We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

autobandenmarkt.nl Beoordelingen

autobandenmarkt.nl Logo
Klanten zeggen: »Makkelijk de juiste band bestellen!« »gewoon goed« »Geen opschepperij, gewoon doen wat er wordt beloofd« 1697
Goed
8.6 van 10

1.697 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.697)

gewoon goed

bestellen betalen en geleverd krijgen.
tip voor andere kopers het is goedkoper een Complete set met banden met lichtmetalen velgen te kopen bij bandenmarkt als een set banden bij de garage

Featured review of autobandenmarkt.nl

• erwin
  • kudelstaart, NL
  • 1 Beoordeling

Makkelijk de juiste band bestellen!

Voor mijn motor een pilot power ct2 besteld tegen de prijs die ik niet lager kon vinden. de levering van de band kon 2 weken duren maar was al binnen 3 dagen binnen!

Mocht je banden willen bestellen hoef je niet verder te zoeken maar raad ik je aan hier te bestellen!

Groetjes erwin

uitstekend

prima bedrijf, levering correct en tegen concurrerende prijzen.

autobandenmarkt.nl

Geen opschepperij, gewoon doen wat er wordt beloofd

Heldere webshop, goede voorwaarden,scherpe prijsstelling. Gewoon goed.

• Gijs
  • DAlfsen, NL

Super bedrijf

Ik doe dit al jaren, hier banden bestellen.
Heb er al tientallen besteld, en de eerste mis levering moet nog komen.
Mensen die hier over klagen vergeten 1 ding, en die word hier nooit verteld.
Een fout die ze zelf maken en daardoor de bestelling mis gaat, die word hier niet verteld.
Ik zou zeggen : Zo doorgaan . een 10 !!

zeer tevreden over levering

zeer tevreden over de levering werd eerder geleverd dan aangegeven

• Henk
  • Haarlem, NL

10 met een griffel

Prima deal, scherpe prijzen en snelle levering.Top!!!

Zeer goed

WIj bestellen hier altijd onze autobanden. Een duidelijke manier van bestellen en de banden worden snel geleverd.

autobandenmarkt.nl

Perfect adres voor banden!

Ik had maar één Vredestein winterband nodig. De prijs was zeer aanzienlijk lager als in Nederland. De bestelprocedure duidelijk, ook was direct duidelijk wanneer de band zou worden geleverd. Hij kwam zelfs enkele dagen eerder (thuisbezorgd). Mijn zoon werkt in een garage en kan aan de codering op de band zien of het bijv een exemplaar uit een oude voorraad is. Niets van dat al. Gewoon een keurige nieuwe band. Volgende banden bestel ik zeker weer hier!!

autobandenmarkt.nl

Zeer tevreden over bestelling all-season-banden

Dit was mijn eerste bestelling via Autobandenmarkt.nl.
Via collega's en kennissen had ik deze tip gekregen en ik ben heel erg tevreden.
De prijzen zijn zeer scherp, met name ten opzichte van andere banden-aanbieders.
De afhandeling van mijn bestelling is goed en snel verlopen en de vier all-season-banden zijn in orde.
Bij andere aanbieders waren de meeste banden niet eens op voorraad en bij Autobandenmarkt.nl had men genoeg keuze.
De volgende banden bestel ik weer bij Autobandenmarkt.nl...zeker weten!

Simon Sants vond deze beoordeling nuttig

autobandenmarkt.nl

Super keuze, en de keuze is reuze !

Ik ben erg blij met dit bedrijf, ik heb een aantal maanden geleden 4 banden besteld voor de auto van m'n vriendin. En daarna 2 banden voor mijn eigen auto. Op vrijdag,zaterdag of maandag besteld is en het is die week nog binnen. Reuze keuze en leuk geprijsd !
Heb vorig jaar ook motorbanden bij motorbandenmarkt.nl en die service was/is super !

• yvon
  • weert, NL

Kut bedrijf

Ik heb banden besteld en hebben ze de foute banden met velgen geleverd. Ik heb extra geload gekregen terwijl ik die niet heb besteld en ook 79h en geen 75t die ik besteld eb. Nu ben ik al weken bezig om ze duidelijk te maken dat hun een fout hebben gemaakt. Toegeven ho maar. Ik krijg geen antwoord op mijn gestelde vragen maar wel op zaken waar ik niets aan heb. Ik heb nu nog geen geld terug. Nieuwe banden wil ik niet meer want als de banden teruug gaan en het bedrijf keurt ze af moert ik voor alle 8 banden en velgen betalen. Tewijl het hun fout is dat risico neem ik niet.Ik kan nu ook geen nieuwe banden bestellen want die zijn nu nieet meer leverbaar bij andere bedrijven. Nu hoop ik maar op mijn geld terug. Ik raad je aan om bij dat bedrijf niet te bestellen, daar haal je alleen maar elende mee op je hals.

Bestelling winterbanden

Goede en snelle levering.

Heel tevreden

Ik heb 2 keer bij Autobandenmarkt.nl Michelin Energie saver zomerbanden besteld. De levering en afhandeling verliepen heel soepel. Geen probleem met Visa-betaling. Ik weet niet of het prijsverschil met mijn onderhoudsgarage erg groot is maar ik verwacht van wel.
Een Speedy garage bij mij in de buurt heeft de banden gemonteerd. Werd gebeld voor een afspraak en de banden werden keurig gemonteerd. Ik ben heel tevreden over de levering en de montage.

Scherpe prijzen, top!

Als prijs je belangrijkste criterium is dan is autobandenmarkt dé webshop. Zeer scherpe prijzen en keurige levering. Inmiddels drie maal besteld en drie maal zeer tevreden.

Uitstekend

Dit bedrijf levert op tijd en op maat op de afgesproken lokatie.
Aan te bevelen voor iedereen

UItstekend!!!

Ik weet waar ik in het vervolg moet zijn voor mijn autobanden.

Zeer tevreden

Twee banden online besteld en af laten leveren bij de garage. Snel afgehandeld en naar volle tevredenheid gemonteerd, alles zo als de site beschrijft.

autobandenmarkt.nl

Betalen met creditkaart niet mogelijk

Bij bestellen van een complete winterbandenset blijkt de betaling niet te worden geaccepteerd door autobandenmarkt.nl.
Telefonisch contact opgenomen met de klantenservice, daar krijg je een Engelstalige dam die probeert uit te leggen dat je bij de eerste bestelling niet met creditkaart kan betalen. Ik kon het opnieuw proberen met een andere creditkaart of geld overmaken.
Dit overweeg ik niet eens bij een bedrijf wat moeite heeft met accepteren van creditkaartbetalingen.

Via Mastercard de reservering die klaar staat laten blokkeren om fraude in betaling te voorkomen.

Hoe kan het dat een bedrijf creditkaart aanbied als geldige betaalmethode en vervolgens weigert de betaling te accepteren.

Rob

Kon hier geen winter banden krijgen om dat ik 17 inc 108 insteek
was niet te leveren op het internet zoeken en was gouw gevonden konden het snel leveren kon het bij banden speciallist laten brengen
die konden het er gelijk op zetten

• Jan
  • Wassenaar, NL

Kan ik iedeeen aanraden

Een van mijn winterbanden was kapot, dus 2 banden vervangen. Onbekend merk Riken, blijkt een goedkoper (niet slecht) B-merk van Michelin te zijn. Bandenmarkt.nl had ze op voorraad en leverde ze binnen 3 dagen aan een garage bij mij in de buurt. Prijs, type, levering en montage precies volgens afspraak. M.a.w. een aanrader.
Een tevreden klant

• waij
  • midden, NL
  • 1 Beoordeling

snel geleverd op een door mij gekozen adres.

na betaling gelijk bevestigingsmails.
en banden snel geleverd bij de door mij gekozen garage !!

voorraad beter dan garages

Op zoek naar de Quatrac 3 van Vredestein, kreeg ik van een garage te horen dat ze niet meer te bestellen waren. Kwik fit vroeg er rond de €100 p.stuk voor. Binnen een week lagen ze bij de garage bij mij om de hoek voor €65 p.stuk. Dit is makkelijk te volgen door de trackingcode.

3e bestelling

Dit is de 3e keer dat wij banden hier besteld en zonder problemen geleverd en binnen de afgesproken tijd.

Prima

De tweede keer dat ik via Autobandenmarkt.nl banden heb besteld. Dit keer winterbanden. Vlekkeloze bestelling, snelle levering op juiste adres. Afschrijving bank ook goed verlopen.

Roel

autobandenmarkt.nl

de 3e bestelling van mijn kant.

En weer mag ik tevreden zijn!!!

Meestal zijn ze met 4dagen binnen, duurde nu 2 dagen langer, dit waarschijnlijk ivm Winterbanden tijd (zelf zomerbanden besteld (Michelin Exalto-2 215-45-ZR17 XL), maar dat is nog ruim binnen de gemelde 14 dagen, en laten leveren bij de Plaatsenlijke Opel dealer alhier.

Altijd Jonge banden gehad (productiedatum verteld hooguit 3 maanden voor de levering geproduceerd)

heb eerder 4x Michelin Exalto's Besteld in dezelfde maat.

en 2x Vredestein snowtrac 3 175-65-14, deze op verzoek in het weekend geleverd, kwam de zaterdag na plaatsen bestelling op de dinsdag ervoor.

Alle leveringen tot nu toe SUPER gelopen!!

een Voorlopig nog steeds zeer tevreden klant..

groeten.

Wim

J.C.M.v.V.

Twee banden voor busje besteld.Prima banden Snelle levering.Goede prijs.

slechte service

jack van workum
Mijn zoon had hier ook banden besteld deze bleken niet leverbaar maar waren vooruit betaald heeft zeer veel moeite gekost geld terug te krijgen en er werd ten onrechte 30 euro administratie kosten ingehouden nooit bestellen daar .

Perfect geleverd

Snel en keurig netjes afgeleverd. Een aanrader.

PRIMA

SNELLE LEVERING

• Hans
  • Almere, NL

Eens, maar nooit meer...

Als eerste word je belazerd, wat betreft montagekosten.
Op site staat dat het inbegrepen is, maar dat is niet het geval.

Er wordt bedoeld montage van band op velg, maar dat is dus niet duidelijk aangegeven. Extra kosten (in mijn geval): 60 euro!!

Verder krijg ik een week na de bestelling een telefoontje om de creditcard gegevens te checken...en vervolgens mag ik nog zo'n 3 weken wachten totdat de banden bij de 'montage partner' zijn.

Uiteindelijk moet ik ook zelf bellen of de banden er daadwerkelijk zijn.

Verder is de communicatie met de klantenservice gebrekkig en soms echt asociaal. Medewerker wilde niet naar me luisteren en hing daarom gewoon de telefoon op.

Anouk vond deze beoordeling nuttig

Hallo,

Het spijt ons dat u met uw bestelling niet tevreden bent. Wij bieden u voor het onstaande ongemak onze excuses aan.
Klantentevredenheid staat hoog in ons vaandelk geschreven en daarom willen wij dit probleem zo snel mogelijk naar uw tevredenheid oplossen.

een 10

Dit is de tweede keer dat ik daar banden heb besteld , en heel snel heb ontvangen.
Perfecte banden (All Seasons ) snelle levertijd en goede service.!!
Zeker een aanrader

c franken uit goirle

4 bandjes bestelt vredestijn snwtrc 3

verwacht werd dat ze na 9 dagen bezorgd werden
maar binne 4 dagen had ik ze alle 4 binnen

geen klagen van mij en kan het aanbevelen

Levering niet binnen ca 14 werkdagen

Ik heb de zelfde ervaringen als hieronder.
Begin november banden en velgen besteld. Kreeg afgelopen week een mail dat waarschijnlijk volgende week de velgen in orde gemaakt worden, maar dat geeft nog geen enkele duidelijkheid wanneer deze geleverd worden. De opmerking dat levering binnen ca. 14 werkdagen plaatsvindt klopt dus bij lange na, niet.
De standaard excuses-brief die vaker onder slechte recensies staat is volgens mij niet de oplossing.
Vervolg:
Twee weken verder en nog altijd geen bericht wanneer banden geleverd. Communicatie via mail blijft vaag. Altijd worden termen gebruikt als zsm (zo spoedig moegelijk) of "ongeveer". Ondertussen zijn we wel een maand verder....
Vervolg:
1 november besteld; 12 december in bezit van velgen en banden. Levering in twee stappen, en uiteindelijk zelf opgehaald in depot.
Wel positief: De velgen en banden zien er prima uit, en de levering is compleet. Eind goed al goed, met het geluk dat winterbanden nog niet echt nodig waren door het goede weer.
Toch moet deze banden en velgen leverancier iets doen aan de communicatie.

autobandenmarkt.nl

Niet tevreden tot nu toe waarschijnlijk 4,5 weken levertijd, op de site staat max. 2 weken

Op 7 nvember 4 wielen met winterbanden besteld en betaald.
Alleen mail ontvangen dat de bestelling ontvangen is.
Op de site staat levering binnen 14 dagen, 2x contact gehad via mail, antwoord is dat de banden na 14 dagen binnen zijn.
Vandaag een mail gehad dat de levering over 2 weken plaats vind nadat ik de set 2 1/2 week geleden al besteld heb.
Betekend dus dat ik ca 4 1/2 week op mijn winterset moet wachten!
Waarschijnlijk heb ik dit vandaag ook alleen maar gehoord omdat ik eergisteren weer een mail heb gestuurd!
Waarom neemt autobandenmarkt geen contact op met de klant om te laten weten wat de status is?
VALT ME ERG TEGEN!

Anouk vond deze beoordeling nuttig

• Cas
  • Cas
  • Hoorn, NL
  • 10 Beoordelingen

Goedkoop en duidelijk

4 autobanden besteld. Op de website is makkelijk te vinden welke banden geschikt zijn voor welke auto. Gekozen voor merkbanden welke een dag of 4 later werden afgeleverd. Flink wat bespaard op de dealerprijs.

prima service

snel, goedkoop, prima bedrijf.

autobandenmarkt.nl

zeer slechte afhandeling,klant niet te vreden gehouden

Teneerste heb ik een set banden besteld,dat ging perfect geen klagen.
Maar nu koop ik voor een vriend winterbanden,omdat ik zeer te vreden was besloot ik voor hem op autobandenmarkt.nl banden te bestellen.

Na een paar dagen gewacht te hebben besloot ik maar te bellen,de mevrouw die de nederlandse taal redelijkbeheerst vertelde mij dat de banden donderdag binnen komen en dat ik ongeveer in het weekend de banden wel kan verwachten anders maandag.

Nou na weer gebeld te hebben kreeg ik te horen dat ze niet bestelbaar zijn.na anderhalve week!!!
Ik vroeg om soort gelijke (want de banden waren immers veel durder geworden.
Nou ik kreeg van mevrouw compensatie zij ze nou nee ik kreeg gewoon de normale prijs die op hun site staan.

Dus ze zijn niet tegemoet gekomen zoals ze zeiden,en hun call back dat werkt ook niet,

En nu bijna 2 weken verder ik zou terug gebeld worden maar helaas............. shit zaak geen service ballen tent!!!

Gewoon niet bestellen hier!!!

mh de winter

• Rene
  • steenbergen, NL

Rene uit Steenbergen

Heb 4 banden gekocht, deze werden keurig op tijd afgeleverd.
Alles gegaan volgens afspraak, zo hoort het ook dus niets bijzonders aan de hand. Ik ga hier ook van uit als ik zaken doe.

• Ben
  • Zoetermeer, NL

Snel geleverd, prima service

Nadat de bestelling was afgerond (lees: betaald) ging het zeer snel.
Binnen enkele werkdagen waren de banden bij het door mij gekozen montagebedrijf. Het leveringstraject is goed te volgen via track&trace.
Zeer tevreden, en zal er zeker weer weer gebruik van maken.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten