Execution time: 562ms

UITSTEKEND

8.8 / 10
16 beoordelingen over Bikesplaza
Bedrijfsinfo
Wij vonden slechts enkele positieve beoordelingen.

GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over bikesplaza.nl

16 BEOORDELINGEN

Olaf

dinsdag 29 september 2009

Ideaal

Naar aanleiding van een advertentie ben ik een kijkje gaan nemen in hun winkel. Breed aanbod, en hele scherpe prijzen. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de puch crunch. Ik twijfelde nog maar zoals bij een autodealer kon ik even proefrijden op het ruime terrein voor de deur, je wilt immers weten hoe je fiets fietst!

Personeel nam de tijd voor mij, ondanks de vele bezoekers die er op die dag (zaterdag) waren. Heel vrijblijvend en zeker van die niet harde verkopers. Voor mij een positief resultaat!

David

donderdag 24 september 2009

Nette service

Gisteren een fiets gekocht, zeer te spreken over de service. Men heeft veel kennis van zaken en de prijzen zijn scherp.

Jacob

donderdag 23 juli 2009

Prima fietsen voor een nette prijs

Was al enige tijd op zoek naar een nette fiets met minmaal drie versnellingen, deze heb ik daar gevonden voor 229 euro, top fietsje

Anouk

woensdag 22 juli 2009

Mooi website snelle service

Hoi,
Ik was opzoek naar een "station fietst" via een vriendin heb ik gehoord van Bikesplaza. Daar hadden ze een Omafiets voor 135 euro! Helemaal top kon hem meteen ophalen!

Paul

woensdag 22 juli 2009

Telefonisch goed bereikbaar overzichtelijke website en grote showroom

Wij waren zeer onder de indruk hoe dit jongen bedrijf zich heel snel ontwikkeld. Wij waren opzoek naar twee gazelle's. Helaas anders onze maat niet meer op voorraad 2 dagen later telefoontje dat ze klaar stonden afgemonteerd en al! Top service!

Remco

maandag 6 juli 2009

Zowel mooi showroom als website

Via een advertentie op het internet kwam ik op de website van Bikesplaza.nl Ze hebben scherpe prijzen en een groot aanbod. Ik heb een mooie gazelle gekocht! Levering perfect!

Roald

vrijdag 3 juli 2009

Prima Service

Leuk bedrijf, mooie showroom medewerkers weten waar ze het over hebben. Via op het internet op de website van bikesplaza.nl gekomen. Langs gegaan en kon meteen mijn fiets afgemonteerd mee nemen.

Arnoud

vrijdag 3 juli 2009

Mooi website snelle service

Ik ben erg tevrede over de service. Donderdag een fiets besteld met verzending. Werd de zelfde dag benaderd hoelaat ik mijn fiets bezorgd wilde hebben. Volgende dag precies op tijd de fiets binnen! Prima service overzichtelijk makkelijke website!

Dit is een website die in mijn favorite gaat

Checkwebwinkel.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Adds by Google

De beste bedrijven in ...

sport
2. Fietsen Nederland
www.fietsen-nederland.nl
Online fiets besteld en snel bezorgd
hardware
1. Notebooktotaal
www.notebooktotaal.nl
Notebooktotaal ook deze keer weer top!!
3. Netwerkwinkel
www.netwerkwinkel.com
Kwaliteit in assortiment en snel geleverd!
Bikesplaza
BIKESPLAZA
Home - Bikesplaza staat voor prettige service, hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen.
Bedrijf:
In het nieuws:
geen vermeldingen
Verander bedrijfsinfo

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0045 69 91 12 82.

Download Trustpilot Guard

<br /><br />
<h1 class='frontpageHeader'>Download Trustpilot Guard</h1>
<br />
Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google. Contact

Voor bedrijven

“Trustpilot is de ultieme manier voor bedrijven om aan te tonen dat zij zich effectief inzetten voor hun klanten.”
Inschrijven
Trustbox
Adds by Google
found this review useful. Agree? 0 Vond u deze beoordeling nuttig?