[REPLY]
Een tijdje geleden bij Belzaak.nl een iPhone 4S besteld, zodat ik deze op de releasedatum zou ontvangen. Ik heb hier besteld omdat de prijzen gunstig waren ten opzichte van de concurrentie en het gratis verzenden via koerier sprak me ook wel aan.
Bestelling is keurig op tijd afgeleverd door de koerier, waar ik het aankoopbedrag heb gepind. Ik hoefde niet eens de deur uit voor mijn nieuwe iPhone!
Een bestelling geplaatst en werd binnen 30 min terug gebeld om een afspraak te maken voor levering. Dag erna kwamen ze keurig op tijd langs. Bestelling netjes verpakt en compleet.
Bestellen op website zeer handig en duidelijk, ook veel product informatie.
Ook ik adviseer nooit iets te regelen via Belzaak. Sinds half augustus zijn wij bezig met een bestelling. Volgens de website leveren ze binnen 24 uur. Inmiddels heeft mijn man twee keer voor niks vrij genomen, krijgen we ander cadeau dan afgesproken, krijgen we een andere telefoon dan afgesproken...Inhoudelijk wordt niet gereageerd op emails en telefonisch word je niet geholpen. Al met al een doffe ellende.
Ik adviseer nooit bij deze winkel te kopen. Na anderhalve maand nog steeds geen factuur ontvangen (nodig voor garantie). Op e-mail wordt niet gereageerd en afspraken via de telefonische helpdesk worden niet nagekomen. Verwacht dus maar niet dat belzaak iets zal doen als je echt een klacht hebt.