We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Buitenlampentotaal Beoordelingen

Buitenlampentotaal Logo
Klanten zeggen: »Geweldig geregeld!« »Ruim assortiment, goede info en hele snelle levering!« »Zeer snel en goed« 75
Goed
8.9 van 10

75 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (75)
  • Bert
  • Bornem,

TUINVERLICHTING

GOEDE KWALITEIT DEGELIJK VERPAKT EN SNELLE LEVERING NAAR BELGIE.

Featured review of Buitenlampentotaal

Geweldig geregeld!

Had een paar ledlampjes besteld met zo'n GU10 fitting, voor de zekerheid gebeld of warm wit echt een gezellige warme kleur was. Nou, die hebben er verstand van zeg! Kreeg ik het hele verhaal uitgelegd (in een keer is me het led verhaal duidelijk) en was ik overtuigd van de kleur. 1 dag erna bestelling keurig verpakt binnen gekregen, lampen getest, ja echt, geweldig! Levert me dit jaar al een besparing op van 78,- energiekosten ;-) en er zat nog een leuk kadootje bij ook!

TOPTENT!

• Arno
  • Geverifieerde koper

Ruim assortiment, goede info en hele snelle levering!

Het is altijd afwachten hoe en wanneer je bij internetwinkels geleverd krijgt maar ik stond versteld van de snelheid van levering (duidelijk met track en trace) en de grootte van het assortiment.

Zeer snel en goed

Zeer snelle bezorging (1 dag) met alles netjes ingepakt en goede kwaliteit van alle produkten

Peter

Prima en snelle service. E-mail gestuurd met vraag of ze een losse kap voor een Lech buitenlamp konden leveren. Volgende ochtend reeds bezorgd! Top.

• Jan Postma
  • Terneuzen, NL

Perfect

Niets aan te merken. Gemakkelijk besteld, heldere site, snel geleverd.

goede service

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.Snelle levering allen spijtig dat ik niet op voorhand verwittigd werd en ik zodoende niet thuis was en de levering nog een tweede keer moest langskomen.

Zeer goede service

Vele jaren geleden een lamp van het merk Inlite gekocht. Zonder aanwijsbare reden is de lamp stuk gegaan. Opgestuurd naar Buitenlampentotaal en snel gerepareerd retour ontvangen.

• E.J. Otten
  • Amsterdam, NL

Top !

Perfect werkende reciprozaag gekocht voor zeer lage prijs. Keurige afhandeling, goed verpakt, 3 jaar garantie, duidelijke NL gebruiksaanwijzing (maar ook in alle andere talen) snel geleverd en er zat ook nog een hele leuke attentie bij ! Echt zeer goed.

• Konijn
  • Geverifieerde koper

Goede service en snelle levering

Wij hadden een buitenlamp besteld en deze was zeer snel binnen goed ingepakt.

snel en goed

De bestelling werd heel snel geleverd en alles was keurig in orde!

Buitenlampentotaal

goede service en snelle bezorging!!

Via internet een brievenbus besteld betaald en 4 dagen later in huis geweldig zal zeker weer een keer iets bestellen

• Klaas
  • Amstelveen, NL

Goede afhandeling

Bij problemen is de afhandeling super maar je kan beter mailen dan bellen.

De telefoon wordt na 2 keer af laten lopen pas opgenomen.........

Jammer!!--> --> afhandeling is daarintegen wel super

• Jp Wer
  • Baarn, NL
  • 3 Beoordelingen

Tevreden klant

Lamp is keurig verpakt en netjes en op tijd bezorgd.
Zal hier zeker nog eens terug komen om wat te kopen.

Buitenlampentotaal

Zeer vriendelijk en goede service

Wij hebben al keer of 6 verlichting gekocht. Allemaal goede kwaliteit en zeer snel verstuurd.
Aantal keren zijn ze wat vergeten maar geen zorgen de post komt er al weer aan...
Als je gewend bent aan de snelheid van bezorgen valt het wel tegen als je Inlite besteld... Week wachten.

Dienstverlenend Hovenier Leon van Valburg Tiel/ Varik
www.tuinenvanvalburg.nl

• Rob
  • dodewaard, NL

Prima zaak

Prima zaak met gigantisch assortiment.
Iets minder met het op de hoogte houden van de status van de bestelling vergeleken met andere webshops maar dat vind ik OK. Het gata tenslotte om buitenlampen en niet om harttransplantaties.
Rob

HES Elektro Service

Zocht degelijke buitenlampen voor een klant en hier gevonden.
Keurig binnen de tijd geleverd dus uitermate tevreden.

Leo hoogervorst

Buitenlampentotaal

Uitstekende service aan zeer scherpe prijzen

BuitenlampenTotaal is één van de weinige leveranciers van laagspanningskits en de enige die gereageerd heeft op mijn vragen. Zéér scherpe prijzen en uitstekende service. Bedankt aan Jozef en zijn collega's voor de hulp bij de afhandeling van mijn bestelling.

• Anja

Inmiddels vaste klant

Na diverse bestellingen kan ik zeggen dat wij een vaste Business to business klant zijn geworden.

Top

Maandag een lamp besteld en woensdag was hij al binnen mij zien jullie zeker weer terug.

• Ririmasse
  • Cuijk, NL

Buitenlamp

Na de bestelling de lamp na een dag geleverd. Had dit niet verwacht. Al met al niet lang zonder buitenlamp moeten doen. Prijs en kwaliteitsverhouding zeer goed.

Buitenlampentotaal

zeer ruim assortiment en stipte levering.

levering in een dag of 3 is voor nederland met de huidige personeelskwaliteit van de bezorgdiensten prima.
Verder is het assortiment bijzonder ruim. Dit werkt heel wat makkelijker dan bouwmarkten afstruinen. Al heb je daar natuurlijk het voordeel dat je de artikelen ook echt kunt zien en vasthouden.

• michel
  • haaften, NL

goed

De levering was na 6 dagen vond ik iest te lang ik had meer verwacht 2 dagen.
Zat een verkeerd lampje bij de levering na 1 dag klacht heb ik antw gekregen binnen 1 dag nieuw lampje geleverd zonder enig wantrouwen.
Ik vind het bedrijf betrouwbaar alleen iest sneller leveren moet kunnen in deze tijd

Ruime keus in assortiment

Prima snelle levering en keurig gebeld.

GROTE KLASSE

Snelle reactie na geplaatste bestelling. Nog sneller de levering. De volgende dag reeds afgeleverd. De vrijheid tot keuze in betalen zelfs het vertrouwen in mij, de klant, is zeer hoog gezien de betaling na levering. In één woord GROTE KLASSE.

Snel en keurig afgeleverd

Het was de eerste keer dat ik bestelde maar ik ben zeer tevreden.
De website is ook goed overzichtelijk dus je kunt makkelijk uitzoeken wat je wilt hebben.

• Emile
  • Geverifieerde koper

goede service en hulp bij foutieve ekeuze

Wij hebben eerst lampen aangeschaft die later met sensor niet goed bleken te werken op ons erf. De medewerkers van buitenlampentotaal.nl hebben onze artikelen teruggenomen en ons actief en passend geholpen met uitzoeken van een andere model. Deze hangen nu en bevallen uitstekend. Dank jullie wel voor de goede service!

• Tieleman
  • nijmegen, NL

Prima winkel!

Buitenlampentotaal is een zeer betrouwbare internetwinkel. De medewerkers hebben mij een uitstekende service geboden en hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan!

8.5

Ik heb voor de derde keer besteld bij buitenlampentotaal.
Mijn ervaring met het bedrijf is SUPER. Maar ik heb toch wel wat aan te merken. Heb een hele "lamp Finn" moeten kopen omdat mijn opaal glazen bol stuk was gegaan met het tuinieren. Ik zit straks met een heleboel onvolledige lampen alleen vanwege het stuk gaan van de glazen bol. Dat moet toch anders kunnen! De vorige keer dat ik een losse bol besteld had, ging dat wel. Misschien dat u wat extra losse bollen moet gaan bestellen.

• A.Vos
  • Haarlem, NL

snel en betrouwbaar

Het is de eerste keer dat ik besteld heb bij BuitenlampenTotaal. Mijn bestelling kwam zeer snel en zorgvuldig ingepakt. Een herhaald bezoek en nieuwe bestelling zit in het voorjaar zeker in.

Buitenlampentotaal

Mooie lampen en prima service

Goed en snel advies.
We hadden 4 mooie lampen besteld, kregen een mooie prijs en werden nog dezelfde week geleverd.
Prima dus.

• matthij
  • elst, NL
  • Geverifieerde koper

Duidelijke site en snelle levering

Ff snel een lamp bestellen, het is allemaal mogelijk.
Duidelijke site....!! En ook nog goed geholpen bij het afhalen van de order.

Mooie online-shop

duidelijke website en snelle levering.
Hebbben alles goed voor mekaar. Zal zeker als we weer wat nodig heb bij hun bestellen. TOP!!!!

Snel geregeld.

2 230V buitenlampen en 5 ledlampen ( zonne-energie ) besteld. Snel en makkelijk geregeld via de website.

Bestelling netjes en op tijd ontvangen. Na aansluiten en monteren bleek er een ledlamp defect. Er werd zonder moeilijk gedoe een nieuwe lamp kostenloos opgestuurd. Topservice zoals het hoort.

Helaas is de nieuw geleverde lamp ook defect gegaan. Dit heb ik vrijdag gemeld en dit loopt dus nog. Ik ga er vanuit dat het ook netjes opgelost wordt.

Tot nog toe 100 % tevreden!!

• nicco
  • oosterland, NL
  • 2 Beoordelingen

Goed voorelkaar, service is perfect

Zeer fijne ervaring met buitenlampentotaal, snel geleverd, prijs goed, service telefonisch ook perfect.

• bjorn
  • boekhout, BE
  • Geverifieerde koper

Geweldige online shop en zeer goede service.

Het is echt een plezier om iets te kopen in deze shop
Zeer betrouwbaar, Vriendelijke mensen, En een goede prijs.

Ik ben een zeer tevreden klant en jullie zien me zeker terug.

Mooi

Mooie en duidelijke site.
De levering was prima.
Het produkt is uitstekend.

• Linda
  • Oudewater, NL

Prima service, snelle levering

Twee maal een bestelling gedaan en beide keren een prima ervaring. Snelle levering, producten uitstekend!

• Gina
  • sneek, NL

Helemaal top!

Op zondag de bestelling gedaan en op dinsdag ontvangen. Lamp vandaag opgehangen en aangesloten. Snelle actie, mooie lamp en prijs!

Buitenlampentotaal

woensdag bestelling gedaan. gisteren in huis ontvangen, en alles prima in orde! helemaal top!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten