[REPLY]
Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen bij die site, maar wat een goedkope aanbiedingen. Eerst was ik huiverig of het allemaal wel kon voor die prijs maar we hadden een weekendje Brugge geboekt en het hotel zag er prachtig uit! We hadden een geweldige tijd
Goed en overzichtelijk aanbod. Snelle bevestiging van de reservering.
Sptijtig dat je slechts kamer per kamer kan boeken en dat je telkens opnieuw boekingskosten moet maken.
Mijn broer, die ook twee kamers wilde boeken, heeft nu 1 kamer kunnen boeken. Hoe het nu moet met de (nog te boeken kamer) voor de kinderen is onduidelijk.
Op zich een snelle reactie met een bedankje voor onze boeking.
Maar wat net zo belangrijk is is dat wij na zeker een week nog geen definitieve bevestiging hebben van hetgeen we geboekt hebben.
Als we die ook binnen hebben dan zijn we tevreden. We hebben dan een fraai weekend geboekt in een mooie accommodatie voor een fraaie prijs.
Had nog geen ervaring met BoekVandaag maar kan deze site van harte aanbevelen voor iedereen die wil genieten van zeer voordelige uitstapjes, zowel in Nederland, Europa als de rest van de Wereld.
Schrijf vandaag nog in en begin met iedere dag een fantastische aanbieding te ontvangen!
ik heb geboekt maar had nog een vraag over de boeking, heb telefonisch
ingesproken en werd binnen 1 uur teruggebeld met de oplossing.
Goed geregeld en nu maar hopen dat ook get hotel van de boeking zo is als Booking.Com zegt in haar anbieding.
Snel en duidelijk te boeken. Niet onze eerste keer. Goede aanbiedingen. Ga zo door!
Er waren wat kleine problemen rond de factuur maar die zijn zeer snel en goed opgelost.
Snel en overzichtelijk.
Prima website, wij gaan naar Katwijk aan Zee met de kinderen in de voorjaarsvakantie
prima gedaan, alleen de boekingskosten zijn (te) hoog.
De boeking ging snel en er werd geen onzin gevraagd. Netjes.
ik maak altijd reclame voor boek van daag tegen mij naaste omgeving tot nog toe altijd goede ervaringen gehad
Jammer dat je met een oneven aantal mensen 100% extra in rekening gebracht krijgt.
Vandaag een weekend geboekt bij BoekVandaag! We gaan naar de Heerlijckheid van Ermelo! Een super hotel voor een super prijsje! De boeking was zeer gemakkelijk en de volgende dag had ik alle papieren al binnen! Dit is de eerste keer dat ik bij BoekVandaag iets heb gekocht maar het zal zeker de laatste keer niet zijn! We overwegen zelfs morgen weer te boeken er komt namelijk een leuke reis naar Ochrid aan!
Dit is de derde keer dat wij geboekt hebben via BoekVandaag. De eerste keer was 5 dagen Madrid in november. Fijne prijs voor een heel fijne vakantie. De volgende is in februari, ss.Rotterdam en gisteren hebben we geboekt voor 3 dagen Ermelo in mei.
Als de 2 vakanties ook zo goed zijn, zijn we tevreden mensen.
1 opmerking: jammer dat het niet mogelijk is voor meer dan 2 personen in 1 keer te boeken.
Ik heb via de nieuwsbrief van vakantie.nl gebruik gemaakt van een aanbieding. De informatie over het geboekte product was helder en de procedure voor te boeken kort, krachtig en simpel. Helemaal top dus.
wij hebben al meer bij boek vandaag geboekt, gaat altijd goed, snelle verwerking op de computer, erg duidelijke alles weergeven,
en ook snel een bevestiging.
heel erg fijn.
Overzichtelijke boekingsprocedure
De boekingskosten zijn vrij hoog, kan dat niet beter? Het is de reden dat ik al een aantal aanbiedingen heb laten lopen!
Het ziet er perfect uit, we laten ons verassen.
ZE DOEN ERG HUN BEST WERD HEEL SNEL TERUG GEBELD FANTASTIES
als ik een cijfer mag geven, krijgt uw club een 9
probeer het eens, het kan bijna niet tegenvallen.
Enige opmerking is dat ik niet heb gezien dat een kamer met twee aparte bedden gereserveerd werd.
Ben zeer tevreden over boekvandaag.nl
Het is een gemakkelijke en overzichtelijk manier.
De boeking wordt snel en duidelijk bevestigd.
ik heb net een tripje geboekt op boekvandaag.nl , het was gemakkelijk om te doen en ik vond het een erg leuke aanbieding
nu maar hopen dat het hotel net zo leuk is als het er op de foto's uitziet.
ELKE DAG AANBIEDING, SOMS ZEER AANTREKKELIJK, SOMS MINDER INTRESSANT, MAAR TOCH EEN REDEN OM TE KIJKEN.
Voor het eerst iets geboekt en zoals het er nu naar uit ziet verloopt het snel en soepel...
prima aanbiedingen, goede service