We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (51)
Bpgames

Snel levering, tegen erg lage prijs.

Ik ben niet bepaald een fanatieke gamer, maar wanneer ik een game wil hebben bestel ik die vrijwel altijd via Bpgames.nl . Het spel snel leverbaar en de kosten zijn erg laag in vergelijking met andere aanbieders. Het spel wordt goed verpakt verzonden en ik heb het meestal al een dag later of op de relaese-datum in huis.

Bpgames

heldere website en snelle levering

heldere website en snelle levering. Niets op aan te merken

Bpgames

Goedkoop EN goede klantenservice!

Niet alleen goedkoop en vlotte bezorging, ook annuleren gaat heel soepel! Wou toch maar een speciale editie van Far Cry 3 (Insane Edition) die BP Games helaas niet had. Krijg meteen een mail dat hij geannuleerd was en het geld stond de volgende dag al op mijn rekening.
Als ik het bij de standaard versie van FC3 voor de PS3 had gelaten dan waren zij zeker het goedkoopst. Goedkoop EN goede klantenservice, een winnende combinatie. Ge-bookmarked onder mijn favorieten en een aanrader voor de toekomst en bij mijn vrienden en kennissen.

Snel en goedkoop!

Perfect. Komt de belofte na: 's middags besteld, de volgende dag, degelijk verpakt, in huis! Zo zou elke webwinkel moet zijn!

Snel en goedkoop

Woensdag middag Hitman Absolution bestelt. Donderdag al in huis. Ik zeg top! Netjes verzonden in een bubbeltjes envelop. Geen dure prijzen. Lekker goedkoop. Hier ga ik vaker bestellen!

Voor communicatie heb ik een 8 gegeven gewoon omdat de website er voor mijn ogen niet heel super professioneel uit ziet. Dat is mijn mening. En de website vind ik toch een soort van communicatie naar de klant toe. Voor de rest is het prima. Krijg netjes een mailtje als je bestelling is verzonden en aangemaakt.

Super!

Bpgames

Goede prijs, snel geleverd en keurig verpakt: zeer tevreden

Prijzen van games zijn netjes en de voornaamste reden van mijn bestelling aan deze winkel. Prijs van verzendkosten kan voor sommige games wel iets minder (7 euro ivm gewicht).
Levering was snel en met Track-and-trace code. Pakket netjes verpakt.
Laatste bestelling was Hitman Absolution (preorder), en werd 3 dagen voor release al geleverd! Mocht de service zo blijven dan bestel ik hier voortaan al mijn games.

Bpgames

Een prima prijs/kwaliteit verhouding met een geweldige service

Ik bestelde het computerspel Football Manager 2013 bij dit bedrijf. Dit was de eerste keer dat ik een game daar heb gekocht. Het is me uiteindelijk zeer goed bevallen.

De game werd bij mij thuis 1 dag eerder afgeleverd dan dat hij daadwerkelijk uit zou komen in de winkel. Bovendien was het spel prima verpakt wat zorgde voor een goede bescherming. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en ben van plan om er vaker een spel te kopen.

Dit bedrijf is een hele goede aanrader als je games nodig hebt.

Snelle service

Heb gister een spel besteld wat vandaag uit zou komen. Ik heb het spel nu op de deurmat liggen. Geweldig snel.

Supersnel met preorders

Een paar dagen voor release van Dishonored het spel besteld bij BPGames mede omdat ze goedkoopste waren en ik er eerder besteld had. Spel zou 12 oktober uitkomen en 's middags op 12 oktober lag hij ook al in de brievenbus, erg blij mee! Eerder ook games besteld bij BPGames, altijd snel!

Bpgames

deze site doet wat ze beloven

Goeie site, mijn bestelling was binnen 2 dagen bezorgd, de bezorgkosten vallen ook reuze mee. Kortom echt top.!!!!

F1 2012

Hoi,

k heb een paar dagen geleden F1 2012 ge pre-ordered bij BPgames en heb het vandaag netjes ontvangen op release datum, ik heb een mailtje gekregen toen het pakketje ingepakt en verzonden werd. Het is goed aangekomen en beschermend verpakt.
Naar mijn ervaring is deze web-shop zeker een aanrader!

snel bezorgt!

Duidelijke site, goedkoop en ze doen wat ze beloven, niets anders dan lof.

Bpgames

Super levering en goedkoop!

Ik had 21-3-2012 om 16:45 besteld en krijg het de volgende morgen al binnen. Uncharted 3 dat bij de meeste winkels rond de 50 euro is hier maar 28,70 incl. verzendkosten. Alleen vind ik het wel een beetje jammer dat veel niet in de voorraad is. Maar in het vervolg ga ik zeker meer bij BP GAMES bestellen.

Zeer betrouwbaar en behulpzaam

Ik kreeg s'avonds binnen een uur al antwoord op mijn mail over de levering van een spel dat ik besteld had. Het spel uiteindelijk netjes voor het weekend binnen gehad. Zeer goede prijzen en snelle service!

Bpgames

Snel, goedkoop, en goede levering!

Super winkel!, 3 weken geleden wilde ik voor mijn xbox 360 modern warfare 3 gaan kopen, op google wat rond gespeurd en als snel kwam ik bij bpgames terecht, veel goede revieuws gelezen over de prijs en snelle levering dus die dag nog besteld. En jawel: volgende dag in huis, superlevering: netjes in bubbelplastic dus geen beschadiging mogelijk. Alleen na een week tijd stootte ik per ongeluk mijn xbox om, cd kapot, erg jammer. Ik contact opgenomen met bp games en ze hadden een oplossing, ik moest de cd terug sturen en ze zouden hem proberen te maken (lukt 90 van de 100 x) ze zouden me op de hoogte houden en na een paar dagen kreeg ik een mailtje dat de game was gemaakt en zou worden opgestuurd. Ik was super blij! en jawel, de volgende dag lag het pakketje netjes in de bus. Gelijk geprobeerd en hij deed het. Ik ben heel erg tevreden over de pijs, levering en service van Bp games, echt een aanrader! Nogmaals bedankt!

Snel ,goedkoop en, goed

Ik heb er forza motorsport 4 voor 36.50 besteld,volgende dag binnen zonder schade,ongeopend.ik ga er zeker meer bestellen,alleen soms jammer dat veel spellen niet op voorraad zijn,maar daar komt denk ik zeker verandering in!

Slechts één woord: Wauw!

'Wauw, wat een service.' Dat is wat ik dacht toen ik de game vandaag binnenkreeg, zo snel en met zo veel aandacht. Ik had de game voor 17:00 besteld, ik had alleen geen verzendbevestiging gehad. Een mailtje gestuurd, kort daarop een reactie die mij vertelde dat de game gewoon netjes was verstuurd. Puik werk, petje af.

Snelle afhandeling

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling die BPGames levert. Gistermiddag een spel besteld, vandaag op de mat. Top werk!

goedkoop,snel en degelijk

M'n eerste koop. Een sony koptelefoon 7.1 voor de PS3 hier besteld omdat ze echt de bodemprijs hadden.De levering was op de tweede dag. Product zat in degelijke ruime verpakking. Niks te klagen.

Snelle levering, goede prijs

Het game werd snel geleverd en ik kreeg een mailtje van tevoren dat de DVD verzonden was. Het was de eerste keer dat ik iets heb gekocht bij BP games en ik ga er zeker nog een keer iets kopen ;)

Super site

Wat wil je nog meer de laagste prijs,vlotte levering,ja ik heb de site al bij m'n favorieten geplaatst hier kom ik zeker vaker terug.

Bpgames

Scherpe prijzen, super service en snelle levering!

Afgelopen week voor het eerst iets besteld bij BPGames. BPGames kwam als goedkoopste uit de bus voor het spel Anno 2070 en na het lezen van meerdere reviews besloot ik het spel bij hun te bestellen. 's Middags besteld, 's avonds al verzonden. De afhandeling van de bestelling ging zeer snel en de site is ook zeer gebruiksvriendelijk. De prijzen zijn zeer scherp en de service is van zeer hoge kwaliteit. Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling, alles is zeer duidelijk vermeld. Het spel heb ik inmiddels in mijn bezit, weliswaar met een kleine vertraging dankzij PostNL aangezien deze niet op alle dagen in mijn streek levert. Ik ben zeer tevreden van begin tot einde over BPGames en zal voortaan mijn spellen bij hun bestellen!

Snelle en goede service

Zeer snelle levering. Een fijne website. En lage prijzen.
Ben zeer tevreden over BP games.

Snelle Service

Ik heb gisteravond een spel besteld op www.BPgames.nl toen ik vanmorgen bij de brievenbus keek zag ik dat het spel er al was. Er stond dat er een levertijd was van 3 dagen.
Dit werd niet eens 24 uur. ik ben zeer tevreden over mijn levering en de wijze hiervan.. een dikke 5 sterren voor BPgames.
Ook de prijs ben ik zeer over te spreken in andere winkels kosten dit spel nog €70,00 en bij BPgames maar liefst €44.99

Ik zou zeker nogmaals bestellen en aanraden aan vrienden.
Bedankt,
Groetjes,
Jennifer Wijnhoven
J.enniferwijnhoven@hotmail.com

Absolute aanrader!

Kende het bedrijf niet,dus ik was wat argwanend.
Ten onrechte!
's-middags om 16.45 uur bestelt,volgende ochtend om 11.00 uur in huis. En dat ook nog voor een geweldig lage prijs tov concurrentie.
In deze vorm en met dit aanbod echt een blijvertje!
Ga voor een volgende bestelling zeker naar deze site.

• Zoetermeer, NL

GEWELDIG !

Dit is al de tweede keer dat ik een game heb besteld bij bpgames ( Football Manager 2012 en Saints Row The Third)
Wat ik vooral goed vind is de goed/snelle levering en de uitstekende klantenservice !

• Groningen, NL

Uitstekende webwinkel

Vorige week Skyrim voor ps3 besteld, en op 11-11-11, de dag dat hij uitkwam, al binnen. En dat voor zulke prijzen. Voortaan koop ik al mijn games via bpgames.nl.

• Kampen, NL
  • 1 Beoordeling

Betrouwbare service en snelle levering

Ik heb gistermiddag na 16.00 uur Skyrim voor de xbox 360 besteld, en kreeg die vanochtend al binnen, ik had niet verwacht dat de levering zo snel was en ben erg blij over de goede service!

lage prijs, snelle verzending

Gistermiddag Skyrim besteld, nog geen 24 uur later lag hij al op de mat. Dit allemaal tegen de spotprijs van 45 euro !

Deze site hou ik voortaan zeker in de gaten !

Bpgames

lage prijs, duidelijk en goede bezorging

mw3 prima bezorgt in een bubbelenvelop, op maandag laat in de avond besteld, op de woensdag netjes afgeleverd, precies binnen de vermelde tijd. Lage prijzen en snel geleverd. Alles wordt duidelijk vermeldt.

FAN-TAS-TISCH

Is dit de beste game shop van NL voor nieuwe games?
Ten eerste is het niet alleen de allergoedkoopste, maar ook de allerbeste service

ik kreeg Batman Arkham city 1 dag voor de release binnen.
Ik kreeg Modern Warfare 3 op de release dag binnen
Ik kreeg Uncharted 3 op de release dag binnen
Ik kreeg The Elder Scrolls: Skyrim op de release dag binnen
Alleen Assassins Creed: Revaltions kwam 2 dagen later aan dan de release datum door hun leverenancier maar door de prijs zie ik dit door de vingers en geef ik het de volle 100%

KORTOM: een 10

• Arnhem, NL
  • 1 Beoordeling

Uitstekende service, ook als je een leeg hoesje ontvangt

Deze winkel had de laagste prijs toen ik Battlefield 3 bestelde, dat is al een pluspunt.
Toen mijn bestelling binnenkwam bleek het hoesje helaas leeg te zijn: geen dvd's.
Die avond nog gemaild met BP Games. De volgende dag een mailtje terug met de mededeling dat de dvd's waarschijnlijk door iemand van de bezorging is gejat. Er werd mij gevraagd foto's van de envelop te maken en te mailen naar BP Games zodat zij aangifte konden doen en ze zouden me een nieuw exemplaar opsturen.

Twee dagen later zat er een bijzonder goed dichtgemaakte envelop in mijn postvak met dit keer wél dvd's in het hoesje :)

Bpgames

Goede prijs en snelle levering

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering, voor een prime prijs. CoD MW3 op tijd thuis op de dag van release. En niet in de rij hoeven staan bij de winkel in de nacht :-)

Bpgames

Perfect en nergens goedkoper.

Call of Duty, Modern Warfare 3 (xbox) besteld, terwijl vele mensen s'nachts in de winkel stonden te wachten in de rij om een spel te bemachtigen lag ik met een gerust hart op bed.
08-11-11 (officiële release datum) netjes per post bezorgd.

BPgames heeft keurig mij op de hoogte gehouden via de mail.
BPgames een dikke 10.

Groeten Paul

Bpgames

Snelle levering, goede communicatie, top webshop!

Call of Duty MW3 als pre-order besteld bij BPgames.
Op zondag al ingelicht dat het spel maandag verstuurd zou worden en dat (mocht postNL meewerken), dinsdag in huis zou zijn.
Netjes overige statusupdates per mail ontvangen.
Vandaag het spel keurig ontvangen.
1 van mijn beste ervaringen met een webwinkel ooit.

Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Perfect, lekkersnel en goedkoop

Zondag Call of Duty, Modern Warfare 3 (PS3) besteld, terwijl een aantal vrienden tot 0:00 uur bij de winkel hebben gewacht zat de mijne al in in het verzend station.
Vandaag (officiële release datum) voor de middag binnen voor een zeer scherpe prijs (geen goedkopere gezien op internet).

Goed op de hoogte gehouden via mail vanuit BPgames, voor mij het adres voor volgende games.

Gr. Tom

Snel, Sneller en goedkoop

Bestelling geplaatst op donderdagavond van Batman Arkham City. Ideaal omdat je met Ideal kan betalen. Zaterdagmiddag was Batman al binnen.
Netjes ingepakt en met de folie eromheen. Met verzendskosten te samen kostte het niet meer dan ong. €43,-. Dit is DE plek voor de gamer die voor weinig geld de nieuwste games wil hebben.

Super Snel!!

Ik bestelde Forza Motorsport 4 op 2 November 2011, nog op dezelfde dag kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling verzonden was! Op 3 November om half 3 kreeg ik het spel netjes in mijn brievenbus. TOP SERVICE! en nog GOEDKOOP ook!

• Amsterdam, NL

Zo blijft het leuk!!!

Super goede site. Had zelf mijn gegevens verkeerd ingevuld, maar ik werd direct gebeld om te vragen naar de juiste gegevens. En alsnog was de bestelling binnen een dag in huis. En dan de prijzen: Op deze manier blijft gamen tenminste nog betaalbaar en dus leuk!!! Echt een TOP-site!!!!

Is Bpgames uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.