[REPLY]
Jeg undres over den endeløse række af dårlige oplevelser man kan få med Bog & Idé. Det føles nærmest som om at de ønsker at være til besvær.
For noget tid siden ønskede jeg at returnere en vare i butikken i Lyngby. Desværre havde jeg ikke længere kvitteringen på varen. Friskt tænkte jeg at det ikke ville være noget problem, eftersom det ikke har været et problem andre steder hvor jeg har været i samme situation – men så startede skuffelserne.
Tilsyneladende ønsker Bog & Idé ikke at hjælpe i sådan en situation. Det eneste de kunne gøre, var at give et tilgodebevis – dog var der som ekstra service sørget for en arrogant og nedsættende ekspedient. Jeg tager imod tilgodebeviset i fustration og afmagt.
Hvorfor Bog & Idé ikke ønsker at hjælpe her, har jeg svært ved at finde forståelse for. Andre butikker kan gøre det, endda med et smil – så der kan ikke være noget til hinder for det f.eks. regnskabsteknisk – det virker blot som en fastsat politik – altså et valg om ikke at ville hjælpe.
Jeg prøver at kontakte kundeservice igennem hjemmesiden, men uden held og uden svar. De ignorer blot henvendelsen. Jeg prøver igen, men med samme resultat.
Nuvel, i et ønske om at få det ud af verdenen forsøger jeg at bruge mit tilgodebevis i en af deres andre butikker. Dog kun med et vrissent svar, om at tilgodebeviser kun kan bruges i butikken som har udstedt det, som resultat. Heller ikke her var der velvilje at hente.
Igen kontakter jeg kundeservice, for at høre om tilgodebeviset evt. kunne bruges online – igen for blot at blive ignoreret. Ingen hjælp, ingen service.
Som et sidste forsøg tager jeg tilbage til butikken I Lyngby for at bruge tilgodebeviset på den vare som jeg havde fundet i den anden butik. Men ak – den er ikke hjemme. Og hjælp til at bestille den hjem – næ, det kunne der ikke blive tale om.
På intet sted i rejsen er jeg stødt på vilje til at hjælpe – end ikke et samtykkende ‘ja, jeg kan godt se at det er træls – men jeg kan desværre ikke hjælpe’ – kun arrogance, sure miner og bevidste valg om ikke at hjælpe – til trods for at de kunne, hvis de ville.
Jeg skulle bestille to bøger i en serie om isfolket nummer to og tre, og det gik rigtig hurtigt, allerede efter 3 dage lå de i butikken.
Da jeg så kommer ned for at betale, var nummer to i serien blevet til nummer 4 så der ville gå en uge inden jeg fik min toer sagde ekspedienten. Men allerede samme dag, var der kommet en haste levering hvori bogen nummer to lå i. Så hentede bøgerne dagen efter og ekspedienten undskyldte ventetiden, det var ok :). Der gik kun 4 dage og så havde jeg to nye og gode bøger.
Servicen i Bog & idé er helt fantastisk trods en lille ventetid :)
Min datter, som elsker bøger havde sendt mig på mission i Bog og Ide i Herlev midtpunkt lørdag, for at finde nogle bøger som hun gerne ville have. Jeg kunne kun serienavnet og det nummer hun har til og med i serien. Jeg bliver mødt af en ung pige, som ikke kan finde det jeg søger (selvom jeg giver hende søgeord til Google), hvilket resulterer i at jeg selv må Google mig frem til serien og hjælpe hende, hvorefter hun oplyser at min datter har alle titler i serien. Da jeg kommer hjem tjekker jeg og har nu bestilt de sidste 6 bøger på nettet ( som kun er udkommet på engelsk) Konklusion...... Jeg har svært ved at se, hvad vi skal bruge boghandlere til på det her niveau.
I oplyser, at bøgerne kan sendes via GLS. Jeg modtager en oplysning fra jer om, at de ikke kan sendes til den angivne adresse. Istedet oplyser I, at det er sendt 500m fra min bopæl, hvilket på ingen måde er tilfældet. Det er over 40km fra min bopæl, hvilket gør det umuligt for mig at hente. I skrivende stund har jeg endnu ikke modtaget mine bøger der blev bestilt d. 1. marts!!!!
Jeg bestilte 3 bøger om morgenen, og de blev afsendt samme dag. Skønt med så hurtig levering. Der var ingen problemer overhovedet med bestilling m.m. Kan varmt anbefale at købe på Bog og Idé online. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg har gjort det.
Jeg ville bestille en bog til en veninde, og havde indtastet leveringsadresse separat. Bogen landede alligevel hos mig, og kostede derfor en ekstra gang porto. Leveringen var hurtig, men altså til det forkerte sted. Lidt øv...
Bestilte bøger kl. 11 om formiddagen den ene dag, og næste dag leveret ved døren!
Det tog lang tid at komme på siden, over halvdelen af de tilbud jeg ville bestille virkede ikke korrekt i shoppen når jeg klikkede på dem. Så jeg var nød til at besøge en butik for at få de vare jeg ønskede, så det sparede mig ikke for en tur. Dobbelt arbejde. De kan undskyldes med at det var tilbudsdag. men på den anden side må de være forberedt på den ekstra belastning.
Bogudsalg er altid godt. Så man både sparrer penge og kan handle de bøger man vil på en let og overskuelig måde, kan det ikke være bedre.
jeg blev meget glædeligt forbavset over at modtage mine udsalgsbøger dagen efter jeg havde bestilt dem - især når de blev bestitl på 1. udsalgsdag!
bestilte bøger mm ca kl 09.00. Pakken var der næste dag kl. ca. 10.00 . super hurtig levering. tror det er første gang jeg har prøvet det. ps får som regel leverancer med post danmark men det går desværre ikke så tjep
God og overskuelig "varekatalog". Varer er leveret indenfor 48 timer, efter at jeg havde lavet bestillingen. God orientering om handlens forløb (ordre modtaget, ordre afsendt osv) via e-mail.
jeg købte en bog på nettet....skulle have købt flere. bøger, som primært havde min interesse p.gr.a. fotografierne af en berømt kunstfotograf..........og årsagen til jeg ikke købte de sidste var, at det var lydbøger..........hm.......genialt.....billeder gennem lyd (i bogform) - interessant
Alt for lang leverings tid og ingen information til mig som kunde, hvilket gør jeg ikke handler der mere.
Har netop endnu engang handlet i Wiiberg Bog og Ide i Hillerød. I går lige inden lukketid blev bogen bestilt hjem. Allerede midt på eftermiddagen fik jeg en sms om, at min bog var kommet. Servicen er SUPER, ekspedienterne smiler og står klar i kassen til at betjene. Kun sjældent står man i kø. Butikken kan virkelig anbefales. Helt klart 5 stjernet service.
Herimod har jeg gennem årene haft en del dårlige oplevelser med bestilling og køb af bøger i Hillerøds anden Bog & Ide i Slotsarkaderne. Bøger der ikke kom hjem som aftalt, hvorfor man var nød til at rykke for dem og senere måtte argumentere med ekspedienter om. Den butik vil jeg ikke anbefale.
Man kan ikke bruge deres gavekort på nettet, så man kan altså ikke købe ebøger m.m. Og deres ebøger kan ikke læses på en Kindle... Handler ikke i Bog og ide igen.
Jeg har handlet i mange forskellige Bog&Ide-butikker. Nu handler jeg fast i den i Ishøj. Indehaveren Marianne og de øvrige medarbejdere er servicemindede, altid smilende og butikken er altid flot og indbydende.
Det er en butik man føler sig velkommen i og har lyst til at vende tilbage til.
Så til dem der leder efter en rigtig god boghandel, besøg Bog&Ide i Ishøj.
Drop internetbutikken, der kan gå måneder inden de orker at svare på hvor varene bliver af. Derefter er de som regel udsolgt og de har ingen anelse om hvornår de evt. kommer. Gå i stedet ned i den lokale butik der får man altid en god service
Har op til flere gange bestilt vare på siden og kunne afhente dem i min lokale butik. Rigtig fint så er vare klar når man kommer. Vil varm anbefale andre at gøre det samme.
Jeg havde en uheldig episode i Brønderslev, men jeg blev dagen efter ringet op af ekspedienten som betjente mig som undskyldte mange gange.
Min første anmeldelse var en hel roman og fik kun 2 stjerner, men jeg synes at det er stort gjort af en ekspedient at ringe dagen efter og erkende sin fejl. Bog og Ide får derfor 4/5 stjerner - Alle kan jo have en dårlig dag.
Jeg har altid kunnet lide Bog & Idé.
Det er - ofte - overskueligt at finde den "afdeling" man leder efter, personalet er hjælpsomme..
Tror ikke umiddelbart at jeg har noget negativt at sige :)
Bog og Ide i Aalborg bymidte er et af mine faste besøgssteder når jeg er ude at handle, nyder at ose i butikken og evt. købe noget, hvis de har interessante ting på tilbud.
Jeg var inde i bog&idé i Vejen for at købe nogle valentins gaver til min kæreste. Da jeg kom ind i butikken var min mor der sjovt nok også, så vi kiggede sammen derinde. Min mor får på et tidspunkt på en bælte som hun kommer over og spørger mig om den ikke kunne bruges som valentinsgave til manden, jeg tog den og kiggede lidt på den...men syntes ikke det var min kærestes smag så jeg ville ligge den tilbage på sin plads. Men da jeg simpelthen ikke kunne se dens plads nogen steder. Lagde jeg den på et bord.
Bagefter gik jeg hen for at betalte for mine varer og forlod butikken, imens min mor kiggede videre derinde.
Bagefter kom en af de ansatte over til min mor og spurgte højt foran alle kunderne i butikken hvorfor at jeg var stukket af uden at betale for bæltet.
Min mor som kender mig og ved at sådan noget aldrig kunne finde mig ind at gøre, sagde - Min datter er ikke en tyv, syntes du skal tage og kigge bedre efter!
Min mor ringede til mig for at spørge hvor jeg havde lagt bæltet, for hun tænkte nok at jeg ikke havde lagt den samme sted som hun fandt den, da det var den eneste bælte de havde tilbage og som bare lå og hang fra en bogreol.
Men hun kunne desværre ikke få fat på mig, men i det hun lagde på fik hun øje på bæltet og siger til hende den ansatte at den er altså lige der. Så gik hende den ansatte, tog bæltet, kiggede surt på min mor og sagde - Sikke noget svineri!
Hvad fanden ligner det at beskylde nogen for at stjæle, og samtidig får min mor og mig udstillet dårligt foran hele butikken og ikke kan finde ud at sige undskyld bagefter for at have begået en fejl??
Da min mor fortalte det, blev jeg rigtig gal over den behandling min mor havde fået af hende ekspedienten og samtidig for at ha beskyldt mig for at stjæle en grim billig bælte til 50kr...så næste dag tog jeg derover for at snakke med hende der, men hun havde desværre ferie i lang tid, så ville ik derover efter så lang tid. :(
Jeg sætter aldrig mine fødder i Bog&idé i Vejen igen!!!
Pia Nørgaard vond deze beoordeling nuttig
Bestilte cirka 12 bøger på deres hjemmeside i forbindelse med bog-udsalget. Efter rimelig tid fik jeg en stor kasse med bøger, hvor bøgerne var pakket og "foret" med aviser, så de lå forsvarligt under transporten. Desuden havde medarbejderen markeret med tusch på ordrekopien, at én af bøgerne var udsolgt.
Så en god oplevelse, både med hensyn til produkt og service.
God og venlig service i filialen i Frederiksberg Centret, hvortil jeg plejer at bestille bøger hjem, da det oftest er billigere end forsendelser fra internettet.
Jeg synes generelt det er nogle ok butikker, men de er ret dyre. Fx koster en pakke papir 50 kr. Der er tale om en stor kæde og ikke en lille specialbutik, så derfor mener jeg, at priserne er for høje.
De har generelt gode priser på deres varer og specielt når der er udsalg er der mange penge at spare på varerne. Enkelte gange kan de dog findes billigere andre steder.
Personalet er meget venlige og hjælpsomme ligegyldigt hvilken butik (afdeling) man kommer ind i.
Desuden er deres funktion med, at man kan bestille varerne på nettet til afhentning i den lokale afdeling, super god. Så får man besked når varerne er klar til afhentning og på den måde sparer man portoen.
Jeg har flere gange benyttet mig af at bestille bøger hjem til den lokale Bog & Ide butik. Det går ofte rimeligt hurtigt og man slipper for at skulle betale forsendelse. Der fremsendes en email så snart bogen er kommet frem til butikken.