[REPLY]
Snelle levering van Deal boxers, grote keuze en 10% korting
De merken en producten zijn van goede kwaliteit. Zelf ben ik erg fan van de Sapph boxer shorts!
Service is erg goed, heb een nieuwe boxershort mogen uitzoeken toen mijne met de was gelijk al kapot was! Super service!
Ik kom hier zeker terug!
u zet uw bedrijf 'snel' neer, niet alleen qua levering maar ook door een goede overzichtelijke site. Daarmee onderscheidt u zich van andere bedrijven.
Ik heb nu twee keer besteld via deze webwinkel en heb hier goede ervaringen mee. De prijzen zijn oke en de bestelling wordt dezelfde dag nog opgestuurd.
Beste Florent,
Goed om te horen dat je zo tevreden dat je opnieuw bestelt bij www.boxershorts.nl.
Shopmanager
Informatie was 100% correct.
Levering was prompt en correct.
Beste Klant,
Goed om te horen dat je zo tevreden bent!
Tips over hoe het nog beter kan zijn altijd welkom.
Shopmanager
Ik heb in korte tijd 3x een bestelling van boxershorts gedaan; 2x een pakket van 10,en 1x een pakket van 5 boxershorts.
Ik hoopte, en heb dat ook meegedeeld aan de klantenservice, of ik allemaal verschillende boxershorts zou krijgen (daar ik er 25 besteld had, was dat best moeilijk maar ze gingen hun best doen) en voila zie daar: ik heb 25 boxershorts binnen gekregen met allemaal een andere print erop. in 1 woord: SUPER!!
Beste Tox,
Heel fijn dat je zo tevreden bent!
Shopmanager
Bij Boxershorts een bestelling geplaatst n.a.v. de Groupon actie.
Ik kwam er achter dat ik een kortingscode niet kon gebruiken en dat er wel verzendkosten in rekening gebracht werder terwijl dit conform de Groupon voorwaarden niet het geval zou zijn.
Ik heb de klantenservice gebelt, hier werd verteld dat ik gewoon moest bestellen en de te veel betaalde kosten terug gestort zouden worden.
Na het plaatsen van de bestelling werd dit ontkend. Na twee emails gestuurd te hebben uiteindelijk toch een deel terug.
Maar netjes was dit zeker niet!
Sinds jaren mijn favoriete site om boxers te bestellen. Goede uitbreiding met de shirts en tassen.
Tox vond deze beoordeling nuttig
goede communicatie, maar het boxershort wat ik gekocht had, was niet meer leverbaar.....
Mooie Puma boxer shorts,maat valt ook goed zoals Xl hoort te vallen.(niet te klein of groot)
gemakkelijke, overzichtelijke site.
Wat me opviel aan de site was dat hij erg makkelijk en overzichtelijk was opgebouwt met de merken, keuzes en de maat voeringen. En wat ik zeer fijn vond was de zeer snelle levering via postnl
Deze verkoper is een aanrader. Prima kwaliteit en lekker snel binnen.
Ik ben tevreden over het product, en de verzending..lekker snel
Voor een leuk bedrag 4 boxershorts besteld die de volgende werkdag ook al geleverd waren.
Bestelling is snel geleverd en professioneel verpakt. prima shop dus.
Jammer dat 1 van de shorts de naad van het elastiek midden in de tekst viel die op het elastiek stond, hierdoor komt dit wat knullig over. Maar om hiervoor nu de boxershort terug te sturen vond ik nogal ver gaan. Maar in de winkel zou ik het niet kopen.
Snelle bezorging, netjes afgeleverd tegen een scherpe prijs
De bestelling was supersnel in huis, alles prima!
Dit adres kan ik iedereen aanraden!
Vrijdag voor Kerst besteld en zaterdag al geleverd. Snelle levering dus. En product is van mooie kwaliteit
De bestelling werd snel verwerkt, ik had het pakketje de volgende dag al in huis. En dat vlak voor kerst!!
bestellen, betalen, andere dag ontvangen
Geweldig! Snelle bezorging voor een goede prijs en geen verzendkosten!
Ruime keuze voor het bestellen van ondergoed e.d.
vlotte levering,goed product,
Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen en mijn bestelling was op tijd.
Ik heb niks te klagen. Werd netjes opgebeld toen ik een foutje had gemaakt met opgeven van mijn adresgegevens.
Al jaren bestel ik mijn boxershorts en t-shirts via Boxershorts.nl. Inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige webshop. Dit is naar mijn idee ook gepaard gegaan met een verhoging van de prijzen. Waar ze voorheen vaak de goedkoopste waren is dit momenteel lang niet meer het geval. Desondanks krijg je absoluut waar voor je geld. Betrouwbaar en meestal een snelle levering!
Mijn laatste bestelling is gedaan zo'n twee weken voor kerst, een drukke periode. Niet alle producten bleken op voorraad te zijn en ik ben hier keurig per mail over geinformeerd. Al met al heeft deze levering een week langer geduurd dan gepland. Zeer frapante timing hierbij was dat ik een dag later een nieuwbrief in mijn mailbox kreeg waarin ze groots aankondigen binnen 24 uur na betaling te leveren... bad timing!
Beste heer Knoop,
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review, dit waarderen we enorm. Graag wil ik ingaan op uw ervaring dat de prijzen gestegen zijn de afgelopen periode/jaren, omdat hier een goede uitleg voor is. BoxerShorts.nl volgt namelijk de adviesverkoopprijs die de merken ons meegeven. Bij veel merken zijn de prijzen de afgelopen maanden gestegen omdat met name het katoen duurder is geworden. We zijn blij dat u een vaste klant bent geworden, hopelijk mag dit nog lang zo blijven.
Van alle gemakken voorzien: geen verzendkosten, retouradres sticker, antwoordnummer, formulier en 100 dagen de tijd om terug te sturen. Niets wordt ontmoedigd, super! En lekker snelle levering! Juist daarom stuur ik niets terug! Bedankt!
Goed, al was het jammer dat in het pakket twee met dezelfde print zaten(identiek)
overzichtelijke website
goede kwaliteit
snelle service
Voldoende keus, snelle levering
Bestellen is eenvoudig en het wordt op tijd en volgens bestelling geleverd!