We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (164)

PRIMA PRIJS/KWALITEIT EN SNELLE LEVERING

Ik heb 4 zomerbanden besteld (Conti's)en betaald via Ideal. Had de banden binnen 4 dagen.
Kortom ik ben zeer tevreden.

Delticom AG - NL

Goede service voor een betaalbare prijs.

Ik heb lekker thuis achter de computer mijn bandjes besteld en deze bij de garage van mijn keuze laten afleveren, en die monteert ze dan weer tegen een scherp tarief voor me er onder.
Zeker een aanrader autobandenmarkt.nl

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw gloeiende recensie. We zijn erg blij dat u bent tevreden met de service die ons bedrijf biedt. Wij streven ernaar om elke dag aan onze miljoenen klanten over de hele wereld een betere service te verschaffen. Aarzel niet om het woord over ons te verspreiden, het is onze grootste beloning.
Wij verheugen ons op uw volgend bezoek aan onze site.

Uw team Autobandenmarkt.nl

Klaar voor de winter

Ik ben er weer klaar voor en heb nieuwe winterbanden besteld. Dat is een dure grap, maar deze winkel is stukken goedkoper. Netjes en snel geleverd, dus ik ben ik zeer tevreden. Goede service, duidelijke website, met name de informatie over energieverbruik is helder.

Geachte klant,

Wij verheugen ons op uw volgend bezoek aan onze site.

Uw team Autobandenmarkt.nl

super

geen verrassing

Antwoord van Delticom AG - NL

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

We zijn blij dat u tevreden bent met de dienstverleningen aangeboden door ons, en we hopen
dat wij de kans hebben u opnieuw binnenkort te begroeten.

snelle levering duidelijke site

vaak besteld en vrij snelle levering.
bij verkeerde bestelling ook geen enkel probleem met retourneren van de banden.
banden van a tot c kwaliteit.
voor iedereen en elk buget

Antwoord van Delticom AG - NL

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

dat wij de kans hebben u opnieuw binnenkort te begroeten.

slechte service

Ik heb bij dit bedrijf winterbanden besteld waarop 8 weken 1seizoen is op gereden.
Eind november 2010 zijn zij aangeschaft. ik heb gemeld dat deze banden nu al zijn uitgedroogd. Binnen 20 minuten antwoord. U valt buiten de garantie met uw banden. Er zit zogenaamd 2 jaar garantie op die banden en daar zijn we nu twee overheen. Dus helaas is hun antwoord. U heeft pech. Normaal mag t niet zo zijn dat banden met twee jaar ziijn uitgedroogd. Maar zij vinden dat schijnbaar heel normaal niets en nooit daar iets kopen. Waardeloze service.

Geachte heer Groot,

Wij danken u voor de aankoop die u heeft gedaan bij ons. Het spijt ons te horen over de ervaringen met de gekochten banden.

Op onze web pagina onder vaak gestelde vragen staat ook vermeld, indien een artikel een defekt of een fout heeft, kunt u natuurlijk het artikel reclameren binnen de garantietijd.
Die garantietijd voor onze goederen bedraagt 24 maanden, beginnende vanaf de dag van aflevering.

Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en merkte dat helaas u heeft het niet voor die periode aan ons vermeld, en daardoor kunnen wij deze ook niet verder reclameeren bij de bandenproducent.

Delticom AG - NL

Al jaren alles prima voor elkaar

Dank weer voor de goede levering van de winterbandjes. Voor de zoveelste keer de beste prijs voor prima banden! De clio kan de winter weer door!

Delticom AG - NL

Goede communicatie en correcte levering

Voor het eerst geprobeerd en eigenlijk is alles naar tevredenheid gelopen. Volgende keer weer.

Zeer tevreden

Prima service, snel geleverd, erg goede banden en betaalbaarder dan bij de andere bandenleveranciers.

Delticom AG - NL

overzichtelijke website en perfecte levering

Ik heb voor de 3e maal banden besteld bij Delticom, website autobandenmarkt.nl. Het bestellen in eenvouding en een prima prijstselling. Deze keer een nieuwe set winterbanden uitgezocht nokian de beste die er zijn. De bestelling was geplaatst op 14sept , en 5 dagen later had ik ze al in huis

geef een dikke 9 voor de goede afhandeling en een 10 voor de prijs scheelt gemiddeld 30% of meer met in de winkel

Prima!!!!!

Bij de garage zijn ze veel duurder.

Zondagavond 4 winterbanden compleet met velgen besteld.
Donderdagmiddag thuis afgeleverd.

Delticom AG - NL

Goede site, leuke partner garage..

Duidelijke site.. goede betaling.. snelle levering..
JF Tyres.. Goede, snelle en nette service..

Gewoon top.. al 2 x mijn banden hier besteld en bij JF tyres laten monteren.. En zal niet de laatste keer zijn..

Delticom AG - NL

Nette website, prima bestelling en levering

Ik heb voor de 2e maal banden besteld bij Delticom, website autobandenmarkt.nl. Het bestellen in eenvouding en een prima prijstselling. Deze keer een nieuwe set zomerbanden uitgezocht (Vredenstein). De bestelling was geplaatst op 30 april, levering zou op 11 mei plaatsvinden, maar de banden werden al op dinsdag 8 mei gebracht (door GLS).

gewoon goed

bestellen betalen en geleverd krijgen.
tip voor andere kopers het is goedkoper een Complete set met banden met lichtmetalen velgen te kopen bij bandenmarkt als een set banden bij de garage

uitstekend

prima bedrijf, levering correct en tegen concurrerende prijzen.

• kudelstaart, NL
  • 1 Beoordeling

Makkelijk de juiste band bestellen!

Voor mijn motor een pilot power ct2 besteld tegen de prijs die ik niet lager kon vinden. de levering van de band kon 2 weken duren maar was al binnen 3 dagen binnen!

Mocht je banden willen bestellen hoef je niet verder te zoeken maar raad ik je aan hier te bestellen!

Groetjes erwin

Delticom AG - NL

Geen opschepperij, gewoon doen wat er wordt beloofd

Heldere webshop, goede voorwaarden,scherpe prijsstelling. Gewoon goed.

• DAlfsen, NL

Super bedrijf

Ik doe dit al jaren, hier banden bestellen.
Heb er al tientallen besteld, en de eerste mis levering moet nog komen.
Mensen die hier over klagen vergeten 1 ding, en die word hier nooit verteld.
Een fout die ze zelf maken en daardoor de bestelling mis gaat, die word hier niet verteld.
Ik zou zeggen : Zo doorgaan . een 10 !!

zeer tevreden over levering

zeer tevreden over de levering werd eerder geleverd dan aangegeven

• Haarlem, NL

10 met een griffel

Prima deal, scherpe prijzen en snelle levering.Top!!!

Zeer goed

WIj bestellen hier altijd onze autobanden. Een duidelijke manier van bestellen en de banden worden snel geleverd.

Delticom AG - NL

Perfect adres voor banden!

Ik had maar één Vredestein winterband nodig. De prijs was zeer aanzienlijk lager als in Nederland. De bestelprocedure duidelijk, ook was direct duidelijk wanneer de band zou worden geleverd. Hij kwam zelfs enkele dagen eerder (thuisbezorgd). Mijn zoon werkt in een garage en kan aan de codering op de band zien of het bijv een exemplaar uit een oude voorraad is. Niets van dat al. Gewoon een keurige nieuwe band. Volgende banden bestel ik zeker weer hier!!

Delticom AG - NL

Zeer tevreden over bestelling all-season-banden

Dit was mijn eerste bestelling via Autobandenmarkt.nl.
Via collega's en kennissen had ik deze tip gekregen en ik ben heel erg tevreden.
De prijzen zijn zeer scherp, met name ten opzichte van andere banden-aanbieders.
De afhandeling van mijn bestelling is goed en snel verlopen en de vier all-season-banden zijn in orde.
Bij andere aanbieders waren de meeste banden niet eens op voorraad en bij Autobandenmarkt.nl had men genoeg keuze.
De volgende banden bestel ik weer bij Autobandenmarkt.nl...zeker weten!

Simon Sants vond deze beoordeling nuttig

Delticom AG - NL

Super keuze, en de keuze is reuze !

Ik ben erg blij met dit bedrijf, ik heb een aantal maanden geleden 4 banden besteld voor de auto van m'n vriendin. En daarna 2 banden voor mijn eigen auto. Op vrijdag,zaterdag of maandag besteld is en het is die week nog binnen. Reuze keuze en leuk geprijsd !
Heb vorig jaar ook motorbanden bij motorbandenmarkt.nl en die service was/is super !

• weert, NL

Kut bedrijf

Ik heb banden besteld en hebben ze de foute banden met velgen geleverd. Ik heb extra geload gekregen terwijl ik die niet heb besteld en ook 79h en geen 75t die ik besteld eb. Nu ben ik al weken bezig om ze duidelijk te maken dat hun een fout hebben gemaakt. Toegeven ho maar. Ik krijg geen antwoord op mijn gestelde vragen maar wel op zaken waar ik niets aan heb. Ik heb nu nog geen geld terug. Nieuwe banden wil ik niet meer want als de banden teruug gaan en het bedrijf keurt ze af moert ik voor alle 8 banden en velgen betalen. Tewijl het hun fout is dat risico neem ik niet.Ik kan nu ook geen nieuwe banden bestellen want die zijn nu nieet meer leverbaar bij andere bedrijven. Nu hoop ik maar op mijn geld terug. Ik raad je aan om bij dat bedrijf niet te bestellen, daar haal je alleen maar elende mee op je hals.

Heel tevreden

Ik heb 2 keer bij Autobandenmarkt.nl Michelin Energie saver zomerbanden besteld. De levering en afhandeling verliepen heel soepel. Geen probleem met Visa-betaling. Ik weet niet of het prijsverschil met mijn onderhoudsgarage erg groot is maar ik verwacht van wel.
Een Speedy garage bij mij in de buurt heeft de banden gemonteerd. Werd gebeld voor een afspraak en de banden werden keurig gemonteerd. Ik ben heel tevreden over de levering en de montage.

Scherpe prijzen, top!

Als prijs je belangrijkste criterium is dan is autobandenmarkt dé webshop. Zeer scherpe prijzen en keurige levering. Inmiddels drie maal besteld en drie maal zeer tevreden.

Uitstekend

Dit bedrijf levert op tijd en op maat op de afgesproken lokatie.
Aan te bevelen voor iedereen

UItstekend!!!

Ik weet waar ik in het vervolg moet zijn voor mijn autobanden.

Zeer tevreden

Twee banden online besteld en af laten leveren bij de garage. Snel afgehandeld en naar volle tevredenheid gemonteerd, alles zo als de site beschrijft.

Delticom AG - NL

Betalen met creditkaart niet mogelijk

Bij bestellen van een complete winterbandenset blijkt de betaling niet te worden geaccepteerd door autobandenmarkt.nl.
Telefonisch contact opgenomen met de klantenservice, daar krijg je een Engelstalige dam die probeert uit te leggen dat je bij de eerste bestelling niet met creditkaart kan betalen. Ik kon het opnieuw proberen met een andere creditkaart of geld overmaken.
Dit overweeg ik niet eens bij een bedrijf wat moeite heeft met accepteren van creditkaartbetalingen.

Via Mastercard de reservering die klaar staat laten blokkeren om fraude in betaling te voorkomen.

Hoe kan het dat een bedrijf creditkaart aanbied als geldige betaalmethode en vervolgens weigert de betaling te accepteren.

Rob

Kon hier geen winter banden krijgen om dat ik 17 inc 108 insteek
was niet te leveren op het internet zoeken en was gouw gevonden konden het snel leveren kon het bij banden speciallist laten brengen
die konden het er gelijk op zetten

• Wassenaar, NL

Kan ik iedeeen aanraden

Een van mijn winterbanden was kapot, dus 2 banden vervangen. Onbekend merk Riken, blijkt een goedkoper (niet slecht) B-merk van Michelin te zijn. Bandenmarkt.nl had ze op voorraad en leverde ze binnen 3 dagen aan een garage bij mij in de buurt. Prijs, type, levering en montage precies volgens afspraak. M.a.w. een aanrader.
Een tevreden klant

• midden, NL
  • 1 Beoordeling

snel geleverd op een door mij gekozen adres.

na betaling gelijk bevestigingsmails.
en banden snel geleverd bij de door mij gekozen garage !!

voorraad beter dan garages

Op zoek naar de Quatrac 3 van Vredestein, kreeg ik van een garage te horen dat ze niet meer te bestellen waren. Kwik fit vroeg er rond de €100 p.stuk voor. Binnen een week lagen ze bij de garage bij mij om de hoek voor €65 p.stuk. Dit is makkelijk te volgen door de trackingcode.

3e bestelling

Dit is de 3e keer dat wij banden hier besteld en zonder problemen geleverd en binnen de afgesproken tijd.

Prima

De tweede keer dat ik via Autobandenmarkt.nl banden heb besteld. Dit keer winterbanden. Vlekkeloze bestelling, snelle levering op juiste adres. Afschrijving bank ook goed verlopen.

Roel

Delticom AG - NL

de 3e bestelling van mijn kant.

En weer mag ik tevreden zijn!!!

Meestal zijn ze met 4dagen binnen, duurde nu 2 dagen langer, dit waarschijnlijk ivm Winterbanden tijd (zelf zomerbanden besteld (Michelin Exalto-2 215-45-ZR17 XL), maar dat is nog ruim binnen de gemelde 14 dagen, en laten leveren bij de Plaatsenlijke Opel dealer alhier.

Altijd Jonge banden gehad (productiedatum verteld hooguit 3 maanden voor de levering geproduceerd)

heb eerder 4x Michelin Exalto's Besteld in dezelfde maat.

en 2x Vredestein snowtrac 3 175-65-14, deze op verzoek in het weekend geleverd, kwam de zaterdag na plaatsen bestelling op de dinsdag ervoor.

Alle leveringen tot nu toe SUPER gelopen!!

een Voorlopig nog steeds zeer tevreden klant..

groeten.

Wim