We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (67)

Ualmindelig dårlig service

Jeg bestilte et antal balloner, som stod til og være på lager, og som skulle leveres i løbet af 2 dage.
På 3 dagen fik jeg en mail om at de først ville blive leveret ugen efter.
Ugen gik og intet skete.
Derefter tog jeg kontakt til firmaet, som lovede og vende tilbage med svar.
Igen måtte jeg tage kontakt, og en ny leveringsdato skulle være på plads, og igen intet skete.

Igen tog jeg kontakt, og igen fik jeg lovning på at nu kom de, og igen intet skete, jeg prøvede så igen og tage kontakt, men denne gang uden held.

Der var nu gået godt 3 uger, og jeg annulerede ordren, og skrev samtidig at jeg ville anmelde på trustpilot, og efter et par dage fik jeg en mail om at jeg ikke havde været hjemme da de ville levere (men naturligvis var der ingen anmeldelse om en leverance på min adresse), og det skinnede lidt igennem at de mente det var min egen skyld at jeg ikke havde modtaget den påståede leverance, som jo først kom i stan omkring 3 uger efter den oprindelige leverings dato.

Kan ikke anbefales at bruge tid på dette firma

Let og overskueligt

God hjemmeside, med mange produkter. Den er let og finde rundt i - og hurtig levering.
Kan varmt ambefales.

God Virksomhed

God og nem virksomhed at handle med....

Super hurtig levering

Kan kun anbefale dette firma, hurtig levering og alt var som det skulle være. Jeg bruger dem gerne en anden gang.

Usædvanlig dårlig kundeservice

Har 6 dage efter bestilling stadig ikke modtaget varer, selvom der loves 1-2dages levering på hverdage. Har ringet og skrevet sms for at få direkte svar. Men der svares ikke overhovedet selv om mit nummer er lagt. Aldrig mere Ballonnord, som åbenbart ikke magter sine kunder.

Ballonnord

ingen service .. dårlig behandling af kunder

Jeg bestilte lyseblå og limegrønne balloner de skulle være til min søns barnedåb og skulle passe præsis i farven til noget andet... da de kommer tror jeg de har sendt de forkerte grønne for de var meget mørkere og ikke tilsvarende billedet på hjemmesiden ... men han siger det er dem da jeg sender en mail med billed af dem jeg har modtaget. han er næsten umulig at komme i kontakt med skrev mange gange og ringede mange gange og lagde beskeder ...de gange når jeg endelig fik fat på ham sagde han ikke engang undskyld for den sene tilbagemelding selvom jeg blev ved med at skrive at det var vigtig og synes det var dårligt man ikke kunne få fat på ham..(Han reagerede først med at svare mig en gang imellem da jeg skrev at han ikke ville få en god anmeldelse her ). tilsidst spurgte han om han skulle sende flere blå til mig når de andre nu ikke var som regnet. Ville jeg gerne ,selvom jeg var ked af jeg ikke kunne få dem jeg ville .. og så gik jeg og ventede på dem og fik ingen .... og selvom jeg har skrevet til ham igen har jeg intet hørt .....

Fest - Østjyllands Bedste Arbejdsplads

Lemvigh-Müller, Randers havde vundet titlen som Østjyllands Bedste Arbejdsplads og i den anledning skulle der være FEST! Vi bestilte 200 balloner i rød med vores logo på. Dem fyldte vi med helium og bandt gavebånd i dem. Det gav en SUPERGOD effekt at festlokalet var fyldt med de smukke svævende balloner. Stor ros til Ballonnord for nem, venlig og hurtig ekspedition. Og ros for de flotte ballonner.

Vil anbefale firmaet til alle.
Mvh Helle Maagaard, Lemvigh-Müller, Randers

verdensklasse

Ballonnord.dk Her har jeg købt balloner til mit bryllup. Super service. Kort leverings tid. Helt perfekt. Har anbefalet dem til flere.

• 13 Beoordelingen

godt

Vi bestilte balloner og pumper til en fest, de kom hurtigt og varerne har en høj kvalitet.
Vi kan kun være meget tilfredse.
Ebbe Madsen

ER SÅ SKUFFET og SUR

HVOR ER DE BALLONER JEG SKULLE HAVE BRUGT TIL MIT BRYLLUP I LØRDAGS????

Jeg bestilte balloner små 14 dage før jeg skulle bruge dem til mit bryllup, men jeg har ikke set skygge af dem endnu. Prøvede forgæves at både ringe og maile til ballonnord.dk både torsdag og fredag....og lagde besked på telefonsvaren........men stadig ingen respons.... Så håber inderligt at mine penge bliver ført retur til min konto!!!

Ballonnord

Jeg købte balloner til en bryllupsfest. Lige da jeg bestilte, fik jeg en mail med bekræftelse på min bestilling samt bekræftelse af min betaling. Så vidste jeg i hvert fald at min bestilling var kommet igennem :)
Nogle dage efter, fik jeg pakken og der var det rigtige antal balloner og de var allesammen 'hele'.
Så alt i alt er jeg supertilfreds med ballonnord.dk og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem :)

Dårlig levering

Bestilte balloner den 30/5 og betalte dagen efter. Det oplyses at der er 1-2 dages leverings tid, så bestilte i god tid da ballonerne skulle bruges til vores søns konfirmation. Ballonerne kom 3 dage for sent, så er nu brændt inde med 100 balloner, som jeg ikke kan bruge til noget som helst.

• København , DK
  • 3 Beoordelingen

god oplevelse

Nem og hurtig handel - intet at sætte en finger på

Ballonnord

Intet var som jeg bestilte - Dårligt forretning!!!

Dårligt forretning!!!

Jeg fik bestilt stort ordre af balloner med mit eget logo i hvid farve, fik dem leveret med sort logo, selvom jeg skrev flere gange at det var MEGET VIGTIGT at der skal være hvid logo på...

Jeg fik bestilt grønne ballonpinde, fik hvide ballonpinde kan ikke se hvor svært kan det være at se forskel på de to farver...

Jeg fik bestilt ballon pumpe, den fik jeg slet ikke - det er helt absurd at man kan "bare" glemme og ikke en gang ringe eller skrive at den er glemt...

Har prøvet at komme i kontakt med ejeren uden held ...

Vil aldrig bruge ballonnord.dk igen!!!

hurtig levering.

varene kom hurtigt, men ud af 80 balloner ver der hul i 12 stk. : (
Så det var rigtigt øv.

Ballonnord

God service og orden i tingene

Betalte via PayPal, som jo er troværdigt og nemt. Fik først ikke ordrenr, men ringede et par dage efter og der var styr på det hele og ordren blev straks behandlet.

Thomas tog sig af det, og det er afgjort et sted jeg handler igen.

Kanont

Har handlet her flere gange og det bliver ikke sidste gang. Altid alting i orden. Bedste anbefaliger herfra

Beoordeling door bevestigde koper

hurtigt levering må man sige.

det er ikke sidste gang at jeg bestiller hos jer.

Godt udvalg

Overskuelig netbutik - godt udvalg - hurtig levering

superflotte baloner

fantastisk flotte baloner "JUST MARRIED"hurtig levering, og til en god pris. Det gør jeg bestemt en anden gang igen Jette.

Hurtigt og ingen snyd

Jeg købte en mængde grønne balloner og de kom som lovet 2 dage senere med posten. Fint fint.

Beoordeling door bevestigde koper

Supernem hjemmeside - superhurtig levering.

Fedt, at man kan vælge lige så mange af hver farve man skal bruge. Hurtig service, men betaling (bankoverførsel). Levering i løbet af 3 dage.

Uovertruffen god behandling

Jeg bestilte nogle bestemte balloner i sidste uge, og de var her 2 dage efter, dvs - det var kun nogen af dem jeg havde bestilt, som jeg modtog.

Skuffelse, men der skulle blot en enkel opringning til !!

Jeg havde ellers kørt det store "skydts" i stilling, for at overbevise Thomas fra ballonnord om at ikke alle ballonerne var blevet pakket til mig, men det var overhoved ikke nødvendigt.

Thomas erkendte straks at han vidst havde fået pakket for lidt balloner i forhold til hvad jeg havde bestilt, - og at det resterende ville blive afsendt samme dag. Samtidig ville han lægge en lille ekstragave ved, som undskyldning.

Det kalder jeg god behandling.

Tak for det.

Mange hilsner

Ejva

Beoordeling door bevestigde koper

super godt udvalg og service

God behandling af ordre og besvarelse af mail

Beoordeling door bevestigde koper

Super hurtig levering og hjælp til bestilling efter ens ønske

Jeg fik super god og hurtig hjælp til at finde de helt rigtige balloner til min fest.

fin service. alt iorden

Fin service. Tingene kom i god tid i forhold til at jeg bestilte tæt på det ønskede tidspunkt

Bare go service

Ballon nord er et fint firma. Hurtig levering. Jeg rineded sent fredag eftermiddag, og skulle bruge balloner mandag morgen. Jeg fik ballonerne lørdag med posten :O)

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg har fået en god behandling

Jeg syntes at udvalget af ballonger er fint, og der er en hurtig leveringstid.

Intet at klage over.

Jeg bestilte balloner til min datters fødselsdag og de kom som bestilt med Post Danmark, uskadte og i god kvalitet.

Beoordeling door bevestigde koper

Fin og god ordre behandling

Ordren kom hurtigt og alt var der+ nogle ekstra balloner.
Skal først bruge tingene om en mdr, men har prøveet at puste et par balloner op og de var ok.

helt iorden

Har handlet flere gange hos ballonnord.dk og har intet at sætte fingeren på. Fået varer, som ønsket....til tiden...

Beoordeling door bevestigde koper

OK betjening, men I er desværre rigtig dårlige til at give de rigtige oplysninger til jeres kunder!!

Jeg har været ok tilfreds med at handle med jer, indtil jeg fik ballonerne og vi skulle prøve at I dem. Den information jeg har fået af jer var overhoved ikke god til en almindelig borger! Jeg købte som sagt en ballon til at komme i og har haft en lang snak med Thomas, som ikke en eneste gang nævner at det er svært at komme i ballonen og at man SKAL smøres ind i creme for at komme ind - Det er jeg meget skuffet over, da jeg ellers syntes at jeg havde et godt "forhold" til ham, men han har åbenbart tænkt mere på at sælge balloner i forhol til at få tilfredse kunder. Denne behandling siger jeg selvfølgelig videre og jeg håber virkelig for jer, at i vil tage dette til jer, så ikan blive bedre til at sige sandheden i stedet for. Det her kan i ihvertfald miste kunder på - meget hurtigt. Det er jo nemt at skaffe balloner i dag!

Antwoord van Ballonnord

Hej Henriette..

Jeg startede vores samtale med at fortælle jeg aldrig havde prøvet dette stunt, og ikke vidste meget om det andet end hvilken balloner man skal bruge..

Jeg fandt en film frem med en ballon mand som kom ind i en ballon..

Det er klart man ikke lige hopper i en ballon, som jeg sagde i telefonen så er det svært.. og kræver øvelse ( kunne jeg forestille mig, da jeg aldrig har prøvet det )

Hilsen
Ballonnord.dk
Thomas Lund

Kæmpe stor ballon

Jeg havde bestilt 2 kæmpe store balloner ved Ballonnord.dk. Bestilling og levering var nemt og hurtig. Desværre er informationen vedr. de store balloner ikke tilfredsstillende. På hjemmesiden oplyses der, at ballonen er fx. 175 cm i diameter. Dette er ikke tilfældet! Ballonen kan blive max 100 cm i diameter, men 175 cm i omkreds - regnet fra bund til top og retur. Grundet manglende information, sprang en af ballonerne ved oppustning. Heldigvis havde vi fyldt almindelig luft i, så den eneste skade var efterfølgende susen for ørerne.

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg synes at I er super.

Jeg har brugt jeres tapeter flere gange, og synes at det fungere og tingene er ok,.

Sløv respons

Produkterne var helt iorden - men ekspeditionstiden og informationsniveauet er for ringe. På hjemmesiden fremgår det at der er dag til dag levering, men det tog 4 døgn fra bestilling til levering. Email vedr. afsendelse af varer kom også først nogle dage efter de rent faktisk var afsendt. Men jeg køber nok alligevel mine balloner hos ballonnord.dk igen en anden gang - trods alt :-)

Super Service

Det gik meget fint, både med levering og oppustning af ballonerne, De blev brugt til et bryllup og var en stor succes.

I skulle måske reklamere mere med, alle spurgte hvor jeg dog havde fået dem fra, så jeg har givet jeres adresse videre. Jeg syntes også det var en fin måde, det hele var samlet på i en kasse med helium beholder balloner, snore

Ballonnord

Fint sted at købe sine balloner

Jeg købte 100 balloner i god kvalitet for 0,85 øre pr. stk og jeg fik dem leveret 2-3 dage senere så det var bare perfekt. Men det trak ned at de tog 45 kr. i forsendelse

Festballoner

Jeg købte 100 balloner i en god holdbar kvalitet til 0,85 øre pr. stk. - ekspeditionen var hurtig og effektiv og da jeg først fandt ud af, hvordan man betalte, var det også nemt at overføre fra konto til konto.

Kun to balloner duede ikke - en med et lille hul og een manglede kanten, hvor man puster.