[REPLY]
Valt vaak tegen, beetje slechte goedkope kwaliteit.
Service wel prima.
Mijn ervaring is dat zij vrij snel en netjes leveren. De kwaliteit is echter zeer matig en sommige foto's zijn zeer misleidend. Na 2 keer kleren te hebben aangeschaft ga ik liever naar andere onlinestores.
Een zeer fijne webshop met een groot aanbod en uitstekende prijzen.
Deze site is echt slecht
Levering duurt veel te langen heel vaak zijn artikelen uitverkocht .
Duidelijk aan vernieuwing toe en betere service is ook een must !
Zeer goedkope artikelen. Alleen zijn er veel artikelen uitverkocht kan beter.
pasgeleden wilde ik vitrages bestellen, en wat ik ook aanklikte, op de site stond het gewoon voldoende op voorraad, maar ineens stond bij het afrekenen dat het betreffende artikel niet op voorraad was.
dit was bij zeker 6 verschillende artikelen het geval, en dan raak je toch wel gefrustreerd. geen fijne site dus, wel goedkoop.
Al veel gekocht. Geweldige kleding voor weinig geld
Teruggezonden pakketten raken zoek.
B lijven aanmaningen sturen omdanks dat er al tijdig betaald is.
Bij terugzenden van een pakket worden de verzendkosten niet gecrediteerd.
Dit laatste is in dtrif mey Europese wet- en regelgeving
Iedereen thuis (4 personen) koopt er geregeld. De prijs is buiten concurentie en de kwaliteit van de kledij is meer dan OK.
ik hou niet van winkelen maar wel van vrouwelijke kleding en die vindt ik hier genoeg voor een prima prijs
Ik heb nu al meerdere malen iets besteld bij bonprix en tot nu toe enkel goede ervaringen. Snelle levering, goede kwaliteit
Omdat ik niet graag met de auto de stad in rijd, bestel ik graag grote artikelen voor de woning bij Bonprix (oplegmatrassen, lampen, stoelen, rolgordijnen). Ik vind de prijzen hier heel goed, maar ook de kwaliteit. Ik hecht niet zoveel aan supersnelle levering, dus ik kan de klachten van de andere schrijvers niet delen. Voor grote maten hebben ze ook ontzettend veel keuze, bij dames en heren. Wij bestellen hier voor het hele gezin.
Levertijd schrikbarend lang! Dan heb je toch geen zin meer in dat leuke truitje waar de kwalireit ook nog eens waardeloos is. Kadobonnen?
Forget it! dan moet je binnen afzienbare tijd iets nieuws bestellen anders zis je tegoedje gewoon foetsie!
NOOIT IETS BESTELLEN DAAR!!!
Als ik 3.5 sterren kon geven had ik dat gedaan.
Reeds drie keer bij Bon Prix een bestelling geplaatst. Alle drie de keren duurde het redelijk lang voor de bestelling binnen was, rond de twee weken. Als internetshopper wil je je spullen gewoon snel binnen hebben, zeker als er "op voorraad" bij een artikel staat verwacht je het binnen (maximaal) 5 werkdagen wel in huis.
Aan de andere kant waren de spullen wel tiptop in orde. De kleuren kwamen prima overeen met de kleuren op de site vermeldt, de maten waren perfect (kleding). Alles was ook zeer goed verpakt.
Bestel hier dus met een gerust hart je kleding/spulletjes, tenzij je haast hebt! ;)
Ik heb 8 dagen geleden een bestelling geplaatst. Binnen 7 dagen zou geleverd worden maar ik heb zojuist van de klantenservice gehoord dat het nog wel een week gaat duren omdat het om een grotere bestelling gaat. Dan heeft het magazijn meer werk om het bij elkaar te zoeken. Volgens mij klopt er iets niet met de organisatie van het magazijn. Het geld werd overigens wel onmiddellijk afgeschreven.
Bij de klantenservice werd is zeer vriendelijk geholpen.
Helaas bestaat niet de mogelijkheid rechtstreeks met bonprix te mailen.
ik ben benieuwd naar het product.
Keuze uit veel dingen. Wel is het niet erg mooi voor jongeren. De levering laat erg lang op zich wachten. Na 3 weken heb je hem een keer binnen. Dan weet ik al niet meer wat ik heb besteld. Geld terug storten duurt ook erg lang. eind van de maand is het pas ofzo tenzij je een te grote bedrag hebt krijg je het in meerdere keren terug. Wanneer het niet leverbaar was en je het het wel besteld doen ze wat anders in de doos wat niet erg mooi is. Ook staat er soms op de site andere foto's en titels bij de producten die ze leveren. Wel is het goed dat ze het meteen komen ophalen wanneer je ze belt met een datum.
ik had telefonisch gebeld voor het afhalen van een pakketjes,dit haalden ze niet op. Ik heb weer gebeld voor een nieuwe dag werdt het weer niet opgehaald. nu voor de derde keer een dag geplant voor afhalen ben benieuwd.
Helaas al 2x meegemaakt dat een levering erg lang op zich laat wachten.
Maar wat je meestal besteld is goed,heb zelfs een keer laarzen besteld,zaten perfect.
Ik heb al jaren artikelen besteld zowel telefonisch als online.Met vif dagen heb ik altijd alles in huis.Is het niet op voorraad dan krijg je schriftelijk dit te weten,en kun je eventueel iets anders bestellen.Tot nu toe is dat nog maar
twee keer voor gekomen.Medewerkers zijn altijd even vriendelijk en correct aan de telefoon.Daarnaast hanteren ze ook nog de laagste verzendkosten,
die je ook nog voor de helft terug krijgt,wanneer je de artikelen behoudt.
Andere postorders presteren het om de bestelling pas 2 maanden later
af te leveren.(Dan is het seizoen al weer voorbij!)
Dus Wehkamp,Otto en Neckermann ten spijt,ik ben nu Bonprix-fan!
Af en toe heb ik de medewerkers persoonlijk aan de lijn,en dan ben ik
ook niet beroerd om weer een complimentje uit te delen.Want alleen
maar met kllachten aan de lijn hangen,groeienzij ook niet van.
als het uitverkocht is, dan komt nooit binnen. volgens mij moet duidelijk voorraden berekenen