We are hiring!

Perfect!

Zeer snelle levering!

Featured review of Beamerexpert

Erg goed

Via de chat meteen contact met deze partij. Lekker laagdrempelig en real time contact. Hielpen me erg snel en offreerden me (na zelf wat marktonderzoek te hebben gedaan) een goede prijs. Dag erna al in huis, zoals beloofd. En de rekening kreeg ik op goed vertrouwen pas een paar dagen later als attachment bij een klantvriendelijke mail of alles naar wens was. Erg professioneel en klantgericht. Een aanrader!

• Koen
  • Antwerpen, BE
  • 2 Beoordelingen

Top Service

Goede en snelle service Lamp besteld volgende dag geleverd.
Producten goed verpakt. Gewoonweg top service

top service!

Ik ben net een eigen online bedrijf begonnen (Redlinegolf.nl) en kijk erg kritisch naar collega's. Op de service van Beamerexpert.nl is werkelijk niets aan te merken. Hoog niveau e-marketing. Levering binnen een dag, netjes en snel mijn vragen beantwoord. Kortom: 5 sterren. Zo hoor je online te verkopen.

Persoonlijke service

Duidelijk een partij die nog niet groot, anoniem en geautomatiseerd is. Persoonlijk en snel. Prima.

Snelle service

Besteld en 2 dagen later zat de lamp in de beamer.

Beamerexpert

Uitstekende service en duidelijke instructie

Helaas ging maandag onze beamerlamp stuk. Meteen gebeld met Ramon en de volgende dag hadden wij de nieuwe al in huis. Nu ben ik zelf totaal een leek voor wat betreft het monteren van zaken en computerdingen etc. Door de duidelijke uitleg (fimlpje!) heb ik in 5 minuten de lamp ingebouwd.

Vriendelijk en supersnel!

Gisteren heb ik telefonisch een beamer besteld, deze werd vamorgen goed en stevig verpakt bij ons afgeleverd. Ze weten precies wat ze doen en ze doen de naam expert eer aan.

Ramon Schuller vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten