[REPLY]
Dit bedrijf zorg ervoor dat je GEEN waar voor je geld krijgt, Oplichters zijn het, wel eerst je geld afhandig maken, en dan te horen krijgen op een bandje dat ze failliet zijn!
Zeer tevreden over de aanschaf van een complete badkamer en cv installatie.
Garantie melding van de ketel na enige tijd prima opgelost.
Bestelling werd snel geleverd, goede telefonische adviezen.
Een product bleek tijdens transport beschadigd, dit werd gelijk opgelost en een vervangend product werd snel geleverd.
Aanrader!
Mijn bestelling bij Bouwsuper.nl werd maar voor de helft geleverd. Helaas kon Bouwsuper niets voor me doen, het was niet hun schuld zeiden ze. Diezelfde dag (vrijdag) de rest leveren kon niet meer. Ik zou de volgende werkdag, zijnde maandag, als eerste aan de beurt zijn. Dat je mensen klaar hebt staan om een weekend te helpen met verbouwen, was mijn probleem. Ook die maandag werd de bestelling niet geleverd. Bij Bouwsuper hebben ze werkelijk niets gedaan om het op te lossen. Ik moest voortdurend zelf bellen naar Bouwsuper, toen er voor de 2e keer niet geleverd was, weigerden ze bijvoorbeeld een extra wagen in te schakelen. Ze zeggen voortdurend begrip voor je te hebben, maar er komt geen oplossing. Je kunt het echt zelf uitzoeken. Dom genoeg had ik alles netjes vooruit betaald, wat voelde ik me een ezel. Mijn advies: bestel niet bij Bouwsuper.nl