[REPLY]
Alle varer var som forventer udfra beskrivelse og fotos. Handler her igen næste gang!
Snabb leverans. Väldigt bra och framför allt snabb hemsida som fungerade perfekt (till skillnad från många andra leverantörers). Varorna upofyllde mina förväntningar, jag blev väldigt nöjd. Kanske för att bilder och info är perfekta. Ja, jag är nöjd. Och har beställt från boozt mer än en gång!
So many things and clothes to choose from, and many prices.
I love that my stuff arrive only 2 days later.
This is absolutely my favorite online shop :-)
Teen vaatesotokseno jatkossa mieluiten Boozt.comissa, koska se on niin vaivatonta. Internetsivusto on selkeä käyttää ja vaatteet ovat siellä hyvin esillä. Ostaminen oli helppoa, tilaus tuli nopeasti perille ja laskutavoissakin on vaihtoehtoja. Muutama tuote meni palautukseen liian ison koon takia, mutta muuten perilletullut paketti oli todella mieluinen ja vastasi odotuksiani.
Lättförståelig hemsida med snygga kläder för den modeinriktade... Fräscht inspirerande och helt enkelt beroendeframkallande!! Kul sida!
It says 1-2 days of delivery, but I will say it should say 2 days of delivery.
Thanks, just perfect.
Ystävällinen palvelu pelaa, tuotteet toimitetaan suht nopeasti, palautuksen yhteydessä rahat tilillä heti. Ainoastaan tuotteiden esittelyssä olisi toivomisen varaa, mittoja enemmän, esim. paidan pituus koossa se ja se.
Jeg synes de Boost har veldig stort utvalg.
Spesielt liker jag at de selger Desigual
Finner du ikke det perfekte antrekket? Har du prøvd Boozt.com?
Fri frakt, riktig omtale av str, men litt misvising i forhold til farge på en kjole.
Jeg var fuldt tilfreds med min handel og ekspeditionen..:)
fik varen hurtigt, dog var varen ikke som jeg forventede den af billederne ..
Lättanvänd hemsida och stort utbud. Jag kommer rekommenderar denna sida till vänner.
Tuote saapui postiin luvatussa ajassa ja vastasi odotuksiani.
Dette er en nydelig kjole, godt og stødig stoff. Bare så synd at den var altfor kort til meg. Er 1,69 og den rekker meg midt på låret. Kan anbefales til kortere damer. Det ble retur på meg.
Rask levering. Riktig vare og størrelse! Jeg bestilte vel kl 12 og dagen etterpå klokka 1730 var pakken på butikken! Superraskt! Veldig god oppfølging med epost som opdaterer deg på hva som skjer med pakken din
Det er gått nesten to uker nå og varen er enda ikke kommet.
Grei og oversiktlig nettside, kjapp levering :-)
Boozt.comista löytyy laaja valikoima vaatteita ja kenkiä. Tuotteet saapuvat vain muutamassa päivässä. Plussaa myös se, että toimituskuluja ei ole laisinkaan jos tilaa yli 49 eurolla. Mutta aina välillä tuo 49 euroa tuntuu liian suurelta, koska boozt.comilta saa vaatteita niin edulliseen hintaan. Välillä harmittaa myös se, että aina (välillä) kaikista kivoista vaatteista on oma koko loppu.
Nettisivut loogiset ja toimivat. Hakemani tuotteet löytyivät helposti. Hyvä valikoima tuotteita!! Sain juuri sen tuotteen, kun olin halunnut!! Palvelu oli myös todella nopeaa ja sain tilaamani tuotteet hyvinkin nopeasti!!
Super koncept. I mine øjne differentiere de sig virkelig med gratis fragt + retur. Jeg har tidligere returneret produkter, og det gik smooth og smertefrit.
Jeg har endnu ikke været skuffet, og har efterhånden shoppet hos boozt.com rigtig mange gange.
Altid god service at hente
Jeg har kjøpt to Desigualtopper på Boozt. Den ene kom med varemerkelappene på og var ny og fin med stivelsen som brukes på nye plagg intakt. Den andre var et byttet plagg. Ikke bare manglet den lapper, men den var åpenbart brukt og vasket. Jeg har valgt å beholde den brukte toppen fordi den var den eneste som fantes i modellen, men jeg føler meg likevel lurt fordi jeg har betalt full pris for et brukt plagg.
Jeg bestilte sent onsdag aften, og varerne blev leveret det aftalte sted fredag. Forsendelsen var pakket godt ind, så varerne var godt beskyttede. Der lå en retur-seddel ved, inkl. betalt forsendelse, hvilket jeg ikke havde forventet - men det er også irrelevant for mig i dette tilfælde, da jeg klart beholder det jeg bestilte. Begge varer var præcis som forventet på baggrund af billeder og beskrivelse på webben. Jeg ville ikke tøve med at handle hos Boozt.com igen.
Everything went smoothly. I have no complaints!
Fast delivery, good quality of products and total satisfaction in customer service!