We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (23)

Ok god information

Godt magasin, men lidt kedelig, BT er ikke som det var en gang, men læser det nu altid efter EB :-)

Ringe kvalitet af Plus-indhold

Nu har jeg igen prøvet at købe Plus-indhold på bt.dk, og er endnu engang blevet slemt skuffet over den ringe kvalitet af artiklen, man kan downloade. Artiklen "Opdag diabetes i tide" leverer intet man ikke kan Google sig til på under 4 sekunder og i listen med "12 Symptomer på diabetes" er punkt 3 og 12 enslydende! Det virker som noget en praktikant har copy-pastet sammen.

koster penge

Det er så lamt at man skal betale for at se annoncer. tage ekstrabladet i stedet for det er meget bedre også kan man også kommentere de forskellige ting.

Hurtigt overblik

BT.dk giver mig et hurtigt overblik på relevante emner, og heldigvis lidt mere sagligt en eb.dk.
God avis til frokosten.

Medlem uden accept.

Lige pludselig modtog jeg én mail om at de var meget glæde for at have mig som medlem og har aldrig meldt mig ind?

Når man ringer til kundeservice,hvor jeg taler med peter lægger han bare på?

Hvorfor købe artiklen?

Læser ikke BT mere. De forlanger penge for de samme artikler, som man gratis kan læse på f.eks. Ekstra Bladets hjemmeside.

Min forertrukne on-line avis

Uundværlig når man skal følge med i stort og småt - især sporten …

Godt overblik over nyheder

God side hvor man hurtigt kan få et overblik over verdens nyheder.
BT er klart en af de hurtigste net-aviser til at opdatere når der sker nyheder (Breaking news) Kan kun anbefale BT herfra. Super side. :)

Desværre kan der til tider også være lidt ligegyldige
"nyheder" efter min mening, men det er jo smag og behag.

• Aalborg, DK
  • 5 Beoordelingen

B.T stjæler dine penge

Jeg har i mange, mange år haft abonnement på B.T i weekenden, og jeg har glædet mig over hver eneste avis, jeg har modtaget.

Derfor gør det mig rigtig ondt, at jeg nu har været nødt til at opsige mit abonnement. Men når folk, organisationer, firmaer - whatever - helt uberettigede har deres grådige fingre i min pengepung og uden grund stjæler mine penge, så bliver jeg fanme sur!

B.T. har desværre vist sig at tilhøre ovennævnte kategori. Det viser sig nemlig, at hvis man har brug for at afbestille en avis, så stjæler B.T. pengene for de første 6 aviser, der afbestilles. Først derefter kan man få godskrevet og forlænget sin periode. Når det er weekendaviser, det drejer sig om, så er stykprisen kr. 20,00. Så det er altså kr. 120,00, B.T. stjæler fra én.

Først tænkte jeg: jeg er fanme sur, men jeg kan godt overleve at miste pengene for 6 aviser. Men en lille orm gnavede, og derfor kontaktede jeg B.T. Abonnementsservice, som bekræftede den lille gnavende orm: Det er ikke kun de første 6 aviser - nej, når du har betalt næste abonnementsperiode, så gælder reglen påny: afbestiller du avisen, så stjæler vi lige kr. 120,00 fra dig igen.

Så nu er mit abonnement sagt op, og jeg overvejer B.Ts. værste fjende: Ekstra Bladet. Jeg har altså brug for med jævne mellemrum at afbestille avisen, fordi jeg også ind imellem arbejder i weekenden. Avisen når ikke at komme, inden jeg tager på arbejde, så derfor afbestiller jeg og køber en avis på vej til arbejde i stedet. Det vil jeg fanme (igen, men jeg er altså også sur) ikke straffes for!

Nikolaj Liest & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig

Hjemmesiden

Bruger BT hjemmeside meget, men nu skal man betale for noget af dette. Øv så det bliver til eb.dk i stedet for

godt

fik den levet som den skulle og kunne læse den på nettet. nem at afmelde.

Borgerlig Tabloidavis

I disse dage viser denne såkaldte avis deres virkelige ansigt, der er her ikke tale om andet end en lakaj for den borgerlige fløj.
Når man på en sådan måde køre en personlig hetz på Ole Sohn, når egen fløj har støttet Taliban.

Eller konservatives støtte til apartheid

Man skal lade være med at kaste med sten, når man selv bor i glashus....

BT

mangler indhold i deres artikler

Der et lidt kedeligt at læse om de samme personer hver dag.

Ligegyldigheden længe leve

Hvis man vil læse om komplet ligegyldige personer som Susan K, Sidney Lee og om latterlige reality shows, er det her det sker!

Generelt er niveauet ekstremt lavt, sladderjournalistik og ekstremt mange stavefejl, det virker som om at BT.dk bliver varetaget af BTs praktikanter.

• Rødovre, DK
  • 262 Beoordelingen

Ligegyldigt sladder

Artiklerne er skandaleprøægede og minder sgu lidt om Se og Hør. Overskrifterne er tit misvisende og langt overdrævne i forhold til artiklen. Lugter langt væk af at det hele handler om profit og få så mange klik som muligt uden at fortælle nogen nyheder overhovedet.

Vender aldrig tilbage!

Jeg har ellers været super glad for mit abonnement på BT igennem mange år. Men pludselig i efteråret er det bare gået HELT galt. Jeg modtager regning på regning, skriver til dem via hjemmesiden i god tro om at de får mailen, rykker for svar efter en uge, og dette gentager sig i to mdr, hvor jeg bliver ved at modtage regninger. Det er helt umuligt at komme igennem via tlf. Pludselig stopper mit abonnement, jeg har forsøgt at få det oprettet igen efterfølgende, men ude held. Hører INTET fra dem overhovedet!!!! Jeg er SÅ skuffet over BT efter denne episode.

HBH vond deze beoordeling nuttig

Middelmådig formiddags avis

Denne avis leverer sjældent de bedste artikler, men de er altid underholdende.

HBH & jacob vond deze beoordeling nuttig

Is BT uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.