We are hiring!

netjes

ga zo door

Featured review of Boerenbond

Zeer tevreden!

Zeer fijne winkel, je kunt er bijna alles kopen op dieren gebied, alle andere produkten zijn prima kwaliteit. Kom er al mijn hele leven, en ben altijd zeer goed geholpen. Ruilen is nooit een probleem, prima service en ben een zeer tevreden klant.
Boerenbond bedankt!

Mvg. G.v.d.Pol

goede keuze

geen troep maar solide meubels

Super

ruim assortiment, deskundig personeel

afwisselend goed

Koop alleen via advertentieaanbiedingen

prima!

Altijd klant vriendelijk en een groot assortiment.

Waardeloos

Na 2 weken mijn product nog niet in huis. Terwijl er een aflever datum afgesproken is. Klantenservices nemen 9 van de 10 keer de telefoon pas op na 10 minuten. Ze beloven terug te bellen maar ben tot nu toe nog nooit terug gebeld. Tot op heden mijn product nog niet ontvangen.

veel keuze

goede deskundige service/personeel

Fijne winkel

Fijne winkel waar bijna alles te koop is, voor ieder wat wils, is het niet om te knutsselen/hobby-en dan kan je daar wel wat voor dieen en tuin kopen.

Goede sortering

Klant vriendelijk

Grote sortering, echt professioneel

Hier kom ik graag, omdat ze veel dingen hebben die niet iedereen heeft

Goed spul !

Gewoon goed spul voor een betaalbare prijs ! En het is er zeer prettig winkelen !

Geen kennis

Tot een jaar terug kocht ik geregeld mijn tuinmeubelen e.d. bij Boerenbond. Daar werkte altijd mensen die verstand van zaken hadden en hart voor de zaak. Ik werd goed voorgelicht en kocht dan met vertrouwen mijn spullen. Als ik nu binnenloop bij een Boerenbond moet je het winkelpersoneel met een lampje zoeken, omdat ze maar met een paar mensen een hele winkel bemannen. En als ik iemand tref is het veelal een vakkenvuller zonder inhoudelijke kennis van het assortiment. Deze keten zal in mijn ogen niet lang meer bestaan als ze doorgaan op deze weg. Er is namelijk geen reden meer om om te rijden naar een (vaak kleinere) Boerenbond als de Praxis/ Gamma/ Karwei etc. even ver zit (waar ze ook geen verstand van zaken hebben, maar wel een groter assortiment).

Hoge klantvriendelijkheid

Je hoeft maar de winkel binnen te lopen en je ziet alles wat je nodig hebt voor je tuin. Alles waar je aan denkt, zelfs kleding zijn er aanwezig. De prijs is ook goed en je krijgt goede kwaliteit

goed

jammer dat er niet veel keus is

Perfecte service!!!

Je kan hier voor zoveel dingen terecht en ze kunnen je overal erg goed bij helpen. Zo fijn om goed advies te krijgen! Ook doen ze helemaal niet moeilijk als er iets niet helemaal goed is. Wij gaan eigenlijk altijd naar de Boerenbond.

Mooie verzorgde winkels

Goede service en een verzorgde uitstraling van zowel de winkel als het personeel

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten