We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (241)

Det var bare i orden !

Der stod at de leverede mellem 1700 og 2000 - og det holdt.

God service :-)

Jeg havde bestilt en pakke hos et firma som bruger BRING, den svigtede i første omgang da jeg åbenbart havde bestilt en aflevering på mit arbejde mellem kl 17 og 21... Det kan af gode grunde ikke lade sig gøre. Jeg kunne selv se på nettet at den var leveret tilbage til BRING. Jeg skulle selv ringe til BRING og fik allerede at vide kl 8 at min pakke var sendt afsted og jeg kunne nu godt få den på jobbet. :) BRING så det jeg ikke kunne se, og de leverede det jeg bad om dagen efter på min arbejdsplads. Derfor 5 stjerner :)

Før tid er ik altid god service.

Fint at modtage en SMS om at pakken blive leveret 17-21, men at fragtmanden kommer 15:40 er måske liiiige tidligt nok. Jeg er godt nok på barsel, men havde jeg været på arb - er jeg spændt på hvad der var sket - alle de forrige anmeldelser taget i betragtning.

Og giver man en specifik tid, så er Kundeservicen at holde sig inden for det tidsrum.

Afleverede pakke til nabo uden selv at vide hvilken

Bring præsterede at aflevere min pakke til min nabo, uden at informere mig om det eller at vide hvilken nabo de afleverede pakken til. Da jeg så ringede til dem, ville de ikke ringe til vognmanden før mandag. Uacceptabelt....

Fungerer fint

Kom med mine bøger som lovet. Fik sms inden og det er jo godt nok.. Så alt i alt er jeg tilfreds :)

Levering før tid!

Jeg fik min bog fra adlibris med Bring.dk en time før tid! Det var jeg rigtig glad for - jeg var også glad for at jeg var hjemme kl. 16, selvom sms'en sagde at de ville levere mellem 17 og 21!
Buddet kunne ikke finde ud af at bruge dørtelefonen - men han kom ind og gik op på anden sal og bankede på. Tak for det kammerat!

Dårlig og forsinket

Skulle have haft min pakke i tirsdags mellem 17 og 21 (fik jeg på sms) - jeg var ikke selv hjemme men min kæreste var hjemme for at tage imod den - selvom han var træt og syg var han oppe til 21.45 uden der kom nogen - jeg gik herefter ind og tjekkede postordren på nettet og opdagede at de kl. 21.20 havde skrevet, at pakken var forsinket og først ville komme dagen efter, dvs. igår. Jeg synes det er super dårlig service at man får sådan noget at vide næsten en halv time efter at de skulle have afleveret pakken, og synes det er dårlig service at jeg selv skal gå ind og tjekke det. Hvis de kan sende en sms om hvornår de kommer, så kan de vel også sende en sms om at de er forsinket.
Nå, men skulle jo så have min pakke i går og gik ud fra at det ville komme så tidligt som muligt, nu når det var en forsinket pakke.
Ringede ind til dem og fik at vide at det ville komme i samme tidsrum som dagen i forvejen. (Dårlig stil synes jeg!)
Nå men pakken kom først kl 19.30 i går aftes.
Synes det er dårlig stil, at man ikke sender de forsinkede pakker ud først dagen efter forsinkelsen.
Hvis jeg en anden gang får muligheden for at vælge mellem Bring og PostDanmark igen, så vil jeg vælge PostDanmark!

Helt suveræn levering af Adlibris og Bring

Jeg bestilte en bog gennem Adlibris tirsdag eftermiddag og håbede, den kunne nå frem til en fødselsdag om lørdagen. Adlibris kunne ikke love det, da det tager 4-6 dage at levere, MEN, hurra torsdag eftermiddag kom en sms fra Bring, at pakken ville blive leveret samme aften mellem 17 og 21, og sandelig om den ikke kom 17.30. Leveringstid 2 dage.

Flot af både Adlibris og Bring.

Vh. Lisa

Super Service!

Super service fra Bring. Altid glad og smilende chauffor. Behandler pakkerne ordentlig og siger selv hvis der er nogle skader... ;-)

Med venllig hilsen
Bjarke Jepsen
Vareindlevering/Sygehus Lillebælt

• København S, DK
  • 2 Beoordelingen

Irriterende

Jeg har bestilt hurtig levering hos Elgiganten, der åbenbart benytter Bring. Pakken stod til at blive omdelt i går, men som så mange andre kunder har oplevet det, så er jeg blevet spist af med undskyldningen om, at buddet havde for mange pakker med ud, hvorfor han ikke kunne nå at levere. Det er ikke godt nok.

LØGNAGTIG, DÅRLIG OG SØRGELIG SERVICE!

Klokken er nu passeret 21.00, 21/12-2012 og min pakke er endnu ikke kommet! Jeg blev lovet pr mail og pr telefon at den med 100% sikkerhed ville ankomme idag!!! Egentlig skulle den have ankommet igår, men der dukkede den sjovt nok heller ikke op!
Og at hvis der var problemer med adressen blev jeg LOVET at chaufføren ville ringe til mig! Intet har jeg hørt!

Aldrig har jeg oplevet så løgnagtig og sørgelig service! Nu kan min bror sidde juleaften UDEN en gave til min far, den gave som BRING gentagende gange har lovet mig ville ankomme, først igår og nu idag! Den kommer jo aldrig frem, ligegyldig hvormange gange de får min adresse eller mit telefon nummer! Tak til BRING fordi i er så pisse ligeglade med jeres kunder at det ikke kunne rage jer mindre at i ødelægger deres aften! I har kostet både min bror og jeg penge! Penge vi ikke ser igen!

I forvejen har jeg ikke hørt godt om BRING, men min bror var så sød at stole på at de kunne få pakken bragt til min dør inden jul! Tak fordi at i hos BRING beviser at i UNDER INGEN omstændigheder er til at regne med, som pakketransport i Danmark, man kan jo ikke stole på nogle af de informationer i giver!

Jeg kan ikke engang spore den længere, der er ikke sket nogen ændring siden kl. 9:20 imorges (d.21/12) hvor der er en entry på svensk om en ændring! Det er satme dårlig service at i ikke engang sender det nye sporingsnummer til jeres kunder!

Nu er jeg en person der bestiller MANGE varer online, fra både ind- og udland og ALDRIG har jeg oplevet så dårlig service fra pakke transport virksomheden! Troede jeg havde oplevet grimme transport virksomheder men hold da op hvor i lige møvede jer ind på førstepladsen!

WTF!!!

De skulle idag aflevere vores ikea køkken på 111 dele. De mente ikke de kunne komme op af vores vej fordi der var glat. Vi har 5 cm sne ellers er det flad asfalt vej.
Det koster os 2000,- for at få det kørt ud igen. Tak BRING i har godt styr på sagerne.

P.S.
Prøv med vinterdæk det skulle være bedst i sne.

Dårlig service til privatkunder

Venter på pakke der skulle have været leveret for 5 dage siden. Først blev pakken væk så fandt de den og så fik jeg at vide at den ville blive leveret mellem 8-16 (intet kortere interval). Det ville kræve at jeg tog fri fra arbejde hvilket jeg ikke ønskede. Efter meget besvær fik jeg det ændret til 17-21 men pakken kommer ikke og når jeg ringer derind så kan de ikke oplyse hvorfor de ikke kommer med den så jeg venter aften efter aften fra 17-21!!!

Ram

alt ok ingen problemer med leveringen

Overhovedet ingen problemer

Bestilte i tirsdags en pakke, der ville blive leveret af Bring og ganske som forventet havde jeg pakken dagen efter, faktisk en dag tidligere end webshoppen havde lovet.

Det er ikke første gang jeg har fået pakker udleveret af Bring og lige meget hvad størrelse den har haft har jeg kunne følge pakkens vej fra forhandler til mig gennem deres T&T der virker uden problemer.

Jeg har på fornemmelsen, at grunden til alle de dårlige anmeldelser her på sitet er fordi folk, der har fået sin pakke hurtigt og uden problemer ikke anmelder herinde.

Har aldrig haft problemer med Bring og deres pakkelevering.

Socialt ansvarlige

fødevareBanken vil gerne takke Bring.dk for de mange tusind Pågenbrød, som vi modtog for tre uger siden. Vi fik meget travlt, idet næsten alle brød blev fordelt blandt vores 23, faste brugerorganisationer. Tak for, at I er socialt ansvarlige.
Bedste hilsener
Teamet i fødevareBanken

• Odense, DK
  • 3 Beoordelingen

Elendig service

Jeg havde bestilt tre bøger fra en netbutik. De sendte den ud i OK tid, og sagde at den ville blive leveret mellem 17 og 21, så jeg ventede hjemme til 21.30.
Eftersom den ikke kom, gik jeg ud, da der ikke var kommet nogen information om den overhovedet kom den dag. Der er stadig ikke kommet nogen information dagen efter, men når jeg tjekker mit forsendelses nummer, kan jeg se de kom 21.47, og siden jeg jo ikke var hjemme kan jeg ringe til dem når de har åbent i hverdagen (så om to dage) og få den forsendt igen.
Utrolig dårligt at komme tre kvarter for sent uden at sende en mail, en sms eller ringe og sige det. Og så ikke en gang gøre det bagefter så jeg ved hvornår den så kan komme. Man får faktisk bedre service hos Post Danmark!
tror aldrig jeg vil benytte dem igen, det er simpelthen spild af tid.

"Han havde for mange pakker"

Jeg bestilte mine studiebøger hos Adlibris.dk og forventede jeg ville have bøgerne til studiestart, da de reklamerer med hurtig levering (lige til studiestart) og gør meget ud af at fortælle hvordan de er billigere og alle studerendes ven når det kommer til studiebøger. Jeg bestiller derfor pr. 24/8 to studiebøger (og tænker de har over en uge til levering - og derfor nok skal nå at være fremme til studiestart). Jeg vælger derefter BRING til at bringe min pakke ud. Der går et par dage indtil jeg modtager en mail fredag d. 31/8 om at de vil komme forbi med min bog ml. 17-21 (jeg bliver så hjemme og venter - og venter).. Jeg bliver ringet op af deres chauffør som beklager at han ikke kan nå at levere pakken, men at han vil komme med den på mandag ml. 17-21 så jeg venter hele mandag på min pakke. Ej heller her kommer den. Så jeg ringer op til deres kundeservice i dag, der så fortæller mig den er forsøg leveret fredag d. 31/8 kl. 19.33 (hvilket er yderst mærkeligt når chaufføren selv siger han ikke har været forbi) - men beklager mig så over den dårlige service når jeg nu både har ventet fredag OG mandag. Hun fortæller mig så, at hun beklager men chaufføren havde "for mange pakker på sin rute". FOR mange pakker ! Så beder man da ikke folk om at vente hele to dage i træk. Hun har så lovet at hun sender pakken så den kommer i aften, og det håber jeg virkelig ellers så bliver jeg godt sur! Skal i forvejen sidde hele natten (hvis den kommer) og læse 30 siders svensk pensum til imorgen. Jeg handler aldrig mere hos Bring!!

Perfekt.

Jeg købte en Xbox 360 fra komplett.dk, og de sendte pakken kl 10,
og jeg fik pakken på posthuset kl. 9 næste dag, og jeg skulle til Mexico kl. 1 den dag, så super Service.

Over forventning

Jeg var ikke hjemme om formiddagen hvor de bringer pakker ud i mit området så derfor kom de forbi om sent eftermiddag/aften og prøvede levering igen. Virkelig god service jeg ikke har oplevet andre steder.

Elendig service og stadigt ikke leveret!

Jeg bestilte en enhed til en kunde for min virksomhed Thysbjerg IT. Jeg var ikke hjemme ved første leverings forsøg. Jeg fik et stykke papir i postkassen om at pakken var forsøgt leveret. Det var også fint nok.

Jeg ringede for at høre om hvornår de så kunne levere pakken. Jeg ændrede leverings adressen til mit hjemme kontor, for at være sikker på at jeg var tilstede. De forsikrede mig om at den ville blive leveret næste dag til den adresse jeg gav dem.

Men næste dag kom der ikke nogen pakke! Jeg ringede så igen, der var lang ventetid på deres kunde service telefoner :-/ Da jeg endeligt kom igennem. Forsikrede de mig at de ville levere næste dag.

Nu er der så gået 6 dage på samme måde!! Jeg tror aldrig at jeg får min pakke..

Jeg anbefaler ikke Bring.dk! Det er den værste oplevelse jeg har haft siden starten af 3.dk! o.0

Update:
Jeg fik aldrig min pakke, den gang. Vi sende pakken tilbage til Dustin.dk og så sende de dem med post Danmark. Jeg har siden hen oplevet flere problemer med bring :-(

Spild af tid

Jeg fik en sms, om at de ville komme mellem 17 og 21. De dukkede ikke op. Da jeg dagen efter tjekker min ordre, i deres system, står der at den er forsøgt leveret kl 22.37.
Det er løgn og latin. De har ikke været forbi min adresse, og jeg kan ikke få oplyst hvad der er gået galt.
Jeg får at vide at de vil FORSØGE at levere pakken dagen efter, men nu tror jeg ikke længere på at de faktisk kommer.
Træls oplevelse, jeg vil ikke anbefale nogen at bruge BRING.

Simon Mikkelsen vond deze beoordeling nuttig

Det kan godt lade sig gøre

Bestilte et par sko hos Brandos fredag aften. Tirsdag får jeg en SMS fra Bring, at de vil blive leveret om aftenen. De dukker op kl 18.30, så det kan godt lade sig gøre.

Pia vond deze beoordeling nuttig

Ubehaglig oplevelse efter klage over manglende levering

Bestilte en gave og modtager var ikke hjemme da Bring kom med pakken og da jeg kiggede ind op deres TT side kunne jeg se at pakken var ankommet og signeret.
Sendte derfor en mail til Bring´s kundeservice om at pakken ikke var modtaget - da der ikke var nogen hjemme på leverings tidspunktet - om de ville undersøg om der var sket en fejl i deres system.

Jeg fik der efter en mail tilbage om at der ikke var nogen hjemme på adressen da fragtmaden var der og at pakken var leveret i "postkassen" - jeg skrev så meget høfligt tilbage om den ville anvise hvor denne postkasse var. For på modtagers adresse er der kun brevsprækker for neden i opgangen og her lå hverken seddel eller pakke.

Bring kundeservice vil så tjekke med deres fragtmand og vende tilbage - kort tid efter får jeg en mail fra dem om at det desvære ikke er lykkedes deres fragtmand at fremskaffe pakken - hvilket de beklager og beder mig kontakte firmaet og få dem til at gensende pakken - og en reklamation til Bring.

Dette gør jeg så og 3 dage efter modtager min ven (som er modtager af pakken) et ubehaglig opkald fra en små truende og tydelig frustreret fragtmand - som først beskyldte min ven for at tage pakken og sige den aldrig var nået frem - der efter bede min ven om at tage en alvor snakke med de andre i opgange for en af dem måtte havde taget pakken og bede dem aflevere den.

Min ven var så rystet over denne oplevelse og ringede straks til mig... Hvordan er det så lige man har det når man har givet en man holder af en gave også personen får sådan en behandling.

Det er så HELT og aldeles uacceptabel opførelse og er rystet over at det kan finde sted - jeg vil aldrig købe noget ved et firma som kun har levering med Bring - for vil ALDRIG anvende det fragtfirma igen.

Vi ved ikke lige hvor din pakke er...

den 15. maj bestiller jeg et par sko online. Disse skal sendes med Bringparcels. Den 16. maj får jeg en ordrebekræftelse fra skofirmaet, at de er sendt afsted. Via et track and trace nummer kan jeg følge skoene. Den 16. maj bliver pakken registreret ved bring. den 21. maj står der, at den er læsset på en udbringningsvogn. Samme dag modtager jeg en SMS fra bring om, at den vil blive leveret ud samme aften mellem 17 og 21. Jeg bliver derfor hjemme og venter på pakken. Den dukker aldrig op. Tjekker postkassen, og her er ingen seddel. den 22. tjekker jeg igen track and trace - her er ikke sket noget. Den står stadig til at være læsset dagen før. Jeg modtager altså heller ingen pakke der. den 22. beslutter jeg mig for at rette henvendelse til bring. Hvor er min pakke? den 23. får jeg et svar tilbage. Bring svarer, at de forsøger at lokalisere min pakke og vil vende tilbage. De vender ikke tilbage. den 24. skriver jeg igen - hvor bliver den af. kl 12. modtager jeg en besked - pakken er lokaliseret og hvis jeg ønbsker pakken leveret samme dag, skal jeg sende en besked tilbage inden 14. 2 timers løbetid, midt i arbejdstiden er ikke meget. Jeg får derfor ikke svaret. Skriver tilbage, at jeg er utilfreds over den korte besvaringstid, samt den manglende levering. Bring kan godt forstå mine frustrationer og håber på at pakken bliver leveret den 25. mellem 17-21....
Det tager altså 7 dage fra bring har modtaget pakken, sender en besked til mig om at den kommer med det samme, til den er her - forhjåbentlig. Virkelig virkelig dårlig service.

Elendig...elendig... de burde overveje en anden branche

Jeg skulle modtage en Dankort Terminal fra Nets.
Det siger lidt ligesom sig selv at det haster da den vi havde var brændt sammen ved en software opdatering.

Nets prøver netop nu at bruge Bring.

Vi skulle modtage pakken om fredagen men intet bud kommer, og ingen seddel lagt i postkassen.

På deres hjememside skriver de at pakken kan hentes på nærmeste posthus, men den service bruger de ikke og er en fejl da de har kopieret hjemmesiden og blot oversat den fra et andet land og sprog (fik jeg og vide da jeg kontaktede dem)

Vi har nu taget kontakt til Nets og nedlagt påstand om at vort samarbejde måtte ophøre med mindre de fandt en anden og mere seriøs leverandør eftersom Brings kundeservice ikke et til nogen hjælp for mig som kunde og ofte disker op med undskyldninger på undskyldning.

Ingen anbefaling herfra.

RINGE!

Får fredag 20.4.2012 et kort i postkassen om en levering der ikke kunne finde sted. Ringer og får at vide den komemr mandag. mandag: endnu et kort i postkassen, selvom der var nogen hjemme da den skulle have været afleveret. Ringer igen og får at vide, at den er afleveret til een der har underskrevet sig med "Poul". Hvem han er må indtil nu stå hen i det uvisse. Og hvilken fragtmand afleverer til en person der ikke kan identificere sig og ikke bor på adressen?????
Hos firmaet lovede pigen at udnersøge det og ringe tilbage tirsdag! Bliver spændende at se, for jeg kan se på siden Trustpilot, at det bestemt ikek er et firma jeg finder værd at stole på.....Utroligt!
Den ene stjerne får de for en sød telefonpige. Bliver spændende at se hvad der mere sker!!!!! Eller må det blive en politianmeldelse, da en person åbenbart har svindlet sig til min pakke!

Elendig service og ingen levering på trods af 3 forsøg

Jeg betalte d. 11.04.2012 for en lampe købt hos nettobuild.dk. Nettobuild bruger bring.dk som transportør og det har været en mildest talt forfærdelig oplevelse.
Vi er flyttet ind på en ny adresse, hvor der endnu ikke er kommet vejskilte op og netop derfor har jeg fra starten vedlagt en vejbeskrivelse, som 3 andre inkl. Post Danmark har kunnet finde, men bring kan ikke!!! Jeg har ringet til bring omkring 10 gange siden d. 11.04.2012 og nettobuild har også haft fat i dem en enkelt gang eller to. En morgen ventede jeg som nr. 1 i køen og efter 11½ minut havde de endnu ikke besvaret mit opkald, og jeg var desværre nød til at lægge på, da jeg havde en anden aftale. (Sidder de blot og taler privat eller hvorfor svarer de ikke...) Onsdag d. 18.04.2012 kl. 10.03 talte jeg endnu engang med dem. Her lovede de mig at pakken ville komme ud igen d. 19.04.2012 mellem 8.00 og 16.00. Vi modtog selvfølgelig intet. Først her til morgen d. 20.04.2012 kl. 6.46 & kl. 7.41 skriver de på deres track and trace at forsendelsen er læsset op til udkørsel. Jeg ringede med det samme til dem. De videresendte mit mobil nr. til fragtmanden, hvilket jeg i øvrigt også har foreslået dem at gøre flere gange, men det ville de ikke. De sagde at nu kunne det ikke gå galt, den skulle nok nå frem. Men, det gjorde den så/selvfølgelig ikke. Kl. 12.44 skriver de på deres track & trace "Utlevert retur - Modtaget af Per". Jeg ringede til dem og spurgte hvad det betød... Pakken var returneret til afsender - hvad f..... sker der for jer bring, for under 3 timer siden sagde I at den var på vej ud i dag...? Jeg ved at bring fik vejbeskrivelsen med fra starten, men enten så bruger de den ikke eller også kan deres chauffører ikke læse. De har været ude hos os 3 gange og aldrig fundet vores adresse. Nettobuild har netop lovet mig at handlen går tilbage...

Verdens dårligste service

Har aldrig mødt dårligere service/fragtfrima end Bring
d. 23/03 har de førsøgt at aflevere en pakke hvor jeg ikke var hjemme (det er så ok) samme dag ringer jeg til Bring for at give dem en ny adresse de kan levere pakken på og her bliver jeg lovet at pakken vil blive leveret inden Påske d. 05/04. Pakken bliver aldrig forsøgt leveret inden Påske... de prøver så igen d. 10/04 på den første adresse selv om de har fået en anden d. 23/03 jeg ringer så igen til bring som lover at pakken bliver leveret d. 12/04 på den rigtige adresse.

Her til aften tjekker jeg lige pakkestatus og kan se den har førsøgt at levere pakken kl 19 og hvor der står at jeg skulle have nægtet at modtage pakken så nu er den sendt retur til afsender.......

ALDRIG mere Bring eller firmaer der kun vil sender med Bring

Dårlig service (og stadig ingen pakke...)

Har nu snakket med Brings kunde"service" fire gange (da jeg endelig kom igennem køen...). Indtil videre er jeg nu blevet lovet levering af min pakke to gange - forgæves. Spørgsmålet er, om tredje gang i aften bliver lykkens gang (jeg holder ikke vejret!!).

elendig service.

Skulle have leveret min pakke 30/3-12 mellem 17-21. Da klokken bliver 20 tjekker jeg t&t og finder til min store overraskelse ud af at den er forsøgt leveret kl. 16.05 en time tidligere end aftalt.
De forsøger så igen 2/4 og tjekker da lige t&t kl. 18 og ser så at den er forsøgt leveret kl. 17.01 og at der er blevet lagt en seddel til mig.... Hmmmm for det første, bor jeg i lejlighed med dørtelefon, og den har ikke ringet. For at aflevere en seddel i min postkasse skal man ind i opgangen, via dørtelefon. Kæresten har samtidig stået og snakket med en nabo foran opgangen til Kl. 17.15 og har ikke set skyggen af et bud fra bring.
3. Gang blev lykkens gang efter at jeg måtte kontakte firmaet jeg handlede med, og fortælle at jeg ville annullere handlen, hvis ikke jeg modtog den. De kontaktede bring og gav en opsang. Det virkede og de kunne pludselig finde adressen og dørtelefonen.

ELENDIG SERVICE

Ingen problemer - alt forløb perfekt!

Min ordre kom hurtigt.

En meget rar og smilende mand ankom med ordren - det var dejligt at se så smilende et ansigt! :)

Jeg har fået leveret med bring tidligere og ej heller dér var der nogen ko på isen!

Kan stærkt anbefales.

Absolut ingen problemer

Bestilte mandag et par sko fra Brandos med levering fra Bring.dk og har i dag tirsdag modtaget skoene kl. 17.10.

Der var absolut ingen problemer, jeg kunne se de blev leveret i Kolding i morges og modtog dem så nu.

Var pænt nervøs da jeg læste alle de dårlige anmeldelser men der var absolut ingen problemer. + meget flink og venlig chauffør.

Signature...

in my case the package was delivered to another person who simply wrote my name instead of signature...

i see the problem here is that the delivery guy (driver) has no example to compare the real signature to the given one.
so i would offer to the company to require a signeture from the costumers when they are chosing the service of the company and if they do not attach a copy of it, they should be warned about the small risk of mistaking...

well anyway i got my package next day after i complained, so the service worked out the solution..
and i thank them for that :)

M.V.H.

Andrej Janukovic

Elendig service

Har nu brugt to aftener på at vente forgæves på min pakke fra Bring efter at have fået besked på at de var på vej. Det er under al kritik at spilde folks tid på denne måde. Er spændt på om det nogensinde vil lykkes at få de varer som jeg har betalt for.

Norsk support+

En dag for sent, ellers ok.

Alt for lang leveringstid

I betragtning af, at det er en relativ krisetid hvor virksomhederne må være på stikkerne, er det utroligt så god tid Bring har med at bringe gods ud.

Venter på Bring

Venter på Bring
venter på Bring
Trykker sig mod ruden og venter på Bring

Jeg har glædet mig rigtig meget til at få mine pakker, så da jeg endelig i går modtog en sms om at de kom hjem til mig, blev jeg rigtig glad, klokken blev 20.30 og jeg var en løve i bur, og begyndt at midste troen lidt på at de kom... så mens jeg traver rundt i stuen og holder øje med den mindste lyd fra vejen, står min kæreste og laver mad, er ude og tjekke min postkasse kvart i ni for at se om jeg på en eller anden måde har misset dem... der er ingen ting... 21.15 tjekker jeg track and trace som til min store overraskelse fortæller at de har gået forgæves kl 20.58 jeg bliver vildt frustreret og gal på mig selv over jeg har misset dem... men efter jeg er faldet lidt ned kommer jeg frem til at Bring ganske enkelt LYVER, udfra følgende, min kæreste står i køkkenet, hvilket man skal forbi får at komme til hoveddøren, vi har automatisk lystænder når man kommer inde for havelågen, hvilket igen man ikke kan undgå at se fra køkkenet, vi har en hund som elsker at gø, og sidst men ikke mindst ingen seddel i postkassen... Så jeg ringer her til morgen til kundeservice, de er letter mugne at høre på, efter at have læst trustpilot vurderinger af dem, kan jeg gætte mig til de høre meget lort... vi aftaler de sender den ud igen i dag.. kl er pt 21.14 og ingen bring har været at se, heldigvis ligger deres lager tæt på så imorgen henter jeg den selv... de får en stjerne fordi det SKAL jeg give dem, og selvom de så holdt en adlibitum fest for mig får de aldrig mere simpelthen fordi de LYVER og det er ikke i orden.. kunne godt finde på at bruge dem igen men så ville jeg hente min egen pakke fra starten, alt det andet holder mine nerver ikke til... Håber bare alle os på trustpilot en uheldige og der går en masse lykkelige bring bruger rundt...