We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Belnu Beoordelingen

Belnu Logo
Klanten zeggen: »slechte service, late levering« »tevreden klant!« »Een halve ster zou eerlijker zijn!« 64
Laag

• Frans
  • Amsterdam, NL
  • 1 Beoordeling

slechte service, late levering

We dachten een mooie deal te hebben Blackberry 9780 wit met T-mobile abonnement van Bel nu. Het toestel was niet voorradig bleek, na gebeld te hebben met klantenservice. Zou volgende week geleverd worden. Een week later hetzelfde verhaal. Heb geprobeerd de opdracht te annuleren maar dat kon ook niet omdat ze in het contract directe aansluiting hadden staan ipv de ingangsdatum die ik vroeg en zodoende kon ik het niet annuleren. Hebben uiteindelijk bijna een maand gewacht op het toestel en heb toen zelfs nog genoegen genomen met een toestel met logo van T-mobile en simlock om niet nog langer te hoeven wachten. Lezers: zoek nog even verder en bestel via een andere site die 48 uur garanderen!**!**

tevreden klant!

Ik ben tevreden over belnu! Op mijn mail kreeg ik dezelfde dag nog reactie, dat is bij sommige bedrijven wel anders. Je kunt zelf prima zien hoe de status is van je bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden, en alles binnen een week geregeld. Alleen jammer dat je niet gelijk met de telefoon je sim kaart krijgt, of eventueel een tijdelijk simkaartje zodat je ook meteen gebruik kunt maken van je telefoon. Maar dat kan ook aan tele2 liggen....

Belnu

Een halve ster zou eerlijker zijn!

Toestel en abo bij deze "onderneming" besteld, KPN heeft het binnen 1 (!) dag klaar, maar deze amateurs willen geen toestel leveren. Contract werd geaccepteerd door belnu, en KPN. KPN heeft het prima gedaan, maar deze gasten van Belnu bedenken alles en nog wat om hun verplichtingen NIET na te komen. Waardeloos en volstrekt onbetrouwbaar. Op mijn mails wordt op een achterlijke manier gereageerd. Dan maar de hele boel annuleren. Drama / tragedie / catastrofe - deze termen zou ik bij deze club kunnen gebruiken. Zelfs 1 ster is te veel! U bent gewaarschuwd!

Frans vond deze beoordeling nuttig

Bij ons ging prima

Ipad besteld en snel geleverd. Ben enthousiast. Vind de site gebruikersvriendelijk heb customerservice niet gebeld omdat alles duidelijk was.

Super die iPhone 4S met Vodafone

Dat ging rap, Heb eergisteren een Vodafone abootje besteld met een iPhone 4S 16Gb. Gister zat die bij de post. Heb hem al helemaal geïnstalleerd. Rappe lui daar.

Belnu

Ze maken de belofte waar!

De ervaringen die ik heb met belnu zijn zeer positief.

Ik heb een blackberry 9900 bestel met vodafone. Deze was op voorraad en is ook de reden dat ik voor belnu heb gekozen. Ik had hem ook de volgende dag in huis. Dus niks anders dan lof voor belnu.

PS: de blackberry 9900 is echt een vet toestel :-)

• Klant
  • Amsterdam, NL
  • 1 Beoordeling

Terrible customer service and order process!

I am very disappointed by Belnu's customer service, order and product delivery process. People on the helpline are not willing to solve problems and rude (they hang up on you if you try to elaborate on the problem). From what appeared to be a very good offer at the start, I regret very much to have placed my order there.

Frans vond deze beoordeling nuttig

boze klant!!!!!!!

Slechte ervaring met belnu!!
Telefoon netjes geleverd 11 juni na een week telefoon terug gestuurd omdat hij niet meer opladen! !! Ben hem inmiddels al 2 mnd kwijt en al voor de 2 de x voor reparatie opgestuurd.
LET OP NORMAAL GESPROKEN ALS JE IETS KAPOT KRIJGT KUN JE HET TERUG STUREN EN KRIJG JE EEN NIEUW TOESTEL. BELNU HEEFT DIE "DOA" (TERUG STUUR REGELING) NIET! !!!. WAT JE KRIJGT TE HOREN: JA HELAAS MEVR IK VIND HET HEEL ERG VOOR U MAAR WE KUNNEN NIKS VOOR U DOEN DAT STAAT IN ONZE ALGEMEN VOORWAARDE. (JA EEN TOESTEL REPAREREN DIE NIEUW IS 2 X IN 2 MAANDEN EN HEB NOG GEEN TELEFOON) OVERENGENS ZIJ HTC DAT HUN HET OOK BELACHELIJK VINDEN DAT EEN BEDRIJF ZO N "DOA" (TERUG STUUR REGELING) AFSCHAFFEN.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten