We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (15.946)

super

snelle levering en goed ingepakt !!

Super !!!

Bestellen gaat perfect, en overzichtelijk.
Bezorging mooi op tijd !!!!

BigDennis.com

super snel, goedkoop en duidelijk

ik vind dat jullie echt een voorbeeld zijn voor andere, duidelijke taal, goede prijzen, goede producten, snelle afhandeling, ik ben echt dik tevreden, groetjes Mikel en tot snel!!

keurige service

doordat een deel van mijn besteling niet direct leverbaar was kreeg ik een mail welk artikel dat was en of ik wilde wachten of de bestelling annuleren. aangezien ik er geen haast mee had kon ik wachten. de artikelen zijn vervolgens keurig verzonden en goed verpakt aangekomen.

Prima geregeld

De bestelling verliep soepel. Echter zat de doos helemaal gevuld met van die ellendige schuimdingetjes die een enorme troep geven en bovendien erg milieuonvriendelijk zijn. Qua prijzen erg gunstig, zeker met betrekking tot cd's en dvd's aangezien er geen thuiskopieheffing over geheven wordt.

************************************
@Reactie hieronder: deze review is minstens drie jaar oud; op een of andere manier is deze nu pas gepubliceerd, doordat ik een review over een ander bedrijf via Trustpilot gaf.
************************************

Antwoord van BigDennis.com

Beste Wietze,

Dank u wel voor de review en de goede beoordeling.

Wij zijn natuurlijk blij te vernemen dat u onze prijzen als zeer gunstig beschouwd, echter moet gezegd dat wij voor deze gunstig geprijsde CD´s en DVD´s wel degelijk thuiskopieheffing afdragen.

BigDennis
BigDennis.com

Bigdennis doet zijn naam eer aan!

Overzichterlijke bestelside.
goede afhandel;ing van bestelling
snel in huis,goed verpakt
goede service
kwaliteit en goede aanbiedingen
de aankoop prijs betaalbaar

BigDennis.com

Deze beoordeling is geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: is in overtreding met andere richtlijnen van Trustpilot.

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.

Kijk hier voor onze richtlijnen

uitstekend

zeer snelle en nette levering goed produkt voor lage prijs

DVD's / CD's snelle levering

Wij hebben hier dvd's en cd's gekocht. Geen probleem met bestellen en de bestelling was er gelijk de volgende dag. Geen probleem, komen zeker nog eens terug

• 5 Beoordelingen

Snelle en goede levering. Perfect!

Altijd supersnelle en nette levering tegen messcherpe prijzen. Overzichtelijke website. Super tevreden!

• 2 Beoordelingen

Supergoed

Het aanbod van de producten is perfect ! Alles wat ik besteld had was keurig op voorraad, de levering was erg snel en alles was netjes en veilig verpakt. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

BigDennis.com

Zeet tevreden over de service

Toen ik vragen had over de betaling en de levering werd ik uitstekend geholpen via de mail. Doordat wij geen internetbankieren hebben is het voor ons vervelend om vooraf te betalen omdat je dan langer moet wachten tot het geld binnen is.
Verder ben ik met alles zeer tevreden!

DVD's en Cd's

Goede kwaliteit en service en snelle levering

weer een tevrede klant

' best vrind , als je iets nodig hebt voor pc laptop ect moet je echt bij big Dennis op zijn pagina kijken alles wat je nodig hebt vind je er heb een bestelling geplaats en binnen 3dagen heb je het al thuis en het voordeel is je hoeft er niet de hele stad voor af te lopen gemak dient de mens en de servies is fantastie's dus volg mijn raad maar op en ik hoor wel hoe jij dat ervaart ik hoop dat je er het zelfde als mij er over denkt maar ik ben er zeker van grtjs ria

Mattie Mommers vond deze beoordeling nuttig

Snel en Goed

Eerste keer besteld bij dit bedrijf en zeer tevreden.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
Al met al een goede verzorging en zeer snel.

BigDennis.com

Big Dennis levert altijd snel en tegen een lage prijs!

Big Dennis heeft ten eerste een zeer ruim assortiment, met zowel A- als eigen merken. De A-merken zijn aanzienlijk goedkoper dan in de winkels en ook bij veel andere webwinkels. Daarnaast is het meeste vrijwel direct leverbaar, wordt alles zeer snel verzonden en keurig verpakt. Sinds een hele tijd is Big Dennis mijn adres als ik weer eens produkten m.b.t. computers e.d. nodig heb, dan weet ik in ieder geval zeker dat het goed zit en ik niet teveel betaal. Ga zo door Big Dennis! (Één kleine kanttekening: Ik heb zelf ook een webwinkeltje en zit ook met kosten van iDeal, maar uit extra service overweging naar de klant toe reken ik die kosten niet extra door per transactie... En dan heb ik zelf nog heel veel minder omzet dan jullie.)

BigDennis.com

Snel, zeker en zeker niet te duur/

Bestellen met een klik, betalen met een klik en binnen een klik in huis.

BigDennis.com

Snel en goed verpakt geleverd.

Audio cd besteld om te branden, goede kwaliteit en goed verpakt.

Zeer goed

Snelle en correcte levering, en precies zoals per info op de site getoond werd.

Toppie Bedrijf

prima levering , altijd op tijd enz enz
toppie bedrijf
groetjes Cor Frentz

BigDennis.com

supersnelle service en goed verpakt

Goede website, snelle verwerking en scherpe prijs

Goed, goedkoop en snel

Ik bestel altijd mijn DVD's bij BigDennis, en heb altijd uitstekend snelle service gehad en ze hebben gewoon goede prijzen. Waren binnen een dag binnen overigens.

Overzichtelijk en ruime keus

's Avonds besteld, volgende dag een mailtje van de bevestiging , dag daarop was alles al binnen.
Supper serevice

BigDennis.com

goed geregeld en zeer snel bezorgd.

Alles verliep vlekkeloos zowel de bestelling plaatsen,betaling en zeer snelle bezorging. Binnen 2 dagen alles in huis. We zijn erg tevreden en zouden onze kennissen Big Dennis zeker aanbevelen

BigDennis.com

schitterend bedrijf goedkoop en snelle levering,ben altijd zeer tevreden

Een uitstekend bedrijf, nooit problemen met levering en ze zijn heel goedkoop

Probleemloze snelle service

Goede service, snelle levering, geen enkel commentaar.

toppie

goed en goedkoop nononsens bedrijf.Supertje

klasse levering.

uitstekende levering!! en kwaliteit produkten.

Snel en Goed

Snelle levering na het plaatsen van de bestelling.
Alles was netjes en goed verpakt. Prima.

Jacques van Logchem.
Nootdorp

BigDennis.com

zondag`s besteld,en dinsdagmorgen netjes afgeleverd,ik beveel bigdennis echt aan,super service.

Ge-Wel-Dig, goedkoopste webshop ooit

Ik koop hier altijd mijn CD's / DVD's, heb ze nog nooit ergens goedkoper gezien als hier, echt zonder gekheid, in normale winkels betaal je voor 10 dvdtjes 8-10 euro en hier betaal je gewoon nog geen 23 euro voor 100 top-merk dvd's, en wanneer je smiddags besteld heb je ze gewoon de volgende dag binnen, netjes verpakt in schuim, echt gewoon topppp, ga zo door bigdennis

????

alles is snel en correct afgeleverd,dat is gewoon super

BigDennis.com

Snelle levering. Ik vind deze evaluatie niet prettig. Beter zou zijn als jullie een aantal multiple choice vragen zouden maken

Goed en snel

Reeds enige malen ervaring met Big Dennis. De snelheid is hoog, de kwaliteit van de produkten goed. Customer Service is soms traag van reactie bij vragen, maar voor de rest absoluut een aanrader om zaken mee te doen.

• 2 Beoordelingen

redelijk tot goed

ik was alleen niet blij met al die chips vulling !!
liever luchtkussens.

BigDennis.com

Goede ervaring met deze webshop

Prima webshop, makkelijk bestellen, betalen en ontvangen!