We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (506)

Service i TOP KLASSE

Jeg købte fire fælge med dæk, til en favorable pris og modtog dem hurtigt med fragtmand, i fineste orden.
Indpresningsdybden på min bil er 49mm og de havde et ET på 40, så de var inde for lovens rammer. Uheldigvis stemte lovkravet ikke over ens med hvad min bil kunne klare. Så da jeg trillede væk fra liften, skrab de en smule på ydreskærmen. Jeg måtte så rulle frem igen op på liften og af med fælgene. Ret deprimeret over at de ikke passede på bilen, det var jo nogle smukke fælge, og frygten for om jeg overhovedet kunne levere dem tilbage, fik mig i dårligt humør og stoppede det her, var det ikke 5 stjerner værd. Selv om jeg godt var klar over, at jeg ikke kunne klantre billigalu.dk for at netop min bil ikke passede med indpresningsdybden. Det er noget jeg burde have undersøgt selv forinden.

Men så sker der det fantastiske. Jeg ringer til billigalu.dk og her får jeg den bedste service jeg nogensinde har fået. De bruge tid på at finde ud af om jeg evt. kunne beholde fælgen for så at få et lidt mindre dæk på. Men vi kommer frem til at det ikke kommer til at du. Så tilbyder de at sende en fragtmand som kan hente dækkene på adressen, LUKSUS, Jeg vælger dog at retunere dem selv. Jeg bliver ved afleveringen igen modtaget af den bedste kunde service. og efterfølgende har jeg lidt telefonkorrespondance som igen lugter langt væk af GOD SERVICE. Så Torben tak for handlen/servicen. Næste gang jeg skal handle alu, bliver det helt klart her, og kan kun varmt anbefale Billigalu.dk til alle jeg kender.
Helt klart den gode service der gør jeg vil komme igen.

Tak for denne gang.

Super!!!

Kanonservice snabb leverans till ett superbra pris!

Beoordeling door bevestigde koper

Billigt, hurtigt, enkelt og god kvalitet

Kan klart anbefales. Fik dæk som var produceret for under 6 måneder siden.

Nemt og billigt

Købte fire dæk og fik dem monteret lokalt og sparede derved ca. 1000 kr. ift. Superdæk og andre. Kan kun anbefales

Beoordeling door bevestigde koper

Rigtig hurtig service og helt i top!!!

Er rigtig godt tilfreds bestilte torsdag og fik mine dæk fredag, ikk sidste gang jeg har handlet dæk ved Billigalu.dk

Beoordeling door bevestigde koper

Den bästa service och priser söker finner kunden i BilligAlu.dk

Jag är mycket nöjd med den goda behandling och hjälp jag fick från er, och även de ansträngningar som har gjorts med försäkringsbolaget .

super behanling

Jeg har været så glad for at handle med jer og er ikke sidste gang jeg gør det

Beoordeling door bevestigde koper

nemt, billigt og lige til

Fik super hjælp efter modtagelsen

Super

Rigtig fin hjemmeside som besvarer eventuelle spørgsmål, også hvis man ingen forstand på bil har. Super hurtig levering og varen var som forventet.

Alt var som aftalt og god betjening

Alt var som aftalt og god betjening

Super hurtig levering

Har slet ikke noget negativt at fortælle. Alt gik som det skulle, 4 flotte fælge blev hurtigt leveret lige til døren. Yderst tillfreds kunde...

Serviceminded virksomhed

Købte i vinters nogle dæk og kørte ud til deres lager. Både gennem telefonen og besøget var de meget servicemindede. Dejlig hjemmeside iøvrigt.

Nemt/bekvemt

Enkelt hele vejen

Ingen problemer

Havde mine varer indenfor 5 dage. Ingen issues overhovedet!

Beoordeling door bevestigde koper

Levering til tiden - Eller??

Når man bestiller på internettet forventer man, at den oplyste leveringstid bliver overholdt.

En bestilling i én af højsæsonerne er selvfølgelig svær at få igennem, og det er der selvfølgelig fuld forståelse for. Mit problem ligger dog i, at der står oplyst på hjemmesiden, at leveringstid lyder på 1-4 hverdage, hvilket lyder fair nok! MEN det er sku træls at sidde og vente på levering efter de 4 dage, uden at have nogen anelse om hvornår dækkene kommer. For når først leveringstiden er overskredet, så har man jo ingen idé om hvornår leveringen finder sted?

Derfor blot min opfordring til, at der bliver taget højde for dette ved de fremtidige handler hos BilligAlu.dk - Hvis leveringstiden ikke kan overholdes vil en simpel mail med info herom være tilstrækkeligt for at undgå en dårlig oplevelse. Alle kan jo blive forsinket, og dette er helt fair. Men det er sku irriterende at svæve i uvished.

Alt i alt dog nogle fornuftige produkter, som lever op til prisen. Så alt i alt en fornuftig handel, men irriterende at vente 14 dage på en levering som burde tage 1-4 dage.

Som forventet

Leveret som lovet,
passer som de skal,
er afbalanceret til ug+,
og alt til en fornuftig pris

• Holbæk, DK
  • 5 Beoordelingen

Perfekt service

Jeg købte et sæt dæk, som skulle monteres på egne fælge, så jeg fik leveret til et værksted. Det forløb helt uden problemer. Jeg mødte op hos det valgte værksted som aftalt og afleverede min fælge. Dækene leveret af billigalu.dk stod klar og jeg afhentede dagen efter - glimrende service og til en god pris.

Rigtig god service.

Jeg fik bestilt et par fælge som ikke passede, Billigalu fandt nogle der passede, sendte sem og tog de andre retur, uden meromkostning for mig.

Beoordeling door bevestigde koper

Der manglede tilbage melding på hvad der skete, om der skete noget i det hele taget !

Det tog 3-4 opringninger inden de tog sagen op. Jeg talte med flere forskellige og skulle starte fra adam hver gang. Det lykkedes dog til sidst og det er dejligt

Antwoord van BilligAlu

Hej Claus

Tak for din anmeldelse. Jeg sørger for at give salgsafdelingen et rap over fingrene :-)

Sune, BilligAlu Kundeservice

Nemt og billigt.

Funktionel hjemmeside, som gør det nemt at finde det helt rigtige. Levering og tid var helt perfekt.

nemt og hurtigt

Levering på 2.dagen efter bestillingen. Ment og reelt

Beoordeling door bevestigde koper

Super nemt og uden problemer

Jeg syntes der var et godt udvalg af fede fælge til fornuftige penge og leveringen gik hurtig og uden problemer,

Fælge til Mini

Endnu en gang en god oplevelse på køb af fælge ved BilligAlu
Fælge til Mini 1,6 98 hk.

• 3 Beoordelingen

Rigtigt godt

Rigtig god pris på gode fæge og ekstrem hurtig levering

Beoordeling door bevestigde koper

God oplevelse med bestilling og levering..

Der er så et lille minus, har købt hos jer før og fik sidst leveret fælge med Good Year dæk som der ikke har været problemer med så denne gang fik jeg også leveret med Good Year dæk på, men oplevede så denne gang at de ikke er helt runde og hopper lidt. Og da det ikke er billige THansen Kina dæk og fælge jeg har købt, havde jeg ikke regnet med det... Det er også det eneste minus der er at sige..

Mvh.. Kurt Rasmussen..
Ordrenr. 483074

Antwoord van BilligAlu

Hej Kurt

Tak for din anmeldelse. Det kunne godt lyde til at et af dine hjul ikke er afbalanceret korrekt. Kontakt os gerne på 70 204 888, så finder vi en løsning.

Sune, BilligAlu Kundeservice

Godt

Har bestilt der 2 gange og der er igen problemer. Man for bolte og centrerings ringe med også, så lige til at sætte på.

Super handel

Alt gik som det skulle. Følgende kom allerede efter 3dage

Beoordeling door bevestigde koper

Alt for besværligt og i sidste ende passede hjulene ikke på min bil alligevel

Det er anden gang jeg bestiller hos billigalu og er blevet skuffet begge gangene, første gang var til en Audi A6 2.7T hvor jeg udtrykkeligt gav oplysninger om de større bremsekalibre der sad på og alligevel kunne jeg konstatere de ikke passede i indpresningen da fælgene gik på. Denne gang til en Mitsubishi Lancer stw 4wd årg 1998, man kan ikke vælge den er med 4wd så hulafstanden passede slet ikke. Fik sendt 4 x 100 istedet for 4 x 114.3 i krydsmål. Måske der kunne være en bedre bestillings form, der sikrer hjulene passer til den bil man bestiller dem til..

Beoordeling door bevestigde koper

Værkstedet vidste ikke hvornår dækkene skulle monteres

Hjemmesiden fungerer perfekt, men det kneb med kommunikationen til værkstedet.

No shit.

Alt er som forventet, har handlet der før.

Beoordeling door bevestigde koper

God betjening, kvaliteten halter lidt.

Låseboltene der var tilsendt passede ikke til den angivne bil... Bolthætterne flækkede ved monitering hos aut værksted og nav-kapslen der med med fælgene er løsnet i limningen. Fælgene er superfine og meget flotte.

Hurtig og smertefri levering

Vores umiddelbare oplevelse er fin. Vi fik hurtigt leveret vores fælge til den mekaniker, som skulle sætte dæk og fælge på vores bil. Desværre var det en forkert størrelse på fælgen i forhold til vores sommerdæk, så vi kom til at stå i en meget irriterende situation med et par dæk som ikke passede. Det ville være meget dyrt for mig at skulle returnere fælgene, så vi valgte at købe nogle andre sommerdæk som passede til fælgene. Nu står vi med et par ekstra sommerdæk. Så den besparelse vi fik ved at handle på nettet ift hos VW er gået tabt.

Beoordeling door bevestigde koper

super oplevelse at handle ved BilligAlu.dk

super oplevelse at handle ved BilligAlu.dk bestilte og modtog min ordre rimelig hurtigt efterfølgene

Det ruller 100%

Nem overskuelig hjemmeside. Bestilling, ordrebekræftelse, og levering som lovet, så kan det ikke blive bedre:-)

Beoordeling door bevestigde koper

Professionel , faglig og hurtig support, samt konkurrerencedygtige priser

Jeg dig en rigtig god support og et godt produkt til en god pris

Beoordeling door bevestigde koper

jeg købte 4 alufælge til en bil, desværre havde jeg bestilt forkert, fået dem monteret med dæk og så først efter et par måneder skulle de monteres på en bil. Der var ingen problemer med de tog dem retur og endda til fuld pris, så jeg købte 4 nye og skulle så hente dem på en aftalt dag, desværre var de ikke kommet, men billigalu sendte dem på deres regning monteret med mine dæk og afbalanceret på deres regning som jeg ellers skulle have betalt for.

Super god service - tak for det!

Perfekt

Bestilte dæk til montering hos MekoPartner. Alt i fineste orden til aftalt tid og pris.

BilligAlu

Ikke sidste gang jeg handler hos BilligAlu.dk !

Rigtig lækker hjemmeside som er nem at overskue og med masser af fælge og gode dæk at vælge imellem!
Desværre en lidt lang leveringstid - men det var nok også et travlt tidspunkt jeg valgte at bestille hjul på! Så ingen sure miner her fra.

Jeg vil klart anbefale folk at handle her, og det er ikke sidste gang, at jeg gør det.

Sådan...!!!

Der har bestemt ingen problemer været. Super sted at handle.