[REPLY]
Så har jeg igen handlet hos Batterier.dk og igen glædet mig over hurtig levering og præcis lageroplysning på siden. Jeg vender gerne tilbage og anbefaler til andre.
Jeg havde købt nogle batterier sammen med en lader.
Efter nogen tid begyndte nogle af batterierne at lække.
Intet problem, hurtig udskiftning.
Da det skete igen blev laderen sendt til eftersyn, hvortil jeg fik en pakkeseddel.
Det viste sig at batterierne ikke kunne tåle laderens effekt, og alle batterierne der var købt sammen med laderen blev uden ballade ombyttet til nogle der passer til laderen.
En pudsig historie, men god og hurtig service.
L. Thomsen vond deze beoordeling nuttig
Mit batteri brændte sammen i min PC. Hurtig ind og find det billigste batteri.
1½ dag, så havde jeg et nyt batteri.
100 % i orden.
Bestilte mandag, levering i døgnposten tirsdag.
Som bestilt og i perfekt stand. Og endda med en seddel med råd til at maksimere levetid og udbytte.
Det kan vist kun give 5×*
Jeg har bestilt flere gange hos batterier.dk og der har ikke været nogen problemer med levering eller bestilling overhovedet. De svarer også hurtigt og kompetent på de spørgsmål man har.
Der er ingen tøven med at anbefale dem!
Bestilte et batteri til min bærbare forleden og pakken kom allerede i går selvom jeg ikke var hjemme.
Ingen problemer med bestilling!
hurtig levering, hurtig response på spørgsmål og det eneste sted jeg kunne finde de rigtige NiCd batterier til min LAN-tester.
Hurtig levering.
god pris.
god indpakning.
dejlig med anvisning hvordan man forbedre ydeevnen af købte batterier
Hurtig og billig levering af alle de mærkelige og umulige batterier jeg skal bruge til kamera, pulsur, æggeur mv. Dejligt
Jeg har foretaget flere indkøb hos batterier.dk - og de har konsistent leveret så hurtigt som Post Danmark overhovedet har været i stand til at bringe ordren ud - sammenholdt med at priserne er lave i forhold til andre steder kan jeg kun anbefale dette site.
Vi bestilte 3 batterier i December.
Da ordren kom, manglede det ene uden at vi på forhånd vidste at det var i rest.
Batteriet til min kærestes telefon holdt kun strøm i max. 2t (det har vi kasseret efter aftale med www.batterier.dk og skulle ikke betale).
Det sidste batteri - et kopi batteri til et nyt kamera duede alligevel ikke i kameraet, da der kom en fejlmeddelse i kameraet. Batteriet er returneret og vi har nu 1mdr endnu ikke fået pengene retur eller svar fra firmaet efter gentagene skriftlige rykkere :-(
Har flere gange købt batterier til flere forskellige ting hos batterier.dk
Udvalget er flot, og det er overskueligt at finde de batterier man søger.
Meget begejstret for fri levering.
Mit favoritsted at handle batterier. Der er altid det, man mangler, man betaler ikke for meget, der er gratis forsendelse, og man får hurtigt sine varer.
Hvad mere kan man ønske sig af en internetbutik.
Rikke Illum
Har handlet der to gange.
OK hjemmeside, varene kommer hurtigt, og priserne er i orden.
(Den femte stjerne ville have været for en lidt bedre hjemmeside)
Havde en forestilling om at de var billigst .
Men memorex batterier i fakta er sgu billigere, og så kunne jeg ligesågodt have købt duracell...
men der er hurtig levering
Har købt adskillige genopladelige batterier, samt nogle knap-batterier hos Batterier.dk - altid hurtig service. Billigt nemt og fri levering.
Jeg har handlet her mange gange fordi de har gode batterier til gode priser. Det er jo en smagssag, men jeg bruger helst Panasonic batterier så det passer mig fint at kunne købe dem her.
Før i tiden havde batterier.dk gratis og hurtig levering men jeg synes de er faldet lidt af på den på det sidste. Dels skal man nu betale for fragten, hvis man bestiller for under 100 kr, det er måske fair nok. Dels må jeg ofte vente op mod en uge på, at få leveret mine batterier. Desuden har de et problem med at få svaret på henvendelser pr. email - det har jeg prøvet og fik ikke svar.
Men jeg vil dog alligevel give dem 4 stjerner og anbefale dem, for det er kvalitet man får med posten og de gør det rimeligt godt!
Jeg har brugt batterier.dk flere gange og har hver gang fået varerne hurtigt. Forrige gang var jeg kommet til at bestille de forkerte batterier, og ville derfor gerne returnere dem.
Til dette formål laves en seddel med fakturanummer m.m. på batterier.dk's hjemmeside som vedlægges batterier når de returneres.
Jeg har nu fået mine penge tilbage på min bankkonto, og kan nu bestille de rigtige batterier i stedet. Dejligt at man kan stole på, at man får sine penge igen, hvis nødvendigt.
Overskuelig hjemmeside, gode produkter til billige penge.
Og en imponerende hurtig levering. Bestilt 17/12 ved 4-tiden, og har modtaget dem samme tidpunkt den efterfølgende dag. Det er godt gået - og særligt i denne decembermåned.
Har brugt batterier.dk gennem flere år og altid fået en super service - også hvis det har været nødvendigt med telefonisk kontakt, hvor der sidder velkvalificerede folk, der også kan tage tekniske spørgsmål.
Har handlet ca. 5 gange hos dem. De har altid haft det batteri jeg søgte,
til en fornuftig pris. Hurtig levering. Kan varmt anbefale.
Leveringen er okay hurtig og der er gratis levering. MEN, beskrivelsen på hjemmesiden var ikke overens med det produkt jeg fik tilsendt. Derfor kunne batterierne ikke bruges, fandt jeg ud af, da indpakningen var åbnet. Hurtigt fik de rettet fejlen på deres hjemmeside og nægtede at tage produkterne retur.
Hans vond deze beoordeling nuttig
Ingen problemer. Varen leveret dagen efter bestilling. Varen som beskrevet på hjemmesiden
Jeg har indtil videre bestilt ved batterier.dk 2 gange, hvor jeg har været positivt overrasket hver gang. Varen kom dagen efter, og priserne var rigtig gode. Den med ingen fragt-gebyrer er også god :-)
Kan varmt anbefales.
Dag til dag levering. Har kun positivt at sige gennem de 3-4 år, hvor jeg har handlet her. INGEN forsendelsesgebyrer oveni i de i forvejen rimelige priser.
Har handlet i Batterier.dk flere gange. Altid hurtig levering og denne gang ovenikøbet med en lille gave vedlagt :-)
Har handlet mange gange hos batterier.dk, altid problemfrit. Hurtig levering - som regel dagens efter, og altid portofrit. Har en gang haft brug for kundeservice da jeg efter bestilling og betaling opdagede at jeg havde bestilt forkert, og her var hjælpen der omgående.
Hurtig levering og gode priser.
Og så er der af og til en lille ekstra gave med i pakken.
Har brugt Batterier. dk flere gange, uden nogen som helst problemer. Ingen porto eller ekspeditionsgebyr, varen leveres hurtigt og lige til døren, altid godt indpakket. Kan varmt anbefales