We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (193)
BespaarBazaar.nl

Zeer scherpe prijs, kwaliteit en snelle levering!

Ik ben uiterst tevreden, want na bestelling werd ik snel op de hoogte gehouden qua levering naar België en werd dit zelfs op zaterdag afgeleverd terwijl ik dacht dat het pas maandag zou toekomen. Tevens zeer goeie prijs en kwaliteit. Echt topshop!

BespaarBazaar.nl

Leuk en originel asortiment prima service

Zoals er staat bij de 5 sterren, geen tegenvallers, prima service leuk en uitgebreid assortiment. Ik beveel bespaarBazar bij iedereen aan!

BespaarBazaar.nl

komen afspraken perfect na en prima service als het nodig is!

Bestellingen worden snel verwerkt en worden binnen afgesproken tijd geleverd.
onverhoopt moesten we gebruik maken van vervanging van een artikel. Zonder enig probleem direct uitgevoerd!

te duur

Ik was zeer verrast door de snelle reactie op mijn beoordeling met een mailtje en het is prima afgehandeld.

Antwoord van BespaarBazaar.nl

Zojuist hebben we bekeken om welk solar lampje het gaat. We weten echter zeker dat we dit lampje tegen een goede prijs aanbieden. Wellicht gaat het om een ander lampje dat u bij de bouwmarkt heeft gezien, of gaat het om een stunt aanbieding/ opruiming bij de bouwmarkt. Als u ons de aanbieding van de bouwmarkt doorstuurt en het blijkt toch hetzelfde lampje te zijn dan maken we u het verschil graag terug over op uw rekening.
BespaarBazaar.nl

bestelling en levering zoals het hoort.

kan het iedereen aanbevelen. een webshop zoals het hoort.

BespaarBazaar.nl

Top producten en snelle toezending

Elke dag maak ik gebruik van de afvaltassen voor papier en plastic en verbaas me telkensweer over de hoeveelheid verpakkingsmaterialen.
Super handige tassen.
Ook de dopperfles gebruik ik veel op mijn werk om tijdens vergaderingen water te drinken.
De verzending ging snel ondanks dat het bestelde boek niet voorradig was.
Prima dus.

paffen@planet.nl

De eerste keer ervaring met de Bespaarbazaar. Alles is volgens het boekje verlopen. Prima !

BespaarBazaar.nl

Zeer vlotte levering en prima producten geleverd

Erg leuke website en prima producten !! Zou hier maar eens een kijkje namen. Remco

BespaarBazaar.nl

Perfecte webwinkel, een voorbeeld voor anderen

Regelmatig hier iets besteld.
Correcte en snelle levering.
Communiceert ruim voldoend.

Zeer goede webwinkel

Zeer snel met levering van sunkit zonnepanelen. Ja-solar 22 black
en contacten onderhouden tijdens levering perfect. Zo doorgaan

BespaarBazaar.nl

Snelle en accurate levering.

Bestelde douchekop werkt naar tevredenheid. Aangezien er dus geen reden tot klagen is, kan ook niet beoordeeld worden, of er adequaat op klachten wordt gereageerd. De bestelling werd zeer snel bezorgd ( reeds de volgende dag).

Uitstekend

We hadden drie jaar geleden zes ledlampen aangeschaft. twee hiervan hielden er kort geleden mee op. Het leek een productiefout, ze werden te warm en brandden door. Prima oplossing van de bespaarbazar, een hele nieuwe set lampen, nu van een ander merk!

BespaarBazaar.nl

Snelle bezorging en prima webwinkel

Wuj hebben via de site besteld,
het product was aanwezig en na betaling
kregen we meteen mail dat het dezelfde dag verzonden werd
Dus de volgende dag was de bestelling in huis
Prima toch

Prima

Betaalbare producten en snelle levering.

• heeze, NL

Goed en goedkoop

Zeer fijne site en goedkoop
Geen problemen gehad met mn levering
Staat bij mij voortaan onder mijn favorieten

BespaarBazaar.nl

Goede snelle levering, helaas niet alles op voorraad

Ik had al eerder iets bij bespaarbazaar besteld, en was altijd tevreden. Bij mijn laatste bestelling bleek helaas niet alles op voorraad, ik werd hiervan meteen op de hoogte gesteld, en het geld is ook meteen teruggeboekt, ik vind het alleen jammer dat het artikel in de webshop stond, waardoor ik me er wel op verheugd had.
Verder was het prima, snelle bezorging, alles in orde.

BespaarBazaar.nl

Net voldoende, beter controleren of alles meegestuurd is.

Ik had 3 lichtboxen nodig voor mijn zonnepanelen. Eerst gebeld of de bouten en moeren er bij zaten. Dame kon mij niet helpen, ik zou teruggebeld worden. Terugbellen is nooit gebeurd, ik kreeg pas 6 dagen later een mailtje dat de bouten en moeren er bij zaten. Daar heb ik natuurlijk niet op gewacht en heb de lightboxen toch maar meteen de volgende dag besteld. Deze had ik de volgende dag binnen. Wat dat betreft prima. Maar wat schetst mijn verbazing? Geen bouten en moeren. Zo kon ik dus niet installeren, dus zelf maar bouten en moeren bij de bouwmarkt gehaald. Meteen Bespaarbazaar op de hoogte gesteld. De bouten en moeren waren over het hoofd gezien en zouden worden nagestuurd. Deze kreeg ik vlot daarna binnen. Een paar dagen later kreeg ik wederom een mailtje met de vraag hoeveel bouten en moeren ik nodig had, terwijl het pakje ondertussen al binnen was. Conclusie: de snelheid van leveren was prima, de accuraatheid op compleetheid was duidelijk wat minder. Volgende keer beter hopen we maar.

Antwoord van BespaarBazaar.nl

Onze excuses voor de rommelige communicatie. Door een combinatie van Kerstdrukte en tijdelijke onderbezetting liep het in dit geval niet zo gesmeerd als het zou moeten.
BespaarBazaar.nl

bespaar bazaar de naam zegt het al.

Dit is de ideale website voor iedereen die daadwerkelijk geld wil besparen.
Goede service en snelle levering.

BespaarBazaar.nl

goede producten, betrouwbaar en snelle levering

Dit bedrijf heeft interessante producten waarmee je daadwerkelijk op je energieverbruik kunt besparen zonder aan gemak in te leveren. Duidelijke omschrijvingen, prima prijzen en snelle levering.

BespaarBazaar.nl

goed betrouwbaar bedrijf met snelle en goede levering!!

bespaarbazaar raadt ik je aan als je nieuwe lampen nodig hebt voor ieder wat wils tegen redelijke prijzen en snelle service dus doen !!!!

BespaarBazaar.nl

Op service wordt niet bespaard!

Het rendement van de waterbespaarders voor de kranen, de waterbesparende douchekop en de anti-kalkbal (wasmachine) kan ik pas over een tijdje bezien, maar over de HR-radiatorfolie zijn we erg enthousiast. Wij stookten al zuinig, maar nu kunnen we de termostaat zelfs op 17 graden zetten als het buiten vriest terwijl het binnen behaaglijk is.

De service van het bedrijf is uitstekend, want snel en efficient.
Van mijn bestelling was één product niet voorradig: BespaarBazaar hield me hier over prima op de hoogte via de mail, zodat alles in één keer kon worden geleverd, zodat er geen onnodige verzendkosten werden gemaakt.

Zeer goed.

Zeer snelle levering. Prima prijzen. Goede service.

• Gouda, NL
  • 2 Beoordelingen

Snelle levering, behulpzame klantenservice.

Tot nu toe steeds snelle levering en goed werkende producten ontvangen. Helaas ging het bij de laatste bestelling mis: het geleverde artikel was defect. Ik heb een nieuwe ontvangen, snel, en zonder de oude te hoeven terugsturen. Maar ook deze bleek defect. Toen wel alles teruggestuurd.
De klantenservice was snel en behulpzaam.

BespaarBazaar.nl

Netjes en goed(koop) geregeld!

Online besteld omdat ik in de winkels het product niet meer kon kopen!

Hier kon het dus wel geregeld worden! Superblij en petje af voor de goede bezorging

prima product

goede levering, precies op de verwachtte datum en netjes verpakt!

Prima service

Een energiemeter kort voor 17:00 uur besteld, was de volgende dag voor 13:00 uur al afgeleverd. prima.

Prima

Vlotte levering, goed verpakt, duidelijke handleiding en alles functioneert!

betrouwbaren producten

voor goed materiaal altijd dit bedrijf gebruiken

zeer betrouwbare webwinkel

heb amper 2 dagen moeten wachten op de levering. De uitleg van het produkt heb ik voordien heel goed kunnen lezen vooraleer te bestellen en het voldeet aan de verwachting.

BespaarBazaar.nl

Mooie assortiment, goede prijzen, levering duurde wat lang

Mooi en uitgebreid assortiment van alle bespaarspullen die er zijn. Levering duurde wel wat lang omdat er iets wat ik had besteld niet op voorraad was. Uiteindelijk is alles goedgekomen.

Betrouwbaar en snel

Goede ervaring. Snel en zonder poespas artikel geleverd. Zoals anderen ook al stellen, nette, overzichtelijke site.

Snelle en goede levering

Snelle en uitstekende service.
Goede feedback via de e-mail dat het bestelde onderweg is en ook een e-mail als de bestelling is afgeleverd.
En de prijs is top, echt lager dan in de winkel of andere webshops..

5 sterren gewoon goed

Een prettge site en Gezellig ,Duidelijk, en gewoon goed!

Fini Muller

Snelle levering, goed materiaal

Goed en betrouwbaar bedrijf. 2 x iets besteld en 2x zeer tevreden.

kan bijna niet beter

netjes, duidelijk.
Artikelen goed verpakt.
Correcte en eerlijke afhandeling
24 uurs service staat.

Dikke voldoende

Nu een keer of 3, 4 bij deze winkel besteld en altijd dik tevreden. Bepaalde ledlampen (Pharox) zijn hier bijna een tientje per lamp goedkoper dan in de bekende klusmarkt met de G.
Bij mijn laatste bestelling was er een ledlamp gebroken tijdens het transport. Nog binnen 24 uur kreeg ik een nieuwe lamp bezorgd.

Waar voor je geld

Cor, Oldeberkoop

Gewoon Heel simpel, een ouderwetse service, waar men wat men beloofd ook uitvoert, zeer correct in de verwerking van de orders, je word op de hoogte gehouden van het traject.

Subliem, ik voel mij thuis

Succes

BespaarBazaar.nl

Snelle levering, perfecte service via telefoon en email.

De bestelde producten waren er al binnen 1 werkdag.

Ik had enkele vragen over een product.
Hierop werd vrij snel via email gereageerd.

Bij de bestelling nog een vraag geplaatst.
Hierop werd ik een uur later gebeld, alles in orde gemaakt en de ochtend erna al het pakketje in huis.

Super, waar vind je nog eens zo'n service.

claudia,eindhoven

Duidelijke site,goede en snelle levering,jammer dat de verzendkosten wat hoog waren voor 1 lampje...