We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (34)
Belys.dk Aps

Deze beoordeling is geleden door een Trustpilot gebruiker om de volgende reden gerapporteerd: is in overtreding met andere richtlijnen van Trustpilot.

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.

Belys.dk Aps

Lad være med at handle hos dette netfirma

Jeg bestilte lamper hos Belys.dk og de trækker så beløbet på min konto. 1 uger senere skriver de til mig, at jeg kan forvente at modtage lamper om ca. 2-3 uger. I følge købeloven må de ikke trække penge for en vare de ikke kan levere. Det er normal procedure, at firmaer trækker beløbet, når de afsender den pågældende vare, hvorefter man modtager med posten omtrent 2 dage senere.
Mvh Jesper

Belys.dk Aps

Ingen vare, ingen svar og pengene er trukket!

Bestiller 6 indbygningsspot den 11. Januar. Den 14. Januar trækker belys.dk pengene og den 15. januar skriver de følgende i en mail;

"Hej Kristian
Desværre gik din ordre i restordre. De kommer ike hjem før den 3.3, hvad gør vi? ønsker du at vente eller skal jeg annullere din ordre?"

Siden har jeg mailet og ringet uden nogen form for respons?!

Belys.dk Aps

ADVARSEL handel ikke med denne virksomhed

Bestilte søndag den 18. November 10 lyskæder til en samlet pris på ca. 1.650 kr. Pengene trukket på min konto men her 14 dage senere er den købte vare IKKE leveret. Flere forgæves telefonopkald, hvor der blot henvises til at skrive en mail, der heller ikke besvares.

Overvejer politianmeldelse lige nu.

fortsat 6. december 2012

Ovenstående anmeldelse ses fjernet af Trustpilot - angivelig på grund af nedenstående henvendelse fra Belys ?, hvilket jeg finder utilstedeligt. Til belys.dk kan jeg kun sige at det er imponerende at der skal en anmeldelse på Truspilot til før i reagerer uanset at der er blevet foretaget 3 telefonopkald til jer, ligesom der blev sendt en mail den 26. november - UDEN nogen form for reaktion. Jeg kan se på tidligere anmeldelse at der er flere der minder om min oplevelse med jer. Afslutningsvis - det er sidste gang jeg har handlet hos jer.

Glædelig jul.

Kære Poul

Jeg var ikke klar over at du ikke havde modtaget dine vare, før vi læse den meget dårlige besked på Trustpilot.

Det er vi selvfølgelig meget kede af, og jeg skal beskrive her hvorfor.

Dine 10 stk lyslanger rope-light har ligget på posthuset og ventet på dig, men er nu sendt retur til vores lager, da du ikke har afhentet dem.

Nogen gange skal det siges at pakke-posten " glemmer " at lægge en seddel i post kassen til dig, og derfor skulle du bare have skrevet en mail til os, så vi kunne have løst sagen sammen.

Men vi har aldrig modtaget en mail fra dig ?

Jeg er meget ked af forløbet, og har bedt regnskab om - dags dato at tilbagebetalt hele beløbet til din konto, dog kan der gå 2 dage før de kan ses på kontoen.

Jeg håber også meget, at du kan tilkendegive, at det ikke er en helt fair besked du har skrevet, og håber selvfølgelig at du vil slette denne igen.

Rigtig god jul.

Med venlig hilsen.

[Personal information removed]

Super kundeservice!

Bestilte 3 nedgravningsspots og fandt ved ankomsten ud af, at jeg havde bestilt de forkerte. Ringede til belys.dk og hørte om de ikke kunne sende nogle andre, der var billigere. Fik dem ombyttet og prisforskellen refunderet i løbet af meget kort tid. Super produkt, lav pris og rigtig god kundeservice :)

Havelamper til Gave

Min kone havde købt flere have lamper til en fødselsdagsgave til min gamle mor.
Hun ville dog gerne have den anden model og galvaniseret istedet for de sorte vi havde fundet.
Der var ingen problemer med at bytte dem hos belys.dk, og de var super flinke til selv at snakke med min mor om de nye lamper.
Her følger man sig virkelig tryg, og vi kommer hele sikkeret tilbage og handler her igen.

Kære Allan
Mange tak for din fine anmeldelse her på trustpilot.
Og tak fordi du handler i vores butik.

Ha en dejlig aften.
Belys.dk Aps

Alt for dyr porto og langsom levering

Jeg købte en tænd/sluk-timer til 74 kr. og opdagede først for sent, at Belys.dk så kræver 99 kr. i porto.

Hvis man ser sig for, skriver de godt nok at alle ordrer på under 500 kr. koster 99 kr. så jeg vedkender mig at det er min egen fejl, at jeg "hoppede på den".

Nu sender jeg selv adskillige pakker hver dag og det koster 65 kr. i standard porto for den vægt. Man kan så vælge - som Belys.dk gør - at lægge udgifter til kuvert, arbejdsløn osv. oven i og tage 99 kr.

Som kunde føler jeg mig bare latterliggjort, når man skal betale mere for porto end varens værdi når jeg samtidig ser at mange andre webshops slet ikke tager dé priser. Jeg bestiller jævnligt fra andre shops til 29 kr., 36 kr. osv. i porto.

Hvis så forsendelsen var hurtig, ville man måske kunne tilgive det, men der gik næsten en uge inden jeg modtog pakken, så hvis man skal tage en "premium" pris for porto, synes jeg også man skulle begrunde det med en hurtig og effektiv levering.

Jeg skrev til Belys.dk at jeg gerne ville bede om at få 1/3 af portoen tilbage, da jeg fandt det urimelig dyrt men det afviste de.

Nu handler jeg så aldrig mere hos belys.dk så må siges at være en kortvarig indtægt for dem at kræve så meget i porto.

Hej Kenneth
Jeg beklager meget misforståelsen, men vi skriver alle steder, at fragten for ordre under 500 kr er 99 kr, eller er det kun 69 kr.
Fragt prisen står også i varekurven, og hele vejen til du gennemføre din bestilling.

Vi synes selv vi billige med fragten. Andre EL butikker tager pris efter vægten, men vi tager ikke ekstra selvom du bestiller en hel palle lamper.

Du er selvfølgelig velkommer til at sende dit tænd og sluk ur retur, så skal jeg nok tilbageføre hele ordre beløbet plus fragten til dig.

Ha en dejlig dag.

Med venlig hilsen.
Jonas

5 Stjerner

Har 3 gange købt varer hos belys.dk og det fungere bare. Den ene gang kom varerne dog første efter 4 dage, men det er nok mere Post DK's skyld.

Kan klart anbefales.

Kære Bobthebuilder
Mange tak for den flotte anmeldelse her på trustpilot.
Og tak fordi du handler hos os igen og igen.

Ha en dejlig dag

super

Vi har netop købt 36 stk. røgalarmer til vores andelsforening og ingen problemer og hurtig levering med Post Danmark :-)

Kære Carsten
Tusinde tak for din anmeldelse her på trustpilot.
Vi håber alle blev glade for de nye røgalarmer.

Rigtig dejlig weekend.

Trækker pengene før levering

Bestilte 12/12 nogle julegaver. Pengene blev trukket 13/12 og da jeg intet har hørt rykker jeg for levering 16/12. Prøver ihærdigt at ringe flere gange 19/12, men bliver mødt af en telefonsvarer der henviser til at skrive en mail. Dette gør jeg så igen og får endelig svar på at jeg skulle have modtaget en mail 16/12. Jeg ved ikke om den er forsvundet i cyberspace, men jeg modtog aldrig den mail. Varerne kunne først leveres 12/1. Ordren blev anulleret uden bøvl og pengene blev tilbageført med det samme - derfor 2 stjerner.

Det kunne være rart, om man allerede ved bestillingen på siden kunne få oplyst en leveringstid. Jeg kunne godt finde på at handle der en anden gang, hvis det ikke er noget man skal bruge her og nu og har tålmodighed til at vente. Det er bare dårlig stil at trække pengene med det samme, hvis man først kan levere en måned senere.

Kære Anette
Tak fordi du bruger tid på at skrive om belys her på trustpilot.
Vores leverandør lovede os, at din Superlaser plus Roterende disco var på lager, og derfor blev din ordre kørt igennem vores regnskabs afd. Inden vi så fik besked fra dig, at du stadig ventede på din bestilling.

Du har helt ret, det er for dårligt, og vi arbejder på at vores system kan samarbejde med alle vores leverandører, så både du og vi kan følge pakken hele vejen.

Vi håber du kommer tilbage, en anden god gang :-) så vi får chancen for at gøre det bedre.

Ha en god weekend.

Anders

Hurtig betjening

Fandt lamper til placering under køkkenskabe. Billigst på markedet hos belys.dk.
Har handlet der 2 gange, begge gange blev varerne leveret lynhurtigt.

Kære EF-Øbro
Mange tak for din flotte anmeldelse. Og mange tak fordi du kommer tilbage og handler i vores butik.

Rigtig dejlig weekend.

Ikke godt nok.

Jeg bestilte 4 røgalarmer. Efter seks dage uden at have fået mine varer eller hørt fra Belys.dk, kontaktede jeg dem. De oplyste, at røgalarmerne var udsolgt. Det er ikke meningen, at jeg som kunde skal rykke efter varen. Belys.dk bør kontakte mig og skrive det på hjemmesiden. At forsendelsesomkostningerne tilmed er på 99,- må betyde, at forventningerne til leveringen kun kan være tårnhøj til denne pris. Der er i min optik plads til forbedringer.

Vianna Andersen vond deze beoordeling nuttig

Hej Michael
Tak for din tilbagemelding, og fordi du bruger tid på at skrive om belys her på trustpilot.
Vi fik hurtigt udsolgt af røgalarmer efter testen i forbrugerrådet, og måtte skynde os at bestille flere hjem. Dog fik vi ikke de antal vi var blevet lovet, og det var derfor det gik galt. Da vores pakkelager troede de kom hjem, og derfor ikke skrev ud til dem der manglede. Det er selvfølgelig en stor fejl, og det beklager vi rigtig meget.

Jeg kan dog se at du har modtaget din røgalarmer, og vi håber at de virker tilfredsstillende.
Hvis du skal bruge flere, har vi nu over 1000 stk på lager :-)

Rigtig super aften og god weekend.

God pris - elendig forsendelse

Halter lidt imellem 3 og 4 stjerner. Købte 3 røgalarmer (testvinderen i Tænks test)- de var billige, i forhold til andre, men fragtprisen også relativ høj : 99.-. Angiver levering til et firmanavn (hvor man jo er hele dagen alligevel...) og dog sendes pakken til afhentning på posthuset! Det er ikke godt nok - kan forstå det, når der sendes til en privat, men der er tydeligt angivet firmanavn - og det virker for alle andre.

Hvis det ikke var for prisen, var det nok "kun" blevet til 3 *** til belys.dk

[tilføjet]
Tak til belys.dk for at svare - helt fair, at der kan ske fejl i processen. Ingen tvivl om at jeg handler hos jer en anden gang, da i er yderst fair på prisen ;)

Hej Michael
Mange tak fordi du bruger tid, på at skrive om belys her på trustpilot.
Der er sket en fejl, vores lager har simplethen valgt en forkert forsendelse.
Dine 3 røgalarmer skulle selvfølgelig være sendt direkte til dit firma/arbejde.
Vi har i denne uge sendt flere tusinde røgalarmer af sted, efter at de har været testet som nogen af de bedste i forbrugerrådet TÆNK.
Jeg håber at du lige skrive en mail til os næsten gang du bestiller, så skal jeg sørge for at du får helt GRATIS fragt, og at pakken selvfølgelig kommer direkte til dit arbejde.
Ha en rigtig god aften
Jonas Hansen

Kanon service

Skulle bruge nogle have lamper hurtigt og de enste der kunne levere dem hurtigt var belys.dk. Mange tak for det og ps de er bare rigtigt flotte

Ingen levering

Bestilte en simpel pakke og havde 5 uger og utallige rykkere senere endnu ikke modtaget pakken - angiveligt pga. transportfirmaets brudte løfter.
Det kan kun blive til 2 stjerner. 1 for hurtig tilbagemelding fra leverandøren når man rykker, og 1 for at få tilbageført pengene uden brok.
Men det trækker ned at belys benytter så elendig en leverandør, og ikke selv følger op på sine leveringer så man skal rykke og følge op selv.

Belys.dk Aps

Super hurtig og meget venlig betjening - billige priser!!!

Vi har købt hos belys.dk mange gange og der er aldrig noget der mangler, alt er med . Gode priser og billig og meget hurtig levering.

El til Nybyg

Da min mand og jeg skulle bygge nyt sommerhus, skrev vi rundt til nogle forskellige el-butikker, da vi både skulle bruge udendørs lamper, spot, stikkontakter, kabler osv.
Belys var hurtige til at svare, og kom samtidig med et super tilbud. Efterfølgende skulle vi bytte lidt af lamperne, og der var ingen problemer, det gik hurtigt og servicen var helt i TOP.

Belys.dk Aps

Lang leveringstid og manglende tilbagemelding

Jeg bestilte et par spotlamper, som jeg skulle bruge her og nu, og firmaet hævede pengene øjeblikkeligt. Og så hørte jeg iøvrigt ikke mere fra dem. Efter en uges forsøgte jeg at kontakte firmaet telefonisk, men det er komplet umuligt. Jeg sendte en mail og fik først svar flere dage efter. Varen var i restordre i den bestilte farve, og firmaet forventede først at kunne levere yderligere tre uger efter. Først da jeg i en ny mail gjorde opmærksom på, at det er ulovligt at hæve pengene, før varen er afsendt, og at jeg iøvrigt var ligeglad med farven, skete der noget. Jeg blev ringet op af en flink medarbejder, og dagen efter havde jeg fået lamperne leveret i en anden farve - ifølge aftale. Lamperne er helt fine, men jeg tror ikke, at blodtrykket holder til at handle hos firmaet en anden gang. Jeg køber varer på nettet flere gange om ugen og har kun en gang tidligere oplevet noget lignende.
Kære Belys.dk: Kommunikation fremmer forståelsen, og det er dårlig stil at hæve pengene uden at kunne levere varen.

Have lamper

Vi har nu købt flere forskellige produkter hos Belys.dk, og hver gang har vi fået en god service, både før og efter køb.
Det virker som om, at virksomheden virkelig bruger tid på at hjælpe deres kunde, både mht. deres produkter, men også de gange hvor vi har haft brug for at bytte eller bare sende noget retur.

Sidste uge købte vi 4 nye udendørslamper plus baser til at sætte dem i jord. De kom dagen efter med vores med posten, og vores have er nu super flot, også om aftenen.

Søren Larsen vond deze beoordeling nuttig

Ingen problemer

Bestilte en vare. Varen var fremme inden for et par dage.
Den femte stjerne kunne de havde fået hvis deres tilbagemeldinger på "afsendelses" (shipping) forløbet havde været bedre. Jeg modtog ingen mail om at varen var sendt samt et tracking nummer.

Mailede før køb med et par spørgsmål til kundeservice, og hurtige og relevante svar :-)

Søren Larsen vond deze beoordeling nuttig

Rod i leveringen

Jeg kontaktede belys.dk da de havde en god pris på 5 udendørs lamper som jeg ville købe. Jeg ringede til dem et par gange, men på daværende tidspunkt var der ingen der kunne tage telefonen, og man gik på en telefonsvarer i stedet. Nuvel, jeg sendte dem en mail, og spurgte om de havde lamperne på lager, da jeg gerne ville have dem installeret i den kommende weekend.

Dagen efter fik jeg et svar om at de havde lamperne på lager, og jeg kunne have dem i løbet af et par dage. 2 dage efter modtog jeg en kasse fra belys.dk med 2 lamper i, og ikke 5 som jeg havde bestilt. Dermed var der 3 i restordre. Jeg forsøgte at ringe til butikken, men der var igen desværre ikke lige nogen til at tage telefonen.

Efter nogle mislykkede opkald valgte jeg igen at sende dem en mail, for at spørge hvornår jeg kunne forvente de resterende lamper. Svaret fik jeg dagen efter, hvor jeg fik oplyst at de nok ville komme i starten af næste uge. Nå, så blev lamperne jo ikke installeret i weekenden.

Onsdag i ugen efter kom der så en ny pakke med 3 lamper fra Belys.dk. Desværre var det så bare 3 forkerte lamper.

Dagen efter forsøgte jeg igen at ringe til Belys.dk ca. 10 gange - men der var desværre ikke lige nogen til at tage telefonen :o) I stedet sendte jeg en mail.

2 dage efter fik jeg så svar på mailen, hvor de skrev at de ville fremsende en returlabel, hvorefter jeg skulle returnere de forkerte lamper. Når de havde modtaget lamperne, ville de så fremsende de korrekte.

Jeg gjorde dem venligst men bestemt opmærksom på at jeg synes de skulle fremsende lamperne til mig med det samme, da det jo ikke var mig der havde begået en fejl. Denne mail fik jeg aldrig et svar på.

I den efterfølgende uge fik noget uventet en kasse med de rigtige lamper. SUCCES!

Nu havde jeg så de lamper jeg havde bestilt + 3 lamper som var forkert leveret. Jeg havde bare ingen returlabel, så jeg kunne komme af med dem.

Da jeg havde ventet yderligere en uges tid, gjorde jeg Belys.dk opmærksom på at jeg altså stadig havde deres lamper stående, og at jeg ikke havde fået en returlabel.

Et par dage senere kom der så en returlabel, og kassen med de forkerte lamper blev retureret.

Lamperne er fine, og fungerer upåklageligt. Der mangler vist bare en smule styring på lageret. Desuden synes jeg det et uheldigt at man opgiver et telefonnummer som det er fuldstændigt umuligt at komme igennem på.

Kanon betjening.

Fandt siden da jeg skulle bruge en special lampe, og så at de forhandlede det mærke som lampen hed, ringede og forklarede hvordan lampen så ud og han fandt den til mig og lagde den på siden så jeg kunne bestille den.
Det samme gjore han med knapper til afbryderer og stikkontakter som jeg også lige stod og manglede (kunne lige så få den med nu der skulle betales fragt.)
Alt i alt en butik som jeg handler i en anden gang.

laaaang leverings tid

Købte 3 udendørslamper. Der gik 3 uger uden information fra sælger inden at varene ankom. Men varerne er i fin stand

Belys.dk Aps

Hurtig levering, god service via mail og masser af hjælp ved ombytning af defekt produkt. Dejligt!

Belys.dk Aps

Fik aldrig de bestilte varer !

Havde bestilt 2 stk. el-varmepaneler. Pengene blev trukket omgående på min konto uden at varen var blevet afsendt. Leveringstid skulle være 2 dg. men efter 14 dg. og lidt skriveri blev mine penge tilbageført. Det ville være ok at varen var i restordre og jeg havde fået besked - men at pengene bliver trukket før at varen bliver afsendt er ikke ok.

Billig og Huritgt

Købte 4 lamper til haven, kom 2 dage efter uden problemer
Fint og brugbart design.
Billigt sted jeg har fundet på nettet indtil nu

Belys.dk Aps

Leveringstiden holdt ikke og varen var gennemblødt af vand ?

Fin hjemmeside og mange gode tilbud. Som førstegangs køber på belys.dk virkede alt professionelt og seriøst - godt kommunication / kontakt med forhandler.
Men leveringstiden hold ikke - lovet ca. 2 dages levering med der gik 6 dage.
I dette tilfælde var det ok - dog var varen helt gennemblødt af vand da den blev modtaget ?? Varen have ikke taget skade

Lang leveringstid ved vareombytning

Købte 5 lamper men måtte vente to måneder før det lykkedes at få leveret en ny sending da den første lignede 2. sortering. Måtte selv rykke pr. mail og telefonisk for at få mine varer. Prisen på dem var de bedste jeg kunne finde.

Gode priser

Købte otte lamper. Der var en smule leveringstid på dem, men ikke noget man ikke kan forvente. Den ene lampe var fragtskadet ved leveringen(hvilket ikke var firmaets skyld). Efter jeg henvendte mig fik jeg dog hurtigt en ny skærm tilsendt.

Kan varmt anbefale belys.dk

Man kan hurtigt spare en del penge, hvis man kan vente en uge eller 2 på sine varer

Belys.dk Aps

God og nem bytte politik

Jeg havde købt 2 lamper til julegaver. Da min kone så skulle bytte den ene, var der slet ingen problemer og firmaet svarede meget hurtigt, så det hele gik helt smertefrit.
Tak for den gode behandling.

SUPER SERVICE OG PRIS

Jeg har købt 5 havelamper hos dem, efter en god snak med dem på email.

Belys var ca 20-30% billiger end den nærmeste konkurrent?

De var hurtige til at svare på mine mail, og lamperne kom sikkert og hurtigt frem med post danmark ( ikke med fragmand ) som andre el butikker.

Kan varmt anbefale dem, hvis du skal bruge lamper eller andet el.

Belys.dk Aps

Fremragende service og priser.

Belys.dk har nok de billigste priser, hvad angår belysning i nogle af de mest kendte mærker, som fås hos diverse byggemarkeder.
Deres service, beskrivelser af varerne er rigtig gode i 99 % af tilfældene. hurtig levering, nem returnering/ombytning af varer og en meget overskuelig hjemmeside.

Havemanden vond deze beoordeling nuttig