[REPLY]
Jeg har gennem mange år abonneret på en håndfuld magasiner og en ca. lige så mange store bogserier plus andre ting fra Bonnier. De fylder godt i mine reoler.
Alt i alt har kvaliteten af læsestoffet været god. Både indholdsmæssigt (for den form og målgruppe, som disse blade/bøger nu engang har) og sprogligt set. Kommafejl og andre sprogfejl forekommer langt sjældnere her i forhold til, hvad f.eks. er tilfældet for mange skriftlige nyhedsmedier.
Servicen er også generelt fin. Hvis jeg f.eks. en sjælden gang har modtaget et bøjet eller på anden måde beskadiget blad, har jeg uden videre modtaget et nyt.
Jeg har også uden problemer opsagt abonnementer.
Deres telefonsælgeres vedholdenhed kan godt være lidt irriterende (og det er for dårligt, de ikke registrerer det første nej), men alle de problemer, andre omtaler, har jeg ikke oplevet i de ca. 20 år, jeg har været abonnent.
På Bonniers kundeserviceportal "kundeservice.nu" virker alt pånær abb. opsigelse, når man bruger Safari eller Chrome som browser, hvilket 47% gør. Det var også tilfældet for et halvt år siden. Tilfældigt? Næppe.
Har gennem tiden haft forskellige abonnementer på flere magasiner og bøger. Og tilmed nogle telefoniske tilbud, med besked på hvornår der skulle opsiges for ikke at modtage mere. Og opsigelser kan gøres med få klik på tastaturet. Kan ikke være nemmere. Så jeg fortsætter med periodiske abonnementer.
Jeg har op til flere gange haft abonnementer hos Bonnier og der har aldrig været noget at klage over.
Ja, nogle folk er så uheldige, at de får problemer, når de bl.a. skal afmelde deres abonnement, det kan jo ske.
Men at der er nogle, der har haft dårlige oplevelser med sælgere, der har snydt dem, det har ikke noget med Bonnier at gøre.
Jeg arbejder selv som telefonsælger, så jeg ved, det ikke er Bonniers skyld. Vi sidder og ringer rundt fra alle mulige forskellige steder i Danmark, der egentligt ikke har noget at gøre med Bonnier, bortset fra at vi yder dem en service. De giver os penge for at ringe rundt til folk med deres tilbud, så de har derfor ikke som sådan selv noget at gøre med salgene, der foregår i telefonerne.
Hvis man gentagne gange har sagt nej tak, men alligevel har fået det tilsendt, så er det udelukkende telefonsælgerens skyld, ikke Bonniers.
Hvis dette er hændt for én, så skal man omgående ringe ind til dem og bede dem om en forklaring.
De folk, man ringer til, står i systemet som et 'emne' med et nummer, så derfor burde det være muligt at kunne finde jeres samtaler igen og deraf kan de forskellige virksomheder tjekke, hvor fejlen ligger; om det er jer, som kunder, der lyver, fordi i har fortrudt, eller om det er telefonsælgerens skyld.
Jeg ved fra mit arbejde af, at alle samtalerne bliver optaget, netop for at sådanne ting ikke skal ske.
Jeg synes, både det er en skam for Bonnier, at i trækker anmeldelserne ned, ved at give dem skylden for telefonsælgerne, samtidig synes jeg selvfølgelig også det er syndt for jer, det er gået ud over, men jeg har mest af alt ondt af resten af os telefonsælgere; folk har i forvejen alt for mange fordomme mod telefonsælgere og sådanne situationer er ikke ligefrem med til at gøre dem bedre, bare fordi der er nogle enkelte idioter, der fucker det op.
Pludselig har man et abonnement, trods man siger nej og sender deres lorte blade retur.
I KAN GLEMME DET !
Jeg blev som så mange andre ringet op af en sælger fra Bonnier. Sælgeren ville sende en prøvepakke på Illustreret Videnskab og Penge & Økonomi.
Jeg gjorde udtrykkeligt sælgeren opmærksom på over flere omgange, at jeg gerne ville modtage prøvepakken (da jeg rent faktisk havde en svag interesse i at læse disse to magasiner) men, at jeg absolut ikke ville sige ja til et abonnement uden først at have læst magasinerne i prøvepakken. Sælgeren forsikrede mig om, at jeg ville få lejlighed til at tage stilling til, om jeg ville have et abonnement efter at have modtaget prøvepakken, og at jeg ingen omkostninger ville have indtil da.
Jeg modtager derefter magasinerne, men hører imidlertidigt intet fra sælgeren. Der kommer allerede med det første blad en regning på magasinet. Derfor ringer jeg til Bonniers kundeservice for at høre, hvad der sker, da det jo slet ikke var det, der blev aftalt.
Det viser sig, at jeg er tilmeldt et 12 mdrs uopsigeligt abonnement på begge magasiner, hvilket er stik imod det, som jeg på noget tidspunkt har givet udtryk for, at jeg ville.
Heldigvis fik jeg ringet inden for fortrydelsesperioden, så jeg kunne nå at framelde mig abonnementerne. Jeg slap med at betale i alt 150,- for 3 blade (som jeg ikke engang har pakket ud), som de allerede havde nået at fremsende (jeg burde jo ikke betale noget som helst, men jeg kan se på nettet, at det er bedst bare at betale og så slippe ud end at forsøge at kæmpe imod deres jurister).
Jeg køber aldrig mere et eneste magasin fra Bonnier og deres sælgere kan fremover se frem til at blive afbrudt uden yderligere varsel, hvis de ringer mig op.
Elsebeth vond deze beoordeling nuttig
Kundeservice.nu virker åbenbart ikke i min Chrome browser, så jeg har i flere måneder ikke været i stand til at opsige mit abonnement. Jeg finder så ved en tilfældighed ud af, at det virker i Firefox.
Jeg kan love dig for, at abonnementet blev opsagt i en fart.
Mage til elendigt system skal man lede længe efter.
Jeg er som så mange andre faldet i fælden. Jeg skulle have læst her på Trustpilot inden jeg sagde ja til telefonsælgeren. Jeg åbenbart overført 2.323,90 for to gratis blade og en bog om livets historie. 2.323,90-freakin' kroner!! Det er sgu sindssygt! Telefonsælgeren sagde: "Betragt det som et kortvarigt abonnement der udløber efter du har modtaget bladene. Du modtager bladene gratis og du betaler kun for forsendelsen", men han sagde intet om at jeg pludselig skulle betale for flere numre. Jeg har sendt en besked via deres kundeservice og håber på svar en af de næste dage. Jeg er meget frustreret over dette. Hvis jeg får svar om at de ikke kan betale mig tilbage så melder jeg dem til forbrugerombudsmanden og sender sagen til Kontant-nudethedder.
Fandens til måde at lade folk prøve et blad på!!! Jeg tog imod tilbuddet om at prøve bladet Digital Foto over tre blade. det første læste jeg med interesse omend lidt skuffelse. Det var ikke helt det, jeg havde ventet, men vi giver det lige en chance. Efter 2. blad melder jeg fra på nettet. Det holder ikke til fuld pris! Blad nr tre kommer - beslutning bekræftet, men så dukker der et 4. blad op. Det må være en felj - retur med det. Så kommer der et 5. blad. Ahhh, nu må de visit til at tage sig sammen. Det her tyger osse retur og så må jeg vilt lige have fat i dem. Ideen overhales indenom at en rygger for 2 blade, trudsel om ryggergebyr på 100 kr og en streg under, at jeg skal betale selvoom jeg har sendt bladene retur!!!
Jeg skal ikke afvise (for det vil nok være dumt, for I har jo nok prøver det her flere gange end jeg har) at der et sted står, at, hvis man kun ville have velkomstpakken, skulle man afbestille bladet straks efter modtagelsen af første blad, for ellers gælder de almindelige opsigelsesbetingelser om modtage/betalingsforpligtelse i løbende måned + 30 dage, men hvis man ikke kun er ude efter gaven, hvordan fanden skal man så danne sig et ordentligt indtryk på baggrund af kun det første blad???!?
Bonnier henvender sig oprindeligt til mig i telefonen og spørger,om jeg kender bladet. Jeg siger nej og de fortæller om det og om jeg vil prøve bladet, at jeg kun forpligter mig til at modtage de 3 først blade og at jeg til en hver tid bare kan melde fra pr telefon eller via nettet. "Det er super nemt"!!! De glemmer bare at sige: "- men husk lige at læse medlemsbetingelserne, som afviger fra det, som jeg lige har fortalt" - smart, når jeg jo ikke kan dokumentere samtalen med deres telefonsælger (og, Nej, det kan godt være at det streder mod jeres politik, og at det ikke er jeres folk, men nogen, som I hyrer til det og alt det det udenomssnsk, men det ændre ikke ved min oplevelse!).
Sig mig engang: Tror I, at jeg tror på, at elektronerne fra min afbestilling er løbende måned + 30 dage om at nå fra jeres server til abonnementsafdelingen, når min accept på introtilbudet bliver eksekveret med det samme!!! Det er noget af en forretning, som uden at blinke siger, at når du ikke længere ønsker at modtage vores produkt, som du betaler for pr leverance, så SKAL du lige tvinges til at betale for mindst 2 til!!! Og så endda indenfor den 3-blads prøveperiode!!??!
ALDRIG MERE BONNIER!!!!!
Netop som skrevet står i stjernebedømmelse: Meget lavt – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling !!!
Jeg blev for laaang, lang tid siden ringet op af en meget entutiastisk sælger, der kunne se at jeg tidligere havde abbonneret på magasinet "Spis bedre"
han havde et fantastisk tilbud til mig sagde han, jeg fortalte ham at jeg er enlig mor på SU og derfor ikke var interesseret i et abb. da pengene er små.
Men han fortalte at det har var et så godt tilbud at jeg garanteret sagtens ville have råd til det, jeg fortalte ham igen at jeg ikke ville bindes til et abb.
Han fortalte så at det slet ikke var tilbuddet, nej tilbuddet var at fordi jeg havde været "sådan en go' kunde" kunne han tilbyde mig 3 blade uden binding for et eller andet lille beløb (tror det var under 100 kr.).
Jeg spurgte ham så meget indgående ud om, hvordan det var med opsigelse, binding osv. han forsikrede! mig om at der slet ikke var nogen binding og at en opsigelse derfor var unødvendig.
Det lød jo godt - var jeg naiv nok til at tænke - og takkede ja.
Jeg fik de 3 blade som lovet og betalte regningen.
Dereftyer hørte jeg jo så ikke mere - troede jeg!
For jeg har lige i sidste måned lige pludseligt modtaget et blad og en regning for det og 6 blade før det??!
Jegforstår intet, da jeg ingen blade har modtaget, udover de 3 jeg sagde ja til.
Da jeg ringer ind, er kundeservice totalt afvisende og nægter at deres sælgere nogensinde har kunnet sige han gjorde da han ringede til mig.
Derudover påstår de at de 6 famøse blade jeg ikke har modtaget står som afsendt i deres system, og at det derfor må være mig der skal bevise at jeg ikke har modtaget dem - Og hvordan gør jeg så lige det!
Jeg siger at de jo kan se at jeg ikke har betalt i 6 måneder eftersom jeg ikke vidste og ikke havde sagt ja til et abonnement og heller ikke har modtaget girokort da de jo ligger inde i bladet - som jeg jo ikke har fået!!
Det kan medarbejderen ikke tage for gode varer, da der jo er mange der ikke "gider" at betale til tiden - som hun jo siger.
Jeg synes det lugter rigtigt grimt af ufine metoder og er ret forarget.
Jeg har ikke fundet nogen løsning endnu - Medarbejderen ville ikke hjælpe mig andet end med en e-mail adr. og blev dybt fornærmet da jeg fortalte hende at jeg følte mig godt og grundigt bedraget.
Sidsel Marie & Elsebeth vond deze beoordeling nuttig
Er gang på gang på gang (forsæt selv i det uendelige) blevet kontaktet af dem via tlf.
"Vi kan se at du engang har abbonomeret på Illustreret videnskab..."
Ja det er så 7-8 år siden, og der er nok en grund til at jeg ikke stadig har et abbonoment.
Blev så træt af dem (og andre firmaer) at jeg tilmeldte mig "Robinson-listen" hvilket gør at det er ULOVLIGT for dem at kontakte mig. (Godt råd: bare bed kommunen om at komme på listen, det er meget nemt)
Efter dette har de så ringet igen, men denne gang spurgt efter "Troels" og jeg hedder jo Tina. Det har de så ikke fattet de 3 gange de igen har ringet! Sidste gang blev jeg MEGET vred - stakkels medarbejder, men det er jo et job de selv har valgt.
Måske er det for at "snyde" loven omkring Robinson-listen? Går den, så går den
Er blevet så træt af dem at jeg ALDRIG vil købe et af deres blade overhovedet.
Allan Schou & Kunde vond deze beoordeling nuttig
Jeg har på intet tidspunkt haft problemer med at afmelde mig et abonnement. Jeg har altid gjort det over nettet (og der får man samtidig tilbudt de næste par måneder til halv pris - hvilket jeg oftest har udnyttet mig af :- ).. Jeg finder dog deres blade lidt kedelige i længden, og kan desuden for det meste finde at hele gratis på nettet..
Dog er det til sidst lidt irriterende at blive ringet op af deres sælgere i tide og utide, men det er ikke Jordens undergang - så laver man bare deres salgs-tale om til en gang hyggesnak :-) . Til gengæld er deres "gaver" ikke meget værd - selv om de gerne reklamerer med hvor meget "normalprisen" er.
Jeg har prøvet flere blade fra Bonnier, og jeg har aldrig været problemer med at komme ud af det, men de ting man modtager det hører slet ikke hjemme under de priser som de nævner at det er værdt, K komputer har jeg holdt nogle gange men der er for ensformigt og for amatør agtig skrevet, læserbrevene tror jeg ikke på kommer fra læserne, det er lige meget hvor lang tid man venter, så har det ikke ændret sig.
Allan Schou vond deze beoordeling nuttig
Du ryger bare ind i snyd, bondefangeri og skruppelløse forretningsmetoder. Selv om du opsiger abonnementet, kommer du aldrig ud af det igen ... du fortsætter bare hos et advokatfirma - Advis - som lever rigtigt godt af Bonniers forretningsmetoder. Køb ALDRIG ALDRIG et abonnement hos Bonniers.
H.Z Dinsen. , Allan Schou & Kunde vond deze beoordeling nuttig
Alt hvad jeg ville var at få online adgang til Gør-det-selv i en måned, men man bliver tvunget til at modtage spam, og et blad, som jeg ikke ønsker. Det er indtil videre umuligt at komme af med det. De skriver, og siger at de har modtaget ens opsigelse, men man skal betale for det næste blad. Hvis ikke de accepterer det næste gang må jeg simpelthen se om ombudsmanden ikke vil gribe ind, for det er langt ud over det anstændige. Jeg fatter ikke at deres forretnings metoder er lovlige, og jeg kan under ingen omstændigheder forstå de ansvarlige kan sove om natten. Det er så grotesk det ikke kan beskrives med ord! Jeg skal ALDRIG NOGENSINDE have noget med det firma at gøre igen!!!
H.Z Dinsen. & Allan Schou vond deze beoordeling nuttig
Jeg modtager KONSTANT breve og rykkere med trusler om retslige tiltag, fra Bonniers inkasse firma Advis A/S.
hverken Advis eller Bonnier er til at stikke i, de mener de har ret, dog selvom de aldrig har kunne sende et dokument for at de havde/har ret.. men nej det vidste jeg da godt de ikke kunne, for de findes ikke, da jeg aldrig har bestilt ved dem!
intet af hvad de har interresere mig, såååå lidt utroligt at jeg snart har fået regning og rykker på alle deres blade!!!
tag jer dog sammen Bonnier!! !
Tegnede et prøve abonnement på Digital Foto. 2 blade og et kursus til 79,- kr. Det er fint nok. Problemet er bare at abonnementet skal opsiges stort set øjeblikkelig efter modtagelse af første blad, ellers klapper fælden. 5 dage efter modtagelsen kan man opsige abonenementet ellers er man bundet af en opsigelse periode på løbende måned + 30 dage. Det kostede mig 180,- kr mere end beregnet.Behøver vist ikke siges, at de ikke skal regne med mig som kunde i fremtiden, uanset hvor godt bladet måtte være.
Vi som kunder har kun det våben at IKKE være kunder hos Bonnier . Har fornylig opdaget at Homenter havde oprettet medlemsskab hos dem , uden at sende en ordre bekræftelse på varigt medie. Husk at jeres prøvetid forlænges hvis man ikke har modtaget bekræftelse eller lign på et såkaldt " varigt medie" se google! Jeg har i dag opsagt mit livslange abonnement på ill. Videnskab pga denne helt uakseptable markedsføring. Aldrig mere Bonnier . Jeg mener at Aller-koncernen er gået i konkurrence med Bonnier . Må de overtage hver eneste kunde som Bonnier stadig har . Jeg skal ihvertfald have erstattet ill. Videnskab med et andet spændende blad ..udgivet af en ærlig koncern ! Mvh og få så det abonnement opsagt !
Jjeg blev ringet op af en sælger fra Bonnier, som tilbød mig alletider tilbud, fordi jeg havde været så venlig at udfylde et spørgeskema for foretagendet.
tilbudet var et løbesæt til en værdi af flere hundrede kr samt tre gratis numre af i FORM for 129 kr. sættet ville blive tilsendt, når de 129 kr var indbetalt Jeg forsøgte flere gange under samtalen at få tilbudet skriftligt. Det kunne sjovt nok ikke lade sig gøre. Alligevel var jeg dum nok til at sige ja. Tilbudet , som kaldes en sommerpakke, har jeg i dag modtaget. Det bestod af et par LØBENDERUNDERBUKSER, en T-shirt og et par sokker. I min verden er det rent svindel. Det har jeg jeg meddelt Firmaet telefonisk samtidig med, at jeg opsagde mit abonnemet Det håber jeg, de kan huske.hvis jeg havde kunnet give 0 stjerner, ville jeg havde gjort det.
Det er endnu en gang bekræftet " hvis noget er for godt til at være sandt , er det det.
Marianne
Modtager et prøveabonnement fra Illustreret Videnskab. Får ikke opsagt rettidigt, hvilket er min egen fej. Men så opkræver de for 4 måneder, hvilket jeg ikke ønsker at betale. Jeg vil alene betale for det ene jeg har modtaget, men det kunne jeg ikke jf. deres "kundeservice" (eller mangel på samme). Så jeg betaler regningen, og modtager så igen en regning på ét blad. Ringer til "kundeservice" igen, og få tilfældigvis fat i den samme. Og nu oplyser hun, at hun da aldrig havde sagt at jeg skulle betale for 4 blade, men kun den seneste for ét blad.
DET ER GODT NOK EN SUSPEKT MÅDE AT FÅ EKSTRA KRONER I KASSEN PÅ FOR BONNIER.
ANBEFALING, LAD VÆRE!!!
Jeg giver én stjerne, for jeg kan ikke give mindre.
Jeg har konstateret at logger man ind hos bonnier og vil betale sin saldo, og ikke er opmærksom, bliver man automatisk tilkobler såkaldt kortservice, hvor de trækker penge på dit kreditkort uden om pbs.
Man skal aktivt fravælge denne uhyrlige service for at undgå den.
Efter loven skal man aktivt afkrydse et sådant felt, men Bonnier udfylder det på forhånd, således at man aktivt skal fravælge deres ret til frit at trække på ens kreditkort.
Jeg vil nu melde dem til myndighederne for ulovlig fusk med reglerne.
Om firmaet kan jeg kun sige:
Plat plat Plat
P
Hej.
Jeg har i flere omgange været abonnement ved bonnier, på flere forskellige magasiner og har på intet tidspunkt været glad for deres politik mht. girokort. Det ene kan man betale for en "ekstra" gave, som så indkludere et ekstra abonnement. Den metode kender jeg til, og er MEGET opmærksom på hvilket af de 2 girokort jeg betaler (det i sig selv burde ikke være nødvendigt) MEN....
For lidt tid siden modtog jeg en dvd, som jeg ikke har bestilt, med et girokort på 0 kr, hvilket jeg betragtede som en gave, da jeg på intet tidspunkt har bestilt den.
Men i dag (21-01-2013) sender de mig så den anden dvd i en serie (det er det åbenbart) og nu med et girokort på 199 kr. Jeg gentager, på intet tidspunkt har jeg sagt ja til at modtage dvd'er om ægyptiske pyramider, som på ingen måde interesserer mig.
I mine øjne er det ufint at sende mig "gaver" som man senere skal betale for, og at sende mig girokort for produkter jeg ikke har bestilt.
Desværre er de det eneste firma som har abonnement på det blad jeg godt kan lide at læse, ellers var jeg helt sikker smuttet fra dem for længe siden.
Har aldring have problemer med mit abonnement. Har prøvet en del af deres blade. Har altid afmeld mig via hjemmesiden.
Bladene er ret ensformige. layout og indhold.
Har abonneret på Penge & Privatøkonomi i mere end 20 år. Opsagde abonnementet et par måneder før udløb i efterråret 2012. Alligevel tillod de sig at sætte et beløb til hævning på min konto via Betalingsservice efter ophøret. De prøvede at få det til at se ud som om jeg havde forlænget mit abonnement med 6 måneder mere. Jeg gjorde indsigelse, nåede at annullere betalingen og fik en undskyldning fra Bonnier Kundeservice den 3. januar for deres fejl. Trods dette har jeg netop den 19. januar modtaget et rykkerbrev med indbetalingskort på det samme bekøb og medfølgende trusler om rykkergebyr etc., hvis jeg ikke betaler inden 25.01.13 Jeg kan kun advare mod at tegne abonnementer hos dem og har sendt episoden til Kontant på DR TV. Se også anmeldelser af Bonnier på Trustpilot.dk under Bonniers.dk og Bonnierpublications
Jeg har oplevet, at det næsten er umuligt at slippe for opkald, og jeg er ikke den eneste. Jeg har prøvet alt, men for at komme ud af deres system, kræver det henvendelse af mange omveje.
Det er ikke nok bare at sige til sælgeren, at man ikke vil have, de ringer. Dette ønske kan de ikke efterkomme.
Det burde være ulovligt.
Nej, man skal henvende sig til hovedkontoret, hvor man derefter får at vide, at hvis man før har været kunde på en anden adresse eller i et andet navn (hvis man nu har skiftet - fx ved giftemål) kan de ikke slette en fra disse, medmindre man opgiver de forrige adresser.
Det burde være ulovligt.
Gør man dette, vil der gå op til tre måneder, før sælgeren registrerer ændringen, og man vil derfor modtage opkald i denne ventetid.
Det burde være ulovligt.
MEN: for der er heldigvis altid eet!
Du skal melde dig til robinsonlisten på borger.dk (de fortjener i øvrigt en stjerne eller to ekstra på Trustpilot for dette). For ifølge persondataloven har man nemlig ret til at sige definitivt "nej tak" til telefonsælgere. Tilmeld dig og du slipper for at sige "nej tak" for Gud ved hvor mange gange mere.
Jeg blev kontaktet telefonisk af en sælger der ville pådutte mig et abonnement på Illustreret Videnskab, hvilket jeg frabad mig.
Ikke desto mindre sendte de mig et nummer af bladet alligevel, samt en opkrævning på 79,- kr.
Jeg gik straks ind på deres hjemmeside og annullerede abbonnementet for en sikkerheds skyld.
Alligevel sendte de mig yderligere et nyt eksemplar af bladet.
Idag modtog jeg så endnu en opkrævning hvor de hævdede at jeg skyldte 79- Kr., hvor de truer med rykkergebyr etc. Jeg har nu betalt det opkrævede under protest og for at undgå at komme i RKI.
Jeg synes godt nok det er mafialignende metoder Bonnier anvender og at de burde indklages for Forbrugerklagenævnet om brud på markedsføringsloven, samt god markedsføringsskik.(abb.44.560.352.05)
Elsebeth vond deze beoordeling nuttig
Jeg er også blevet ringet op efter til aften og tilbudt et prøveabonnement på Illustreret Videnskab. Sælgeren snakkede meget hurtigt, ville bekræfte min adresse og alt muligt. Jeg blev ikke direkte spurgt om jeg ønskede abonnementet.
Da det var umuligt, at få indført et ord, måtte jeg afbryde hende og flere gange gør det tydeligt for hende, at jeg ikke havde lyst, hvorefter hun blev meget fornærmet.
De har ringet næsten dagligt fra ukendt nummer tidligt om formiddagen i to uger, men grundet arbejdstider har jeg sovet på det tidspunkt. I dag var jeg så oppe så jeg kunne tage den.
Da jeg takkede nej til abonnementet, som ifølge sælgeren var enorm nemt at opsige, fortalte han at han kunne smide en mobillader som kunne alt muligt oveni. Da jeg takkede nej til det kunne han da også lige smide en BBC dvd-boks med i også.
Jeg sagde stadig nej og sagde at vi vist bare skulle stoppe nu. Bagefter læste jeg hvad andre har været udsat herinde og er glad for at jeg fik afvist ham.
Jeg forstår faktisk slet ikke, at denne virksomhed stadig eksisterer, da deres metoder bygger på dybt ulovlige handlinger.
Hold jer langt væk fra dem!
Kunde vond deze beoordeling nuttig
De er en flok svindlere og vil lyve så meget de kan for at få penge ud af dig. De giver aldrig op og forfølger dig på alle måder. At deres virksomhed er lovlig siger mere om danmark end noget andet. De burde virkelig forbydes. De har i flere omgange påstået jeg har købt ting jeg slet ikke har og kræve jeg betaler for det. De nægter altid at det er dem der fejler. De tager ganske vidst varerne retur, men så skal jeg jo betale porto og så er det jo alt sammen et fedt! Despiller bevidst på dette da de så håber man ikke sender retur. Hvorfor kan man ikke give dem 0 stjerner?
Kunde vond deze beoordeling nuttig
jeg har for 3 år siden abb på M magasin, Igemmen bonnier, Havde betalt og stoppede mit abb, men alligevel et 1 år efter sender de en regning og inkasso inlæg, jeg blir selvfølig skuffet, da jeg har betalt, men ringer dog til bonnier, sender kopi af den betalte regning.. og tror så nu det stoppet, et år mere og jeg får den selv samme regning ind af døren. nu med endnu en rykker på 150kr.. Nu er jeg ik kun skuffet men mere irreteret. Ringer igen. og får sendt samme kopi af regning til dem. Nu HER ET ÅR EFTER FOR SENDT DEN SAMME REGNING IND AF DØREN MED ENDNU EN RYKKER... hehehehehehe Og nu er jeg ik kun skuffet eller irreteret, men pisse fucking pissed..
Og ja inkasso indlæg på 350kr.. så i alt 750kr.. jeg fatter simpelhen ik bonniers kan blive ved.. jeg overvejer hårdt at betale de penge og mere til for at hyre en advokat, og ligge sag an imod dem.
Kan kun sige, lade være med at bestile noget hos dem. de er bonder fanger af største grad.. de bure blivet sat i kontant eller bag tremmer
Selvom man ringer og opsiger, skriver og opsiger er det nærmest umuligt at komme ud af sin aftale om abonnement på Penge og privatøkonomi. Vi har forsøgt i tre måneder uden held. Bladet bliver ved med at komme. Sammen med nye tremåneders opkrævninger. Det er virkelig et useriøst firma. Og PISSEirriterrende at skulle bruge så meget tid på dette - Bonniers skam jer.
Valgte at opsige mit abb. i September måned, hvor jeg blev tvunget til at afslutte min saldo hos Bonnier. Den var i minus med et par hundrede kroner, hvilket sikkert var rigtigt. regningerne er jo ikke ligefrem nemme at genneskue, grundet det åndsvage 3 uger system.
Efterfølgende bliver bladet ved med at dumpe ind i postkassen. Da jeg så ringer til kundeservice, får jeg af vide at det da var en valgfri option om jeg ville have 3 måneder mere. Gu var det ej, jeg kunne ikke opsige mit abbonoment uden at betale denne sidste gang.
Ufatteligt at de får lov, aldrig mere vil jeg have noget fra dem.
Jeg har for flere år siden abonneret på Illustreret Videnskab - et rigtig spændende magasin, som jeg desværre aldrig nogensinde i hele mit liv kommer til at købe igen.
At blive ringet op stort set hver eneste dag - nogle gange flere gange om dagen - er bestemt ikke en måde at få kunder på. Det er rent ud sagt skide irriterende at blive kimet ned i tide og utide med ukendt nr., når man tilmed har frabedt sig om at blive kontaktet nogensinde igen! Ikke mindst fordi jeg nægter at tage telefonen ved ukendt nr., fordi jeg frygter, at det er dem, og derved er gået glip af vigtige opkald fra andre personer.
Hvordan slipper man af med dem? Er der ikke regler for, hvor mange gange man ugentligt kan blive ringet op? Det grænser til personforfølgelse og telefonterror og har nu stået intensivt på i over 6 mdr.
Jeg vil opfordre alle, der overvejer at abonnere på deres magasiner, til at købe dem i kiosken i stedet for - selvom det umiddelbart er lidt dyrere, er pengene godt givet ud og din livskvalitet vil ikke dale for hver gang din telefon ringer med ukendt nr.
Jeg har før haft et Illustreret Videnskab abonnement som jeg har opsagt. Alligevel bliver jeg kimet ned flere gange ugentligt fra et ukendt nummer af telefonsælgere fra Illustreret Videnskab, selv om jeg flere gange har takket nej.
Hvordan bliver man fjernet fra listen!?
H.Z Dinsen. vond deze beoordeling nuttig
Jeg bestilte i tidernes morgen et abb. på 3 x I Form, tilhørende en velkomstgave som var en MP3 afspiller. Jeg modtog det første blad med tilhørende regning og betalte den. Jeg modtog aldrig min velkomst gave, på trods af at jeg gentagende gange kontaktede I Form og rykkede for dette. Jeg opsagde desuden også mit abb. på I Form ca. 2-3 uger efter at have modtaget det første blad. Efter det 3. blad, som jeg jo havde betalt for, modtog jeg ikke flere blade, hvad jeg ved af, jeg flyttede nemlig fra adressen kort efter, og har ikke modtaget omadresserede I Form blade på min nye adresse. Desuden havde jeg jo også opsagt mit abb. så om I Form ved en fejl fortsat har sendt blade ud, ved jeg ikke, da jeg ikke har nogen kontakt til de mennesker som nu bor på min tidligere adresse.
Så egentlig er det I Form/Bonnier som skylder mig en MP3 afspiller, som jeg har betalt for.
Det er simpelthen UMULIGT at slippe af med Advis A/S - jeg fik dog tilbudt at jeg kunne betale 300 kr, og så ville ADvis A/S lukke sagen - men hvorfor i alverden skal jeg betale penge for noget jeg aldrig har fået... Det har jeg jo gjort en gang allerede - ved at betale for 3 blade + MP3 afspiller, uden at MP3 afspilleren nogensinde dukkede på.
Mit råd til alle er:
HOLD JER VÆK!!!!
Så mange skriver det allerede. Bonniers metoder er under al kritik. De bruger både salgs- og hverve-metoder, der ikke er almindelige i stuerene kredse, og de er ikke til at komme af med igen.
Engang købte jeg ellers jævnligt Illustreret Videnskab i løssalg, men jeg er simpelthen blevet så træt af dem, så jeg nu aldrig køber det mere, for i det mindste at straffe dem lidt for konstant at ringe til mig - uanset at jeg hver gang beder dem fjerne mig fra deres telefon-spam-liste.
Jeg har haft abonnement på flere forskellige af deres blade igennem årene, og jeg kan slet ikke genkende de mange dårlige anmeldelser..
Jeg har altid modtaget velkomstgaver indenfor rimelig tid, og der har aldrig været problemer ved opsigelse.
Min begrundelse for opsigelse har som regel været at jeg synes abonnementet bliver for dyrt, når velkomsttilbudet er udløbet, og man skal til at betale normalpris.
Det eneste negative jeg kan sige, er at de har nogle irriterende telefonsælgere.
Min far abonnerede på bladet 'Digital Foto' som er et fint blad.
Der begyndte så at kommet 2 blade af Digital Foto (helt ens) ind af døren. Så besluttede vi os for at opsige det. Konsulenten lød forstående da vi ringede og tilbød os et nyt abonnement - hvor vi takkede nej tak. Konsulenten og jeg blev enige om at betale det resterende som stod på kontoen.
Efter omkring 2-3 måneder er der nu kommet en rykker ind af døren med et beløb som er over det vi aftalte + et rykkergebyr.
Når jeg prøver at logge ind på hjemmesiden eller prøver at opsige uden for åbningstid for jeg at vide at abonnementsnummeret ikke eksistere.
Hold jer væk fra dem!
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.