[REPLY]
Vi kan bestemt ikke anbefale at rejse med Brandstrup.
Vi havde valgt en pakkerejse og regnede med at alt information var givet på forhånd. MEN en så vigtig ting som VISUM havde de ikke informeret om, hvilket medførte lang ventetid i Københavns lufthavn før vi fik lov til at tage afsted. Heldigvis var SAS personalet kompetente, og fortalte at vi skulle have taget 2 pasbilleder, for ellers var vi aldrig kommet ind i Cambodia.
Hoteller og ture lever slet ikke op til beskrivelserne, og der var ingen afhentning i lufthavnen selvom det var inkluderet i rejsen. I følge hotellet skyldes det at Brandstrup ikke havde betalt for det og de havde ikke engang bekræftet overfor hotellet at vi skulle afhentes. Da vi så ringede til Brandstrup for hjælp under rejsen, var der intet at komme efter, vi måtte klare os selv.
Derudover var der løbende en masse ekstra udgifter, som Brandstrup heller ikke havde fortalt om.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, og en vi ikke ønsker andre skal få. Så inden i vælger Brandstrup så overvej det lige en gang til, for der er mange andre gode alternativer derude!!!
Sidst har vi prøvet at komme i kontakt med Brandstrup efter vi er kommet hjem, for at få en afklaring på ovenstående forhold, men de har totalt ignoreret os. Så meget for kundeservice og deres "anbefalinger" på deres hjemmeside. I skal IKKE lade jer narre!
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.