[REPLY]
Een wasmachine besteld, wordt thuisbezorgd en aangesloten zeggen ze.
Eenmaal thuis gebracht was er een afvoerslang te kort.
Dit was bij de vorige wasmachine niet dus dit kon ik niet weten.
Ze lieten hem midden in de gang staan en vertrokken.
SCHANDE
Als ik van plan ben om nieuwe electronica aan te schaffen kijk ik altijd eerst bij BCC. Natuurlijk kun je online producten vaak iets goedkoper krijgen, maar je wilt dure apparatuur toch eerst ook in het echt zien. Goede prijs en prima service alhoewel de verkopers soms wat te opdringerig zijn.
Ze zijden dat mijn iPod er vandaag zou zijn maar hij was er niet
Op woensdag 30 maart 2011 waren mijn vrouw en ik langs de BCC omdat wij opzoek waren naar een nieuwe wasmachine , toen was er een BCC medewerkster die haar hulp had aangeboden , ik ging vertellen dat wij opzoek zijn naar een nieuwe wasmachine , toen ging zij met ons rondje lopen langs de wasmachines en zijn ging ons adviseren om een WHIRLPOOL AWO947GR te kopen ,omdat het heel zuinig is enz , aan de hand van dat hebben wij besloten deze wasmachine te kopen ,het advies kwam positief over.
Wat bleek later te zijn , deze wasmachine is niet meer op voorraad , behalve wat daar stond als showmodel en vanwege het goede ervaring met BCC ,twijfelden wij niet eens over en hebben dat geaccepteerd en zelf zonder doos.
Wasmachine hebben wij geplaatst en gebruikt een paar maanden tot juni , daarna zijn wij 2 maanden op vakantie , in september 2011 begon de wasmachine wat keuren te tonen , de kleding komt niet schoon uit en vaak met zwarte streepjes die nooit weg te halen zijn , deze klachten werden steeds meer toen had ik contact opgenomen met BCC Beverwijk daarover en zij hebben mij geadviseerd om Whirlpool zelf te bellen om een afspraak te maken om een monteur langs te komen kijken.
Uiteindelijk is er een afspraak gemaakt in januari 2012 nadat wij echt geen witte was meer hadden zonder zwarte streepjes door de wasmachine .
In januari 2012 kwam de monteur van Whirlpool langs en heeft gevraagd: (wat is aan de hand?)zoals hij helemaal niks van te voren is verteld wat de klachten zijn en na dat wij gingen klagen over het vervuiling die de wasmachine doet om ons witgoed zei hij dat het komt omdat wij misschien veel wasmiddel gebruiken en niet altijd hoge tempratuur en hij heeft ons als tip verteld dat wij 3 of 4 keer op 95 graden te laten draaien zonder kleding 1 keertje per dag en de probleem zal stuk voor stuk minder worden , wij hebben dat precies gedaan en 2 weken lang bezig geweest om heel weinig wasmiddel te gebruiken en hoge tempratuur en zelfs nog een speciaal schoonmaakmiddel voor de wasmachine is gekocht en gebruikt zonder enkele effect , na 2 weken belde ik nog een keer naar Whirlpool om aan te geven dat de probleem is nog steeds en een verzoek ingediend om nog een keer een monteur te sturen om na te kijken , toen begonnen zij met het verhaal dat 2 weken geleden is de monteur is geweest en heeft u geadviseerd enz. maar goed , het is later gelukt om een afspraak te maken voor over 2 weken , wij moeten natuurlijk wachten met de was anders worden de kleding alleen maar vies van .
De twee weken zijn voorbij en de monteur zou langs moeten komen kijken , toen werden wij gebeld door dezelfde Whirlpool monteur van de vorige keer met de vraag ( wat is er aan de hand ?) hij weet weer niet waarom een afspraak is gemaakt , ik zeg de probleem is nog niet opgelost terwijl wij hebben alles gedaan wat u had geadviseerd , hij was in eens boos en zei ( ik word moe van ,ik kan niks voor u doen) , en hij wilde niet meer langs komen terwijl een afspraak is gemaakt door de hoofdkantoor van Whirlpool.
Wij hebben besloten om nogmaals te wachten en proberen nog met hoge tampratuur te wassen misschien helpt dat , maar helaas is er niks aan veranderd en bijna alle witgoed is vervuild en dat is heel makkelijk om aan u te laten zien.
In Februari 2012 begon de wasmachine een rare geluid te doen tijdens draaien , wij dachten dat het normaal is maar het geluid werd alleen maar harder , begin maart 2012 heb ik gebeld naar BCC en zij naar Whirlpool om een afspraak te maken met een monteur om langs te komen.
Na 3 weken kwam dezelfde monteur weer langs en in 2 minuten had hij geconstateerd dat de wasmachine trommel is stuk en die moet vervangen worden , maar deze trommel moet eerst besteld worden en dat zal een paar weken lang duren .
Nu kunnen wij de was machine niet meer gebruiken omdat de trommel stuk is en de wasmachine vervuild de kleding van ons , dat is niet acceptabel omdat de wasmachine is nog geen jaar oud en wij hebben hem voor maar paar maanden gebruikt voor dat wij de problemen hebben gekregen .
Als ik vraag aan de monteur van Whirlpool , is het gebruikelijk dat de trommel zo snel stuk gaat zegt hij NEE dat is heel snel.
Nu zit ik te twijfelen dat wij niet goed zijn geadviseerd door de BCC medewerkster van Beverwijk dat wij de showmodel ,zonder verpakking zijn aangesmeerd, ik moet bekennen dat het vertrouwen met BCC is nu veel minder geworden terwijl ik alle apparatuur thuis bij BCC zijn gekocht .
Ik heb op deze wasmachine in totaal 5 jaar garantie maar ik heb helemaal geen vertrouwen meer in dit apparaat omdat het in nog geen jaar 2 grote problemen gebeurd en ik heb als consument recht op een deugdelijk product en de wet zegt : een gebrek dat zich binnen 6 maanden na aankoop van een product openbaart , wordt geacht aanwezig te zijn geweest op het moment van aankoop.
BCC is benaderd om te helpen de probleem op te lossen , zij hadden niks gedaan behalve contact opgenomen met whirlpool en gevraagd wanneer de trommel wordt vervangen , ruilen hebben ze geweigerd , nu zit ik met een slechte apparaat die geen 1 jaar lang goed heeft gewerkt .
Ik raad nu zeker af om iets bij BCC te gaan kopen.
Ik had een BRAUN LADYSHAVE/EPILEER, maar die moest gemaakt worden omdat, hij kapot was.
na 1 maand kreeg ik een brief dat het apparaat niet meer hersteld kan worden en om die reden was er besloten dat ik dezelfde BRAUN 7681, dus ging ging naar de BCC en vroeg om hetzelfde model, maar die kreeg ik niet meer, ik kreeg een vergelijkbaar model.
Ze hadden hetzelfde model in de winkel staan maar, die kreeg ik gewoon niet mee.
En ik kreeg ook nog veels te laat een bericht van de BCC.
ik heb in 2009 een laptop gekocht, deze deed eind 2011 uit het niets niks meer, ik was de bon kwijt, na telefonisch contact met de klantenservice hebben ze me de bon netjes opgestuurd en mijn laptop bij hun ter reparatie aangeboden.
ze hebben mij verteld dat ze zelf een reparatiecentrum hebben, na een week of 2 kreeg ik bericht dat mijn laptop retour ontvangen was! ze hebben er een nieuw mainboard erin gezet, kosteloos ! nou weet ik dat deze prijzig zijn.
Low Price ! High service!
mocht ik nogmaals een laptop aanschaffen zal ik zeker de BCC even binnenwandelen!
Heb er keukenapparatuur besteld. De levertijd zou ± 2 weken bedragen. Ben nooit op de hoogte gehouden van eventuele vertragingen. Na vier weken zelf maar eens nagelbeld waar de order bleef. Ze konden mij totaal niet informeren over de status. Uiteindelijk heb ik het in de 5e week mogen ontvangen.
Al met al zeer slechte dienstverlening en service!
kan je leuk en goedkoop wit en bruimgoed kopen
word nog thuis gebracht ook
Ik wilde een Sony TV bij BCC Apeldoorn kopen. Had de TV in Arnhem 100 euro goedkoper gezien in een winkel (dus geen internet verkoop) en zei dat tegen de verkoper met de wetenschap dat BCC de policy heeft om dan ook voor dat lagere bedrag te verkopen. Maar nee hoor, ze hadden een afspraak met Sony en wilde niets van de prijs af doen. Toen ik vroeg wat de afspraak met de klant dan nog voor waarde had (ziet u het produkt elders goedkoper dan krijgt u het produkt bij BCC voor dezelfde prijs) keken ze me alleen schaapachtig aan. Ik heb de TV alsnog in Arnhem gehaald.
goede site. alles makkelijk vindbaar en een goede zoek functie
tnx bcc topi topi met de prijsen garantie
router was stuk kreeg gelijk de mogelijkheid om. om te ruilen of voor een ander merk perfect.
Vriendelijk behulpzaam personeel met kennis van zaken. Goede service
Donderdag 26 januari:
Product besteld. Er wordt aangegeven dat er 2 weken levertijd is.
Niks aan de hand.
Ordernummer wordt netjes per mail gestuurd.
Echter verdwijnt het product direct erna van de site.
Na contact te hebben gehad met BCC lijkt alles wel in orde.
Donderdag 9 februari:
E-mail binnen gekregen dat het product verzonden wordt en 10 februari zal worden aangeboden door TNT. Track & Trace nummer zal 's avonds beschikbaar zijn.
Zeer verheugd.
Vrijdag 10 februari:
Nog steeds geen Track & Trace nummer.
Met BCC gebeld. Er is iets mis gegaan. Product zal 's middags door TNT worden opgehaald, waarna Track & Trace nummer beschikbaar is.
Zaterdag 11 februari:
Geen Track & Trace nummer. Helaas geen tijd gehad even te bellen.
M'n vermoedens dat er niks gedaan is zijn al aanwezig.
Maandag 13 februari:
's Ochtends gebeld. Krijg een Track & Trace nummer die het niet doet, maar waarmee ik het zou moeten proberen. Niet geslaagd, terwijl mij was aangegeven net dat het product vrijdag is verzonden.
Weer met BCC gebeld. Deze dame weet me te vertellen dat het product nog steeds bij BCC ligt en dus niet verzonden is.
Product is aanwezig. Nu nog afwachten tot iemand binnen BCC bereid is het pakketje aan iemand van TNT mee te geven.
We wachten af..
In ieder geval is duidelijk dat niet iedereen bij BCC z'n informatie van de computer af haalt.
Als ik nul sterren zou kunnen geven voor BCC dan deed ik dat.
Verhaal is als volgt:
Op 22 december 2011 een midiset besteld en betaald via iDeal.
Achteraf recensies gelezen waarbij gebleken is dat de midiset niet heel goed is.
Diezelfde dag (22-12-2011) gebeld naar BCC en gevraagd of ik mijn order zou kunnen wijzigen; ik wil graag een andere midiset bestellen.
Dat kan, echter koste de andere set € 9,00 duurder. Of ik dat nog apart wou overmaken, daarna zou de bestelling geleverd kunnen worden. Diezelfde dag gedaan.
Diezelfde dag besloten om de bestelling ongedaan te maken, heb toen ook mijn geld teruggevraagd. Toen begon de ellende...
Op 22-12-2011 dus mijn geld teruggevraagd.
Uiteraard gaat hier een paar dagen over heen.
Op 03-01-2012 gezien dat ik nog geen geld terug heb gekregen. Dus ik heb gemaild met het verzoek om mijn geld alsnog terug te storten.
Op 13-01-2012 krijg ik echter pas antwoord. Er wordt door de medewerkster aangegeven dat de financiële administratie de terugbetaling in orde zou maken.
Gelezen op de website van BCC dat dit 10 (werk?)dagen zou duren.
Op 18-01-2012 echter nog steeds niks ontvangen en aangezien het ruim over de 10 werkdagen is geweest (tellend vanaf 03-01-2011) heb ik ze op 18-01-2012 nogmaals gemaild met het verzoek mijn geld terug te storten.
Op 24-01-2012 echter nog steeds geen geld terug ontvangen. Dus maar gelijk BCC gebeld (€ 0,10 per minuut... en dan ook nog in de wacht staan). Medewerkster aan de telefoon klonk nogal bot en ongeinteresseerd. Geeft aan dat ze het per e-mail (even bellen naar die afdeling gaat blijkbaar niet???) gaat navragen bij de financiële administratue en ik het nog even moet afwachten tot het einde v/d week. Als ik nog steeds niks ontvangen heb moet ik weer terugbellen... Mijn mail van 18-01-2012 heeft ze direct afgedaan als 'afgehandeld'.
EINDELIJK op 30-01-2012 een gedeelte van mijn geld teruggekregen, echter de 9 euro die ik extra heb betaald is tot op heden niet ontvangen.
Het duurt nu langer dan anderhalve maand om mijn volledige bedrag terug te krijgen.
Wat een stelletje ongeregeld daar, nemen niet eens de moeite om contact op te nemen, laat staan geld terug te storten.
BCC: 1 keer NOOIT meer.
Zondag 29 januari laptops besteld. Zijn bij BCC inderdaad het goedkoopst. Op de website staat dat ze op voorraad zijn. (nu nog!)
Direct kun je kiezen welke datum je bezorgt wilt hebben. We kozen voor dinsdag 31 januari. Ik heb de hele dag thuis gewacht op TNT maar geen pakket. Ook geen mail van BCC. Dan maar bellen tegen 10 ct per minuut. (service??) Mevrouw aan de telefoon vroeg: "postcode?" Moet dat echt zo gevraagd worden? Een paar woorden meer zou ik wel iets aardiger hebben gevonden. (moet ze haar eigen gesprek maar eens terug luisteren want volgens het telefoon bandje kan het gesprek opgenomen worden.)
"Erg vreemd", zei ze en ging het voor me navragen. "Het is niet verzonden en ik zal er spoed achter zetten zodat u het morgen in huis heeft".
Je raad het al, vandaag weer geen pakket ontvangen. En ook niets te zien bij Track&Trace. Ik een mail gestuurd maar kreeg geen antwoord. Toen maar weer (duur) gebeld. Je moet allerlei menu's doorlopen en dan nog wachten omdat iedereen bezet is. (hoe zou dat toch komen).
Nu een meneer: Ik stelde me voor en zei: "Ik heb gisteren ook al gebeld dus misschien is het handig als ik even mijn gegevens eerst doorgeef". Zijn antwoord: "Postcode en huisnummer !" Op dezelfde botte toon.
Ik werd in de wacht gezet want hij zei: "Ja, ik zal even bellen, een moment". Toen kreeg ik als antwoord dat HP de laptops niet had uitgeleverd en dat die vandaag verwacht werden.
Mij is nu wederom toegezegd dat ik de laptops morgen in huis heb. Ik ben benieuwd........
Conclusie:
- Het groene bolletje betekend dat iets op voorraad is. Geloof dit niet!
- Wat leuk dat je kunt kiezen wanneer je het product wilt laten bezorgen en dan ook nog zo snel! Trap er niet in want dit werkt niet.
- Ik zal niet zo snel meer iets bestellen bij BCC
Update 15:10
Krijg net een mail binnen van BCC dat mijn product morgen bezorgd wordt! Jippie......of juich ik nu te vroeg?
Every day low pricing! Dan fietst er iemand langs de concurenten om elke dag vroeg in de ochtend stiekem de prijzen te noteren zodat ze er onder kunnen gaan zitten. Dit doen ze echt, dat is te zien aan hun prijzen. Wand die mannetjes moeten natuurlijk ook worden betaald en dat zie je ook in hun prijzen. Nog geen kwartier op internet zoeken en je leert dat BCC verreweg de duurste zaak van nederland is. Je ziet hun naam ook nooit op prijsvergelijkings sites. Aldus, niet bij de eerste 25 goedkoopsten, vaak zelfs helemaal niet. Goed, juridisch gezien gaat hun betichten van oplichting een beetje te ver, maar gezien hun reclames op televisie is misleiding volkomen terecht.
Bah, nu na de derde keer een slechte service gehad te hebben wordt het tijd om dit te laten delen. Wat een slechte service. Als er al voldoende personeel is, staan ze alleen maar met elkaar te lummelen. Simpele informatie kunnen ze niet geven, geen idee krijg je als antwoord, roep even een ander voor u. Nou na 20 minuten mag je blij zijn dat er een collega is... en uiteraard die weet het ook niet! Nou geef de doos of de gebruiksaanwijzing anders maar even, zoeken we het zelf wel op?! Nee de manager wordt erbij gehaald... maar die wist het ook niet, die stuurt het team aan ( ja aansturen kan hij, personeel staat met elkaar te ouwehoeren in een hoekje en de klanten wachten maar) Nou echt, dan breekt je klomp hoor. De aller simpelste info kunnen ze niet geven en als ze het nie weten, weten ze ook niet waar ze het wel vandaan kunnen halen. Ook de klantvriendelijkheid is echt super slecht! helaas voor BCC the Wall waren wij niet de enigtse die klaagden, er waren er heel veel meer, die allemaal naar de concurrent gingen. En daar waar ook nog wat van de prijs afkan, want bij BCC kan dit inderdaad al jaren niet meer. Nee geen BCC the Wall meer voor ons! Hele slechte zaak is dit geworden, waar echt een enorme vervrissing door moet!
"Ergens anders goedkoper? Wij passen de prijs wel aan!" Nou, echt niet! Want het moet om een bedrijf gaan waarmee zij concurreren en ook nog eens met een maximale afstand van 20 km. Als een product in een pure webshop (zonder stenen winkel) goedkoper is passen zij de prijs dus niet aan. En als het product in Amsterdam in een stenen winkel goedkoper is krijg je het bij de BCC in Utrecht ook niet goedkoper, in Amsterdam wel. Hoezo landelijke keten, landelijke reclame, landelijke prijzen? Dikke #fail
Zeer slechte ervaring met de webshop. Moest gelijk betalen voor bestelde kookplaat en kreeg toen na 2 weken te horen dat de plaat niet op tijd leverbaar was en ze wisten niet hoe lang het nog ging duren. Boden wel nog een alternatief aan maar toen we antwoorden dat we dit niet wilden hoorden we niks meer. Na telefonisch contact (zeer irritante inleiding waar je 10ct per min. voor betaalt) besloten we de bestelling te annuleren. Medewerker meldde dat ons geld binnen 2 werkdagen op de rekening teruggestort zou zijn. Na 3 dagen maar weer gebeld, deze medewerker vertelde dat terugstorting pas na 10! werkdagen zou geschieden. Ben erg boos geworden en de medewerker beloofde dat de collega van de eerste keer de volgende dag terug zou bellen. Niks meer van gehoord. Zitten nu op ons eigen geld te wachten zodat we iets anders kunnen gaan kopen. Slechte webshop, slechte service. Doen we nooit meer.
je vragen worden snel beantwoord en de website geeft veel informatie over de producten waar door ik meteen veel weet over producten waar ik mogelijk interrese in.
Kort gelden een kookplaat besteld via de webshop.
Meteen betaald en de kookplaat zou twee dagen later geleverd worden.
Drie dagen later toch maar eens gebeld waar de bestelling bleef.
Blijkt dat ze er twee verkocht hadden en er nog maar 1 was.
Wij waren dus degene die pech hadden en hier moesten we het maar mee doen.
Zelf nog geprobeerd om een alternatief te krijgen voor hetzelfde geld.
Maar ze kwamen met bijna dezelfde kookplaat met minder opties voor meer geld.
Hier viel ook niet meer over te praten.
Al met al een waardeloze service en ze kunnen zelfs niet onder hun eigen prijzen komen.
Het enige waar ze goed in zijn is mensen te misleiden met irritante reclames.
Mvg A. Voortman
Een heel poos geleden een wasmachine gekocht.
Voldeed binnen een week niet aan de eisen.
Hierover telefonisch contact gehad, was geen probleem,
er werd een afspraak gepland en werd weer opgehaald.
Vervolgens een andere wasmachine uitgezocht en
keurig volgens afspraak bezorgd!!!
heb daar een media player gekocht maar die bleek 2 dagen later het al niet meer te doen.
ben toen terug geweest naar de winkel en die hebben het apparaat aangesloten en ook daar bleek de mediaplayer het niet te doen.
er werd mij een nieuwe aangeboden maar die hadden ze niet in dat filiaal dus moesten ze hem over later komen uit een ander filiaal.
maar na 2 weken had ik nog steeds geen bericht van bcc dat de ac ryan (media player) binnen was gekomen.
heb toen zelf gebeld en er was iets misgegaan met het bestellen en er was nu een spoed bestelling gedaan.
ik maar weer wachten en we zijn nu inmiddels weer 4 dagen verder en heb nog steeds niets>>>>> WAT NOU SPOED BESTELLING ZO TRAAG ALS STRONT.
Kom er niet zo vaak maar als ik er ben maken ze hun beloften waar. Goede service, geen flauwekul verhalen. Kreeg verschil met andere zaak heel vlot terug ivm laagste prijsgarantie. Hoop dat de service zo blijft.
ik ben erg tevreden over BCC want nadat mijn Onkyo receiver kapot was gegaan kon ik een andere receiver halen want de oude was niet meer te repareren.
Ik ben voor een Denon gegaan maar was daar niet tevreden over en wilde graag een nieuwe Onkyo.
Ik kon ook de Denon zonder problemen ruilen en ben keurig te woord gestaan op het service nummer.
Tot mijn verbazing bood de medewerker aan om het apparaat te laten bezorgen en de Denon kon dan gelijk mee !
De afgesproken dag en tijd werd keurig nagekomen en een erg vriendelijke bezorger kwam de boel regelen.
Ik heb zelf geen rijbewijs of auto dus was erg blij met deze service want in Katwijk is geen BCC.
BCC KRIJGT VAN MIJ EEN WARME DOUCHE ! :)
Veel producten die op de site staan hebben ze niet in de winkel.
En op de website hebben ze vergeleken met webwinkels maar erg weinig keus.
En dat dan weer voor winkel prijzen.
om 10:30 uur een order geplaatst van een koelkast. Er staat binnen na 60 minuten afhalen. Je krijgt binnen een uur een afhaal bevestiging. DUS NIET!!!!! Twee en halve uur nog steeds niets. Bel je met het nummer a 10 cent per minuut. krijg je iemand aan de lijn met een al bekende verhaal. Ooh er is misschien iets fout gegaan. Ik zal ven voor u kijken 10 minuten verder krijg je te horen u wordt terug gebeld. Ik vraag binnen welke tijdsbestek, geeft de telefoniste aan 1 a 1,5 uur. Nou er wordt dus gelogen dat je het meteen kan ophalen. Het is gewoon een schande. Een bedrijf als BCC heeft dit nodig. wees eerlijk en open.
Ik zal nooit meer een product bij dit valse bedrijf kopen/bestellen.
wij hebben een wasmachine besteld. bij levering bleek dat de toevoer slang voor het water te kort was, en de bezorgers hebben hem toen aangesloten met de oude slang. dit terwijl op de website staat dat het product aangesloten wordt. pas na lang soebatten kreeg ik een vergoeding om zelf een slang te kopen die lang genoeg was.
Ze zijn best wel goed enkel de modellen zijn altijd ouder daarom kunnen ze met de prijzen rommelen en de dure HiFi hebben ze niet enkel de goedkope gangbare zooi zoals Sony,Philips,JBL,Harman Kardon zooi is geen audio ja voor de huis tuin en keuken liefhebber
BCC is een klantonvriendelijk bedrijf.
Heb op 10 augustus 2011 een stofzuiger besteld die nooit geleverd is. Heb voor niets thuis gewacht. Wel werd meteen het geld afgehaald van mijn rekening. De communicatie verliep verder moeizaam. Veel betaald wachten aan de telefoon. Mails werden niet beantwoord) Afspraken werden niet nagekomen. Uiteindelijk werd de opdracht geannuleerd.
Mijn geld is nu (op 23 september 2011) nog steeds niet teruggeboekt. Ik ga niet meer bestellen bij dit bedrijf.
verkopen electronica, maar kunnen het niet kompleet leveren.
Zelfs niet nabestellen bij de firma.
En als je dan je geld terug vraagt zegt men doodleuk dat dat over plm 3 weken op de rekening wordt geboekt.
Bij aankoop moet men toch ook direkt betalen.
Ooit kocht ik hier een camera. Bij thuiskomst bleek er hij beschadigd te zijn. De producent (Kodak) wilde niet over de brug komen (oud model, beschuldiging van valschade etc.). Toen heeft BCC de kosten op zich genomen!!
BCC is zeer goed dus. Kodak - nooit weer.
Geeft duidelijke informatie en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding
meerdere malen met grote tevredenheid besteld, en als een product tegenvalt meestal ook hele goede ervaringen met de klantenservice. Helaas nog niet in Belgie.