We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (161)

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle en correcte levering van artikel

De kalender was al binnen 2 dagen na mijn bestelling en betaling binnen. Het artikel was ook zeer zorgvuldig ingepakt om beschadiging te voorkomen.

perfekt

tolle Lampen, pünktliche Lieferung!

Heel goed!

Bestelling werd heel snel verzonden en de kwaliteit is goed!

Beoordeling door bevestigde koper

Quick service and delivery.

I found the website when looking for Gobelins from Klimt. Not easy to find. Didn't know the website before and thought I'd just give it a try. It worked. Very good choice and stuff you cannot find that easily elsewhere.

Transparant

Ontzettend klantvriendelijk en service gericht.
Maatwerk voor de klant die hier nog echt Koning is.
Ik kan dit bedrijf echt bij iedereen aanbevelen niet alleen vanwege de service ook vanwege het prachtige en kuntzinnige glaswerk.

Geweldig

Super service, en snel geleverd. Ben Herk tevreden.

Snel

Snelle bezorging, product zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Inhoud zoals verwacht en aangegeven op de website. Zeer tevreden over deze bestelling.

Sensationell schöne Lampen und bestes Service

Abwicklung schnell und professionell, das Lampenangebot sucht seinesgleichen im www.

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle levering, goede verpakking.

Overzichtelijke website met veel leuke spullen. Lamp besteld via de site, jammer dat de lengte niet gevraagd werd om de lengte aan te kunnen passen. Nu zitten we met een te lange lamp die we ergens anders moeten laten inkorten. Verder prima verpakking en snelle levering.

Beoordeling door bevestigde koper

prima product en vlotte levering

De art deco plafonniere van Artdecowebwinkel combineert mooi met mijn originele plafonniere uit 1920!

Heerlijk snelle verzending.

Schattige fotolijstjes en ik had ze met 3 dagen in huis. Echt geweldig!
Makkelijk man, moet je ook doen.

Beoordeling door bevestigde koper

What I expectedand in a fast delivery and well packed. Thanks! Will be buying again :)

What I expected and in a fast delivery and well packed. Thanks! Will be buying again :)

vlotte afwerking

goede ervaring,hier kun je zeker mooie dingen kopen

Zeer attent

Dit is een veelzijdige winkel met een zeer goede en attente service.

Zeer aanbevolen

Mijn ervaring met De Blauwe Deel of de Art Deco Webwinkel is zeer positief. Goede service, snelle bediening, zeer behulpzaam en altijd snel antwoord. Van harte aanbevolen dus.

Geachte Erik Heijster,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We zien u graag nog eens terug.

De blauwe Deel webwinkels

Beoordeling door bevestigde koper

Prima service, prima kwaliteit.

Origineel assortiment met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik kan de Artdecowebwinel van harte aanbevelen.

prima en snel

Prima en snelle afhandeling. Het zou alleen fijn zijn geweest als we een e-mail zouden hebben gehad als het pakket onderweg was geweest.

Schreiben Sie eine eingängige Überschrift, so dass Ihre Bewertung hervor sticht

Es hat alles super geklapt von der Bestellung bis zu Lieferung alles innerhalb kürzester Zeit und die Ware entspricht genau den Angaben. Vielen Dank

Een prima koop gedaan.

Een fijne zaak om te shoppen, betrouwbaar en goed.

Schöne Lampe - sehr gute Lieferung

Nachdem wir unsere neue Wohnzimmerlampe im Shop von Art Deco Webwinkel
ausgesucht hatten und diese nach 10 Tagen hier bei uns in Berlin sehr gut verpackt
ankam, waren wir erfreut darüber, dass die Lampe genau den Bildern und
Beschreibungen im Shop entsprach.
Das Preis-Leistungsverhältnis ist unseres Erachtens sehr gut für eine Lampe mit
diesem ansprechenden Design und für diese Preisklasse hochwertigem Material.

Prima

De staande lamp werd uitstekend verpakt binnen enkele dagen na betaling geleverd in een zeer grote doos. Jammer dat dit zoveel verpakkingsmateriaal kost, maar zo komt die in ieder geval ongeschonden aan.

Betrouwbare webwinkel

Mijn bestelling snel in huis!

Beoordeling door bevestigde koper

een prima betrouwbare webwinkel, heel prettig!

ontvangst van aangekochte item was erg goed. De verpakking was super, echt prima geregeld dus! ik zou zeker weer aankopen bij deze winkel

Zoals altijd perfect!

Het is een genot om te merken dat service nog bestaat. Een webshop ,met een service waar iedereen een puntje aan kanzuigen.

Geachte Dhr. van der Weide,

Hartelijk dank voor uw complimenten. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag nog eens terug.

De blauwe Deel webwinkels

geleverd zoals het hoort

keurig geleverd en een mooi product. met smaak gepresenteerd

Geweldige service

Artdecowebwinkel heb ik als zeer betrouwbare leverancier ervaren

Prima service!

Mooie artikelen, vriendelijke prijzen, overzichtelijke webwinkel, razendsnelle levering, uitstekende service. Dat verpakking wordt hergebruikt vind ik ook zeker een compliment waard. Ben zeer tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

Supersnelle levering en met de grootste zorg verpakt

Zeer tevreden met de geleverde lampen; zeer snel geleverd en heel goed verpakt. En uiteraard tegen een zeer nette prijs!

Geachte Dhr, Jansen,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webwinkel.

Klantenservice De blauwe Deel

Beoordeling door bevestigde koper

Easy and fluent purchase, no issues.

webshop works well, buying and paying is easy, products easily customizable

Goed

Herpakte was in goede staat afgeleverd en niet beschadigd.ik heb dit nogniet eerder meegemaakt.

Snelle service

Website is overzichtelijk, bestelling plaatsen, wordt snel geleverd.

Prima als altijd.

Zoals altijd werd de bestelling zeer snel geleverd. Gelukkig is de verpakking tegenwoordig een stuk kleiner wat ook milieuvriendelijker is. Het artikel voldoet aan de verwachting. Doordat de foto's het artikel vergroot weergeven is het altijd weer een verrassing dat het artikel nog mooier is dan gedacht.

Beoordeling door bevestigde koper

prima winkel met breed aanbod

Leuke winkel met een hele ruime keuze. Mijn lampen waren heel snel geleverd. Een agenda was verkeerd geleverd. Dat werd gelijk verholpen en ik mocht de verkeerde agenda ook nog houden. Ik kreeg ook goed advies via mail. Erg tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

Voortreffelijk product en razednelle bezorging, ondanks de feestdagen.

De artdeco-kapstok die ik had besteld was even hoogwaardig van kwaliteit als ik hoopte. De levering geschiedde sneller dan ik ooit had kunnen vermoeden: binnen 24 uur.

Tevreden over de levering

De aankoop is naar tevredenheid gegaan.

Beoordeling door bevestigde koper

snelle levering, breekbare items heel goed verpakt

Maandag besteld, vrijdag alles in perfecte staat thuis bezorgd. Betaling simpel via ideal. Helemaal niks op aan te merken.

Drie wijzen uit het Oosten

Al jaren geleden zag ik een kleine groep kandelaren, de drie wijzen uit het Oosten.
De winkel was daar dicht dus kon ik ze niet kopen. Dat vond ik erg jammer, en de jaren daarna heb ik gekeken of ik ze kon vinden. In de winkels in Duitsland, (waar ik ze de 1e keer zag) maar ook op internet.
Helaas pindakaas zag ik ze nooit meer.
Tot afgelopen week: ik zal ze op de website van de Artdecowinkel. Was ik even blij... heb ze direct besteld en ze waren nog voor kerst bij ons thuis. Mooie donkerrode kaarsen erin en ze glimmen alle kanten op.
Ze waren zeer zorgvuldig ingepakt, de verzending ging supersnel, ik ben helemaal blij!