Featured review of bikesplaza
Olaf
Geverifieerde koper
dinsdag 29 september 2009
Ideaal
Naar aanleiding van een advertentie ben ik een kijkje gaan nemen in hun winkel. Breed aanbod, en hele scherpe prijzen. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de puch crunch. Ik twijfelde nog maar zoals bij een autodealer kon ik even proefrijden op het ruime terrein voor de deur, je wilt immers weten hoe je fiets fietst!
Personeel nam de tijd voor mij, ondanks de vele bezoekers die er op die dag (zaterdag) waren. Heel vrijblijvend en zeker van die niet harde verkopers. Voor mij een positief resultaat!
Uw reactie is nu opgeslagen. U ontvangt dadelijk een e-mail met uw nieuwe login voor uw bedrijfsprofiel.
David
donderdag 24 september 2009
Nette service
Gisteren een fiets gekocht, zeer te spreken over de service. Men heeft veel kennis van zaken en de prijzen zijn scherp.
Jacob
donderdag 23 juli 2009
Prima fietsen voor een nette prijs
Was al enige tijd op zoek naar een nette fiets met minmaal drie versnellingen, deze heb ik daar gevonden voor 229 euro, top fietsje
Anouk
woensdag 22 juli 2009
Mooi website snelle service
Hoi,
Ik was opzoek naar een "station fietst" via een vriendin heb ik gehoord van Bikesplaza. Daar hadden ze een Omafiets voor 135 euro! Helemaal top kon hem meteen ophalen!
Paul
woensdag 22 juli 2009
Telefonisch goed bereikbaar overzichtelijke website en grote showroom
Wij waren zeer onder de indruk hoe dit jongen bedrijf zich heel snel ontwikkeld. Wij waren opzoek naar twee gazelle's. Helaas anders onze maat niet meer op voorraad 2 dagen later telefoontje dat ze klaar stonden afgemonteerd en al! Top service!
Remco
maandag 6 juli 2009
Zowel mooi showroom als website
Via een advertentie op het internet kwam ik op de website van Bikesplaza.nl Ze hebben scherpe prijzen en een groot aanbod. Ik heb een mooie gazelle gekocht! Levering perfect!
Roald
vrijdag 3 juli 2009
Prima Service
Leuk bedrijf, mooie showroom medewerkers weten waar ze het over hebben. Via op het internet op de website van bikesplaza.nl gekomen. Langs gegaan en kon meteen mijn fiets afgemonteerd mee nemen.
vrijdag 3 juli 2009
Mooi website snelle service
Ik ben erg tevrede over de service. Donderdag een fiets besteld met verzending. Werd de zelfde dag benaderd hoelaat ik mijn fiets bezorgd wilde hebben. Volgende dag precies op tijd de fiets binnen! Prima service overzichtelijk makkelijke website!
Dit is een website die in mijn favorite gaat
Checkwebwinkel.nl gebruiker
We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.