We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bouwshoponline.nl Beoordelingen

Bouwshoponline.nl Logo
Klanten zeggen: »Ze doen wat ze beloven.« »Nette prijzen en perfecte levering« »Snel, betrouwbaar« 49
Goed
8.8 van 10

49 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (49)

Ze doen wat ze beloven.

Ze doen wat ze beloven.
Vind je niet overal meer.
Kan ik iedereen aanbevelen.

Featured review of Bouwshoponline.nl

uitstekende klantenservice

Bestelling geplaatst en na 2 weken nog niets ontvangen.
Mailtje gestuurd om te informeren naar de verwachtte levertijd, deze bleek 2 maanden te zijn, maar kreeg meteen de mogelijkheid om de bestelling om te zetten naar een ander vervangend duurder artikel, zonder bij te hoeven betalen.
Na omzetting van de bestelling binnen 2 dagen geleverd.

Bouwshoponline.nl

Nette prijzen en perfecte levering

Bestelling binnen twee werkdagen in huis. Prijzen zijn scherp vergeleken met andere internet aanbieders

Snel, betrouwbaar

Fijne service, prima site

• av
  • Geverifieerde koper

Compleet assortiment, snel en punctueel geleverd.

Compleet assortiment, snel en punctueel geleverd.

goed alternatief voor bouwmarkt

Breed assortiment met handige zaken. Vooral de snelle levering en het gratis bezorgen (helaas alleen in de maand mei) waren een prettige verrassing

Bouwshoponline.nl

Prima bedrijf met snelle en goede service.

Prima en snelle service.

Snelle en goede service

Wat ik besteld had, was snel en goed verpakt in huis!

Bouwshoponline.nl

Praktische webwinkel met een prima service en snelle verzending.

Alles wat je van een webwinkel kan verwachten.
Een prima service en snelle verzending.

bankdragers

Goede en snelle levering. Goede kwaliteit

vlotte levering

De onderdelen bleken toch niet allemaal op voorraad, hierdoor kwamen ze in 2 apparte zendingen (2e gratis). Zo was ik toch snel geholpen.

• remco
  • Monnickendam, NL
  • 1 Beoordeling

alles naaar volle tevredenheid en goed bereikbaar.

spullen besteld, snel gekregen. 2 x fout gemaakt van mijn kant. 2 keer door hun opgelost.

(per ongeluk verkeerde adres opgegeven. daardoor pakketje retour gestuurd. toch zonder extra kosten gauw op het juiste adres gekregen)

Prima service

Bij mijn bestelling was een verkeerd onderdeel geleverd. Dat werd direkt en kosteloos nagestuurd. Super!

Prima service!

Eveneens voor het eerst besteld, vlotte en correcte levering!
Website is duidelijk en overzichtelijk, niets op aan te merken!

gewoon zoals het hoort

1e keer besteld alles keurig geregeld en netjes op tijd afgeleverd

Groeten

Goeie ervaring

Voor het eerst daar besteld, als 1 van de weinige sites voor het bestelde artikel ,een wc deurslot, duidelijke info welke type, links of rechts draaiend of universeel, en hoe je het moet bepalen voor links of rechts, afstanden en hoogtes.
Dat is wat je wilt goeie info en foto`s juist als je niet erg thuis bent in bepaalde artikelen.
Ook snelle afhandeling m.b.t. betaling en verzenden.

Gewoon goed!

Ik heb hier al meerdere malen wat gekocht en ik kan niets slechts zeggen over zowel de kwaliteit als de prijs.

Gewoon goed!

ronduit grandioos

Kwam voor de eerste keer terecht bij Bouwshoponline,je kunt hier werkelijk alles kopen wat je maar wilt,je kunt hier als particulier terecht,en dat kun je bijvoorbeeld bij de bouwshop in Ede niet.Evert.

• Jan
  • oldenzaal, NL

Tevreden

Zeer tevreden zowel aanbod informatie en levering.

Opmerking:
Misschien zou je de secu strips no 2 de gaten kunnen verzinken, ziet het er allemaal nog mooier uit met de verzonken schroeven.

Mvg,
Harry

Snelle service

Kreeg bericht dat de levering even uitgesteld was omdat het niet op voorraad was. Zou pas halverwege de volgende week geleverd worden, maar had het toch na 1 dag extra op zaterdag al in huis.

Nijenhuis Woningonderhoud

Snelle levering en goede prijs.

Henk Brokmann Almere

Super snelle levering, prijs kwaliteitverhouding redelijk in verhouding.

• Jaap
  • Poortugaal, NL

Wederom waardering

De bestelling werd wederom snel geleverd (1 dag later). Goed verpakt en voor een erg vriendelijke prijs.

Prima

Uitgebreid assortiment. Prijs / Kwaliteit is goed.
Verder een snelle levering van de bestelling.
Kortom: Prima

Zeeeeeeeeeeeer tevreden.

Een snelle en correcte levering, en een hele scherpe prijs!!

Bouwshoponline.nl

beste prijs en uitstekende service en snelheid van leveren!

Van alle internetaanbieders echt de beste prijs. Ook na een vraag per mail nog dezelfde dag antwoord gekregen. 1 dag levertijd. Aanrader!

M.P.Witte

Nette prijs en correcte levering. Zoekfunctie op de site is verre van gebruikersvriendelijk. Als je deze hobbel genomen hebt is de rest dik voor elkaar.

Bouwshoponline.nl

Zeer snelle levering van de producten

Zeer snelle levering van de producten die 100% aan de verwachtingen
voldeden
Ga zo door!!

Zeer tevreden

Goed product, netjes en snel geleverd

Bouwshoponline.nl

Prima, niks op aan te merken

Snel geleverd en overeenkomstig hetgeen besteld was.

Een fijn bedrijf

Heb al een aantal keren wat besteld en moet zeggen dat de prijs prima is ;het netjes word afgehandeld en op tijd word geleverd!
Ga zo door Bouwshop ;-)

Vrgr,

Jeto Klusbedrijf.

• René
  • Zoetermeer, NL
  • 2 Beoordelingen

Probleemloze levering

Bij Bouwshoponline een accuschroevendraaier besteld. Bouwshoponline kwam voor dit product als voordeligste aanbieder naar voren bij Kieskeurig.nl. De bestelling is vlot en probleemloos afgewikkeld.

Bouwshoponline.nl

keurige afhandeling na annulering van mijn kant

Na een bestelling te hebben geplaatst (en betaald) wilde ik deze toch annuleren. Dit was geen enkel probleem en na kort mailcontact kreeg ik keurig netjes mijn geld teruggestort.

Als ik een volgende keer materiaal nodig heb, zal ik zeker Bouwshoponline.nl bezoeken

Zeer snelle levering

Mijn bestelling is sneller geleverd dan ik had verwacht.
Alles was compleet en correct.
Ook de gratis levering heb ik inmiddels ontvangen.
Ben kortom zeer tevreden met Bouwshoponline.

Slechte service

Ten eerste duurde het lang voor mijn bestelling werd geleverd.
Er was een artikel niet op voorraad, maar de rest had wel direct geleverd kunnen worden. Vooraf had ik gevraagd of dat een probleem was. Dat was het niet.
Bij de levering zouden een montagebeschrijving en hulpstukje geleverd worden. Dat het vergeten was, kan natuurlijk gebeuren.
Zelf na herhaalde email hierover kreeg ik geen reactie.

prima

Duidelijke aanbiedingen op de site, gemakkelijk bestellen en correcte levering.

Uitstekend geholpen..

Er bestaan dus gewoon nog winkels waar klanten met respect en kundig geholpen worden. Bouwshoponline heeft bij mij een uitstekende indruk achtergelaten. Alles werd op tijd geleverd en ben voorzien van goed advies.

Een aanrader, ik heb mijn shop gevonden voor gereedschap en ijzerwaren.

Succes, en een scherpe prijs
Gr. Tim (ingelogd op naam van mijn vrouw..)

Bouwshoponline.nl

Snelle levering en een goede prijs

Ik heb een Stanley Fatmax gereedschapskist gekocht. Via google bij diversen leveranciers terecht gekomen. Bij Bouwshoponline besteld voor de laagste prijs en de volgende dag werd mijn nieuwe gereedschapskist al aan de deur afgeleverd. Top

Goede service, snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling en ik kom ongetwijfeld snel terug voor een volgende.

• Bruno
  • Nieuwveen, NL
  • 1 Beoordeling

Een van de betere internetshops!

Ik bestel regelmatig via internet, en voor de 4e keer bij Bouwshoponline.nl.
Wat mij betreft hoort deze shop tot de betere soort.
Vooral de site blinkt uit.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten