We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (392)

Beoordeling door bevestigde koper

product werd snel bezorgd.

Waarom een doos gebruiken, als je maar een boxer verstuurt? Kan toch ook in een envelop? Dat is goedkoper.

Goedkoop & goed

Zeer goede kwaliteit en goed verpakt en snel verzonden
De volgorde keer bestel ik hier weer

Lekker snel bezorgd!

Inderdaad: vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Dat werkt.

Beoordeling door bevestigde koper

tot nu toe niet teleurgesteld

Het aanbod is toegenomen en mijn merk DEAL is steeds voorradig en bestellingen worden snel geleverd.

Snelle bezorging

Bestel/selecteer/winkelwagensysteem mag wel odner de loep worden genomen.
Voorraadstatus niet duidelijk..
Voor de rest goede prijzen en snel bezorgd.

Triest

Had 3 maten L besteld, en kreeg een M, L en XL.

Beoordeling door bevestigde koper

Gekregen wat ik had verwacht

Prima materialen tegen schappelijke prijs. Snelle levering in degelijke verpakking.

Zeer ontevreden

In de bestelling van 5 boxershorts zaten 2 overjarige kerstshorts met een wanstaltig design. Ik zou die graag ruilen; iets anders is is snel smaakvoller. Ik zou het op prijs stellen als u hierop actie onderneemt.

Beoordeling door bevestigde koper

Wat een supersnelle service !!!

Wat een supersnelle service !!!

past

na een paar wasbeurten beter /soepel

organisatie doet niet wat het beloofd, eindelijk na 13 dagen bestelling binnen

op 18 april bestelling geplaatst, maar op 19 april de bestelling niet in huis.... ik heb gebeld... medewerkster gaf aan dat een artikel niet voorradig zou zijn, kan gebeuren dacht ik. artikel zou worden gecrediteerd en de bestelling zou alsnog worden verzonden. op 28 april echter nog steeds niets ontvangen, telefonisch was de organisatie niet bereikbaar, toen maar een mail gestuurd. eindelijk, mijn mail is goed opgepakt door medewerker bvdb! hij heeft de bestelling verstuurd, met de in eerste instantie gecrediteerde artikel, welke toch op voorraad bleek te zijn. bedankt bvdb!
maar zonder acties van mij vraag ik me af of ik de artikelen ooit wel zou hebben ontvangen, nu dus na 13 dagen gelukkig toch nog...

Beter dan verwacht.

Eenvoudig bestellen, betrouwbaar online betalen en snel in huis!

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle levering en goed geregeld

De site is makkelijk en over zichtelijk.
Bestellen gaat snel
En de verzending werkt ook top

Dus voor mij een top webshop.

Beoordeling door bevestigde koper

Elke keer weer goed en snel

Supersnel geleverd en altijd goed!!

EEN FANTASTISCH ARTIKEL

IKI MOET ELKE DAG OPNIEUW VECHTEN MET MIJN VROUW OM EEN MOOIE boxer AAN TE TREKKEN EN DAT DUURT ALTIJD MAAR HEEL ERG short!!!!

Goede Site, Leuke Akties

Jo gozer,

Als je nog wat geile broekies moet, kijk dan even hier: boxershorts.nl (vooral de DEAL zitten lekker)

De 5 voordelen van boxershorts.nl

1. Snelle service
2 . Ruime keuze
3. Scherpe prijs
4. Duidelijke website
5. Vlekkeloze betaling

Ga zo door!

Goeie snelle levering en kwaliteit zeker een aanrader

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld, duidelijke bevestiging en snelle levering

Beoordeling door bevestigde koper

Goede en snelle service van een net verpakt product

Ik ben blij met de aankoop. Deze was snel en netjes verpakt geleverd. Hier ben ik erg blij om.

Beoordeling door bevestigde koper

makkelijk snel en perfect geregeld volgende dag in huis

goede overzichtelijke site,makkelijk bestellen volgende dag in huis.aanrader

Beoordeling door bevestigde koper

M'n boxershorts zitten heerlijk, en de bestelling was supersnel binnen.

Super boxershorts gekocht bij boxershorts.nl echt een aanrader!!

Beoordeling door bevestigde koper

Zonder gezeur de juiste boxershorts in huis

Makkelijk te zoeken en te bestellen. Binnen enkele minuten was het geregeld en een dag later kreeg ik ze in huis. Ik ben zelf niet zo van het off-line winkelen en webwinkels zoals deze zijn voor mij een uitkomst.

Er is wel een minpunt. In de tekst op de homepagina heeft men het over een kortingscode die je kunt invullen en dan krijg je 5 euro korting, alleen deze code werkt niet.

Super website

Meerdere keren boxershorts besteld op deze site, goeie kwaliteit/prijs en daarbij snelle levering, meteen terugkoppeling via mail met bevestiging en factuur, ga hier zeker weer bestellen.... al met al top site.

Zeer tevreden

Snelle levering, precies het goede product tegen een zeer scherpe prijs. Prima zaak!

Beoordeling door bevestigde koper

Perfect servic, en niet te duur.

Jullie zorgen er voor dat de klant een goed overzicht heeft van de artikelen, en het bestellen is in 3 klikken gebeurd beter kan niet. De volgende keer als ik boxers moet hebben bestel ik zeker weer hier.

Prima

Ging als een zonnetje

Beoordeling door bevestigde koper

eerste aankoop en gelijk zeer goed

in de ochtend besteld en betaald de volgende dag keurig afgeleverd, ben zeer tevreden over zowel de aankoop als de afhandeling.

helemaal blij met boxershorts.nl

zoals de sterren zeggen toppie

Prima service!

De website is gemakkelijk en overzichtelijk, betaling is betrouwbaar en de levering volgens de aangegeven tijden. Kortom helemaal prima!

snel,goed en betrouwbaar

Hele fijne boxershorts, maar dat wist mijn zoon al. Fijn dat ik ze ook kan betalen door de forse korting.

Beoordeling door bevestigde koper

Mooie kwaliteit, zitten goed en snel geleverd !

Mooie site met hoge kwaliteit aan onderbroeken en nog snel geleverd ook !!!

Beoordeling door bevestigde koper

duidelijk, gemakkelijk en zoals het moet zijn

Na ontvangen van mail met aanbieding gelijk besteld, betaald en twee dagen erna ontvangen. Leuk dat er een korting wordt gegeven voor de volgende aankoop.
Ga ik zeker gebruiken.

Beoordeling door bevestigde koper

verkeerde levering en krijg geen reactie,

Ik heb 5 boxers besteld krijg er 4 in de juiste maat en een die al open is gemaakt en de verkeerde maat heeft. Nu wil ik hem terug zenden maar ik krijg geen reactie op mijn mail!!!!

!***LEUK!***LEUK!***LEUK!***!

Deze site kwam ik laatst tegen toen ik aan het surfen was. Gewéldig leuke boxershorts! Heb er een aantal besteld voor mijn man en zoontje, uiteindelijk was ik wel een paar centen lichter, omdat ik er best veel heb besteld, maar ze zijn stoer, zitten goed en je hebt iets aparts!

Goed geregeld, snelle service

En ze zitten nog lekker ook....

Beoordeling door bevestigde koper

Superprijs, snelle levering !

Nadat de bestelde maat niet leverbaar was, mailtje ontvangen met de mogelijkheden. Daarna supersnel geleverd !
Vooral de aanbiedingen zijn spectaculair.

snelle en correcte levering

Goeie overzichtelijke site. En een correcte en snelle levering. Dat laatste kun je niet van alle online winkels zeggen. Van harte aanbevolen dus!

Beoordeling door bevestigde koper

betrouwbaar, aan de prijs en snel.

mocht je dit soort boxer shorts willen hebben, wel een beetje kinky, moet hjer hier zijn. kleur en design.

Beoordeling door bevestigde koper

Mooi aanbod met een snelle levering zonder hoge kosten!

Deze site heeft een leuk en mooi aanbod. De kortingen zijn leuk, waardoor je een extra setje boxershorts koopt! En een dag later heb je de boxershorts in huis en ze zitten heerlijk! Voor een mooie prijs heb je een fijne boxershort!