We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (70)

Gaaaaaaaaaaaaab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvor meget tilmodighed skal man have med ASUS kundesupport. Jeg har givet ASUS meget lang tid til at finde på en løsning, hvor jeg sendte min bærbare til reparation (1/2 år gammel). De modtog den i februar og har medio maj endnu ikke fået repareret min bærbare eller krediteret den, så jeg kan få en anden. Der bliver desuden ikke ringet tilbage selvom de lover det. Det kan ikke være rigtigt, at man skal ud og investere i en anden pc i mellemtiden, så man ender op med at have 2 stk., når den engang kommer retur. Jeg sender sagen videre til Forbrugerstyrelsen/Forbrugerklagenævnet i næste uge. Jeg vil anbefale andre at gøre det samme, såfremt man føler sig dårligt behandlet. Har stadig et spinkelt håb om at ASUS får styr på det og sagen bliver lukket.

Ingen problemer her!

Havde min Zenbook, UX32VD til service hos LetMeRepair i Sverige.
Harddisken gav error, og kunne derfor ikke lukke ned.
Er meget tilfreds i forhold til hvad jeg har oplevet hos HP!
Under 1½ uge gik der med reparationen og fragten, super!
Man får også god vejledning tilsendt på mail ved RMA sager. :-)

ASUS ZENBOOK - ADVARSEL - HOLD DIG FRA ASUS

3 uger efter købet af en ASUS UX31A-R4004H 13" bærbar gik ladestikket i stykker. Splitten knækkede i ladestikket.

EXPERT og ASUS vil ikke reparere det på garantien, men kræver at jeg betaler for udskiftning af motherboard til 7.500 kr. Til trods for, at der er garanti på computeren.

Teknikeren hos EXPERT udtaler: "Reklamationsret dækker ikke udefrakommende skade. Hvilket vil sige en skade der ikke er oprindelig og kræver udefrakommende indblanding for at kunne ske. Vil mene at stikket ikke kan knække af sig selv; uden kunden river i det; derved er den afvist."

Well, EXPERT & ASUS. Selvfølgelig knækker ladestikket ikke af sig selv. Og selvfølgelig kræver det udefrakommende indblanding for at kunne ske. Det er jo netop pointen med et ladestik, at det sættes i computeren, tages ud af computeren, sættes i computeren, tages ud af computeren, .....

Og kan man basere en afgørelse på teknikerens udtalelse med argumentet: "Vil mene..."?

Well, jeg vil mene, at ladestikket er af så dårlig kvalitet på ASUS Zenbook, at det KAN KNÆKKE ved brug. Jeg sidder ihvertfald med en UBRUGELIG ASUS Zenbook 3 uger efter køb og med et tilbud fra EXPERT & ASUS om at betale 7.500 kr. for at få skiftet hele motherboarded (til trods for at det er ladestikket, der er knækket).

Konklusion: ADVARSEL - KØB IKKE ASUS ZENBOOK - OG KØB DEN SLET IKKE HOS EXPERT

Asus

De ved ikke kendes ved deres egne varer.

Kundeservice hos Asus eksistere ikke.

Jeg har købt 3 skærme. De er alle sammen skæve, højst sandsynligt producent fejl.
De kan ikke hjælpe mig siger de, og så står jeg så med 3 skæve skærme, som jeg ikke kan bytte. Fordi det er lidt over 2 uger siden jeg købte dem.

Padfone 2 - repair, and none exsisting service :(

Dear Asus

When I in December 2012 decided that i wanted a new mobile phone, I spend a lot
of time searching the market, to find the best phone currently available. In the
beginning of January my choice was ASUS, as I know them as a manufactory which
produce items of high quality. My previous phones have primarily been HTC phones,
but this time I wanted a High end phone, and choose ASUS.
The Padfone 2, seems like a good choice, and quality phone, price in Denmark is
DKK 6.000 , so not a cheap mobile phone.

Until the phone broke down, I was very satisfied with phone. But March 11, the phone
stopped having any contact to the Padfone station. I called ASUS support and
received a RMA number, all this was very smooth, 1-2 days later I received a RMA
number, printed out the label and contacted UPS. All this was very smooth.

After two week’s I called the Service center, regarding status of my device. The guy
there named Max told me that some parts was missing, and that I should call in two
day later. I called in two days later, now I talked to another person there, who told me,
that unit could not be repaired, and was send to Level 2.
During the more than 4 weeks repair, I have constantly received different
information’s from you support team. When I asked to talk to a supervisor I was told,
that this is not possible. When I called in on Wednesday, I was told something
different, then if I called in on Friday. Looks like the support team do not have the
same information’s. As a client this is very frustrated.

1.) That you do not receive the same informations,

2.) That you can not talk to a supervisor,

3.) That you expensive High quality phone, takes more that 4 weeks to repair.

At present time, I do still not have received any finally decision in what will happen to
my Padfone 2. When will the case finally close !!!!

Please give me just one good reason, you choose ASUS as my next phone vendor.
The lack of service, is on the level you would expect from a one man company stated
in east europe. Its simply not good enough.

I would be happy to receive a phone call from one of your supervisors, so we in detail
can discuss, who you trade your clients.

I can only rank this service, as low or even not existing. A mobile phone worth DKK
6.000,- which break’s down within the first 3 months should simply have been
exchange with another new unit ASAP.

Dårlig oplevelse med Asus

Dårlig kvalitet. Dårlig "kundeservice". Elendig opgradering af deres computere fra Windows 7 til 8. Nok ikke en Asus jeg vil købe næste gang!

Hold jer fra ASUS

Deres kundebehandling er elendig, og de forsøger med alle midler at undgå en garanti reparation...

Ole Th vond deze beoordeling nuttig

Asus

Elendig og langsom discount pc

Købte for 1 år siden en ASUS bærbar pc. Det er min første, sidste og eneste pc fra dette lortefirma. Langsom opstart og problemer med cd-rom m.m.

Elendig kvalitet. Sidste gang jeg har investeret i ASUS produkter

Har nu købt 2 ASUS bærbare og begge er defekte.
Købte en ASUS G73 for 17.000 kr. i 2010. Er nu brændt sammen.... Grafik delen virker ihvertfald ikke mere.
Købte en Asus ASUS U46SV i 2011. Skærmhængslet er nu gået i stykker og den PC er ikke brugt ret meget.
Så alt i alt vil jeg mene at der er et seriøst kvalitetssikrings problem med Asus produkter. Har tidligere købt Dell og nu Samsung og det spiller bare.

Derfor : hold jer langt væk fra Asus bærbare. Det er muligt man får meget hardware for pengene men ingen kvalitet og dermed er investeringen dyr i længden.

Elsebeth, Mikael Holst & Frederik L. F. Prip vond deze beoordeling nuttig

Hurtig service

Har haft min Asus PC til rep på garanti. Super hurtig rep, intet at klage over.

Virkelig Godt Kvalitet

Asus er godt kvalitet i forhold til hvad man betaler

Asus

Jeg er desværre kommet til at købe en ASUS zenbook U500!

Hej.
Jeg er desværre kommet til at købe jeres Asus zenbook u500 og er mere end utilfreds. Jeg har indtil videre modtaget 3 nye Zenbook u500. Den første gik i brænd efter en times brug. Den anden lavede lysfejl i skærmen, så den var ubrugelig, den 3. blev ved med at lave blå skærm ved opstart, så derfor genindstallerede jeg den forfra som jeg blev rådet til af Asus support. Dette gjorde at computeren oprettede en ny partition på 20 GB som den ikke bruger til noget om som jeg ikke kan slette eller flytte. Derfor ringede jeg igen til support og de sagde, at de ikke kunne hjælpe og at jeg skulle prøve at google mig frem til et svar. Det gjorde jeg så og uden held. Herefter ringede jeg til wupti.dk, hvor jeg havde købt produktet og fortalte dem historien. De skrev så hermed en klage til Asus. En dag efter modtag jeg en mail fra Asus, hvor de ligepludselig gerne ville have, at jeg sendte min computer ind til dem. Det gjorde jeg så en dag efter og i mellemtiden var en af knapperne på tasturet begyndt at fungere dårligt, så jeg skrev at de også skulle rette lave den når jeg sendte den ind.

Nu har jeg så modtaget min Zenbook igen 9 dage efter jeg sendte den ind og så ser jeg, at de ikke har lavet "partitionsfejlen", men kun har lavet tasten, der var gået i stykker. Jeg ringede derfor til dem igen og efter 20 min samtale finder supportmedarbejderen frem til at han ikke kan hjælpe mig og derfor siger han at jeg bliver nødt til at sende den ind igen. Det gider jeg selvfølgelig ikke, da de højst sandsynligt ikke vil gøre noget anderledes denne gang og fordi jeg ikke kan blive ved med at undvære en computer.Han siger så, at jeg kan kontakte jeres produktværksted. Det har jeg så gjort og venter på svar.

Det er nu 1 måned og 2 uger siden at jeg bestilte min Asus Zenbook U500 og jeg har stadig ikke haft fuldt funktionsdygtig computer endnu.

Asus

Elendig service og bureaukratisk fremgangsmåde

Min Nexus 7 fik en fejl efter 1 måned, og Asus sagde,at den skulle sendes til reparation i Tjekkiet. Efter 14 dage fandt jeg ud af, at min tablet var forsvundet undervejs gennem Danmark,Tyskland ,Holland og Tjekkiet, og jeg skulle vente, mens de ledte efter den. Efter ca. 1 måned erkendte fragtfirmaet, at de havde mistet den, og så gik kampen ind for at få pengene retur.....Det er 2 måneder siden, at den blev afleveret til reparation, og jeg har stadig ikke fået mine penge. Jeg har talt med kundeservice utallige gange, nogle af medarbejderne ringer tilbage, andre gør ikke. Jeg har også skrevet på Facebook, den internationale samt den danske side. Her fik jeg svar et par gange på den danske side, siden har jeg intet hørt. Jeg har truet med at gå til medierne og forbrugerombudsmanden, og det ender det nok med, at jeg gør.

Martin Madsen vond deze beoordeling nuttig

Virkelig skidt

Hold jer langt væk fra ASUS' produkter.
Købte en PC i efteråret 2012 - hakker irriterende meget, når den er på nettet - og CPU-brug er konstant tæt på 100.
Og nej, det har intet med netforbindelse at gøre og eller andre åbne programmer.
Mine øvrige bærbare (som er 4 år gamle) fungerer fint.

Der er gennemført rep en gang, men det har ikke afhjulpet problemet.
Nu får jeg at vide ved 2. henvendelse, at det er hvad man må forvente ved dette produkt - og denne processor.

Gennemført elendigt produkt og kundeservice....så er advarslen givet videre.

Mikael Holst vond deze beoordeling nuttig

God kvalitet

Har altid været glad for asus produkter. Aldrig haft behov for deres kundeservice, så denne kan jeg ikke udtale mig om :)

Asus

Bedste kundeservice og RMA NOGENSINDE!

Jeg har haft min Asus computer til reparation 4 gange nu over dens leve tid, og jeg har aldrig haft 1 eneste dårlig omgang med dem! Servicen er HELT i top, og reparationen er smerte fri! Det eneste man skal gøre er at lave en RMA og så kommer de og henter computeren!

sidste gang jeg sendte min computer ind til reparation for at få lavet en FAN ERROR, lavede de ikke kun blæseren! Men de skiftede også 2 andre ting ud på computeren helt uopfordret! GOD STIL!

Reneration tid og omkostningerne er helt perfekte! t

Kæmpe tak for en god oplevelse ASUS!!!

Kedelig oplevelse med Asus

Primo august 2012 valgte jeg at udskifte min gamle Acer, med en ny af samme fabrikat, da den bare havde kørt perfekt i 6 år.
I butikken blev jeg anbefalet at betale et par hundrede kroner mere, og få en ASUS A53U-SX298V
Nu er min Asus til reparation for 4, gang, det startede med periodevis blåskærm,
Første indsendelse: 29-11-12. Værkstedet tester den med et eller program, og sender en fin udskrift, der viser den ikke fejler noget. Pris 500,- kr.
Anden indsendelse: Samme fejl denne gang dokumenteret med fotos og windows fejlmeddelser, værkstedets konklusion: Det er en softWare fejl, værkstedet vil gerne re installer original software, mod en høj betaling, Jeg kan godt selv finde ud af at trykke på F9 under opstart på PC, så den sendes tilbage uden der er lavet noget ved den. Undre mig så lidt over, det ikke var en software fejl første gang. Igen 500,-kr uden fejlen er fundet, re installerer original software efter modtagelse.
Tredje indsendelse: Bliver ved med at få samme fejl, også efter Software er re installeret, indsender den igen med dokumentation for ned brud, samt henvisning til jeg køre nøjagtig de samme programmer på den "gamle Acer" og den stationærer PC, Så nu må det jo være Asus programmerne, der laver problemet, når service værkstedet ikke vil anderkende, det er en hardware fejl. Får PC en tilbage nu påstår værkstedet bundkortet er skiftet, HURRA endelig kan jeg bruge min nye PC. uden problemer.
23 dage efter modtagelse for jeg problemer igen, når at redde mine data, geninstallerer original software, da dette jo er service værkstedes anbefalinger, under opdatering af windows, inden der er lagt andre programmer ind fryser PC en, og kan kun startes op med boot cd-rom fra den stationære, fryser engang til er nu totalt død, både harddisk og skærm.
Beder butikken, der er en af de største kæder i Danmark om at ombytte, denne fejl ramte Asus model, men det kan efter nogle op ringer til hovedkontoret ikke lade sig gøre; ny indsendelse.
Kontakter nu ASUS service via deres hjemmesider, med de oplevelser jeg har haft med deres produkt. Bliver ringet op af D fra ASUS Nordic, der under telefonsamtalen medgiver at der nok er grundlag for en ombytning til en ny pc, men ønsker fremsendelse af den dokumentation jeg har på historikken, til trods for alle reparations nr. (4 stk. er anført), samt kopi af diverse mails mellem butik - serviceværksted og mig, er Asus´s svar: beklager vi kan kun se der er udført en reparation på din PC, den hvor serviceværkstedet har bestilt et nyt bundkort. Service værkstedet har ikke tilbagemeldt til Asus, hvis de ikke har rekvireret reservedele !!!
Denne gang er der bestilt følgende reservedel: 1 stk. HDD - 1 stk. LCD - 1 stk. MB -1 stk. lcd kabel.Bundkort nr. 2 på 23 dage, er jeg bare uheldig eller er Asus produkter generelt for dårlige?
Helt ærligt kære Asus havde det, med de udskiftninger samt regningen fra service værkstedet ikke være bedre / billigere at ombytte den??? Samt have en tilfreds kunde…

fejl i ny computer.

Købt en ny N56VZ. Den larmer fra blæser / hardisk , som kører på et sted. Burde få en ny da den jo er købt med en fejl?? Kan ikke undvære computeren så er strandet med en defekt ny computer til 8000kr. Asus er ikke lige det mærke jeg ville vælge igen.

Carsten Guldhammer & Tor Sørensen vond deze beoordeling nuttig

Asus

SKUFFET!! Købt d. 22 oktober 2012 og blev sendt til reparation d. 14 december 2012

d. 22 oktober 2012 købt jeg en ASUS Eee netbook, da den er lige knap 3 uger gammel oplevede jeg, at skærmen pludselig stod 2 minutter med sorte, grå og hvide striber og kunne intet gøre! Jeg blev selvfølgelig nervøs og min kæreste fortæller, at hvis det sker igen skal jeg tage et billede af skærmen og derefter omgående ud til forhandleren (Ekspert) hvor den blev købt! Ekspert kan ikke gøre andet end, at sende den til reparation hvilket jeg bestemt ikke var positiv over. Jeg købt en ny computer for at være sikker på jeg havde en fuld funktionel computer jeg kunne tage med i skole hver dag, og alligevel 3 uger efter stod jeg uden computer (hvilket er nødvendigt for at kunne følge med i timerne).

Og i dag modtog jeg en mail hvori der stod at min computer var behandlet færdig og at der var påsat nye reservedele, som så var en ny LCD skærm og grafikkort. Jeg er sur og frusteret over at have en "ny" computer som allerede har været i stykker og skilt ad!! Jeg har slet ikke lyst til at få den tilbage. Jeg synes det er tarveligt af ASUS ikke at tilbyde mig en ny - da computeren åbenlyst har haft fejlen inden jeg købt den! Jeg er bestemt ikke stolt over at have en ASUS computer. Jeg er måløs.

Line Hørning Jensen vond deze beoordeling nuttig

Asus

Godt produkt, gode computer og fantastisk support. Jeg havde nogle problemer med min computer, angående genvejstasterne. Dagen efter ringede jeg til ASUS, og fik en DANSK supporter, som hjalp med med, mit problem. Jeg er meget tilfreds, kan anbefale ASUS gode computer, god serive og til sidst fantastiske produkter. De har en udmærket hjemmeside, der kan hjælpe med problemer/opdateringer.

Daniel Yde Hansen vond deze beoordeling nuttig

De har oppet sig!

Efter lang tid med negative oplevelser og ringe anmeldelser har de virkeligt oppet sig.

Der er ingen problemer med hverken afhentninger, reparationer eller garantier mere.

Det kan dog være lidt irriterende at, de ikke som hp, sørger for en kasse at pakke dem ned i når de skal hentes af UPS.

Men ellers, kæmpe tommelfinger op!

Rigtig dårlig service.

Jeg har nu haft min computer til reparation i langt over en måned. Jeg har selv været skyld i skaden, men jeg betaler 300 kroner mindre for at få den ordnet i forhold til at købe en ny (der ville det bare koste mig 1000 ekstra for undersøgelsesgebyr samt forsending)

Følgende har jeg skrevet som klage og fået følgende svar fra ASUS (min beskrivelse står længere nede):

Hi

In cases that are Out Of Warranty like your that has liquid damage to the computer we can't really push from our side to get the cases closed faster. We do not have access to the part ETA's as Asus only handles the in warranty repair cases.We do understand your frustration to have repairs you have paid for draw out over time and if the case would be an In Warranty repair we could offer to swap the unit or perhaps even credit it. Unfortunately this is not possible in Out Of Warranty cases.

regards

sebastian
---------- Original Message ----------

d. 23/8-12 fik jeg at vide det ville tage 1-4 uger at ordne min computer. D. 4/9-12
spurgte jeg hvad status var på min computer og fik så at vide at de ville modtage
reservedelene d. 30/9-12. D. 1/10-12 spurgte jeg hvor langt min computer var, og fik
at vide d. 2/10-12 at de først ville modtage reservedelene d. 14/10-12. D. 15/10-12
skrev jeg så igen for at høre hvor langt den var, og fik samme dag at vide de
forventede sendingen med mine reservedele i slutningen af ugen. D. 25/10-12 skrev
jeg igen for at høre om min computer og fik at vide d. 29/10-12 at de ville få
reservedelene onsdag. Jeg synes jeg har ventet utrolig lang tid på min computer og
jeg har selv måtte rykke for den hver gang. Det er langt fra i orden når jeg næsten
betaler samme pris for reparationen som en ny computer koster. Jeg er studerende
og har brug for min computer til hverdag. Jeg ville først ha' købt en ny computer i
stedet, men så skulle jeg stadig betale ca. 1000 kroner for undersøgelsesgebyr og
forsending. Det kan ikke være rigtigt at jeg hele tiden får udskudt datoen og ikke
engang kan få en lånecomputer, når nu reservedelene hele tiden bliver forsinket. Jeg
er meget skuffet over servicen, især over at man skal kontakte Jer hver gang I burde
ha' fået reservedelene og I ikke gør det selv. Jeg vedhæfter mail korrespondancen så
I har dokumentation på ovenstående. Jeg arbejder selv i servicefaget og ved det kan
gøres bedre.

Sådan lød mailen. Det skal siges at selvom jeg endnu engang har fået det udskudt til denne uge, har jeg stadig ikke modtaget min computer. jeg har selv skulle kontakte dem hver eneste gang jeg ikke har fået den som aftalt, de ringer ikke selv og siger reservedelene er forsinket, på trods af man betaler for at få det repareret. Aldrig har jeg oplevet så dårlig service i mit liv.

Asus

I har slået mikrofon fra...

Hej Asus...
Min bærbar har nu været til reparation... Jeg fik sat en ny skærm på da hængslerne knækkede. MEN da jeg fik den tilbage virkede mikrofonen ikke... og når jeg sætter mit headset i, virker mikrofonen i det heller ikke... Jeg har kun ET spørgsmål....
Hvad er det lige i har slået fra?...!
Min far er rimelig god til computere men han kan IKKE ENGANG se hvor det skulle være slået fra henne. .. Vi har kigget i alt!.....Søgt og gjort ved ... omg...
Hjælp....!

Asus

Fremragende service og hurtig reperation

Efter at have haft min Asus bærbare i omkring 1½ år døde harddisken. Dette skete d. 22/12-2011, dagen efter kom UPS forbi og hentede min computer. Kundeservice var hurtig og effektiv og jeg havde computeren tilbage d. 03/01-2012. Dette var jeg noget imponeret over eftersom det var midt i juleferien.

Pisser på kunder. Rædselsfuld service. Uanstændig kundeservice

Jeg slutter mig til mængden af personer, der oplever særdeles elendig kundeservice hos Asus. I mit tilfælde drejer det sig om køb af ny bærbar, samt efterfølgende reparationssager i dagene efter. Dette indebærer, at jeg er blevet udstyret med 11 forskellige udgaver af samme bærbar, og ventet to ud af fire måneder på at få pengene retur på en model, der tydeligvis ikke fungerer optimalt. Telefonisk kontakt med en uvidende og ligeglad kundeservice resulterer i henvisninger til Sverige og til et eksternt værksted ligeledes i Sverige. Herfra henvises tilbage Danmark igen og så fremdeles. Elendigt.

Resultat: Studerende uden bærbar i 4+ måneder.

Da jeg ikke kan få en reel samtale ud af Asus andet end ordinær kundesupport, er dette er min eneste mulighed for at gøre opmærksom på min oplevelse med omtalte firma.

FORLØB:

Dag 1, KØBSDAGEN [23/8-2012]:
- Jeg køber glad en Asus N56VZ (8.500 kr.) for de penge, jeg har sparet op til formålet. Det skulle dog ikke gå så godt, som jeg umiddelbart havde håbet.
- Jeg får oplyst af en kammerat, at han netop havde investeret i samme model, men måtte bytte sin 4 gange pga. en defekt touchpad. Jeg konsulterer straks touchpad på min nyindkøbte Asus for at se, om den skulle lide samme skæbne. Ganske rigtig konstaterer jeg, at touchpad'en er defekt i siderne og ikke er modtagelig over for venstre- og højreklik (en fejl, der åbenbart berettes om i stor stil på nettet, men jeg havde desværre ikke set det. Det fortryder jeg i dag kraftigt!)
- Samme dag ombytter jeg den pågældende bærbar, da jeg egentlig forventer en bærbar, der virker optimalt efter at have betalt knap nitusinde kroner for den. Den nye, som jeg får i ombytning bliver pakket ud på stedet for at kontrollere touchpad'en... Samme fejl.

DETTE GENTAGER SIG 9 GANGE - SAMME DAG! 9 bærbarer i træk med touchpad-defekt.

Til sidst får jeg en bærbar, der, tilsyneladende, virker OK, men desværre har et skævt Cd-rom-drev. Da jeg ikke "må få byttet" den yderligere i butikken, må jeg tage til takke med et skævt cd-rom-drev.

- Opsummering: 10 forskellige ombytninger (9x DeadOnArrival's) af samme bærbar - samme dag. Jeg tager til takke med en bærbar, der (tilsyneladende) kun har et skævt cd-rom-drev.

10 Dage efter køb (1. Ombytning)
- Efter ca. 10 dage får jeg tid fra mine eksaminer til at begynde at bruge min bærbar på regelmæssig basis. Touchpad'en er hurtigt blevet defekt i siderne, som de 9x omtalte DOA'er. Desuden er netværkskortet defekt (teknisk: ustabil samt elendig signalmodtagelse resulterer i at den hopper af og på konstant, samt måler halv ringe signalstyrke(RSS) til alle accesspoints i nærheden).
I troen på, at man som forbruger kan få ombyttet sit køb i op til 14 dage, såfremt det ikke lever op til beskrivelsen (læs: at den er fejlfri ved køb!), får jeg kendskab til Asus’ 7 dages politik mht. tilfredshed. Så jeg går derfra - ret irriteret - uden bærbar, idet der ikke er andet at gøre end at sende den ind og håbe på kreditering.

- Ved efterfølgende kontakt med Asus’ kundeserviceafdeling Danmark (som ligger i Sverige) får jeg at vide, at den model (selvfølgelig) ikke har nogle problemer med touchpad trods mine 9x ombytninger og min kammerats 4x, og jeg nærmest lyver. Yderligere oplyses det i telefonen, at for at få pengene retur kræver det tre ombytninger for samme fejl.
Så idet de ikke vedkender sig den (efter min mening) tydelige defekt, skal jeg vente på at få den retur fra værkstedet som også befinder sig i Sverige, hvor den efter sigende skulle blive fikset.

1 måned og 10 dage efter køb (Bærbar retur fra Asus samt 2. Ombytning) [04/10-12]:
- Ja, en måned senere (!) modtager jeg så min bærbar retur via butikken inkl. forsendelsestid. Jeg pakker den op med det samme og konstaterer at touchpad'en STADIG ER DEFEKT selvom følgebrevet hævder, at både touchpad samt netværkskort er ombyttet med nye dele.
Ret træt af at være i en situation uden bærbar og godt i gang med semestret, beslutter jeg mig for at sende den retur på stedet, da jeg stadig forventer en bærbar, der virker optimalt til den pris!

2 måned siden køb (I ventetiden efter 2. ombytning):
- Undervejs i den efterfølgende ventetid (som også viser sig at tage en helt måned) tager jeg kontakt til kundeservice i Danmark får at få "speedet" processen op, så jeg kan få mine penge tilbage til at købe en anden model (af en anden producent, vel at mærke) i stedet for betydningsløse reparationer af en elendig bærbar. Uforstående over for problemet og min situation bliver jeg bedt om kontakte den svenske afdeling, der kan svare på den slags.
Den svenske kundeservice har heller ikke noget at sige til sagen, men henviser mig til et eksternt værksted, der står for reparationerne. Jeg ringer op, men værkstedet har imidlertid intet med dette at gøre, da det udelukkende er op til Asus at afgøre sagen. Jeg bliver henvist til den danske afdeling endnu en gang, som jeg så ringer op. Her oplyses det, at jeg af hensyn til procedurer ligeså godt kan forberede mig på at vente yderligere to måneder: en måned for tredje ombytningsrunde, idet bærbaren "IKKE FEJLER NOGET", samt en måneds "analyse" af sagen og videresendelse til Holland, før jeg kan få pengene retur. Dette betragter jeg som yderst håbløst og i særdeleshed spild af min samt værkstedets tid. Jeg forhører mig i samme omgang om mulighederne for at snakke med en Asus-ansat i en højere afdeling end kundeassistance. Jeg får ikke præsenteret nogen muligheder, men får i stedet en a bemærkning om, at jeg skal lade være med at kontakte dem yderligere (gæt selv attituden).

NUVÆRENDE STATUS (24-10-2012):
Betalt 8.500 kr. for en ny og tydeligvis fejlbehæftet bærbar, som jeg endnu ikke har fået nytte af, da den er til reparation på 2. måned.
Ventetiden er fuldstændig håbløs, og jeg skal yderligere tillægge en tidshorisont, der siger to måneder mere, før det kan komme på tale at kvittere med pengene retur (eller en ombytning til et andet produkt, som jeg på forhånd takker nej i lyset af denne historie).
Det er tilsyneladende umuligt at komme i kontakt med andet end kundeservice-afdelingen i Asus-hierarkiet.

Carsten Guldhammer vond deze beoordeling nuttig

Kundeservice under al kritik

Asus laver udmærkede computere. Men hvis man uheldig den går istykker; og skal bruge deres såkaldte kundeservice er det helt galt.
De skriver ikke tilbage, de siger at en anden afdeling tager sig af det. Men man må ikke få deres mail, de vil skrive.......det sker aldrig. Man må ikke få deres navn i kundeservice. De sylter sagen og sender den i rundkreds til man er træt og opgiver.

Asus

Nu har min ven ventet i otte måneder på at få sin computer lavet...

Min ven sendte i april sin ASUS gamer PC ind til ASUS, da der var noget galt med hans batteri. Og han har stadig ikke fået sin computer, fordi de heletiden gør leverings datoen længere og længere. Og otte måneder for at få fixet et ENKELT batteri er over ALT kritik!

Deres support er lort, for at sige det mildt!

Det er nogle fede computere de laver, men deres kundeservice / support, kan de fandme ikke være stolte af.

Jeg håber, at jer fra ASUS ligger mærke til dette opslag.

Fantastiske produkter

Asus laver noget af det bedst ydende hardware på denne jord, det kræver lidt fin indstilling og lidt påfylde, mens deres bærbarer er lidt prangende.
Heldigvis virker alt deres hardware til stationære bare som en drøm, bundkort og grafikkort specielt.

De 2 ødelagte gfx kort jeg har sendt ind, fik fuldt ud pengene tilbage.
Ellers har jeg aldrig haft brug for kundeservicen, det har altid virket.

Kan forstå de fleste har problemer med bærbar og tablets, det har alle og samtlige har recovery netop fordi det er utilregneligt lort.
Køb jer en ordentlig PC, så vil den også virke ordentligt.

Aldrig mere ASUS

Den værste kundeservice-oplevelse nogen sinde!

Sendte en Asus Eee Pad Transformer TF101 retur på grund af "screen-bleeding" samt den ene højtaler spillede lavere end den anden.

Men de nægtede at lave den da det hele var selvforskyldt påstod de!!

Efter utallige telefon-opkald og voldsom mange e-mail korrespondancer gav jeg op!!

Jeg lod simpelthen bare min tablet ligge hos deres reparatør da jeg ikke orkede at bøvle med at få den retur!!

Men pludselig efter hele 5 MÅNEDER, så fik jeg en mail om, at nu var den repareret og på vej retur til mig???

Jeg fik den retur et par dage efter, desværre var det kun skærmen der var blevet lavet, den ene højtaler virker stadig ikke ordenligt :(

Det ENESTE der var godt var fragtfirmaet der gjorde et godt og hurtigt arbejde!

ALDRIG MERE ASUS!!!

Og ASUS, hvis i vil snakke om jeres elendige kundeservice, skal i være velkommen til at ringe til mig, mit RMA nummer er: CZB6230372

Lyver og snyder ..

Jeg købte i September 2011 en G74sx laptop, det virkede så godt i nogle dage så fik jeg pludseligt en masse pixelfejl. Kontakter Asus som siger at der ikke er nok fejl før de vil bytte den jeg informerer ham om at det er under 14 dage siden jeg har købt maskinen og de derfor har pligt til at tage den retur ...

Efter noget tovtrækkeri og nogle trusler igennem en 3 part giver de sig dog og jeg får et nyt panel.

Da jeg får den retur og det hele virker igen bliver jeg glad men denne glæde varer kun i 3 dage så er der pludseligt pixelfejl igen og præcis samme sted. Jeg kontakter Asus igen og siger at nu er den gal med skærmen igen men de nægter igen. Jeg finder dog ud af at det ikke er det eneste da den ikke vil opdaterer hverken drivers eller bios og tager kontakt til dem denne gang med skærm fejl plus den nye fejl ..

Den bliver sendt ind igen ...

Får den retur hvor de har skiftet et skærm kabel og et bundkort. Nu virker det endeligt tænker jeg men NEJ !! ud over der stadig er pixel fejl får jeg mere alvorlig fejl !! øverste 3 del af skærmen bliver pludseligt sort og der opstår random pixels i området så sætter den automatisk opløsningen ned og giver mig en Error som siger at den ikke kan finde grafikkortet ..

Jeg kontakter Asus igen og informerer dem om at den nu er gal med skærmen for 3 gang og sender den så ind ... Da det er 3 gang med fejl på skærmen beder jeg om en replacement til en anden model eller pengene tilbage ...

Der går langt tid og endelig får jeg en pakke tilbage !! men jeg får en lang næse da jeg åbner den og må konstatere at jeg har fået min gamle laptop tilbage og at de sågar ikke engang har lavet noget .. De siger bare Nil Errors ... på et medfølgende stykke papir .. ( Jeg tænker gud ved om de nogensinde har hørt om en eventlog )

Jeg tænder den for at tjekke om den i det mindste virker og må konstatere at den efter post bare går i stå ... Jeg tjekker bios'en og nu er der ingen HD...

Kontakter ASUS og siger at nu er jeg kun intresseret i at annulere købet i fgl Købeloven da det nu er 4 gang og at der næsten er gået 1 år siden første problem ...

Men de kaster mig frem og tilbage siger at den er ude af deres hænder det er butiken jeg skal kontakte og de siger at de ikke bare kan give penge uden at have fået noget information fra Asus..

Hold jer langt væk fra dette fusker firma !!!!

Robert & Carsten Guldhammer vond deze beoordeling nuttig

Har ondt af ASUS.

Jeg er selv ejer af en Asus Bærbar.

Ved et uheld gik computeren i stykker, og den blev efterfølgende sendt til reparation hos dem, men! de har nu haft den i godt og vel 10 uger og de har ikke engang kunnet formå at reparare den.
Derfor forhørte jeg mig i min lokale expert butik, hvor jeg købte den. Der fik jeg af vide at de stadig afventede alle de dele som de skulle bruge; Rammen til skærmen ankommer d. 19/6 og displayed til skærmen var endnu uvidst.

Jeg har yderlige undersøgt sagen og vi overvejer nu at gå til forbrugerklagenævnet for at refunderet mine penge, står andre i samme situation anbefaler jeg at de gør det samme!!

Carsten Guldhammer vond deze beoordeling nuttig

Asus

ASUS og deres kundeservice + reperationstid

Mit problem ligger i at jeg har købt en bærbar fra ASUS (via komplett.com) som havde en defekt ved skærmen, efter en måned.

Den blev sendt ind i marts og jeg har nu 3 måneder efter ikke modtaget hverken penge eller en bærbar retur. De bliver ved med at gemme sig bag "14 dage mere reperation" undskyldninger.

Der vil nu blive klaget til forbruger-klagenævnet fra min side og tankerne om at sagsøge begynder at dukke op.

Asus

top arogant kundeservice hold jer fra asus og køb hellere noget andet

jeg kan absolut IKKE anbefale asus til nogen som helst

jeg havede fat i deres kundeservice her for et par dage siden og magen til TOP AUROGANCE over for deres kunmder skal man kraft edder sparkeme lede længe efter

min computter, en ausus bærbar har nu for anden gang på det lidt over 1 år jeg har haft den problemer med skærme, faktisk så kan man ikke rigtigt se noget på den..
'
og da jeg ringede til deres såkaldte service udtrykte jeg klart ønske om at jeg ikke ønsker at de røre ved / sletter min harddisk, da jeg ikke har gemt det arbejde der ligger på maskinen og da jeg ikke kan komme i kontakt med den, men det nægtede de at love / efterkomme, de PÅSTÅR nærmest HÅRDNAKKEDE at de vilkår der er gældene og som jeg skal aceptere ved indsendelse af maskinen til reperation af maskinen betyder at de har ret til at gørre PRÆCIS hvad der passer dem med min maskine, som jeg jo iøvrigt har både købt og betalt og at de nærmest er komplett ligeglade med de ikke bakupede data som jeg har liggende..

jeg ville så hvidglødene øsnske at forbrugerstyrelsen eller forbrugerombudsmanden kunne banke dem eftertrykkeligt på plads

da jeg ikke mener det kanpasse at de bare har ret til at udskifte min harddisk eller slette den UDEN mit samtykke, når nu jeg fortæller dem at disken efter min mening IKKE fejler noget og at jeg IKKE ønkser den udskiftet eller slettet

Asus

3 uger gammel computer har været til reparationer i 5 nu..

Jeg bestilte min ASUS zenbook hos Føniks computer og modtog den først i marts. Jeg havde den i 3 uger hvorefter jeg har bemærket at der manglede en diode til baggrundsbelysningen. Jeg kontaktet føniks og de sagde jeg skulle kontakte asus support for hurtigt service(hvilket jeg fortryder nu). Jeg sendte min computer sidst i marts og der gik 1 uge før de registrere den som RMA den 2 april. Nu sidder jeg og kigger på min RMA den 3 MAJ!!! og der står at de stadig venter på dele, hvilket jeg ikke kan forstå kan tage 1 hel måned at skaffe en såre simpel reservedel. Har kontaktet telefon supporten utallige gange for at høre status og for at komme til at tale med en ansvar for retur men venter stadig på den person kontakter mig...

Blev aldrig kontaktet, men jeg fik min computer retur repareret og fuld funktionel 6 uger efter den var sendt ind.

Asus

Rigtig god service og ydeevne

Jeg har selv en asus. Den er virkelig god, både til multimedia og til gaming. Jeg er ret glad for den 5/5 :)

• 6440, DK
  • 4 Beoordelingen

Tager laptop som gidsel

Min datters bærbare pc har været sendt ind til rep. ASUS henter pc'en og så går der ellers ged i den derfra.
PC'en bliver sendt til et svensk firma, LetMeRepair.se som tilbyder at "reparere" pc'en for 150% af nyprisen, da fejlen ikke er omfattet af garanti... (Jeg kan se af tidligere bedømmelser at det åbenbart er kotyme). Alternativt tilbyder de at skrotte pc for 550 kr eller returnere den uden rep for 975 kr.
Jeg vælger at få maskinen retur og modtager en regning fra LetMeRepair.se?! (Jeg troede, jeg var kunde hos ASUS?!) Regningen skal betales til en svensk bank, hvilket kun kan lade sig gøre mod et klækkeligt gebyr i banken.
Status er nu at jeg har bedt LetMeRepair oplyse en dansk bank, eller lade ASUS fakturere.

Fik næsten omgående svar fra LetMeRepair at jeg bare kunne trække gebyret fra på regningingen.

Freddy O. Christensen & Olaf Tehrani vond deze beoordeling nuttig

Forfærdelig Kundeservice

Jeg anmeldte en skade på batteriet på min bærbar indenfor garantiperioden, hvorefter jeg snakkede med en servicemedarbejder der guidede mig igennem hvad jeg skulle gøre. Efter en uges tid gav han mig en kontaktformular jeg skulle indsende og forklare hvad der var i vejen, i mellem tiden var min garanti dog udløbet, og jeg har nu modtaget en regning fra dem. Da jeg synes det var ret uretfærdigt jeg stod til at betale, efter at have anmeldt skaden til dem indenfor garantiperioden, tog jeg kontakt til asus kundeservice, og hold da op. Magen til dårlig kundeservice har jeg aldrig oplevet. Efter 4-5 opkald har jeg stadig ikke fået nogen form for hjælp, ligesom de ikke svarer mig på de mails jeg sender til dem. Ubehøvlede, uhjælpsomme og ikke til at komme i kontakt med. Og nu vil de have mig til at betale 1000 kr. før jeg overhovedet kan få min computer tilbage.

Gode produkter, men virkelig dårlig kundeservice!
Alene af den grund vil jeg virkelig ikke anbefale nogen at købe et Asus produkt.

Freddy O. Christensen & Olaf Tehrani vond deze beoordeling nuttig

Super kvali

Er super glad for mine asus produkter, især mit nyeste legetøj - zenbook er lækker! Den kan klart anbefales, KØB EN! :)

Martin & Per S vond deze beoordeling nuttig

Sindsygt lang reparationstid

Så rundede jeg anden måned hvor jeg bare har ventet på at få min G73 tilbage fra reparationen!
De har for længst besluttet, at jeg skal have en ny, men hvilken har de brugt halvanden måned på indtil videre...
Den har også været i Hilland og Sverige til ingen verdens nytte!!!

Fede computere, men holdkæft en lorte support!!!!

Forbavsende ringe service!

ASUS har en udmærket produktportefølje. Derfor er det ærgerligt, at post-sale-servicen er så ringe, at man gør klogt i at afholde sig fra at købe deres ting.

Og heldigvis er der da andre – mere seriøse – spillere på markedet, som udbyder grej af mindst lige så god en kvalitet.

Vi købte et motherboard, som efter en tid viste sig at have en lille, men irriterende defekt. En af kontakterne i processor-soklen havde det med efter en lille måneds tid at slippe grebet om sin pin med blå skærm til følge. Først troede vi, det var processoren, det var galt med og fik den byttet. Det var det ikke. Ligesom før stod computeren helt af ca. hver 3. uge. Så skulle processoren tages ud af soklen og sættes på plads igen. Når det var gjort, kørte den fint igen – i 3 uger!
Den holdt naturligvis ikke i det lange løb, men så var det jo så heldigt, at der stadig var et helt års restgaranti på produktet. Det ville vi benytte os af.
I sin tid havde vi købt boardet hos Getmore. I mellemtiden var dette firma lukket. Derfor henvendte vi os i stedet direkte til ASUS via deres support team.
Desværre. Teamet så sig ikke i stand til at tage sig af sagen. Det henviste os i stedet til tyske Devil – den europæiske hovedgrossist.
Desværre. Devil tog sig aldrig af detail-kunder. Firmaet ville udelukkende have med forhandlere at gøre. Man kunne godt se det ærgerlige i vores situation, men det bedste råd Devil kune give os var at forsøge at overtale en tilfældig venlig og hjælpsom forhandler til at tage sig af sagen!
Det råd kunne vi ikke bruge til meget :-(
Nå… tilbage til ASUS’ support team.
Desværre. Det måtte igen henvise til Devil. Selv kunne de ikke gøre noget, for når Getmore var lukket, var det godt nok MEGET, MEGET uheldigt for os, men vi måtte jo forstå, at der simpelthen var tale om FORCE MAJEURE og derfor måtte vi også forstå, at ASUS var sat helt ud af spillet! De højere magter havde talt! Man beklagede dybt: ’Dear valued ASUS customer’, det var mega-ærgerligt for os, men der var virkelig intet, intet ASUS kunne stille op!
Så fulgte en korrespondance på omkring 10 – 15 mails hver vej. Vi forsøgte ihærdigt at overbevise ASUS’ support team om, at det ikke burde være vores problem, at en af deres (!) forhandlere gik konkurs. Det var jo ASUS og ikke Getmore, der havde garanteret for det produkt, vi havde købt.
ASUS Support Team forsøgte på deres side at overbevise os om at, det naturligvis ikke kunne hjælpe, når vores (!) forhandler var gået konkurs.
Endelig, endelig kom der en lille sprække i teamets barrikade. Mod et passende gebyr (ca. 50 US$) ville ASUS – rent undtagelsesvist – åbne for den mulighed, at vi kunne indsende det defekte board til undersøgelse hos ASUS Nordic i Sverige. Imidlertid måtte supporten dog advares os: Da defekten først optræder efter ca. 3 ugers brug, var der kun yderst ringe usandsynlighed for, at teknikerne ville have tilstrækkelig tålmodighed til at lokalisere fejlen. Det allermest sandsynlige var derfor, at det defekte board ville blive returneret til os!

Her måtte vi opgive. ASUS havde vundet kampen.

Og dog… Vi fra Netværksgruppen køber naturligvis aldrig mere produkter hos ASUS, og vi har dog immervæk et pænt stort budget tilegnet IT-hardvare-formål.
Når vi ser os om på TrustPilot, kan vi også se, at mange andre end vi har noteret sig, at ASUS support lader endog meget tilbage at ønske. De køber nok heller ikke ASUS næste gang.
Det kan da også være, at du - kære læser - tænker dig om et par gange, og måske overvejer hellere at købe hos firmaer med bedre service.
SAMSUNG er i den henseende et godt eksempel. De reparerede hurtigt, effektivt og uden at kny en defekt monitor - ligeledes indkøbt hos Getmore.
Hos dem vil vi da meget hellere handle.

Måske ville en bedre service i det lange løb være en mere lønsom strategi for ASUS.

Det håber vi!

Helga Heiðarsdóttir vond deze beoordeling nuttig

Is Asus uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.