[REPLY]
Bestelling op zich goed gegaan...verwachte levertijd werd niet gehaald. Gelukkig belden we zelf om de exacte openingstijd te vragen, toen bleek het pas later op de dag binnen te komen... anders hadden we voor niets gekomen. Openingstijden afhaalcentrum erg minimaal en onhandig.
Goed kijken.... ene product scheelt veel met winkels andere product is een stuk duurder dan in de winkel.
mooi website,staat steeds bij de voordelige aanbiedingen,zelf nog geen aankoop gedaan bij bestekeus.nl,maar denk wel dat deze webwinkel zeer betrouwbaar en goede aftersales biedt.
de vier sterren staat voor website en de aangeboden produkten en prijzen.geen ervaring met service of aankoop.
Op 24-3-12 heb ik een stoomreiniger besteld.
Op 27-3 wordt per mail gemeld dat het in de week van 9-4 zal worden geleverd.
Vervolgens wordt op 16-4 per mail aangegeven dat het in de week van 14-5 zal worden afgeleverd.
Omdat vervolgens blijkt dat de stoomreiniger op de site van bestekeus.nl
als "ruim op voorraad staat", mail ik hierover. Ik krijg dan op 4-5 een mail terug, waarin staat dat het aan TNT is aangeboden, en ik het binnen 48 uur zal ontvangen.
Het is nu 9-5, 16.00 uur, en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Dit is m.i, een site van snel cashen, slechte service.
Ik bestel hier niet meer, er zijn zat concurrenten die voor hetzelfde geld een veel betere service bieden.
Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.
De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.
Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.
Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.
Na levering van een kapot apparaat moest ik bijna bidden en smeken om een vervangend apparaat geleverd te krijgen. Nadat ik herhaaldelijk dus de servicedesk had gebeld, die mij voorzagen van allerlei beloften, heb ik uiteindelijk besloten om de levering te annuleren. De medewerkster van de servicedesk presteerde het zelfs om de hoorn op de haak te gooien.Toen begon ellende om mijn geld terug te krijgen.
Mijn advies: Nooit gebruiken Bestekeus.nl !!! Slechtste keus.nl zou een betere naam zijn !!!!!
Te late levering. Slow om te antwoorden op e-mail.
0903 telefoonnummer. Zeer slecht garantie afhandeling (langzaam en terugstuurt artikelen niet gerepareerd).
Laat u niet misleiden door de interessante prijzen: je krijgt wat je betaalt voor (dat wil zeggen niet veel, maar problemen).
TV besteld en na 2 weken maar eens contact opgenomen of die nog geleverd werd. Was nog niet bekend wanneer, vreemd. Uiteindelijk na een maand geleverd, wel erg laat. Dat was dus de laatste bestelling bij deze webshop.
Opvallend dat je voor bv. Brother inkt het dubbele betaald dan bij andere leveranciers.
Makkelijk om te zoeken en snel een product te bestellen
op internet besteld en betaald, en in de winkel in Best afgehaald, ik woon in de buurt dus dat is gemakkelijk
Prima aanbiedingen, meestal de laagste prijs en goede service.
Goede informatie omtrent een bestelling en goede betallmogelijkheden.
Inderdaad: de beste keus.
Heb een Samsung TV 32D6530 besteld. Eerst gebeld of ie daawerkelijk zoals op de site staat op voorraad is. Dat was zo en direct besteld. Direct na bestelling een bevestiging en dezelfde dag nog melding dat de Tv is verstuurd. Alles mooi online te volgen. Daarna via PostNL track en trace. Ook daar was te volgen dat de TV onderweg was naar mij de volgende dag. Ma 15.30 besteld, dindag 11.00 uur is huis. Ik koop regelmatig online , maar dit is de beste levering tot nu toe.
Al diverse huishoudelijke apparaten hier aangeschaft omdat we bij prijsvergelijkingen steeds bij hen uitkwamen. Ook service is prima
Ik heb een Ipod docking station besteld bij "Beste Keus". Helaas was hij niet gelijk leverbaar, er waren leveringsproblemen. Hier kon het bedrijf zelf ook niets aan doen aangezien de docking station bij meerdere sites niet leverbaar was. Gelukkig heb ik hem toch op tijd ontvangen voor kerstavond. Via mail geven zij informatie omtrent de levering. Dus in mijn ogen een correcte afhandeling. Dus geen slechte ervaring.
De service is prima en ze houden jou als klant steeds goed op de hoogte van de status van je bestelling
Ik had iets besteld en alvorens ik betaalde had ik de reviews opgezocht om erachter te komen of het een betrouwbaar bedrijf betrof, helaas waren de reviews wel erg slecht, waarop ik besloot om af te zien van de bestelling.
Hierop kreeg ik een mail van bestekeus.nl, waarin ik mijn beweegredenen heb aangegeven, hierop kreeg ik de reactie dat mensen eerder een slechte recensie schrijven dan een positieve.
Vervolgens heb ik gemaild gemaild dat ik bereid ben om het risico te nemen en de fritel frituur te bestellen. Het type dat ik zocht was bijna niet te vinden en hier was het verkrijgbaar.
Dinsdag het geld overgemaakt woensdag is de fritel verzonden en vandaag donderdag is deze al bezorgd, daarbij lagen de prijzen beduidend lager dan ik ergens anders, de bezorgkosten waren ook netjes, geen absurde bedragen maar gewoon het tarief van tnt van €6,20.
Kortom een bedrijf waar ik zeker een volgende keer eerst zal kijken als ik iets nodig heb.
Service, levering en prijs is meer dan goed.
Groetjes anita