[REPLY]
Super goede site met leuke producten. Wordt meestal ook meteen verzonden en komt netjes aan. Alleen in de sale vind ik het jammer dat alleen sommige maten beschikbaar zijn. Zet er dan even bij dat dit ook het allerlaatste artikel is en niet meer bij te bestellen is.
Service goed en snel. Niet duur en maattabellen kloppen per jurk! Ga ik zeker nog een keer een bestelling doen!
Ik kreeg mijn bestelling twee dagen later al binnen, terwijl er stond dat het wel een week kon gaan duren. Ik was daarom blij verrast toen er een (veel te groot) pakket werd bezorgd.
Mijn vriendje vroeg meteen wat ik in hemelsnaam allemaal had besteld, terwijl dit ging om een bleeksetje en een potje verf. Het werd geleverd in een doos twee keer zo groot als een ruimte schoenendoos.
Hierdoor was de verzorgende lotion van de bleekset geknapt en zat dit door het hele doosje van de bleek waardoor dit erg plakkerig was.
Verder was ik erg tevreden.
Het artikel was kwam vrij snel overeen met de aangegeven levertijd.
Netjes verpakt in bobbelig plastic. Geen schade aan artikelen.
Ik ben zeer tevreden over de werking van deze online shop. Je shopt in vertrouwen, de afhandeling verloopt supervlot en de kwaliteit van de producten is top!
Je kan beter bij www.large.nl bestellen, daar hoeft je maar 3 dagen op je bestelling te wachten i.p.v. 3+ weken. Verder stond er bij de tas die ik had besteld geen enkele afmeting aangegeven, beetje jammer.
Altijd snel bezorgd en krijg wat ik besteld heb en er van verwacht heb. Makkelijk te bestellen en eigenlijk nooit klachten gehad.
Soms kleine dingetjes als knoopjes of naadjes die los zitten, maar niets wat ik niet makkelijk kan maken.
De levertijd was zo lang aan stond gegeven op de website, retourneren ging zonder gedoe. Niks te klagen dus.
Mijn verhaal is heel persoonlijk en illustreert goed hoe ik de klantvriendelijkheid en service van Holland Attitude ervaar. De laatste wens van mijn zieke partner was om nog met hem te trouwen. Natuurlijk wilde ik zelf niets liever en koos een hele mooie jurk, voor onze, bescheiden plechtigheid. De bleek echter niet te passen (ik had mezelf onderschat in de maat, veel te klein of de maat viel gewoon klein uit, hield ik me voor, zoals elke vrouw, hahaha).
Omdat alles op 'de valreep' geregeld moest worden ivm de ziekte en het verzwakken van mijn vriend was dit een probleem met het ruilen. De jurk zou nooit binnen het korte tijdsbestek binnen kunnen zijn. Ik was erg teleurgesteld, ik wilde nog een keer op mijn mooist zijn voor hem, in de kleding waarin hij me zo graag ziet. De medewerkers hebben met al hun begrip en binnen hun vermogen er voor gezorgd dat ik een uitzondering kreeg en dat de geruilde jurk, toch op tijd binnen zou komen. Het is nog niet zo ver maar de medewerkers houden me regelmatig op de hoogte van de vorderingen van de bestelling en tonen hun medeleven. Ik vertrouw er op dat dit in iedergeval goed komt. Bij leven en welzijn zal ik een foto opsturen van ons bijzondere moment. Zoals iedereen zal begrijpen, kan ik me in deze situatie geen betere service wensen. Mijn Dank is daarom groot. Liefs
Makkelijke site, makkelijke bestelling, snelle bezorging(!!) en geweldige klachtenafhandeling, ik ben 100% positief over Attitude Holland:)
Supersnel geleverd 1 nalevering en deze kwam sneller dan gemeld. Top
Zwaar KUT, 5 mei bestelling geplaatst, NU 6 juni en nog niets ontvangen!
0,0! Volgende keer weer gewoon bij LARGE bestellen
Ook al was mijn jurk pas later leverbaar, ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik ben blij met mijn jurk, hij is precies zoals ik hoopte dat hij zou zijn!
Ik kon deze riem nergens anders vinden in mijn maat. En toen bleek die ook nog eens 10 euro goedkoper te zijn!
ik heb supper tevreden, ze hebben mij geholpen met haarverf dat ik nodig had voor de crematie van mijn oma, ik ben supper geholpen en had mijn pakketje al snel binnen,
vriendelijke groet brenda
Goede ervaringen heb ik bij attitude holland alles super fijn en snel geleverd, en alles goed kompleet!
Ik had twee jurken besteld, de ene was direct leverbaar en de andere niet dus moest ik even wachten tot die ook leverbaar was. Maar toen ze bezorgd werden was ik zo blij met die mooie jurken, dat dat ook niet meer uitmaakte.
Service is opzich prima, maar ik heb de helft van mijn bestelling niet ontvangen.
Ik had een bh besteld die 24 mei binnen zou komen. Ik had hem die avond nodig, dus besteld. Toen kreeg ik bericht dat het 3 weken zou duren. Bestelling afgezegd en ergens anders dezelfde bh besteld, die ik een dag later binnen had. Dus geen goede ervaring.
Ik heb laatst een jurkje gekocht bij attitudeholland.nl. Dit jurkje stond op de site en aan de hand van de foto's heb ik besloten om de gok te nemen en een bestelling te plaatsen. Twee dagen later werd er al een pakketje bezorgd, wat in de brievnbus paste en dus werd bezorgd ondanks dat er niemand thuis was. De kleur bleek overeen te komen met de kleur op de foto's, waar ik heel blij mee was, paars kan toch ineens heel anders uitvallen. Ook de maat was prima. Fijn bedrijf!
Mijn kinderen zijn erg tevreden hun highlights!
Het product werd snel geleverd en was van de kwaliteit die omschreven was. Ik ben zeer tevreden over wat ik besteld heb.
Ik had oorbellen besteld (2 losse gekocht). De oorbellen waren snel binnen. Jammergenoeg mistte er een achterkantje. Ik stuurde een mail. Meteen die dag kreeg ik een reactie terug en binnen die dag had ik duidelijkheid. Ik kreeg een nieuwe oorbel toegestuurd en mocht de oude houden! WOW wat een goede service! Ook was het personeel erg beleefd en begripvol. Hier heb ik dus niets op aan te merken. De medewerker vertelde dat het even kon duren voordat de oorbel binnen was. Dit was echter al binnen 1 á 1,5 week, dus prima gedaan Attitude!
Zeer goede service, spijtig van de hoge verzendkosten.
Bijzonder aanbod, fijne service en snelle levering van bestelling in goede staat aan huis. Prima telefonisch advies/hulp.
toffe collectie, heel betrouwbaar, maar soms heel lang wachten op de levering
Levertijd zou al 21 dagen zijn, we zijn nu een maand verder en nog steeds geen nieuws.
De producten waren in het echt net zo mooi als op de foto, de levering was lekker snel en het was in een goede doos verpakt. Dit is echt een aanrader.
- Veel producten niet op voorraad
- Producten worden niet geleverd naar de vermelde informatie
- Geen excuus van te laat levering
Heb uiteindelijk veel langer op mijn bestelling moeten wachten, waardeloos. Uiteindelijk werd mijn reactie gecompenseerd met voor 5 euro aan ecredits, alsof ik ooit nog iets daar ga bestellen.
Tissus des robes de très haute qualité, elles me vont à la perfection. Envoi rapide et efficace, vous pouvez commander sur ce site en ayant les yeux bandés !
ik ben erg tevreden met de spullen,en de super snelle levering!
Ik had 2 bestellingen geplaatst omdat ik toch meer nodig had, maar er bleek iets niet leverbaar en ik moest het snel hebben. Nadat ik een mail gestuurd had ('s avonds) kreeg ik de volgende morgen antwoord, werd het probleem opgelost en kreeg ik mijn bestelling de volgende dag binnen. Super geregeld!
Hele leuke site , snelle service ... alles is perfect
De laatste bestelling is geplaatst na het annuleren van een eerdere bestelling waardoor ik nog flink wat punten had. Bij het bestellen van de artikelen stond dat ik binnen 10 dagen de bestelling in huis zou hebben. Na 10 dagen kreeg ik een mail dat de artikelen later geleverd zouden worden (tussen de 10 en 20 dagen). Na een maand pas het eerste artikel van de bestelling binnen gekregen en nog steeds in afwachting van het andere artikel.
Eerder gingen alle bestellingen heel vlot en altijd goed maar heb de laatste tijd meer van deze ervaringen gehad en daarover contact gehad met de klantenservice. Mij is beloofd dat er naar gekeken zou worden en dat er verbeteringen doorgevoerd zouden worden dus gelukkig zijn ze daarin wel heel netjes geweest...