Execution time: 422ms

GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over Bestelmaar

37 BEOORDELINGEN

donderdag 12 augustus 2010

prima ervaringen

Heb al 2 keer besteld via bestel maar en nog niks geen hinder ondervonden. via mail netjes op de hoogte gesteld van alles en leveren beide keren binnen verwachte tijd.

Featured review of Bestelmaar

dinsdag 20 oktober 2009

Maanden wachten op een telefoon

Bij bestelmaar.nl heb ik begin september een iphone 3gs besteld.

In de 3e week van september zou hij leverbaar zijn en we hadden een datum afgesproken waarop hij bezorgd zou worden. Ik blijf die dag thuis, maar geen iphone. 2 dagen later krijg ik een mailje dat er een probleem was met de levering en dat er een nieuwe afspraak gemaakt wordt voor de levering. De nieuwe afspraak zou bijna een maand later zijn, maandag 19 oktober.

Zaterdag 17 oktober krijg ik een mailtje. Leveringsproblemen, de iphone komt maandag niet. Ze bellen nog voor een nieuwe afspraak staat er. Inmiddels heb ik al een redelijk boos mailtje teruggezonden want 2x hebben ze me gezegd dat de telefoon geleverd zou worden en 2x haken ze af.

Maandag 19 oktober bellen ze. 3 November is de nieuwe leveringsdatum. Ik vraag of ze me dan wel kunnen garanderen dat ik de iphone krijg. Dat kunnen ze niet doen werd er gezegd. Ik geef aan dat ik er heel even over na wil denken omdat ik er hard over nadenk om m'n bestelling af te zeggen en de telefoon ergens anders te bestellen.

Dinsdag 20 oktober. Een excuusmailtje in m'n inbox met de mededeling dat ze verwachten rond eind november de iphones weer op voorraad te hebben. Die 3 november was dus ook niet waar.

Eind november zijn we bijna 3 maanden verder na m'n bestelling. Ik heb de bestelling geannuleerd, daar ga ik niet op zitten wachten. Het lijkt erop dat bestelmaar.nl maar orders voor iphones blijft aannemen maar de levering niet kan waarmaken.

• Jay
  • 5 punten
  • 1 Beoordeling
dinsdag 27 oktober 2009

Slechte afhandeling

Waardeloos mensen hier niet bestellen, ze zijn wel goedkoop maar ze leveren niet.
Ik heb een verlenging van mijn Vodafone abbo aangevraagd met een nieuwe gsm.
Mij werd medegedeeld dat ik mijn abbo+toestel op 31okt geleverd zou krijgen, 2 dagen word ik gebeld ja toestel is niet leverbaar het word pas ergens midden november.
Dus ik zeg mijn bestelling op je kunt het binnen 7 dagen na bestelling opzeggen dit is wettelijk bepaald.
Ik zeg het op heb gister gebeld maar kreeg geen melding dat het opgezegd is, vandaag weer gebeld ja we gaan het opzeggen er is niks gebeurd.
Ik krijg een melding van Vodafone dat mij abbo is verlengd tot 21-10-2010, Toen werd ik pissig weer gebeld, krijg ik te horen oh er is geen aantekening gemaakt dus het is niet opgezgd.
Ze gaan het met spoed doen, ben echt pissig ik heb nu een contract tot 21-10-2010 terwijl niks getekend heb en ik heb niks ontvangen.
Ik d8 dat je contract pas ingaat als je alles ontvangen en ervoor getekend heb.Ik heb nu helemaal niks maar wel een contract wat ik niet wil. Ik hoop dat dit opgelost word anders krijgen ze een advocaat op hun dak.

donderdag 15 oktober 2009

via de email goed bereikbaar

Ik heb ook een abonnement bij bestelmaar.nl afgesloten.
In eerste instantie wilde ik ook bellen, maar bedacht me toen ik zag dat dit 0.30 ct kosten.
Ik ben toen gaan mailen en kreeg binnen 1 dag een reactie.
Meerdere email heen en weer en soms had ik binnen 1 uur al een reactie.
Waarom duur bellen als je ook kan emailen.

donderdag 1 oktober 2009

Afspraken worden niet nagekomen, onbetrouwbaar bedrijf

LET OP! WAARSCHUWING! Alleen terug te bellen op een 30 cent per minuut telefoonnummer. Ik ben inmiddels een vermogen kwijt aan dat nummer. Tot 2 keer toe geen e-mail gekregen toen levering niet mogelijk was. Pas 4 dagen later werd mij verteld toen ik minutenlang aan de telefoon heb gehangen, dat ze niet kwamen, tja dat wist ik toen ook al wel!2 dagen thuis gewacht, terwijl er geen bezorger kwam. Dus ook al twee vrije dagen kwijt. Orderstatus is niet te vinden op de website; daar wordt nog aan gewerkt beweren ze. Ze garanderen een levertijd van 4 weken, maar ik wacht inmiddels al 9 weken!Chagrijnige medewerkers aan de telefoon. Vreemde e-mails die niet voor mij bestemd zijn krijg ik van het bedrijf met orderupdates die niet voor mij van toepassing zijn. Ik heb inmiddels 3 klantnummers voor 1 bestelling gekregen? Ze konden er niet 2 verwijderen... Alle e-mails komen in de SPAM-box terecht van jullie.
Het hele internet staat vol met slechte verhalen. Kortom; één grote rotzooi. Ik ben mijn vertrouwen kwijt en zeer teleurgesteld en zal dan ook iedereen aanraden nooit en te nimmer iets bij Bestelmaar,nl te bestellen.

• Rens
  • 15 punten
  • 3 Beoordelingen
dinsdag 30 juni 2009

BESTEELMAAR.nl

diverse contacten met het bedrijf en 2x BELOOFD dat ik gebeld wordt over de levering van mijn telefoon. nou niets dus. weer aan de telefoon gehangen 30cent pm en weer zo een mooie belofte, maar geen telefoon. WAARDELOOS!!!

vrijdag 6 februari 2009

naam moet zijn: bestel maar niet !

Leveren niet op tijd, spreken zo af dat je een hele dag vrij moet nemen, ben al 4 weken bezig om mijn telefoon werkend te krijgen, telefonische onbereikbaar, betaal nummer en gewoon slecht, slechte en onjuiste voorlichting kort om een zooitje. Ze kunnen beter de naam in Bestel Maar Niet veranderen.

SIGPRO

maandag 9 november 2009

Mensen hier niet bestellen het zijn fucking oplichters, op 23-10-2009 heb ik een verlenging met een nieuwe gsm aangevraagd bij Vodafone.Ik werd netjes de volgende dag gebeld dat alles op 31-10-2009...

Captain Pervert

zaterdag 26 september 2009

Op de site wordt bij dezelfde TV twee typenummers...

dollarman

vrijdag 14 augustus 2009

Op zich prima site en prima systeem erachter wat de bestellingen afhandelt. Echter toen ik om 17:30 belde kreeg ik een bandje dat ze gesloten waren en ik tijdens kantoortijden...

Checkwebwinkel.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

DISTRIBUTIE

bronnen

trustpilot gebruikers (7 Beoordelingen)
checkwebwinkel.nl (14 Beoordelingen)
tweakers.net (16 Beoordelingen)

www.bestelmaar.nl Support

Over dit bedrijf

Bij Bestelmaar.nl vindt u alle actuele GSM toestellen, gratis abonnementen en tevens kunt u uw bestaande contract verlengen. Bezoek nu onze site en laat u verrassen door ons aanbod! Tevens zijn wij aangesloten bij Telecombinatie.

Wie is Bestelmaar?

Verander omschrijving

Alternatieven voor Bestelmaar

118 beoordelingen

Gazoom

DJ : "De game Prison Break besteld en alles verlip prima. Game was snel bezorgt en dat tegen een mooie prijs! Ik ga hier zeker vaker wat bestellen." Lees meer

4 uur geleden
9 beoordelingen

Gebruiktegsm

Mzri : "Ik ben zeer tevreden over de service. Het wordt snel en netjes afgehandeld. Ook zijn de medewerkers vriendelijk. Zeker een aanrader!" Lees meer

woensdag 6 januari 2010
231 beoordelingen

Avantius

Klant : "super geregeld en de volgende dag in huis!" Lees meer

32 uur geleden

abonnement · gsm · mobiel · playstation · tele2 Voeg categorie toe

Download TrustGuard

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0044 870 471 6997.

Download Trustpilot Guard

Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google.

Toegang tot informatie van Trustpilot in uw Google-zoekopdrachten.

Download TrustGuard
Annonce fra Google
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &