We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bagageonline.nl Beoordelingen

Bagageonline.nl Logo
Klanten zeggen: »Hoesje nergens anders te vinden en snel geleverd« »Supersnel geholpen« »Goede service, ruim assortiment!« 156
Uitstekend
9.5 van 10

156 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (156)

Featured review of Bagageonline.nl

Bagageonline.nl

Hoesje nergens anders te vinden en snel geleverd

Mijn vriendin wilde een nieuw hoesje voor de fotocamera. Deze moest per se rose zijn en niet te standaard. Na veel speurwerk en leuk hoesje van Caselogic gevonden, toen nog een site vinden waar deze te koop was. Er zijn veel caselgoic hoesjes overal te koop, deze was echter alleen bij Bagageonline.nl te vinden. Op zondagavond besteld en dinsdag al in huis, helemaal top! M'n vriendin was ook dolgelukkig.

prima zaak

ooit een keer een koffer gekocht prima service toen.

Supersnel geholpen

In verband met een defect aan het slot van mijn koffer, ben ik even naar Leeuwarden gereden. Tijdens een kopje koffie werd geprobeerd het slotje te repareren, doch dit ging niet. Direct een nieuwe koffer uit het magezijn gehaald en voor mij de code ingesteld en getest.
Had de koffie nog niet op, toen alles al klaar was. Binnen 10 min. kon ik weer naar huis.
Prima service en de koffie was ook nog lekker!!

Bagageonline.nl

Goede service, ruim assortiment!

Allereerst uit het zeer ruime assortiment een supermooie tas gekozen. Deze 17inch tas is tegen deze prijs zeer lastig te vinden. (roncato Memphis) Ideale tas, om naast een grote laptop nog een map oid mee te nemen. Na een keuze te hebben gemaakt, bestelling geplaatst.
Snelle, overzichtelijke site, betaling via ideal te regelen. Doordat ik dat om 4 uur 's middags deed, ging de volgende dag de deurbel en werd mijn tas bezorgd! Goed ingepakt, snelle service, kortom: erg tevreden!

Vr.groet,
Jolieke

Prima service

Snel besteld, snel geleverd

Handbagage koffer

Service is perfect en snelle levering.

Perfecte levering.

Uitgebreid assortiment en duidelijke beschrijving op de website.
Rond 16.00 besteld en inderdaad de dag erna geleverd, precies zoals dit bedrijf beschreef op haar website.

Super!

Via bagageonline een reistas met wieltjes besteld. Mooi, ruim en de volgende dag al geleverd, super!

Super goed

Een erg vriendelijke supportservice en correcte aflevertermijn. Als ik nog een tas nodig heb, weet ik waar ik deze het best kan bestellen ;)

snelle en goede levering

veel keus, snelle levering, mooi product, helemaal tevreden

Bagageonline.nl

Goede site, veel keuze & snelle levering

2 koffers besteld en binnen 48 uur geleverd.
Nu kunnen we goed bepakt met onze dochters op reis

Bagageonline.nl

grote keus en snelle levering

's-avonds mijn bestelling gedaan en de volgende ochtend in huis. Goede keus uit het grote assortiment, prettige website en top service.

Groot assortiment

16:55 besteld dag later in huis !
Gewoon zoals het moet , een webwinkel met een enorm assortiment

Bagageonline.nl

Saxoline (summer holliday 75cm)

Zondag avond besteld - Maandag door bagageonline bij TNT aangeboden en dinsdag op mijn werk adres de koffer ontvangen.

Super service en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail en trackingservice mogelijkheden!

Bagageonline.nl

Goede levering van mijn product

Geweldig snel! Heel erg mooie tas, waar veel in kan! Ik zit zelf in de audiovisueele omgeving en ik ben vaak in een hotel! Deze tas is ideaal! Smartphone, laptop, iPad, tijdschriften en informatie gaat allemaal tegelijk mee, als de tas helemaal vol is, zelfs dan voelt het licht aan!

Super levering!

Groetjes Maikel

Line Air koffer

Een heel fijne lichtgewicht koffer met een groot volume (95 liter).
Koffer zat netjes verpakt , zondags besteld en op dinsdag geleverd.
Netjes een trak en trace code gekregenom het pakket te volgen.
En bij het koffer zat ook nog een draagriem en een slot.

Daarvoor als beoordeling de volle 5 sterren.

Bagageonline.nl

De bestelde koffer werd supersnel geleverd. Helemaal goed.

• Anja
  • Moerdijk , NL

Eastpak Rugzak

Gisteren nog net voor 17.00 uur besteld, en vandaag om 12.24 uur al ontvangen, echt supersnel en goed aangekomen!
Ook geen verzendkosten, ideaal gewoon!

• Leek
  • Utrecht, NL

Gewoonweg top!

Zondag een rugzak besteld, maandag afgehandeld, dinsdag ontvangen. Prima service en snelle levering. Een aanrader!

• lmin
  • wageningen, NL

Superservice

Zondag een koffer besteld, alle facturen netjes over de mail. Updates over de status van je bestelling en zojuist netjes voor de deur afgeleverd.

Prima afhandeling!

De Eastpak tas.

Ik heb net een week een Eastpak rugzak van 37 liter, en hij bevalt me zéér goed. Je kan er veel spullen in kwijt, met een grote ruimte voor je boeken en er zitten ook veel kleine vakjes waar je je mobiel en andere dingen in kan stoppen. De verschuifbare touwtjes kan aantrekken dat je boeken of laptop waar ook een heel handig vakje voor is niet kunnen verschuiven. Je kan zelfs je drink flesje kwijt in een speciaal vakje. En hij zit ook heel lekker op je schouders en snijd niet in je nek. Kort om deze Eastpak rugzak is een perfecte schooltas of laptop tas en zelfs voor te reizen. Echt een aanrader,

Mark Boots

Prima service!

Koffer besteld bij Bagageonline.nl. Keurig op schema afgeleverd en ik ben goed op de hoogte gehouden. Eigenlijk is tracking overbodig! Kreeg er nog een mooie bagageband bij. Product (Samsonite) is prima en de snelheid/service van Bagageonline eveneens!

Bedankt,

Frank

• Sven
  • Emmen, NL

Super!!

Hallo,
Ik had snel een koffer nodig die ook als handbagage mee mocht in het vliegtuig dus ging ik het internet op en kwam deze site tegen,
Hier hadden ze de koffer die ik zocht voor een interessante prijs!!
Er stond ook bij dat ik hem de volgende dag in huis zou hebben dus gelijk besteld en idd de volgende dag geleverd.
Vandaar mijn 5 uitgedeelde sterren.
Mocht ik weet zoiets nodig zijn weet ik wel waar ik moet zijn!!!

Gr. Sven.

Uitstekend

Prima service, zowel via de mail als telefoon. Snelle levering en goede kwaliteit producten. Inmiddels meerdere koffers besteld, een aanrader!

Uitstekend!

Volgende dag geleverd, op de verpakking is zeker niet bezuinigd, super goed!

Frans Sint Oedenrode

Helemaal perfect, supersnelle levering.
Ik ben dik tevreden.

Ronja

vorige week vrijdag besteld en meteen de maandag erop thuis was dus super snel en een super mooie koffer voor gekregen voor weinig geld voor een mooie prijs ik zal in de loop van de jaren nog wel mee spullen hier willen halen.

goed

Snel in huis.
Vrijdag besteld en maandag in huis.
top

Uitstekende service!

Ik had een Eastpak rugzak besteld en de volgende dag had ik hem al in huis. Eerst een vooral was ik daarvan al geschrokken. De meeste zeggen het wel op hun website maar komen die belofte zelden na! De levering was juist dus ik heb niet naar de klantendienst moeten bellen. Er zat wel een formulier bij voor de retour en ook dit had ik niet nodig, maar vond dit wel handig voor moesten er problemen zijn! Zeker aan te raden dus!

Voortreffelijke service!

nu voor de 2e keer een koffer besteld prima service en snelle levering. De 1e keer voldeed de koffer niet aan de opgeven maat. na telfonisch contact werd er een goede afspraak gemaakt over teruggave van een gedeelte van de koopsom, Er was namelijk geen tijd meer om te ruilen. Ook dit bedrag stond snel op mijn rekening Prima ! ga zo door en ik heb Bagageonline ook bij al mijn vrienden enz aangeraden

Bagageonline.nl

geen problemen, snel in huis

netjes en snel verstuurd. Geen problemen. Geen ervaring met retour want het product is naar wens.

Goede webwinkel

We kenden Bagageonline al van een eerdere bestelling en deze keer Laptop rugzak besteld. Bagageonline heeft veel keus in gerenommeerde merken en soorten tassen. Dit was ook weer de voordeligste aanbieder voor wat wij zochten en ook nog gratis en snel thuisbezorgd.

anja lazoe

Prima service.
Niet wetende dat de e-mail van kpn erutlag een vraag gesteld wanneer mijn koffer aan zou komen. Binnen no-time antwoord op mijn vraag. Inderdaad afgeleverd binnen de gestelde termijn.
Als ik nog wat te bestellen had zou ik het inderdaad weer via deze firma doen.

Goed (8.0)

Bagageonline komt z'n beloftes na.
Bij aflevering wordt wel de dag maar niet de geschatte tijd gegeven, dit is een puntje voor verbetering.
levering volgende dag is volgende werkdag (dus niet op zaterdag)

• Daan
  • amsterdam, NL

Tevreden!

Snelle levering, goed produktaabod, goede aanbieding!
De goedkoopste op het nederlandse web mbt het product dat ik zocht.

Top!

Snelle service, goede informatie en prima prijs

Uitstekende service

Na eerst telefonisch de voorradigheid en levertijd te hebben gecheckt, werd de bestelde trolley zeer snel afgeleverd. Op een opmerking over de op de website beloofde gratis kofferriem, die ontbrak, werd snel gereageerd en de riem werd alsnog kosteloos nagestuurd. Klasse bedrijf!

Een topsite

Ik heb bij bagageonline.nl een beschermhoes gekocht voor mijn notebook. Ik ben erg tevreden over de prijs. Over de levering ben ik echt goed te spreken, want ik had het beschermhoes snel binnen en je hoeft ook nog eens geen verzendkosten te betalen. Als ik weer wat nodig heb weet ik dat ik eerst ga zoeken op bagageonline.nl
ECHT EEN AANRADER. KIJK EENS ROND BIJ DEZE SITE

Bedankt!!!

Bagageonline heeft een uitgebreide keuze met ruim voldoende informatie over de producten. De prijzen zijn zeer concurrerend en de bezorging is zeer snel.

Bagageonline.nl

Koffer gekocht hier voor een prikkie

Voor mijn vakantie een koffer gekocht bij deze website, de koffer is solide en was goedkoop.

Martin

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten