We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bax-shop.nl Beoordelingen

Bax-shop.nl Logo
Klanten zeggen: »Goede Service = meer tevreden klanten!!!!« »goede service was top« »Top winkel« 7947
Uitstekend
9.4 van 10

7.947 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (7.947)

's Avonds besteld, 's ochtends in huis

Geweldige service, 's avonds laat (net voor de deadline) besteld, en de volgende ochtend geleverd. Helemaal TOP!

Featured review of Bax-shop.nl

• D.Rogers
  • Tilburg, NL
  • 1 Beoordeling
  • Geverifieerde koper

Goede Service = meer tevreden klanten!!!!

BAx-Shop ervaar ik nu al jaren dat zij service verlening hoog in het vaandel hebben zitten. Daarnaast zijn zij ook altijd de goedkoopste.
Een raar gegeven beste service tegen de laagste prijs. Zo zie je maar weer dat goede service niet moet worden vertaald naar kosten maar in het aantal tevreden klanten. Wat ik het allerbelangrijkste vindt is duidelijk en goede voor lichting want ook al mag je het product altijd teugsturen bij Bax je hebt er natuurlijk niet altijd zin in. Ik ervaar de medewerkers van Bax als uitermate deskundig maar vooral ook eerlijk.
Als men het niet weet dan zegt men dat ook gewoon en neemt men de moeite om het uit te zoeken en houden ze zich altijd aan hun afspraak. Helaas is dit een zeldzaam gegeven in het bedrijfsleven.

goede service was top

kan niet anders zegen als top

• Ronny
  • vlaardingen, NL
  • 1 Beoordeling

Top winkel

Heb voordat ik hier ging bestellen veel mail contact gehad omdat ik nog niet goed wist wat ik wilde.
Uitleg en advies waren helemaal top.
Uiteindelijk de bestelling geplaatst.
Dag later alles in huis.
Keurig stevig verpakt.
Was wel een probleem met de S2 midi controller maar dat hebben ze op zaterdag middag na 17.00 uur nog keurig opgelost.
Zouden nog terugbellen en bellen ook terug.
Ben ik elders niet gewend.
Hulde voor de Sales mannen en de Helpdesk.
Ik zou iedereen aanraden hier te kopen doen wat ze beloven en als er iets is zijn ze er ook als de kippen bij om het op te lossen.

Zeer tevreden

Ik heb lang gezocht naar dit product. Een goede prijs was voor mij essentieel. Vond het bij een zeer duidelijke en overzichtelijke website van Bax-shop. Het betalings systeem werkt vlekkeloos en kreeg iedere belangrijke stap een bevestiging. Tja levering zoals afgesproken .. geen poes pas.. Perfect verpakt.. Ik zal zeker mijn verdere aankopen doen bij Bax-shop.

• Eric
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Snelle levering, keurige actie betreffende backorders.

Artikelen die op voorraad waren , zijn snel geleverd.
De back orders zijn prima gecommuniceerd en nageleverd.

snel, goed, goedkoop

bij veel producten: op werkdagen voor 22:00 bestelt volgende dag in huis. klopt!
je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestel status via je mail.

prijs ligt bij Bax-Shop vaak onder of op de adviesprijs. service is ook erg goed.

site/shop is een aanrader voor elke DJ/producer muzikant of iemand die gewoon een koptelefoon zoekt (zoals ik)

SUPER

Snelle communicatie via de mail, meedenkend personeel welke alternatief aanbood. Verrassend dat ze zelfs de 0,20 wilde terugstorten, dat was natuurlijk niet nodig. Snelle levering. In 1 woord geweldig, prima service, TOP

PRIMA SERVICE

Bij Bax-Shop een gitaar gekocht en die werd de volgende dag al, keurig verpakt, geleverd. Helaas ontbrak de tremelo hendel.
De volgende dag heb gebeld met Bax-Shop en zij hebben er voor gezorgd dat de hendel is nagestuurd. Prima service dus en een aanrader om bij hen online te kopen.

SUPER SNEL EN GOEDKOPE

EEN WOORD SUPER!!!!!!!HAD op 07 Mei 2012 om 21:30 besteld en had hem volgende dag al in huis

Bax-shop.nl

Op tijd binnen zoals beloofd, vertrouwde service!

Ik heb al heel wat online gekocht bij Bax-shop en weet altijd wanneer de artikelen komen binnen vallen: op de dag die in de email wordt vermeld na het plaatsen van de bestelling. Altijd al 100% nagekomen!!!

Uitstekende Service !!!

Hier kunnen heel veel winkels in NL een voorbeeld aan nemen .

Goede service , de laagste prijs , en ook nog eens _geen gezeur_

( mits product nog acceptabel is ) binnen 30 dagen geld terug

garantsie , waar vind je dit nog in Nederland .

Rudolf 59

Bax-shop.nl

Zeer positief, niet overdreven maar eerlijk!

Okee ik houdt het kort want ik kan wel heel overdreven gaan doen maar het is zoals het is, dit vind ik van Bax-shop
- deskundige mensen (verstaan hun vak)
- uitstekende mooie duidelijke site
- Veel voorraad
- Snelle levering
- Track en trace codes enz. pakket volgen werkt allemaal TOP
- contact leggen met dit bedrijf gaat prima als je ze nodig hebt zijn ze er voor je
- Goede levering qua staat van het product
- Mooie spullen, fijne merken, je vind er eigelijk alles

Als je zegt service zeg je Bax-shop als je zegt Bax-shop zeg je service

Ga zo door!

Keurig bedrijf

Keurig bedrijf, heldere site, goede producten en kundige mensen. Gewoon perfect zoals je als klant verwacht.

Bax-shop.nl

Native Instruments Traktor Timecode bundel MK2 (CD/ Vinyl)

Hartsikke prima verzending ging goed en de timecode zijn ook uitstekend

heel goede service

bestel vaker bij Bax-shop. Altijd prima service, goede spullen en snel geleverd. En is er eens een probleempje dan lost de backoffice dat snel en goed op!

Bax-shop.nl

Uitstekende service, uitvoerige informatie, vlotte bezorging.

Ik bestel al jaren mijn audiogear bij bax-shop, altijd goeie ervaringen, word altijd snel bezorgd. Toen ik per ongeluk iets verkeerd had besteld kon ik dat voor levering omwisselen op de order en een dag later stond de bezorger op de stoep!

ik raad bax-shop aan iedereen aan!

Bax-shop.nl

Service is belangrijk en dat is hier heel goed :).

Ik heb mijn nieuwe oortjes hier besteld. Ze waren goedkoop en omdat met veel te dure oortjes die ik eerst had gekocht bij een andere winkel na een maand al kapot waren kocht ik hier deze budget oortjes. Desalniettemin komt er fantastisch geluid uit voor de prijs die je er voor betaald. Ik had deze oortjes op zaterdag besteld ze waren die avond zelfs nog verzonden. Woensdag kwamen ze binnen maar dat was vanwege de koninginnendag. Ik werd elke netjes op de hoogte gehouden en het was een snelle levering. En de website was makkelijk in gebruik.

Aankoop Behringer XENYX X1204USB PA

Bax-shop.nl is 100% zijn beloften na gekomen wat ze op hun site beloven.
Petje af voor ze !!!
Hier kunnen andere internet bedrijven nog wat van leren.

Dhr. D te Almere.

Top webshop!

De Sennheiser HD 25 II studio- en DJ hoofdtelefoon besteld, voor 22:00 uur via Bax-shop en dezelfde avond nog berichtgeving over de bestelling.
De koptelefoon de volgende dag keurig netjes ontvangen. Ik heb vooraf vele reviews gelezen over deze koptelefoon en toen het besluit genomen. Door de prettige afhandeling via deze shop heb ik de website direct getipt aan een collega.

De koptelefoon is overigens ook geen miskoop geweest! Een zeer goede geluidskwaliteit. Aanrader!

Bax-shop.nl

Ik vind Bax een prima bedrijf!! lees verder..

Ben al 3 jaar bezig met het opbouwen van mijn cariere als Producer.. poosje terug vond ik het tijd om over te stappen naar iets meer de professionele kant. Ik kwam bij Bax terecht, en na een poos de producten te bestuderen en de reviews op YouTube te bekijken heb ik mijn pakketje besteld.. het was de volgende dag gelijk al thuisbezorgd in prima staat en de producten die ik kocht... wow, verbazingwekkend goede kwaliteit.. ik raad Jou Bax aan!! en voor Bax, wat moest ik zonder jullie

bestelling

het is een goede zaak en super snel met bestelling en verzending ik heb heel tevreeden

Bax-shop.nl

Betrouwbaar en juiste informatie.

Bax-shop geeft de juiste informatie rond leveringstermijn en kwaliteit van het product. Afhandeling van de aankoop was perfect en snel.

Super

Goed product en ik kon er gelijk mee aan de slag, uitstekende levertijd mits voor 22.00uur besteld, de volgende dag in huis.

Bax-shop.nl

1 maal iets bestellen = vaste klant!

Ik heb meerdere keren iets bij bax-shop.nl besteld omdat na de 1e keer iets kapot was heb ik gelijk gebeld en de service was simpelweg ge-wel-dig. Ik ben echt enthousiast over dit bedrijf! mijn complimenten!

Bax-shop.nl

Voordelig + Goede service = vaste klant!

Ik heb 2 weken geleden voor het eerst een bestelling gedaan bij bax-shop, ik ben erg tevreden over het product en de service is perfect. ik kreeg het pakketje sneller binnen dan dat ik had verwacht en alle informatie die op de website vermeld stond over het product klopt ook precies. Ook is bax-shop veruit de voordeligste. Bax-shop is zeker een aanrader!

Bax-shop.nl

Voordelig, snel en goede informatie

Na veel gepluis op het internet kwam ik elke keer uit bij Bax-shop. Ze waren de voordeligste, hadden de meeste correcte informatie (uitleg incluis) en voldoende bruibare reviews.

Aan mij hebben ze er een vaste klant bij!

Bax-shop.nl

snelle service met kwalitatieve producten

Donderdagavond 5 minuten voor 10 uur 's avonds mijn bestelling doorgegeven en de volgende dag tegen de middag geleverd.
Mijn eerste reactie was : "no way!!"
Ik kon het echt niet geloven maar toch was het er.
Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop aan dit aan de scherpste prijs die ik kon vinden. Een echte aanrader.

Zeer snelle service

Men bestelling werd de dag nadien al geleverd. Dit op een zaterdag. Ik raad deze winkel ten zeerste aan voor mensen die snel willen bediend worden.

Sennheiser HS 2-EW headset

Dit is mijn eerste bestelling bij Bax-shop. Ze hebben een duidelijke website en een snelle levering met een laagste prijgarantie die zij ook nog eens waar maken. Ik zal zeker vaker bij hun bestellen

Bax-shop.nl

Volgende keer zeker wéér bax-shop!!

Bax-shop is zeer scherp in zijn prijzen, dat viel mij al snel op. Daarom overgegaan tot bestelling.

Maandag besteld, dinsdag in huis!
ik werd perfect op de hoogte gehouden over de "status" van mijn bestelling. En zelfs een sms-je op het moment dat de postbode mijn pakketje had afgeleverd.

Ik zeg: Top.

Volgende keer zeker wéér bax-shop

Bax-shop.nl

De winkel bij uitstek voor de Audio liefhebber

Voordat ik dit product bestelde heb ik mij technisch laten informeren via de klantenservice.Ik werd prima te woord gestaan, ze hebben verstand van de artikelen die ze leveren!
Alles overziend ben ik super tevreden met het geleverde product en de levering was snel.

Snel en correct !!

Ze zeggen voor 22 uur besteld is de volgende dag geleverd .........en dat is al elke keer juist gebleken !!
Vlotte site om te bestellen en te vergelijken
bestelde waren zijn veilig ingepakt en worden super snel geleverd.
Ik kan er alleen maar tevreden over zijn !!

Top Shop

Een kundige productadviseur heeft mij een mooi product geadviseerd.
De levering was snel en netjes. Het enige minpunt vond ik dat gelijk alle reclame banners in google over deze winkel gingen.

Antwoord van Bax-shop.nl

Beste heer Grootenboer ,

Hartelijk dank voor uw recensie en opmerking omtrent de reclame banners.

Op onze klantenservice pagina (http://www.bax-shop.nl/klantenservice/klantenservice.html) kunt u onderaan, onder de vraag 'Kan ik mij afmelden voor reclame en of banners?', lezen hoe u de reclame banners uit kunt schakelen.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Stijn | Bax-shop.nl

Bax-shop.nl

Super snel en top service

IK had mijn beats pro by dr dre besteld en de dag er na werd het al geleverd
en de prijs was ook super
dus bax-shop is gewoon top

top service

heb mij pioneer djm 700 bestelt en kreeg hem de volgende dag al. Lekker goedkoop (waar ik van hou)

goede winkel

deze winkel heeft top kwaliteit en goede prijzen. GA ZO DOOR, ik stem op jullie!!

Supersnel in huis

De bestelling werd supersnel geleverd. Goede artikel beschrijving op de site. Scherpe prijs.

Baxshop = G.F.S

G: Good
F: Fast
S: Service

Goed snelle service dat vindt ik van baxshop.
Ik ben erg tevreden als klant, als ik iets bestel krijg ik het gewoon heel snel binnen. Daar hou ik van en ook als je niet tevreden bent met je product kan je het binnen 30 dagen retouren (zonder extra kosten)
Wie doet dat allemaal nog in deze tijden van crisis.
Ik voel me bij Baxshop echt een Koning i.p.v. klant!

Bax-shop.nl

Snel, betrouwbaar en goeie service

Overzichtelijke site met duidelijke en uitgebreide informatie. Mijn producten werden snel en goed afgeleverd. Heb tot op heden nog geen problemen ondervonden met betrekking tot de aankopen of de service van deze shop.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten