We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bestratingswinkel.nl Beoordelingen

Bestratingswinkel.nl Logo
Klanten zeggen: »Prima!« »Veel keus in soorten en kleuren, snelle levering« »Alles goed verlopen« 12
Goed
7.1 van 10

12 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (12)

Prima!

Goede snelle service. Alleen jammer dat de vrachtwagen te groot was om ons woonerf op te rijden waardoor we toch nog veel moeite hebben moeten doen om alles bij ons huis te krijgen.

Featured review of Bestratingswinkel.nl

Bestratingswinkel.nl

Topservice, goedkoop en kwaliteit naar verwachting.

Beetje laat verzoek om een recensie te schrijven. De tuin ligt er al lang spik en span bij.

We hebben dezelfde bestrating eerder gekocht voor de voortuin bij een ander bedrijf en waren toen aanzienlijk duurder uit.

Stenen worden keurig aan huis bezorgd volgens afspraak. Snelle levering. Als je een hele tuin wilt bestraten, zit je al snel aan 1500 euro en wordt het dus gratis thuis bezorgd. Op de site staat netjes vermeld dat de stenen worden gelost waar de vrachtwagen kan komen. Dat is dus meestal vooraan de oprit waar je vervolgens zelf niet meer langs kunt met een enorme lading stenen. Maar dat is niet aan bestratingswinkel.nl te wijten. De chauffeur was uiterst behulpzaam met het zoeken naar een oplossing om de palets op de hefvork van de tractor te krijgen.

Bestratingswinkel.nl

Veel keus in soorten en kleuren, snelle levering

Veel keus in soorten en kleuren, goed geholpen bij het bedrijf, levering uitstekend.
Bij aankomst bleeek 1 nadeel, de stenen hadden halfronde afstandstukjes aan de stenen, dit was ter plaatse niet zichtbaar, gelukkig heeft mijn stratenmaker dit op kunnen lossen.

Geachte heer Kamerling,

Dank voor uw review.

De halfronde afstandsstukjes zijn bedoeld om o.a. goed in te kunnen vegen met brekerszand, zodat u een goede afwatering heeft. Deze stukjes worden ook meegenomen in de maatvoering.

Veel plezier in uw tuin!

• Raf M
  • 1 Beoordeling
  • Geverifieerde koper

Alles goed verlopen

Snelle service, levering zoals afgesproken.
Geleverde materialen voldoen aan de verwachtingen.

Bestratingswinkel.nl

Verkeerd geleverd maar goed gecorrigeerd

muurelementen, afdekplaten en opsluitbanden op datum geleverd. Helaas aantal muurelementen en afdekplaten verwisselt. na een telefoontje is het snel opgelost en de ontbrekende onderdelen aan huis geleverd. De extra afdekplaten hoefden niet eens weer terug naar de leverancier.

Bestratingswinkel.nl

Spullen op tijd en zonder beschadigingen afgeleverd !!

Bestelling geplaatst halverwege 2011 via de computer. Naderhand dit nog een keer telefonisch aangepast. Was geen probleem. Op tijd afgeleverd. Geen beschadigingen.

Dit jaar (2012) geef ik weer een bestelling door.

Bestratingswinkel.nl

Netjes geleverd en conform verwachting

Zoals besteld en conform tekening. Goede ervaring.

Bestratingswinkel.nl

vraag eerst welke aflevertruck gewenst is

Tegels prima, alleen de bezorgvrachtauto was zoooo groot dat hij net door onze straat kon, en al helemaal niet via (ook openbare) weg naar de achtertuin. Dus alle tegels 500 meter om het huis moeten transporteren ;(

Geachte heer Jansen,

Dank voor uw review.

Bestratingsmaterialen kunnen wij uitsluitend leveren met stenentrailers.
We doen ons uiterste best vantevoren in te schatten wat wel en niet mogelijk is.
Helaas lukt het niet altijd om de materialen op de mooiste plek neer te zetten.

We hopen dat u veel plezier van uw tuin heeft!

Bestratingswinkel.nl

Snelle levering, geen goede kwaliteit stenen

Hoewel er snel en netjes als afgesproken geleverd werd, waren de stenen niet van hele goede kwaliteit (veel hoekstukken eraf),.

Geachte mevrouw van de Kuijt,

Dank voor uw review.

U heeft getrommelde stenen besteld. Een van de eigenschappen hiervan is dat er hoekstukjes af zijn.
Mocht dit meer dan normaal zijn, dan ontvangen we graag een foto van u, zodat we hierop actie kunnen ondernemen.

Veel plezier in uw tuin!

• Jansen
  • 1 Beoordeling
  • Geverifieerde koper

Jammer

Stenen besteld via Bestratingswinkel.nl voor mijn nieuw aan te leggen tuin / parkeerplaats. Om ervoor te zorgen dat de stenen niet op de stoep geplaatst zouden worden maar op zand (op eigen grond) heb ik direct na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact gehad. Hiervoor zou een reach-truck worden geregeld waarvoor extra betaald moest worden. Prima, hoewel ik zelf voor een oplegger met kraan zou kiezen.

Op de dag van levering komt de vrachtwagen met reach-truck en al snel zei de vrachtwagenchauffeur dat hij met de reachtruck niet over zand kon.

Contact gehad met Bestratingswinkel.nl. Stenen konden wel weer terug met de vrachtwagen maar dan moest ik de transportkosten betalen. Stenen uiteindelijk laten afleveren op de stoep en tweede bestelling bij Bestratingswinkel direct geannulleerd.

Uiteindelijk zelf met een Atlas (shovel) de stenen op de juiste plek gezet. Had iets meer inzicht verwacht in een winkel die stenen levert.

Geachte heer Jansen,

Dank voor uw review.

Jammer dat de levering niet geheel naar wens is verlopen.
Wij doen ons uiterste best de materialen op de gewenste plek te leveren. In dit geval is duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden.
Met een auto met kraan kan uitsluitend direct naats de weg geleverd worden, vandaar de keus voor een kooi-aap.
Dit sluit nog steeds niet uit dat ook een kooi-aap niet over niet verhard terrein kan rijden. Verplaatsen met een shovel is dan de enige optie.

We hopen dat u veel plezier plezier van uw tuin heeft!

Bestratingswinkel.nl

Zeer tevreden over de graszoden

De graszoden zijn van een goede kwaliteit en ben daar zeer tevreden over.
Hoewel de transport kosen erg hoog zijn vooral als de levering in een groepage vervoer wordt afgeleverd.

Bestratingswinkel.nl

Onderscheidend goed: Duidelijk aanbod, goede prijs, bestelgemak, goede bediening, goede presentatie van het gesteente "in het echt".

Het geboden Inzicht in assortiment en het bestelgemak is op de website onderscheidend goed geregeld. Pijs is prima. Keurige bediening door het personeel.

De uiteenzetting van het assortiment op het bedrijfsterrein van deze aanbieder is vele malen beter dan bij andere aanbieders doordat de stenen/tegels per vierkante meter op de grond zijn gelegd. Dan krijg je een goed beeld van hoe e.a. in je eigen tuin eruit ziet. Met dit onderscheidende element zou ik adverteren.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten