We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (51)

Betrouwbare en goede webwinkel

Twee spellen besteld. Batman AC en Uncharted 3. Beide op de dag van release binnen gekomen. Snelle communicatie en scherpe prijzen.

Kom zeker terug!

Bpgames

Snelle communicatie , snelle levering en geweldige prijzen !!

Mijn eerste lichting games hier besteld : Battlefield 3 , Batman Arkham City en Uncharted 3

De eerste 2 zijn netjes direct geleverd , Uncharted 3 is vandaag binnen gekomen

Snelle communicatie , snelle levering en geweldige prijzen !!

De rest van de bestellingen ga ik daar zeker binnenkort plaatsen

Wat mij betreft ben ik daar nu vaste klant

Bpgames

prima service en prijs/kwaliteit verhouding

Prima site die naast een goede prijs voor games , ook een meer dan goede service levert !

Ben zeer tevreden en bestel tegenwoordig al mijn games bij deze site en veel van mijn vrienden en kenissen ook .

• Groningen, NL
  • 1 Beoordeling

Uitstekende service voor een lage prijs.

Battlefield 3 bestelt een paar weken voor de lanceringsdatum. Ik kon gewoon betalen via iDeal of per overboeking. Ideaal. Kreeg netjes een bevestiging en een dag voor de releasedatum een mail dat het spel waarschijnlijk de volgende dag op de mat lag, maar PostNL dat niet met zekerheid kon garanderen. Gewoon netjes geinformeerd dus.
Over de prijs ben ik ook zeer te spreken, ver onder die van de concurrenten. Battlefield 3 is normaal 50 euro, hier gekocht voor 30.

Uitstekend

Ik heb Battlefield 3 ge pre orderd, en ik kreeg voor de release keurig een berichtje dat mijn product verzonden was, en de volgende dag (vandaag) was hij direct binnen. Uitstekende service, ik ga Hier sowieso meer bestellen. Zoals Modern Warfare 3

Groeten Vincent
vincentvanbeek@home.nl

Goedkoop en snel

De game die ik kocht lag in de winkel voor 40 euro, bij BPgames slechts 26. Ik bestelde de game rond 16 uur en had 'm de volgende dag 12 uur in de bus. Super dus.

UITSTEKEND !!!

Ontzettend snelle service. Goedkoopste games!! Bestellen gaat erg makkelijk op hun site en alles is super duidelijk. Ik bestel alleen nog maar games bij BPgames.

• Alphen aan den Rijn, NL

Dirt 3

Echt een goede, goedkope site!
Ik had even een mailtje gestuurd of ze Dirt 3 op de Xbox op voorraad hadden. Binnen 20 minuten al een reactie en gelijk besteld en betaald.
De volgende ochtend was hij er al!
Dit is echt een site waar ik nog meer spellen ga kopen!
SUPER!

killzone 3

duidelijke site snelle afhandeling
Krijgt mailtje van de afhandeling plus een verzend mailtje
Op de dag van de uit komen lag hij mooi bij me in de bus
En nergens zo goedkoop kunnen vinden als bij bp games
Zal er zeker nog een keer wat kopen

• lemmer, NL

Xbox 360 Kinect sensor + Kinect Adventures

ben gelijk gebeld en ze zeiden dat ik het morgen al heb en vandaag besteld gewoon super

Bpgames

Goedkope winkel met goede service, alles wordt keurig en snel afgewikkeld

Binnen twee dagen mijn bestelling ontvangen. Keurig verpakt dus niets op aan te merken. Gewoon een goede winkel.

Is Bpgames uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.