[REPLY]
7 maanden geleden een OCZ RevoDrive 3 PCI-Express SSD 120 GB gekocht, helaas defect geraakt, opgestuurd ter inspectie en nog binnen 3 werken dagen een nieuwe mogen ontvangen. top service en goede communicatie
Je komt onaangekondigd binnen vallen en je word gelijk netjes en correct bediend, na 2 kop koffie en 35 minuten later ging ik de zaak uit met de computer zoals ik hem nodig heb en getest voor ik hem mee kreeg. Prima, zo kom je graag terug.
Ik wacht ook op de knuffel voor mijn kleindochter.
Hallo, vriend, ik was @ azerty, vandaag, en het was me een heel fijne beleving, een heerlijk koekje gegeten, koffie gedronken en ook nog eens geld uit kunnen geven. Niet mijn geld, trouwens.
Nu wil ik mijn knuffel,
Lucas Monteiro
Als man. ass. moet ik veel spulletjes bestellen voor studentenprojecten. Niet alle internetwinkels zijn soepel en flexibel ingesteld. Gelukkig wel bij Azerty. Een geweldige service. De materialen voor de studenten kunnen hier wel snel worden opgestuurd en de projecten lopen daardoor geen vertraging op! Topservice van het team van de verkoopafdeling Azerty.
Als je computerspullen nodig hebt voor je bedrijf of particulier, kun je bestelling doen bij www.azerty.nl.
Goeie service en aantrekkelijke prijzen.
M.v.g Mike
TIP GEWOON AFHALEN!
ik heb samen met mijn vader,
op 07-06-2012 mijn nieuwe pc spullen opgehaald,
we moesten wel een ff wachten op alle spullen die ze uit het magazijn moesten halen.
ik heb er onderandere een silverstone fortress FT02 - Towermodel - ATX voor € 200,06 gekocht met alle nieuwe onderdelen die bij een nieuwe behuizing hoort.
Goede winkel als je afhaald!
Factuurnr. F504049
Harde schijf besteld, was goedkoper dan bij andere zaken. Levertijd zou max 3 dagen zijn. Na een week niks gehoord. Mailen, blijkt het wel 3 weken te worden. Lekker hoor, dat dus nooit meer.
beste lui, ik ben dik tevreden over Azerty! Ze geven goede Service, zoeken alles voor je uit, snelle levertijd tegen prima condities en prijzen! Hier kopen is nooit een tegenvaller!
Slechtste webwinkelervaring ooit gehad met Azerty. Bestellen gaat snel en de website is best overzichtelijk. En misschien is Azerty een prima webwinkel, maar alle positieve reacties zijn van bestellingen waarbij het product de status "op voorraad" had, ofwel "groen".
Als een product die status niet heeft (maar oranje of blauw), kan het een heel ander verhaal worden, namelijk een hoop ellende. Blijkbaar (ik zie dat ik niet de enige ben) komt het dan vaak voor dat niet geleverd kan worden. Zo ook bij mij. Na een week maar eens gevraagd hoe het stond. Toen een mail: laptop kan niet meer geleverd worden. Kan gebeuren.
En dan is de vraag: komt Azerty haar wettelijke verplichtingen na? Het antwoord is simpel: nee, totaal niet. Ik kon kiezen: geld terug, of een vergelijkbaar alternatief product. Dus gekozen voor optie 2. Alleen was een laptop met vergelijkbare specs iets duurder. Dat moest ik zelf bijbetalen. Niks geen verantwoordelijkheid nemen als winkel. Geen "het spijt ons, we maken het voor u in orde, ook als we daardoor wat minder winst maken". Nee, helaas, geld bijstorten of geld terug. Ofwel: alle risico en verantwoordelijkheid wordt bij de klant gelegd.
Na veel mails sturen over verplichtingen en verantwoordelijkheden kwam ik echter geen steek verder, ik kreeg simpelweg weer dezelfde vraag voorgelegd: geld terug of bijstorten. Alsof tegen een muur aan had lopen mailen. Ik was het inmiddels zo zat dat ik de bestelling maar gecancelled heb. Toen werd nota bene ook nog om m'n rekeningnummer gevraagd (je zou denken dat ze dat moeten hebben). Gelukkig konden ze wel binnen 2 dagen terugboeken. Chapau.
Lees ook eens de negatieve reviews hieronder: die mensen hadden dezelfde ervaring. Het is dus geen 1 time thing, maar een bewust beleid. Mijn advies: Groene items zijn gerust te bestellen, maar oranje en blauw: kijk ergens anders, kan een hoop ellende schelen.
Afgelopen weekend onderdelen voor een PC besteld. Op de kast en het moederbord zat een levertijd van 2 - 3 dagen. Dus ik dacht: 'dat gaan ze maandag bestellen, komt dan op zijn vroegst woensdag binnen, dus misschien donderdag of anders vrijdag in huis' . Staat woensdagmorgen de postbode al op stoep! Helemaal toppie gedaan Azerty!
Ik heb een Desktop pc samengesteld bij Azerty en hem daar ook in elkaar laten zetten. Er stond dat hij binnen 5-9 werkdagen gelevert zou worden bij het lokale afhaalpunt. Op dag 5 kon ik hem ophalen, was wel een enorme doos die amper in de auto paste maarja had ook heel wat bestelt. Alles was netjes en goed ingepakt en de pc zelf goed in elkaar gezet. Alles zat erbij ook alle doosjes en overige onderdelen en handleidingen + extra snoertjes zodat ik zelf nog wat dingen aan kon sluiten wat ik ook heb gedaan.
Ben echt tevreden over deze webwinkel, ook een goeie klantenservice die ik al meerdere malen heb gebruikt, ik kreeg altijd binnen een dag antwoord en de prijs is altijd aan de lage kant :)
15 februari laptop besteld. Was niet voorradig en had een levering van 10+ dagen. Ik begreep dat wel, eerst moesten hun het bij hun leverancier aanvragen.
Na 3 weken nog steeds niks. Niet eens een bericht hoe lang het dan nog wel zou duren.
Mijn controlfreak van een moeder ging zich er mee bemoeien en wilde de naam van de winkel weten. Ik heb niks gezegd omdat zij met haar eigen zaken moet bemoeien. Het enige wat ze wel wist is dat de winkel in Raalte gevestigd is. Volgens mij heeft ze wel heel Raalte afgebeld om uiteindelijk Azerty te vinden.
Ze heeft een één of ander verhaaltje gebruikt om bij mijn bestelling gegevens te komen. Ze had op dat moment mijn bestelling ook gewoon kunnen annuleren.
Lekker vertrouwend is Azerty, hoor!
Ik heb afgelopen week een e-mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef. Ik kreeg geen reactie en stuurde een 2e e-mail vandaag, gelukkig daarop wel snel reactie gekregen.
Ik heb mijn bestelling geannuleerd en ik bestel daar dus nooit meer wat en ik ga het zeker ook niemand aanraden!
Er werd gezegd dat binnen 3 werkdagen mijn geld is teruggestort. Ik ben benieuwd.
Had een Xenon processor nodig voor een nieuwe server. Deze bij Azerty besteld. Prijs was het beste (laagste) van alle webwinkels en levering (niet van voorraad) ook supersnel binnen een paar werkdagen.
Tot volgende bestelling Azerty!
Bestellingen voor een goede leuke prijs. En ook nog eens snel geleverd. Ik heb er geen enkele klachten over.
Ontzettend simpel om bestellingen te plaatsen. In een oogopslag zien of het product op voorraad is en wanneer dit het geval is ook nog eens de volgende dag in huis. Mijn eerste ervaring met Azerty was dan ook niets dan positief.
Een andere mooie optie is het kunnen vergelijken van verschillende producten. Helaas kwam ik deze optie pas tegen na dat ik een bestelling had geplaatst, maar daarom niet minder mooi.
Ik ben erg tevreden over Azerty, bestellingen worden altijd snel en correct verwerkt.
Afspraken omtrend levering worden ruim niet gehaald dus gecanceld, terwijl het product onder mn account al als verzonden stond. Moet ik ten slotte ook nog mn bankrekening mailen omdat ze in hun administratie mijn nummer niet kunnen opzoeken waarmee ik betaald heb. Ik bestel daar niet meer.
Geen azzy sturen en graag uit het klantenbestand halen aub
Jarno Biesebroek vond deze beoordeling nuttig
Azerty is een prima webshop.
Ik heb hier een tijdje geleden onderdelen voor mijn computer gekocht omdat deze hier het goedkoopste waren. Mijn onderdelen werden daarna prima optijd geleverd en waren mooi verpakt. Geen enkele klacht dus
Bestelling plaatsen ging makkelijk,
Toen begonnen de moeilijkheden, de leverdatum werd 2 keer uitgesteld. Dit was voor mij het moment om de bestelling te annuleren. Zou het geld terug krijgen binnen paar werkdagen. Dit ging echter niet vanzelf. Na de klantenservice te hebben gebeld wel het geld terug gekregen.
Echt goede webshop. Ik heb er al meerdere malen dingen besteld, En alles kwam aan ook in de 3 dagen.
Nog niks binnen 1 dag binnen gekregen, Maar dat was omdat van alles wat ik bestelde tenminste 1 ding niet op vooraad was.
Ik heb onlangs een nieuw pc scherm aangeschaft via azerty.nl, een vriend had het me aangeraden. Ik was erg tevreden over de prijs, en toen ik (hoewel ze het niet meer in stock hadden) zeer snel mijn scherm ontving (3 werkdagen) was ik verkocht. de goederen waren in correcte staat geleverd met alle vermelde extra's erbij. over het algemeen ben ik zeer tevreden over mijn aankoop op azerty.nl.
Ik had op Azerty.nl verschillende onderdelen besteld om m'n eigen computer te bouwen. De bestelling werd de volgende dag verzonden (ik had gekozen voor assemblage van de CPU en RAM, dit duurde een dag extra). Helaas konden de pakketbezorgers m'n werkadres niet vinden en werd m'n pakket toen retour gezonden. Azerty heeft mij al die tijd op de hoogte gehouden over de status en KOSTELOOS(!) de bestelling opnieuw naar mij gestuurd, ditmaal mijn thuisadres. 1 dag later heb ik alles in elkaar gezet en alles doet het naar behoren.
Topservice! Heb er inmiddels nog een bestelling geplaatst :)
Ik heb besteld draadloos muis voor mijn notebook bij Azerty want ik heb veel positieve reacties gehoord en dat is ook zo!
Goedkopste prijzen, levering binnen 1 dage en ook leuke werknemers die zit altijd vrij om jou te hlpen
Nadat ik mijn computer onderdelen had besteld kreeg ik een mailtje met de vraag "zullen wij je computer voor je in elkaar zetten?". Erg prettig om te weten dat de bestelling met zorg word behandeld en dat ze op dit soort dingen letten.
Het zou wel mooi zijn als je dit bij de bestelling zelf in kan vullen, of je de computer wel of niet inelkaar gezet wil.
Azerty.nl is zeker een aanrader voor een samenstelling van uw computer en andere apparaten! Ik heb er een computer gekocht om beelden mee te monteren , tevens kan hij ook zeer goeie games ondersteunen! Ik had er vroeger wel problemen mee maar door het advies van Azerty.nl kwam alles weer in orde!
Je krijgt mooie kwaliteitsproducten voor een prijs die iedereen wil betalen :)
Gewoon een erg goede zaak die alles goed voor elkaar heeft. Snelle levering en een prima manier van bestellen. Niets op aan te merken.
Ik was aan het zoeken naar de Corsair SP120 Quiet edition Twin pack, ik kon nergens een site vinden waar ze die nog op voorraad hadden, toen kwam ging ik even bij Azerty kijken waar ik wel vaker dingen heb gekocht, en ze hadden er nog 2 van op voorraad! en nog een betere prijs dan de andere winkels ook nog. Meteen besteld, volgende dag rond 14.00 kwam de postbode met mijn pakketje :)
Ik zou iedereen Azerty aanbevelen, al veel gekocht bij deze shop en nooit problemen gehad. Een product is wel eens binnen de garantietermijn defect geraakt. Ik heb een RMA melding gemaakt, het product opgestuurd en er stond erg snel een TNT medewerker voor de deur met een nieuw product. Top service!
Bij azerty is en altijd een goede en snelle service. Als je dingen besteld heb je het altijd snel in huis. De artikelen die wij er besteld hebben zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.
Nieuw computer samengesteld uit losse onderdelen. Zondagnacht bestelling geplaatst, 1 onderdeel had levertijd van 3 dagen, donderdag ging hij naar de assemblage afdeling, vrijdag nog iets bijgesteld, vrijdag ging hij op de post en dinsdag had ik hem binnen. Dit laatste is volgens mij te wijten aan PostNL omdat mijn pakje via de t&t code tot dinsdag steeds foute info doorgaf .
Verder kan ik melden dat ze altijd binnen 24 uur reageren op e-mail. En de pc netjes verzonden wordt met genoeg luchtkussentjes verpakking en in de pc zelf zat bubbeltjesplastic voor het vastzetten van de interne onderdelen.
Kortom ronduit tevreden!
ik had een bestelling geplaatst en ik had ik nog niet betaald dus ik heb ze gebeld. en het was zo gereld
Ik had een kapotte harde schijf, teruggestuurd en gelijk een nieuwe besteld zodat ik hem sneller binnen had. Heb inderdaad de volgende dag een nieuwe gehad, Geld terug gehad en de verzendkosten terug gekregen. Beste service van een webshop wat ook eens gezegd mag worden! Zal er in de toekomst zeker meer bestellen.
Wij zijn bij azerty terechtgekomen omdat onze oude leverancier ons niet kon/wilde helpen. Zij hebben dit super opgepakt en wij zullen zeker vaker gaan bestellen bij azerty
Ik bestel bedrijfsmatig al een aantal jaar bij Azerty na een aantal nare ervaringen met Alternate. Niet alleen is Azerty goedkoper, de correspondentie is vriendelijk en doelgericht - als er iets mis is gegaan dan zijn ze bereid je te helpen zoals je van een bedrijf mag verwachten. Ondanks de grootte van het bedrijf zijn ze 'lekker gewoon gebleven'.
Gisteravond had ik een monitor besteld, maar 5 minuten later bedacht ik me - ik wilde toch een ander product. Één mailtje gestuurd en vanochtend had ik een mail terug dat het geregeld was. Wat wil je nog meer?
als het kon gaf ik 10 sterren. l eerder een beoordeling gegeven echt super en supersnel reactie terug. Ik had geheugen module defect dinsdag 12 februari opgestuurd en volgende dag al een email terug met vervangend product van de service van azerty word ik gewoon blij
:-) nog maals echt super super super
Ik had op zondag een bestelling gedaan in de webshop van Azerty. Vandaag werd ik rond 09:00U al gemaild dat ik mijn bestelling vanaf 13:30U kon ophalen. Ook was er eerst geen contante betaling mogelijk. Maar naar kort overleg was het mogelijk. Ik ben heel blij met Azerty ! Hier gaan we vaker wat bestellen.
MVG
Fabian
Azerty is een betrouwbare webwinkel met een goede service.
Mocht er een keer een defect product tussen zitten -wat mij een keer is overkomen-, dan wordt je snel en goed geholpen (ze kijken of het product echt defect is), je krijgt zonder problemen een nieuwe.
Ik ben sinds 2009 klant bij Azerty en heb hier nog nooit spijt van gehad.