We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

BellyFashion.nl Logo
Klanten zeggen: »Supere artikelen én snelle levering !« »prima service en goed product.« »héééél tevreden !!!« 347
Uitstekend
9.3 van 10

347 klanten beoordelingen
Beoordeel

snelle levering!

Bedankt voor de snelle levering!
Hoewel ik niet zwanger ben, ben ik toch helemaal fan van de hemdjes van mama licious.

Featured review of BellyFashion.nl

• vera
  • Geverifieerde koper

Supere artikelen én snelle levering !

Toen ik de bestelling plaatste was ik wat ongerust want zo van op afstand kopen is toch wel een gok maar ik kreeg uitstekende uitleg en raad en dat stelde me enorm gerust.
De betaling gaat vlot via Paypal en ze houden je van elke stap op de hoogte, van bestelling tot levering, écht prima service !
Ook waren de verzendingskosten niet overdreven want ik woon in België en andere sites of particulieren durven nogal eens door rekenen met de verzendingskosten dus ook hierover zéér tevreden.
Een échte site om aan te raden !
Zeker tot een volgende keer !

Groetjes uit België,

Hallo Vera,

Wat een leuke reaktie heb je geschreven, bedankt hiervoor! Graag tot een volgende keer

• Lilian
  • Geverifieerde koper

prima service en goed product.

Ik na een dag de bestelling ontvangen. Snelle service dus en product is goed. Zeer tevreden dus!

• kelly

héééél tevreden !!!

héééééél tevreden van de vlotte levering
de piyama is prima !!!

Super snelle levering

Ik heb de envelop goed ontvangen...
bedankt voor de snelle levering..

• Judith
  • Geverifieerde koper

eindelijk leuke kleding en snelle levering!

Mijn bestellingen zijn me zowel qua levering, materiaal en keuze is super bevallen! Eindelijk, want ik vind het erg tegen vallen wat er te krijgen is aan positiekleding. Had zelf al eens het idee geopperd er iets mee te doen...

• Mirjam

Supersnelle levering

Levering binnen 24 uur en goed passende kleding, ik ben fan!

• nele

super service

er was langs mijn kant een foutje gebeurd,ik kreeg hier een zeer duidelijke en vriendelijke mail over.Ook na de rechtzetting een bedankmail en nog eens een mail dat de levering onderweg was.ik ben dus zeer tevreden over voor,tijdens en na de bestelling en de producten.

• Laura
  • Geverifieerde koper

makkelijk bestellen en snelle levering

Super snelle levering (eerst volgende werkdag al in huis). De levering werd via de mail aangekondigd en werd per brievenbuspost bezorgd. Niet thuis hoeven blijven dus om de bestelling in ontvangst te nemen!

• Kelly

Beloftes waargemaakt

De belofte van de snelle levering is waar gemaakt, dus precies op de verwachte dag werd mijn bestelling bezorgd.

Goeie en snelle service

Uitgebreid assortiment en een goeie en snelle service. Ik ga in de toekomst zeker weer hier bestellen.

• Dorine

prima in orde

Meerdere keren een bestelling geplaatst en binnen 1 à 2 dagen was de bestelling in huis. Eenmaal bleek een artikel niet in orde (wie verwacht er 2 linkermouwen in een blazer). Dat is vervolgens soepel afgehandeld; ik kreeg al een nieuwe toegezonden en kon die verpakking gebruiken voor de retourzending.

BellyFashion.nl

Fijne webwinkel, goed advies, snelle levering

Tevreden, overzichtelijk. Makkelijk shoppen op maat ipv item. Heel correcte afhandeling, duidelijke communicatie/correspondentie.

BellyFashion.nl

Duidelijke site, snelle levering!

Prima, duidelijke site, goed online winkelen en zeer snelle levering.

• Al
  • Geverifieerde koper

goed product met een snelle levering

de product is van goede kwaliteit. de levering was snel en er waren goede betaal mogelijkheden.

perfect

super snelle levering en geen verzendkosten!
zelfs de omruiling was binnen 2 dagen binnen.
een echte aanrader!!!

• Arti

snel en betrouwbaar

Ik heb alleen leuke dingen op deze website gezien. Twee dagen na de bestelling vond ik mijn nieuwe zwangerschapsjeans in de brievenbus.

• karen

Goed geregeld

Goed ingepakt, snel geleverd (binnen 1 dg) en goed gecommuniceerd.

• anouk
  • Geverifieerde koper

hele leuke jas die ook perfect past :-)

De jas zit als gegoten en ben er erg blij mee. Snelle afhandeling!

BellyFashion.nl

Snelle levering, erg leuke kleding!

Op donderdagmiddag besteld en vrijdagavond in huis!
Kleding zag er net zo uit als op de site en ziet er erg leuk uit en past prima!

• Elisa
  • Geverifieerde koper

Beste webshop voor de hippe zwangere vrouw

Leuke betrouwbare site met hippe kleding en lingerie voor de zwangere vrouw! Ik kan deze site aan iedereen aanbevelen, niet te vergeten de uitstekende service van Saskia, zij geeft snelle reactie op al je vragen!
Weg suffe zwangerschapsbh's of wijde kleding, hier moet je zijn voor de trendy zwangerschapskleding!!

Hoi Elisa,

helemaal leuk! We krijgen blozende wangetjes van je commentaar. Als we een PR medewerker zoeken zullen we aan je denken ;) Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Saskia

• Esther

Super

Snelle levering en onwijs gave jeans. Er wordt direct gereageerd op vragen via de mail. Ik ben er helemaal blij mee. Ga zeker snel weer bestellen.

perfecte service en levering

Ik heb bij mijn vorige zwangerschap een paar zeer geslaagde bestellingen gedaan en ook deze keer ben ik zeer tevreden over de bestelling, betaling en levering. Ik zou deze site aan iedereen aanraden !

• Linda

Uitstekende service!

Super snelle levering en uitstekende service. Ik kom zeker nog een keer shoppen bij Belly Fashion.

• J. K
  • 2 Beoordelingen

Goed en snel

Kleding binnen twee dagen ontvangen , super! De goede maat kiezen vond ik beetje lastig op de site, maar gelukkig goed gegokt en hoeft er niets terug!

• Klant
  • Geverifieerde koper

Ik ben tevreden over wat ik heb besteld.

Ik ben tevreden met de artikelen die ik heb besteld. Het was ook snel geleverd.

• Kelly

in een woord Toppie!!!

Een super snelle levering,alles past,en een geweldige site,met ontzettende leuke kleding!!!
heb nu alweer iets leuks gezien wat ik binnekort ga bestellen!!

Klantgericht

Een van de shirts van mijn bestelling had een naadje los
(productiefout) Na contact te hebben gehad is een nieuw shirt toegestuurt en dit is heel netjes opgelost.

• saskia
  • Geverifieerde koper

heerlijk zittend voedingshirt gekocht!

prima kwaliteit, supper snelle levering.
donderdag besteld zaterdag in huis.
zit erg confortabel.

Prima internetwinkel

Snelle accurate levering. Vriendelijk en hulpvaardig assistentie per mail. Helaas uiteindelijk niet wat ik zocht.

Netjes en snel!

Eergisteren heb ik een tuniek op bellyfashion.nl gekocht. De volgende dag was het al binnen! Keurig verpakt. Ik ben er erg blij mee!

• ellen

Bellyfashion is Top!

Service is prima, snelle levering, aanbod is prima.

• Janet

Goed!

Snelle levering en leuke kleding met goede pasvorm!

• Hester

super!

Onlangs een broek besteld bij belly fashion en mijn complimenten voor de snelle en keurige verzending! ook de mailtjes die verstuurd worden over je bestelling zijn fijn en duidelijk!!

• sasja
  • 2 Beoordelingen

goede service

leuke en snelle levering. fijne producten

• Anjes

snelle service, prima producten

Het bestellen op de site ging eenvoudig. De site is overzichtelijk en de producten die ik heb ontvangen waren goed en naar waarheid weergegeven op de foto. Daarnaast was ik zeer tevreden over de prijs.

• Agnes

Goed, snel en efficient

Redelijke keuze qua asortiement, de site vind ik persoonlijk niet zeer modern, maar wat wel weer handig is dat alles gesorteerd is per maat.
Supersnelle levering, verspreid over 2 enveloppen, zodat ik niet thuis hoefde te blijven voor een pakketje!

Hallo Agnes,

bedankt voor je review! BellyFashion bestaat bijna 6 jaar en dat betekent dat het inderdaad tijd wordt voor een nieuw jasje. Hou de site in de gaten de komende tijd :)

BellyFashion.nl

Duidelijke website en supersnelle levering

tevreden klant!

Uitstekende service!

Zondag besteld, dinsdag al thuis bezorgd! Mooie producten en goede, snelle service. Kortom Erg tevreden.

Geweldig!

Dinsdag besteld en vrijdag in huis! Fijn zo snel!
De rok zit helemaal super!!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten