We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (81)
BILLETnet A/S

Gavekort 'Til kultur og andet i hele landet' - til fnis!

Har fået et gavekort til Billetnet og jeg ville gerne ind og se Odd Future. Da jeg sidder og skal til at betale med mit gavekort, finder jeg denne lille underlige sætning:
"Kan ikke indløses på www.billetnet.dk" - WTF?
Hvordan skal man så bruge sit gavekort?

Når, men så prøvede jeg at gå ned på posthuset, for jeg synes at have hørt, at man i gamle dage købte sine billetter der. På posthuset står så en til dels yngre pige, som ikke vidste hvordan man indløste gavekortet. - Hmm, what to do? Det er jo et ubrugeligt gavekort!

Så jeg sælger mit gavekort på 500,- for 500,- hvis der er nogen der er interesseret. Det kan ikke bruges. ;)

Sidste gang jeg kiggede på min kalender, stod der år 2013. Men sjovt nok følte jeg, at jeg blev slået tilbage til 90'erne...
Get into the fucking game! - det er ikke for sjov?

Gebyrgribbe

Denne anmeldelse drejer sig kun om, at gebyret er rystende højt pr. billet.

BILLETnet A/S

Website er dårligt...betalingsløsning endnu værre

Helt klart at billetnet har en monopol-agtig status og derfor ikke ser anledning til at holde deres website nogenlunde op til standard. Selve web-sitet er kaos - det er umuligt at få et overblik. Forsøger man at købe et gavekort så kører det helt af sporet. Fremfor bare at skulle give betalingskort oplysninger, beløb og email, så skal oprette en profil og igennem alle mulige andre øvelser inkl. verified på visa, etc. For mit vedkommende stoppede købet med en fejl 120 som i øvrigt ikke blev forklaret yderligere

Rigtig mange søgemuligheder

Der er rigtig mange muligheder for at begrænse søgningen så man finder netop det man søger. Billetterne modtages hurtigt på mail og siden fungerer generelt godt.

• Aalborg, DK
  • 5 Beoordelingen

Super service via chatten

Tak for hjælpen, I har reddet min dag med disney on ice i Odense.
Vi ser frem til en god dag.
Super service og hurtig betjening.

For ringe!!!

Situation: Bruce Springsteen giver ekstra koncert i Jyske Bank Boksen d. 16. maj. Nyheden har været ude nogen tid, og salget af billetter skulle åbne d.d. kl. 10.00.

1) Kl. 9.51 sætter jeg mig ved computeren og logger på Billetnet. Allerede da ryger jeg i kø... Hvornår er dén kø mon åbnet? Ikke kl. 10.00 i hvert fald.

Jeg bruger nu et par computere med hver et par forskellige browsere åbne. Alt står i kø i knap en halv times tid.

2) En af mine browsere opdaterer pludselig og går videre til selve bestillingsproceduren. Jeg når at vælge antal billetter og klikker så videre til at udvælge type. Nu ryger jeg igen i kø.... jamen var der ikke lige en dialog igang? Samtlige browsere inkl. den med aktiv bestilling går nu i en ny kø, og det oplyses nu - modsat hidtil - at det hele vil tage mindst 60 minutter.

- Det er simpelthen for ringe en service!
- Man spilder sin tid og føler sig totalt til grin!
- Der er uklarhed om det reelle tidspunkt, man skal indfinde sig foran skærmen på.
- ALT - inkl. aktuelle processer - sættes samlet i en ny kø på mindst en time!

Jeg vil klart opfordre andre til at undgå denne bolsjebutik og i stedet købe billetterne andetsteds, hvis det på nogen måder er muligt.
Det er fair nok, at man ikke får en billet, som mange forventeligt vil have, men det er sgu ikke i orden med flere på hinanden følgende uklarheder i og omkring processen!

Funger fint

Har handlet der flere gange og det har fungeret fint

Fin service og levering

Har handlet billetter gennem billetnet.dk ved flere lejligheder.
Har kun været tilfreds. God service, hurtig levering, ingen problemer.

Sunes det er virkelig smart, at man også kan tegne en afbestillingsforsikring, som jeg forhåbentligt IKKE får brug for :-)

Er ret tilfreds med Billetnet

Har bestilt et par gangen igennem dem og har altid modtaget til tiden.

Den ene gang jeg dog ikke får billetterne til tiden, får jeg meget hurtigt fat i kundeservice, der fortæller at PostDK har sendt dem retur (uden grund - surprise) og at jeg skulle ringe.
Det gør vi så og efter to minutter har hun sørget for at sende billetterne igen, som ankommer dagen efter.

Dog synes jeg at det trækker ned, at sider som Viagogo.com pludseligt kan sælge billetter til kraftig overpris - tjekker I dog ikke op på, hvem I sælger billetterne til? Hvorfor må min lillebror ikke komme ind og se sit yndlingsband fordi I ikke kan finde ud af at sortere svindlerne fra?

Fungerede tilfredsstillende

Efter at have undersøgt desværre ting på det kongelige teaters hjemmeside omkring salen, billetpriser o.s.v. røg jeg videre til billetnet, som åbenbart sælger billetter til Aladdin næste år.

Bestilte to stk. og alt fungerede som det skulle og fandt også ud af jeg havde en gamle profil derinde, så er klar til at handle der igen.
Billetterne kom med det samme på mailen, så håber bare det hele virker til sommer.

Bruce Springsteen

Billetsalget til Bruce Springsteen, startede kl. 10:00, Mandag d.10.12.12.
Kl.10:02 Var samtlige billetter på plænen udsolgt. Og jeg mener HELE plænen.
Hvordan kan dette lade sig gøre på 2 minutter???????????????
Der kan, anslået, være flere tusinde mennesker på plænen.
Uanset hvor mange medarbejdere, Billetnet har sidende, anser jeg dette for umuligt.
Der må, trods alt, være en vis eksepditionstid.
Mit gæt er, at der aldrig har været tale om at sælge "hele Parken". Der må være en hel del billetter, som er solgt på forhånd.
Dette fremgår ikke af annonce i div. aviser.
Har jeg ret, skal der i annoncen stå, at der er tale om et begrænset antal.
John Nielsen

Billetforsikring er svindel!!

De sælger en billetforsikring på vegne af falck travelcare. Du kan IKKE få oplyst betingelserne af denne, før du står og ikke kan få dine penge igen. Billetnet er fuldstændig ligeglad. Og de er velvidende om de dårlige betingelser der er ved forsikringen..

Man betaler 30 pr. billet. og man modtager aldrig betingelserne. Så da min kæreste blev syg, og vi allerede dagen før kunne se det så skidt ud. ringede jeg til falck, som bad mig sende en mail. hvilket jeg gjorde.. de svarede så først efter min kæreste var rask igen. at der ALTID skulle lægeerklæring på.. selvom sådan en koster dette samme eller mere end mange billetter!!!!(HUMBUG), og denne skal man selv betale.. Selv hvis jeg ville have brugt op mod 500 kroner på at få refunderet 900.- så kunne jeg slet ikke nå det. da min kæreste var rask igen mandag. og lægen har ikke åbent i weekenden..

De ved folk bliver svindlet og de er ligeglad. Så fortjener de også lorte karakter..

modtager ikke Gavekort over nettet

Jeg ville købe billetter via billetnet til en koncert - og ville i den forbindelse bruge et gavekort jeg har fået fra 2 år siden. Desværre kan man ikke bruge 'papir' gavekort på hjemmesiden - og man kan ikke komme igennem til deres telefonsystem - så nu har jeg et totalt ubrugeligt gavekort - deres 'support' er ikke til meget hjælp.

Skuffende debut med billetnet

Mandag sad jeg klar 9.40 for at bestille billetter til One direction.
Havde på forhånd ikke de store forventninger, da Billetnet ikke har flest af de grønne positive stjerner.
Jeg oplever den blå bar på bundlinjen gå mod de 100 % 2 gange, for derefter at gå i bund igen.
Endelig når jeg igennem, og kan bestille billetter. Jeg betaler først med et gavekort, det fungerer fint, men derefter knækker filmen da jeg skal betale restbeløbet på under 100 kr. med mit dankort. Den vil ikke acceptere det - jeg forsøger 4-5 gange, finder derfor min mands dankort som den heller ikke accepterer, og så udløber tiden.
Det er stærkt kritisabelt. Vi handler ofte på nettet, og oplever aldrig problemer. Desuden er det heller ikke iorden at man skal godkende vilkår og betingelser på tid - det er vel rimeligt at man får en chance for at se hvad man siger ja til /accepterer.

BILLETnet A/S

Det kan I gøre bedre BILLETNET...

Var LOGGET IND allerede ved 9-tiden - surfede rundt på billetnet.dk uden problem - vender tilbage til "købs side" på One D omkring kl 9:30 - kl 9:50 bliver jeg "smidt ud" af siden med beskeden; ".....tillader kun vist antal brugere ad gangen...." - kommer først på igen ca kl 10:08 - tager de dyreste billetter og ellers nedad - men ingen BILLETTER at købe...

Godt gået, BILLETNET...

P.S. Jeg var i meget positiv humør, da jeg skrev dette indlæg...

Fup og fidus firma

Skulle bestille billet til One D til min datter, logger ind kl 09.40, får at vide at jeg står i kø, Kl 10.00 åbner billetsalg, og jeg kommer på kl 10.10, men kan hverken købe 4,2 eller sågar 1 billet, den bliver ved med at sige at kombinationen ikke findes, dvs at billetter var udsolgt nærmest da salget startede, og det både i Forum og Horsens, omkring 30.000 billetter, og da man max kunne købe 4 stk, så skal der trods alt nogen meget hurtige købere til.
Til min store forbavselse finder jeg ud af, at der på www.viagogo.com er over 400 billetter til salg, men til 300 % dyrere end de ca 500 kr som billigste billet kostede på Billetnet, så tænker mand hvordan pokker kan det lade sig gøre, er hovedparten af billetterne solgt allerede inden man åbner for salget, og hvem har solgt billetterne til Viagogo, det kan vel ikke være andre end billetnet, som har scoret kassen på 10-12 årige pigers lyst til at se deres ynglingsboyband.
Ved koncertarrangøren hvordan billetpriser bliver pustet kunstigt op på denne måde ?.

eva jensen, Amira Resic & Christoffer Veng vond deze beoordeling nuttig

Kæmpe fejl

Hvordan kan man lave et system, hvor når man står i køen og venter på at komme til. Man vil så lige logge på, mens man venter, men det var en kæmpe fejl, for så bliver man sendt bagest i køen! Hvem F….. laver sådan et system? BILLETNET wow man skulle tro, at man havde fået noget erfaring efter alle de år, men nej! Tabt!

Helt til grin !!!

Hvorfor kan man ikke give 0 stjerner.

Skulle bestille et par billetter til min datter og røg naturligt nok i kø, så langt så godt.

Så er der en fin blå "fremskridts bar" i bunden, der angiveligt skulle vise ventetiden.

Hold da helt kæft noget skrammel. Den hoppede frem og tilbage. Da jeg efter laaaaang tid var nået op på ca. 90 procent, ja så hoppede den tilbage igen på 20 procent. Sådan dansede den rundt i 25 minutter indtil siden crashede helt, og jeg så skulle starte forfra.

De folk, der har udviklet Billetnet's hjemmeside burde nok overveje en anden branche.

Amatøragtigt hele vejen igennem.

Gnidningsløs bestilling

Bestilte billet til fodboldkamp samme aften og det gik smertefrit. Umiddelbart efter kunne billetten printes via min profil - og kom på mail en lille time senere.
Nu venter vi bare på det får lavet en app der virker med Passbook på iPhone;-)

BILLETnet A/S

Fungerede helt som det skulle.

Bestilte billetter til Coldplay. Det var en V.I.P. pakke, igennem Mastercard. Alt fungerede som det skulle. Billetterne kom rimelig hurtigt, og fik også informationer om spisningen inden koncerten. Synes alt var i orden.

MVH. Anne.

100% tilfreds!

Jeg bestilte billetter via nettet og modtog dem indenfor 2 dage. Oven i købet har jeg lige modtaget en mail, som giver mig yderligere oplysninger om hvad man må medtage, hvilke transportmuligheder der er og et tak fordi jeg har købt billetterne. Jeg har fået en perfekt behandling og jeg er meget taknemmelig! :)

BILLETnet A/S

Skal vente 15 dage på billetter, men pengene bliver hævet med det samme.

Sagen er den at jeg har købt en billetpakke til alle Nordsjællands kampe i Champions League. Og eftersom at jeg kun vil se en af kampene, så har jeg splejset billetterne med et par kammerater.

5 hverdage efter jeg har bestilt billetterne får jeg en mail om at billetterne er forsinket yderligere 10 dage fra dags dato. Men pengene på min konto er allerede hævet!

For det de gør er faktisk ikke lovligt i følge forbrugsombudsmanden. Man må ikke hæve pengene før varen er afsendt. Og i deres retningslinjer står der intet om at pengene bliver hævet føre varen er afsendt. Så jeg ringer ind og fortæller dem om sagen, men de kan desværre ikke gøre noget. Jeg kan hverken komme ind og hente billetterne eller ændre min bestilling. Der var simpelthen for mange billetter og de kunne ikke gå dem alle igennem for at finde mine.

Så det eneste jeg kan gøre er at vente og undvære de penge som jeg har lagt ud for. For 2100 kr er jo ikke særlig mange penge at undvære for en studerende...

Bondefangeri!

GGGRRRRRRR Har lige fået den DÅRLIGSTE "service"!!!! Man tror næsten ikke at det lader sig gøre :-(((((((((((((((((((((((((((

Har lige været inde og bestille billetter, checker alt igennem med dato, tidspunkt og om sæderne er de korrekte og betaler så..
...billetterne sendes, men men
....de er med forkert placering i salen, forkert række og forkerte sæder...
...ringer til Billetnet og udover at være i kø i en lille halv time i telefonen, så ombytter de kun billetterne mod ekstra betaling af 20.-/stk altså blev jeg bonnet 60 kr EKSTRA!!!!!!!......
.....og kunne jeg gøre noget? Næhh de ville kun ombytte mod betaling!
HOLD K... hvor er det FRÆKT at jeg skal betale for en fejl DE har lavet :-(((((((((((((((((((

Hvis det var muligt ville jeg aldrig igen bruge dem!

Idiotisk kundeservice!

Flot at tage penge når man skal bruge hjælp!!!!!!

Gavekort kan ikke bruges

Vi forsøgte at købe billetter hele dagen i går med et gavekort. Gavekort bliver accepteret men når man trykker på betaling opstår der en "teknisk fejl". Vi prøvede igen i dag med sammen resultater. Først da vi fjernede gavekortet fik vores betaling lov til at gå igennem. Derfor: køb ikke gavekort herfra!

BILLETnet A/S

Alt for mange gebyrer og man kan ikke printe billetterne

2012 og man kan ikke selv få lov til at printe billetterne fra billetnet.dk Man er tvunget til at betale 20 kr. for fragt, plus kreditkort gebyr og gebyr på selve billetten.

Selv DSB tilbyder at man kan printe sine billetter!

Det eneste gode er at siden er brugervenlig.

kan ikke slette mailoplysninger

Er virkelig irriterende, at man ikke kan redigere i sine oplysninger - og dermed undgå mails

Skandaløs service

Jeg havde købt billetter til Sundown, som blev aflyst.

Men i stedet for at give pengene tilbage sender Billetnet en mail med titlen "Sundown desværre aflyst", som viser sig at dække over en ombookning til en anden koncert.

I mailen fremgår det langt nede at der er en tidsfrist på 3 dage (heraf en af dem en lørdag, hvor man antager de har lukket) til at få pengene tilbage, hvis jeg når at henvende mig.

Skandaløst at de ombooker til en anden koncert uden at eksplicit godkendelse fra kunden og helt utilstedeligt at muligheden for at få pengene tilbage skjules i en mail, samt omfattes af en meget kort tidsfrist.

Rigtig god service

Jeg mistede mine billetter, ringede til billetnet, som for et mindre beløb sendte mig nye billetter. Har intet dårligt at sige om Billetnet. Super sød kvinde ved telefonen.

Camilla Hansen, Brønshøj

Dårlig service med gavekort. Når posthuset er lukket lørdag kl 14, kan man ikke bruge sit gavekort til billetnet. Man kan ikke indløse det via billetnets hjemmeside eller andre steder. Det er i mine øjne meget dårlig service. Vi ville bruge vores gavekort til et stand up i glassalen, men alt er lukket, så det er ikke muligt. Det er ikke første gang vi oplever så ringe service med gavekort, der er også flere gange gebyrer. Det burde de kunne forbedre.

BILLETnet A/S

Ingen tlf service overhovedet.

Stod og skulle købe billetter og ringer derefter op til billetnet, telefonsvaren siger så med det samme, grundet travlhed er der ingen ledige medarbejdere til at besvare dit opkald prøv igen senere. ??? ingen telefonkø eller anden form for service den smider simpelthen bare røret på. Hvordan skal jeg / andre nogensinde have en chance for at ringe på det præcise tidspunkt hvor der ikke er travlt ? jeg syntes det er rigtig dårlig kundeservice. og man skulle tro at de havde noget mere erfaring med salg af billetter.

Beholder pengene

Børnene skulle i teater så vi købte 2 voksen & 2 børne billetter til "Muldvarpen der ville vide hvem der havde.."

To timer senere ringede teatret bag kroen;
"Beklager muldvarpen er syg. Vi havde bedt billetnet stoppe salget. Vi refunderer billetterne"

Derefer tænkte vi, jamen hvad med gebyrerne fra Billetnet?
Vi havde betalt 80kr i gebyr for 4 billetter. Selv for børnebilletter til 55 kr stykket kommer der 20 kr i Billetnet gebyr. Helt urimligt at betale næsten 40% i gebyr og så for børneteater!

Men ak ak ak. Billetnet beholder altid gebyret svarede de. Selv når forestillingen aflyses.
Helt urimligt, specielt når billetten ikke burde være solgt! Er det i det hele taget lovligt? Og så for et monopol?

Tror Billetnet gør mere skidt en godt for børne-teatrerne i Danmark. Og så er det naturligvis mistænkligt at de beholder gebyret når en forestilling aflyses - det er jo klart de bliver ved med at sælge billetter, selv når teatret beder dem om at stoppe

Let og overskueligt

Er tilfreds med forløbet når man skal reserve billet... Det er let og overskueligt uden de store problemer :-)

Nogenlunde

Generelt er jeg nogenlunde tilfreds med billetnet. Det er faktisk blevet bedre i den seneste tid, men der har også været dårlige oplevelsen, men det ok.

Hurtig service, anbefales

Jeg købte 2 billetter som gave, hvortil jeg også købt en afbestillingsforsikring til 30kr pr. billet. Da jeg så ville annullere min afbestillingsforsikring gik der ca. 7 min. fra jeg skrev min mail, til pengene var på min konto. Det var hurtigt!
Desuden kan jeg godt lide, at man nu på deres hjemmeside, selv kan vælge hvilke pladser man vil sidde på. Det mindes jeg ikke at man har kunnet før, men det er måske bare mig. Så alt i alt super oplevelse, også rart at man kan chatte med dem på deres hjemmeside.

Generelt tilfreds!

Jeg er generelt tilfreds med Billetnet, men der kan opstå problemer, som gør det svært at bestille billetter. Dette har jeg dog kun selv været ude for en gang, og det lykkedes alligevel i sidste ende. Så jeg har nærmest kun gode oplevelser med Billetnet!

nemt og overskueligt

Bruger tit billetnet til at bestille billetter.

det har fungeret super indtil videre, så ingen klager herfra :)

• København, DK
  • 3 Beoordelingen

nemt at bestille og gode tilbud!

Har set børnetheater på bellevueteateret samt bestilt til disney on ice i 2012. Fantastisk!

BILLETnet A/S

Gavekort til billetnet giver adgang til masser af dårlige oplevelser

For 3 år siden, d. 19. december 2008, fik jeg af min arbejdsgiver i julegave et gavekort til Billetnet.dk på 300 kr.
Lige siden har jeg med jævne mellemrum forsøgt at bruge gavekortet til bestilling af koncert-billetter, grøn koncert, BUF billetter m.v. – hver gang uden held. Gavekortet har ikke kunnet indløses over nettet, og man har ikke kunnet bestille billetter på forhånd og betale ved afhentning på posthuset. Man har heller ikke kunnet stille sig op og direkte bestille og betale på posthuset.
Da jeg ved sidste forsøg på at bruge gavekortet rådførte mig på posthusets billetnet-skranke om, hvad jeg så skulle gøre, sagde de at jeg skulle vente til efter gavekortets udløbstid, hvorefter jeg skulle kontakte billetnet. Det har jeg nu gjort – hvorefter jeg i telefonen har fået at vide, at det kan man da ikke gøre noget ved – nu er gavekortet jo udløbet.
Jeg orker ikke at regne ud hvad jeg sammenlagt har brugt af tid og haft af ærgelser undervejs – afslutningsvis den at skulle afvente svar i 10 minutter i en telefonkø til 2 kr. i timen.
Og det i relation til noget, der jo faktisk skulle være en fornøjelse.
Mine egne udgifter i forsøget på at indløse kortet overstiger langt kortets værdi, som jeg nu ikke engang kan få indløst.

Fungerede ok

Har købt billetter til forskellige arrangementer igennem billetnet.dk og det fungerede ganske fint.

Fik bekræftelse, og billetter som forventede.