[REPLY]
Heel erg leuk lekker ruim en overzichtelijk je kunt je kinderen overal zien.
Belachelijk dat mensen proberen hun eigen etenswaren en drank mee naar binnen te nemen dat doe je in een restaurant toch ook niet!.
ook kan ik me groen en geel ergeren aan ouders die hun kinderen hun gang laten gaan en niet opletten je bent duidelijk zelf verantwoordelijk ook dat ze hun kinderen gewoon alles op de grond laten gooien en het niet opruimen, vraag me af of dat thuis ook gebeurt!
Wat me daarom vooral opviel is dat het er erg schoon is in vergelijking met de vele andere vestigingen c.q speelparadijzen die ik ondertussen al met mijn kroost heb bezocht een pluspunt!
Al met al wij gaan daar zeer zeker vaker heen en ik vind het ook niet duur je betaalt alleen de kinderen en wij waren met vier volwassen en 1 kind dat vind ik erg netjes en dan ook zeker zeer terecht dat je daar gebruik moet maken van de aanwezige horeca.
Het aanbod is ruim voldoende heb je geen zin in een vette hap zijn er tosti's en broodjes te krijgen of een uitsmijter en tenslotte is het ingericht op kids en ja die houden nu eenmaal van friet en pannekoeken.
Kortom mensen die zeuren over duur etc die moeten eens twee keer nadenken voordat ze zoiets uiten niets is namelijk voor niets die mensen moeten ook hard werken 7 dagen per week open is niet niks.
Dus al met al ik vind het een dikke duim omhoog waard en ben blij dat er zoiets bestaat mijn kids hebben er de grootste lol en daar gaat het tenslotte om nietwaar!
Jeanette
Erg leuke binnenspeeltuin met genoeg speeltoestellen om je kind urenlang bezig te houden. Toegangsprijs is ook beter t.o.v. andere binnenspeeltuinen.
Ballorig is een leuk concept en kinderen kunnen er geweldig spelen. Maar o wat kunnen ze flauw doen over zelf meegebrachte consumpties, een simpel flesje water geeft al enorme consternatie. Voel me er niet meer welkom.
Het is bij deze vestigingen allemaal hetzelfde, dat snep ik nog, maar als je er werkt kun je ook doen of je het leuk vind.
Ook fijn dat ze WIFI hebben, kan ik me ook vermaken, de kinderen kunnen dat al helemaal!
Leuk speelparadijs voor mijn kinderen.
Wel jammer is dat je geen eigen eten mee mag nemen en gedwongen bent de vette zooi van hun te eten (als je honger hebt!)
Joey Hagenaar vond deze beoordeling nuttig
Hele duidelijke en overzichtelijke site. super gave hallen voor eindeloos speelplezier!!
Hier heb ik menig keer een leuke tijd gehad met mijn dochter. Deze zal ik nooit meer vergeten.
helaas wet ik niet meer exact welke plaats het is geweest, waarschijnlijk Wijhe.
maar voor mij dus een dikke 10!! (of 5 sterren)
Mijn beoordeling gaat over Ballorig Hoogezand... Super super super!!! Mijn kleine man heeft er zo'n lol en dan heeft mama het ook fijn!
Fijne bijkomstigheid is dat de koffie er ook goed is!!!
Ballorig Houten: Erg leuk voor de kinderen en ik moet eerlijk bekennen dat ik me ook uitstekend heb vermaakt. Vier sterren van mij omdat de prijs redelijk gehouden wordt en vooral omdat ouders niet hoeven te betalen, wel zo eerlijk. Wat ik jammer vind, is dat er binnen toch weer een paar dingen te vinden zijn waar je dan weer geld in moet doen. Erg fout bij dit soort gelegenheden waar je betaalt om binnen te komen. Buiten wat de kabelbaan (heet dat zo?) stuk....ook erg jammer. 2 minpuntjes die 1 ster kosten. Anders was het naar mijn mening wel 5 sterren waard. Maar 4 sterren is natuurlijk niet mis!!!
Vandaag voor het eerst bij Ballorig Roosendaal geweest. Mijn dochter van 3,5 had de middag van haar leven, maar ik vrees dat dit toch de laatste keer is geweest.
Niet te betalen. Ik zie iemand hier van Ballorig hier spreken over 'de entreeprijs laag houden', maar €7,- per kind vind ik toch behoorlijk aan de prijs als je ziet wat je er voor terug krijgt. Zo bijzonder is het aanbod niet, er is niets dat die zeer hoge entree kan verantwoorden (Ter vergelijk: voor een veel grotere buitenspeeltuin in dezelfde stad is de entree slechts €2,50, je mag gewoon je eigen drankje en hapje meenemen en de horeca is vele malen goedkoper).
De horeca is van zeer matige kwaliteit (friet uit de categorie oud vet, te kort gebakken, op te lage temperatuur. En zoals een andere reviewer al melde niks gezonds te krijgen). Wachten op de bestelling duurt zeer lang en bovendien is de horeca voor een speeltuin zeer duur. € 2,10 voor een flesje Fristi, belachelijk zeker gezien we al € 7,- voor de entree hebben mogen neerleggen.
Personeel is chagrijnig en ongeïnteresseerd. Er is geen enkele vorm van toezicht bij de speeltoestellen. Sanitaire voorzieningen zijn in het geheel niet voorzien op kinderen (hoge toiletten, kleinere kinderen kunnen met geen mogelijkheid bij de wasbak om hun handen te wassen of bij het (overigens niet in de machine aanwezige) papier om af te drogen).
Pluspunt is dat de zaak schoon oogt en de speeltoestellen geen gebreken vertonen. Maar daar is alles wel mee gezegd.
Voor een middagje speelplezier met 3 drankjes (twee voor dochterlief en 1 voor papa), 2 frietjes mayo met 1 snack + 2 zakjes chips mocht papa inclusief de entree € 23,- euro op tafel leggen, zonder enige vorm van kwaliteit. Mijn medeleven gaat uit aan ouders die meerdere kinderen van een natje en een droogje moeten voorzien.
Kortom: bij Ballorig zullen ze ons niet meer zien.
echt iets voor slecht weer
Ben hier meermaals geweest in verschillende plaatsen en voor kinderen is het bij regenweer natuurlijk fantastisch om indoor te kunnen klimmen en op het grote luchtkussen te hotsen. Het nadeel licht duidelijk bij de ouders, die weliswaar er gratis in mogen, maar geen consumpties mogen meebrengen en de kids na 2 uur ravotten wel hongerig en dorstig zijn. Gezond eten is er niet bij, geen broodje, geen banaan of appel te krijgen, evenzo met drinken, alleen maar frisdranken met veel suiker. Zo gaan we met 2 kinderen toch 20 Euro lichter naar huis.
beste Diederik-Jan,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad bij Ballorig. Omdat Ballorig ook een restaurantgedeelte heeft is het inderdaad niet mogelijk zelf meegebrachte consumpties te nuttigen, net als bij andere horeca gelegenheden. Zo houden we de entreeprijs ook laag.
Wij zijn hard bezig om gezondere producten te introduceren. Zo hebben veel vestigingen flevosap en bijvoorbeeld goed betaalbare boterhammen.
Ik hoop dat u bij uw volgende bezoek hier iets van terugziet!
Tot snel bij Ballorig,
Wijnand
Gister geweest. was leuk en wij (ouders) hoefden niet te betalen