We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Budgethouse Beoordelingen

Budgethouse Logo
Klanten zeggen: »Waardeloze klantenservice, nooit meer bestellen!« »super bedrijf met leuke prijzen« »Niet bestellen hier« 199
Middelmatig
5.6 van 10

199 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (199)
  • PB
  • Nvt, NL
  • 1 Beoordeling

Waardeloze klantenservice, nooit meer bestellen!

In juli 2010 kocht ik een airco bij budgethouse. Vooraf gebeld naar de klantenservice over precieze specificaties; ik had een gedetailleerde wens. Dit was geen probleem, "alles zat erbij bij dit model".
Airco geleverd. Ten eerste was de onderkant van de doos eraf. Vreemd maargoed. Toen het uitpakken; het was dus alsnog niet het goede model.
Het heeft me vervolgens ruim drie weken bijna dagelijks bellen/mailen, doordrammen en dreigen met klachten gekost om de airco retour te krijgen. Aanvankelijk zei budgethouse 'dat ik het zelf maar moest regelen'. Consuwijzer erbij; de leverancier moet op eigen kosten het vervoer regelen, want er is een verkeerd product geleverd. Vervolgens wilden ze me het voor laten schieten (en ik had waarschijnlijk kunnen fluiten naar mijn geld). Afin, veel tijd en energie verder; airco werd opgehaald, door hun service.
Vervolgens heb ik nog meerdere keren achter mijn geld aan moeten bellen en mailen, vooraleerd het éindelijk werd overgemaakt.
Wanneer ik niet zo vasthoudend en enigzinds juridisch onderlegd zou zijn geweest, was ik ongetwijfeld met een kluitje in het riet gestuurd.
WAARDELOOS! Bedrijf-zijn niet waardig!

Budgethouse

super bedrijf met leuke prijzen

kan helaas over de levering weinig zeggen want ik haal het altijd op omdat ze vlakbij zitten. maar bij bestelling vaak even telefonisch contact of aanwezig is en dan staat het binnen half uur al klaar op vestiging.koop er al zeker een jaar of 6

• Ar
  • Westland, NL

Niet bestellen hier

Heb een Tom Tom gekocht die binnen een paar dagen geleverd zou worden. Vervolgens kreeg ik een mail dat het nog wel een paar weken zou duren. De order heb ik geannuleerd en ik zou mijn geld binnen 2 weken terug krijgen. Tot op heden (5 weken na belofte) heb ik niets gezien. Herhaaldelijk gebeld, mail gestuurd en boos geworden, maar er wordt gewoon niets gestort, ondanks herhaaldelijke toezeggingen. Ik denk dat ik daar maar eens even langs ga.

Budgethouse

Let op! Absoluut geen bestellingen bij hun doen!!

Heb een radio besteld. Werd na een paar dagen gebeld dat ze de radio niet op voorraad hadden. Kreeg het advies om een 2x zo dure radio te bestellen maar heb ik gelukkig niet gedaan. Ze zouden het betaalde bedrag binnen een week terug storten. Ben nu een maand en 4 mailtjes en beloftes verder en heb me geld nog steeds niet terug gehad.

prima

Heb er verschillende artikelen gekocht en nog nooit 1 probleem gehad , zeer klantvriendelijk en een mooie overzichtelijke site

• Hans
  • hoorn, NL

Eens, maar nooit weer!

Stofzuiger besteld, was volgens website op voorraad: vergeet het maar, die was zelfs niet meer te koop. Alternatief hadden ze niet, dus order geannuleerd. Binnen 2 weken (wat een belachelijke termijn) zou ik mijn geld terugkrijgen. Dit kwam niet, ook niet na herhaaldelijke telefoontjes en emailverkeer. Gisteren me boos gemaakt, en nog eens gebeld: jawel hoor, het is nu eindelijk binnen. Komt allemaal erg onbetrouwbaar over, wie ik ook sprak aan de telefoon, men zei altijd meteen dat het geld onderweg is. Gewoon een standaardzinnetje wat ze waarschijnlijk tegen alle zeurende wachtende mensen moeten zeggen. 1 Ster is eigenlijk teveel, maar vooruit, ik heb tenslotte mijn geld terug!

Traag als...

Levering tussen 1-3 dagen zegt de website. Wacht al 9 dagen en op mail wordt niet gereageerd...next time ergens anders bestellen...

Webshop met showroom

Prettige prijzen en de mogelijkheid om goederen op te halen.
Diverse vormen van betalingen.
De nieuwe showroom mag er zijn, leuk!

Waardeloos en onbetrouwbaar bedrijf

1 ster is nog veel teveel.
Ik heb op 16 mei een oven besteld. Die zou binnen 2-4 werkdagen geleverd worden. Na enkele loze beloftes op 28 juni de bestelling geannuleerd. Ik zou binnen 2 weken mijn geld terugkrijgen. Nu is het ruim een maand later en nog steeds geen cent gezien. Aan de telefoon word ik onbeschoft te woord gestaan en op mijn mail krijg ik geen reactie. Tijd voor aangifte van oplichting?

makkelijk bestellen online

goed gedaan op welcome home op tv!!!!Leuk dat jullie ook mensen in nood helpen,en niet alleen aan de centen denken!!!!Compliment.

prima

Duidelijke site, goed produkten. Ben eens langs gewwest bij het magazijn. Goed en snel geholpen

Bestelling TV

Heb een Led TV besteld ( Samsung UE32C6000), stond gewoon op de site. Bleek niet leverbaar. Het duurde 3 weken voordat het geld was teruggestort.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten