer zonder. Argan-olie kunnen.Zal per e-mail de vriendinen aanmelden wanner weer een actie is. met vriendelijke groet Poek Vossen Nuth

helemaal fantastisch

Had Arganolie in Spanje gekocht 5ml voor 23 euro. Toen vond ik deze winkel, bestelde 2 flessen en kreeg nog een doos met bonbons kado.
Ga zo door en ik zal deze winkel zeker aanraden bij mijn Marokaanse kenissen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten